-
Δεν Ξερω εαν την αυξηση την έκανε η Ελληνικη AUDI ή το εργοστασιο
Αλλα το θέμα είναι οτι έγινε πιο ακριβο. -
Ο χρήστης azor έγραψε:
Αλλα το θέμα είναι οτι έγινε πιο ακριβο.Πιθανολογώ η Ελληνική εισαγωγική την έκανε τη δουλειά λόγω υψηλής ζήτησης αλλά και γιατί όπως θυμάμαι από κουβέντα με διευθυντή της Καρεντα το Q5 είχε ξεκινήσει με εξευτελιστική (!) τιμή και πολύ χαμηλό margin για το 2008 προκειμένου να ξεπεράσει γρήγορα το X3 και το GLK και τα κατάφερε εύκολα. Ε προφανώς τώρα είναι καιρός γι' αυτούς να βγάλουν κάνα έξτρα φράγκο.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Αλλα το θέμα είναι οτι έγινε πιο ακριβο.Ε προφανώς τώρα είναι καιρός γι' αυτούς να βγάλουν κάνα έξτρα φράγκο.
Ας βάλουν και κανένα εξτρά στο αυτοκίνητο οχι μόνο φράγκα.
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Να ακουσω επιχειρηματα τωρα απο τους υποστηρικτες του 'οτι πληρωσεις παιρνεις'.....Το έχουμε πει πολές φορές οτι αυτο δεν ισχύει σε όλες τις περιπτώσεις.
Αλλα προσωπικά εχω πληρώσει πράγματα που με έχουν αρέσει
και το Q5 με αρέσει.
Είναι που λένε πως θα σου κάτσει στο μάτι -
Ο χρήστης azor έγραψε:
Να ακουσω επιχειρηματα τωρα απο τους υποστηρικτες του 'οτι πληρωσεις παιρνεις'.....
Το έχουμε πει πολές φορές οτι αυτο δεν ισχύει σε όλες τις περιπτώσεις.
Αλλα προσωπικά εχω πληρώσει πράγματα που με έχουν αρέσει
και το Q5 με αρέσει.
Είναι που λένε πως θα σου κάτσει στο μάτιΜα δεν λεω οτι κακως καποιος το αγορασε ή θα το αγορασει, ουτε οτι δεν ειναι καλο αυτοκινητο. Λεω απλα οτι οι τιμες δεν καθοριζοντε απολυτα βασει της πραγματικης αξιας του αυτοκινητου (σαν κοστος εξελιξης, παραγωγης κτλ κτλ +περιθωριο κερδους) αλλα κατα ενα μεγαλο ποσοστο με την εμπορικοτητα της/του εκαστοτε μαρκας/μοντελου και την τοποθετηση του στην αγορα (σε σχεση δηλαδη με τον ανταγωνισμο)...
Η ερωτηση, με αφορμη την αυξηση τιμης του Q5, ηταν ρητορικη...τελευταια φορα που επισκευθηκα αντιπροσωπεια της Merc και της Audi στις διαφορες αποριες μου για χαζοελληψεις στον εξοπλισμο η απαντηση ηταν 'οτι πληρωσεις παιρνεις...' Δηλαδη για τα χαζολαμπακια οπως ανεφερθηκε και προηγουμενως στα σκιαστρα πρεπει να πληρωσω εξτρα γιατι αγοραζω κατι καινοτομο και αποκλειστικο ή τιποτα ανωτερης ποιοτητας λαμπακια? Απλα οποιος πουλαει τιμολογει οπως γουσταρει.... -
Ο χρήστης azor έγραψε:
σήμερα ανακηνώθηκαν καινούργιες τίμες +500!!!Που το είδες;Γιατί στο site της Audi δεν το βλέπω...
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Απλα οποιος πουλαει τιμολογει οπως γουσταρει....[/quote]
ΟΚ με βρίσκεις συνφωνο. -
Ο χρήστης VagQ5 έγραψε:
σήμερα ανακηνώθηκαν καινούργιες τίμες +500!!!
Που το είδες;Γιατί στο site της Audi δεν το βλέπω...
Με πήραν τηλέφωνο απο την τοπικη αντιπροσωπία.
Λες να μου είπαν ψέματα για να με φάνε το πεντακοσάρικο για
κάντε και εσεις καμία ερώτηση να το ψαξουμε το θέμα -
Ο χρήστης azor έγραψε:
σήμερα ανακηνώθηκαν καινούργιες τίμες +500!!!
Που το είδες;Γιατί στο site της Audi δεν το βλέπω...
Με πήραν τηλέφωνο απο την τοπικη αντιπροσωπία.
Λες να μου είπαν ψέματα για να με φάνε το πεντακοσάρικο για
κάντε και εσεις καμία ερώτηση να το ψαξουμε το θέμαΌχι φίλε μου αλήθεια λένε οι καραγκιόζηδες...Εν μέσω οικονομικής κρίσης αυξάνουνε τις τιμές..Ανήκουστο!
Είδα στο γερμανικό site αύξηση 450... -
Και στην Αγγλία πηραν ολα τα Audi αύξηση 1 % απο αρχες Δεκεμβρίου .
