-
μεγαλυτερο πρεστιζ...
Α4 εχει και η κουτση Μαρια
-
Στις 2 Οκτωβριου στη Θεσσαλονικη και 6 και 7 Οκτωβριου στο κτιριο της Εθνικης Ασφαλιστικης στη Λ. Συγγρου θα υπαρχει για το κοινο εκθεσιακο Q5 ! Περισσοτερα στο ελληνικο site της audi.
-
Δεν γράφεις για Θεσσαλονίκη ότι θα είναι στο ξενοδοχείο Nikopolis....
-
Γεια σας φίλοι...
Το Q5 έχει στα έξτρα του το MMI Navigation Plus με 7' οθόνη και έχει μέσα και την Ελλάδα.
Έχει κανείς καμμιά πληροφορία ή από άλλο μοντέλο της Audi που το έχει, τι παίζει με τους χάρτες και την ακρίβεια τους, από ποια εταιρεία είναι και αν έχουν ελληνικούς χαρακτήρες;
Βέβαια η τιμή στο (γερμανικό) προσπέκτους με τα έξτρα που διάβασα είναι 3.000 ευρώ + 1400 αν βάλεις και την TV που έχει και τον ψηφιακό δέκτη.
Έχει κανείς 'ελληνική' εμπειρία με αυτό το ΜΜΙ;
-
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΦΙΛΟΙ...
ΝΑΙ ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ.
-
εχω εγώ εμπειρία με το ΜΜΙ, μετά από 14 μήνες που είχα ένα Α4 εξοπλισμένο με αυτό.
είναι εύκολο στην χρήση του, πιο απλό στην χρήση από το iDrive αλλά κ πιο απλό στην παραμετροποίηση που προσφέρει. αλλά κατά την δική μου γνώμη νομίζω ότι της ΒMW είναι κατά τι καλύτερο. το σύστημα πλοήγησης είναι πιο απλό κ όχι τόσο γρήγορο αλλά έχει όμορφες και κατανοητές απεικονίσεις.
οverall, καλό σύστημα απλά νομίζω ότι είναι υπερτιμημένο!
/g -
Γνωρίζει κανείς πότε θα έρθει περίπου στο Ελλάντα;
-
Εχουν έρθει τα πρώτα εκθεσιακά και σε προηγούμενες σελίδες υπάρχουν και οι τιμές!
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Εχουν έρθει τα πρώτα εκθεσιακά και σε προηγούμενες σελίδες υπάρχουν και οι τιμές!Έχουν έρθει εκθεσιακά;;;
Αφού στις 2 θα είναι Σαλόνικα και 5-6 Αθήνα.
Σε ποιά έκθεση υπάρχουν;Επίσης το όταν ρωτούσα για το πότε θα έρθουν, εννούσα για το εάν ξέρει κανείς αναμονή για να του το φέρουν (π.χ. εάν το κλείσω αύριο, σε πόσο καιρό θα έρθει;;) (λέμε τώρα.... )
-
σε κανένα τελωνείο θα εννοεί και τωρα θα μαλώνουν ποιος πληρώνει το πλύσιμο.... για να παει εκθεση
-
Μου είπε γνωστός μου ότι το είδε σε Karenta περνόντας απ'έξω!
Ετσι κι αλλιώς 2 του μήνα είναι μεθαύριο!Παραλαβή δεν έχω ιδέα πόσο καιρό πάει...Πάντως υποθέτω ένα τρίμηνο αν πας για παραγγελία και όχι για κάποιο όταν ετοιμοπαράδοτο όταν έρθει η 1η φουρνιά θα χρειαστεί σχεδόν σίγουρα!
-
ΕΓΩ ΠΟΥ ΡΩΤΗΣΑ ΘΕΛΕΙ 3-4 ΜΗΝΕΣ ΠΑΡΑΔΩΣΗ
-
Ο χρήστης gp0407 έγραψε:
ΕΓΩ ΠΟΥ ΡΩΤΗΣΑ ΘΕΛΕΙ 3-4 ΜΗΝΕΣ ΠΑΡΑΔΩΣΗΚαι πολύ είναι? Για ρώτα για tiguan να σου πουν ένα 10μηνο για πλάκα...
-
ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΑΜΑ ΤΟ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ ΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΦΕΡΟΥΝ ΜΕΣΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
-
Θα σε παρακαλούσα να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες.
Ευχαριστώ. -
οκ
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Θα σε παρακαλούσα να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες.
Ευχαριστώ.πάλι μέσα δεκέμβρη θα είναι ....
-
Παιδιά μου κάνει εντύπωση.
ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΚΑΝΕΙΣ στην παρουσίαση του Q5 6-7/10 Αθήνα ή στη θεσ/κη να μας πει εντυπώσεις και πληροφορίες? -
oxi... den phgame.... snif
-
παίζει στην βιτρίνα κάποιας αντιπροσωπείας?
AUDI Q5