-
Άρα μάλλον άκυρη η εξήγηση που έδωσα περί Ελληνικής αντιπροσωπείας. Είναι οργανωμένο το έγκλημα απτα κεντρικά!
-
ρε σεις .... Δεν καταλαβαίνετε ? Εάν συνεχίσει το αυτοκίνητο αυτό να ανεβαίνει 500 κάθε δίμηνο στο τέλος θα πουλήσουμε τα δικα μας και θα βγάλουμε και κέρδος !
Τι δηλαδή θα σας αρεζε να πέφτει η αξία του ...? -
H αλήθεια είναι ότι ψήνω εδώ και καιρό τον πατέρα μου να το πουλήσει αλλά δεν υπάρχει μια καλή εναλλακτική ακόμα στα λεφτά αυτά! Που στο διάολο είναι και το καινούριο Χ3??
-
Σε διαδρομη Γιαννενα - Ζαγοροχωρια , αυτο το Σαββατοκυριακο και ενω ακουγα χαλαρος κλασσικη μουσικη απο το bang & olufsen απολαμβανοντας την βροχη και τη θεα εξω , ξαφνικα το ονειρο πηγε να μετατραπει σε ΕΦΙΑΛΤΗ !!! Ποιος αργε μας ματιαξε ??
ο εφιαλτης εχει μονο μια λεξη :
ΧΑΛΑΖΙ !!!!!
ευτυχως που βρηκα υποστεγο και σωθηκα χωρις βαθουλωμα ...... -
Ο χρήστης leftgalan έγραψε:
ρε σεις .... Δεν καταλαβαίνετε ? Εάν συνεχίσει το αυτοκίνητο αυτό να ανεβαίνει 500 κάθε δίμηνο στο τέλος θα πουλήσουμε τα δικα μας και θα βγάλουμε και κέρδος !
Τι δηλαδή θα σας αρεζε να πέφτει η αξία του ...?Μηπως ομως ακριβαινουν και τα ανταλακτικα με τα αναλωσιμα?
-
Στην αρχή νόμιζα ότι είναι η ιδέα μου, αλλά πλέον είμαι σίγουρος ότι το ακόλουθο πρόβλημα είναι το χειρότερο που αντιμετώπισα μέχρι τώρα:
Κατά τη διάρκεια της πορείας, ακούγεται το θρόισμα του ανέμου από τις πόρτες, όπως ακριβώς ακούγεται όταν έχουμε ελάχιστα ανοιγμένο το παράθυρο . Δεν έχω καταλάβει ακόμα αν όντως μπαίνει αέρας απο κάπου ή η ηχομόνωση είναι τόσο χάλια. Το πρόβλημα είναι αρκετά μεγάλο και το επιβεβαίωσαν χθες η γυναίκα μου και ο πατέρας μου που ήτανε συνεπιβάτες. Συμβαίνει και σε κανέναν άλλο αυτό;;;;;; Πάντως ότι και να συμβαίνει είναι απαράδεκτο να βάζω πολύ δυνατά τη μουσική για να μην ακούω τον αέρα. -
Ο χρήστης christav έγραψε:
Στην αρχή νόμιζα ότι είναι η ιδέα μου, αλλά πλέον είμαι σίγουρος ότι το ακόλουθο πρόβλημα είναι το χειρότερο που αντιμετώπισα μέχρι τώρα:
Κατά τη διάρκεια της πορείας, ακούγεται το θρόισμα του ανέμου από τις πόρτες, όπως ακριβώς ακούγεται όταν έχουμε ελάχιστα ανοιγμένο το παράθυρο . Δεν έχω καταλάβει ακόμα αν όντως μπαίνει αέρας απο κάπου ή η ηχομόνωση είναι τόσο χάλια. Το πρόβλημα είναι αρκετά μεγάλο και το επιβεβαίωσαν χθες η γυναίκα μου και ο πατέρας μου που ήτανε συνεπιβάτες. Συμβαίνει και σε κανέναν άλλο αυτό;;;;;; Πάντως ότι και να συμβαίνει είναι απαράδεκτο να βάζω πολύ δυνατά τη μουσική για να μην ακούω τον αέρα.Μη μασας!Και εγω βαζω μουσικη για να μη ακουω το τιμονι που τριζει! Αλλα τι να σου κανει!Παλιο αυτοκινιτο ειναι!ΠΕΡΑΣΑΝ ΗΔΗ 2 ΜΗΝΕΣ
-
αγαπητε χρηστο εαν εσυ δεν εχεις χρονο να επισκεφτεις την αουντι για να σου φτιαξουν 5 λεπτα το τιμονι (και σπαταλας το χρονο σου αλλου ) δε σου φταιει το αμαξακι .....
-
Ο χρήστης leftgalan έγραψε:
αγαπητε χρηστο εαν εσυ δεν εχεις χρονο να επισκεφτεις την αουντι για να σου φτιαξουν 5 λεπτα το τιμονι (και σπαταλας το χρονο σου αλλου ) δε σου φταιει το αμαξακι .....ΦΕεεΤΑ!!!
-
Φοβερο το κουστουμακι της Caractere???
Ειδικα με τις ζαντες εχω παθει...με βλεπω να τις παιρνω μολις ερθει το αμαξι!!!!
AUDI Q5