-
Ο χρήστης panos() έγραψε:
Σε συνέχεια της κουβέντας περί ηχοσυστημάτων: το ASS έχει ρύθμιση DSP η οποία βγάζει σε ένα υπομενού που λέει sound focus (και διαλέγεις all ή driver) και GALA (που έχει active & inactive). To gala ομολογώ δεν κατάλαβα τι κάνει και μάλλον πρέπει να ανοίξω manual. Σήμερα πάντως εκτός από το τρίξιμο στο ηχείο του συνοδηγού άκουγα σε όλη τη διαδρομή που έκανα και κάποια χιόνια από το κεντρικό ηχείο (γ@μώ την audi γ@μώ!! ) τα οποία όμως δεν ήταν συντονισμός απτη μουσική. Ακουγόταν και σε στιγμές που είχα mute! Τι μπορεί να είναι αυτό τώρα?? Έκανε το ηχείο σαν να παρεμβαλλόταν κάτι στη συχνότητά του!!
Gala είναι η λειτουργία του hi-fi που ρυθμίζει την ένταση ανάλογα με την 'φασαρία' που υπάρχει (ανοιχτό παράθυρο, φωνές κλπ). Όσο πιο πάνω την βάζεις, τόσο πιο εύκολα ανεβαίνει και η ένταση.
Για τα υπόλοιπα, δυστυχώς είναι αναπόφευκτη η επίσκεψη στο service.Αν δεν κάνω λάθος το GALA στην περίπτωση του ASS λειτουργεί με βάση την ταχύτητα του οχήματος μόνο (αναλογικά). Στα B&O και BOSE υπάρχει ένα μικρόφωνο το οποίο κάνει αυτό την ρύθμιση (Καταλαβαίνει τους αεροδυναμικούς θορύβους, την φασαρία κλπ.).
-
Αυτό ακριβώς είναι το GALA. Αυτορυθμίζει την ένταση του ηχοσυστήματος ανάλογα με το επίπεδο θορύβου στην καμπίνα που το υπολογίζει βάση των χιλιομέτρων του αυτοκινήτου. Άρα καλά κάνω που το χω στο inactive! Δεν μου αρέσει να μου πειράζουν τη μουσική ούτε καν οι συνεπιβάτες!! Πόσο μάλλον από μόνο του το σύστημα!!
Όσο για τα 'χιόνια' στο ηχείο έχω μια τρελή τρελή υποψία που αν βγει αληθινή θα πάω στην Audi και θα τους το φορέσω καπέλο! παρατήρησα ότι το πρόβλημα εμφανίζεται μόνο με βροχή!! Χθες που δεν έβρεξε δεν μου το έκανε καθόλου! Περιμένω τις επόμενες ψιχάλες να σιγουρευτώ και μετά βουρ στην Καρεντα για να κάνω και το νέο update που λέγεται ότι υπάρχει για το μοτέρ. -
Γειά σας,
είμαι καινούργιο μέλος και πρόσφατα παράγγειλα ένα Q5 με μηχανικό κιβώτιο και κάποια άλλα εξτρά. Ο αντιπρόσωπος μου πρότεινε να βάλω δέρμα στην Ελλάδα τα conolly. Εάν γνωρίζει κάποιος που έχει βάλει, εάν είναι ικανοποιημένος; Διάβασα επίσης στο forum για αρκετά προβλήματα με τρέμουλο στο τιμόνι σε κάποια περιοχή στροφών και ανεβοκατέβασμα στροφών στην περιοχή από 2500-3000. Ισχύει και για αυτά με μηχανικό κιβώτιο; Καίνε λάδια οι κινητήρες τους; Είναι προβλήματα καινούριου μοντέλου και δεν έχουν αντιμετωπιστεί ακόμη ύστερα από σχεδόν 2 χρόνια κυκλοφορίας; Προβληματίστηκα πριν πάρω καν το αυτοκίνητο. -
Ο χρήστης tasos41 έγραψε:
Γειά σας,
είμαι καινούργιο μέλος και πρόσφατα παράγγειλα ένα Q5 με μηχανικό κιβώτιο και κάποια άλλα εξτρά. Ο αντιπρόσωπος μου πρότεινε να βάλω δέρμα στην Ελλάδα τα conolly. Εάν γνωρίζει κάποιος που έχει βάλει, εάν είναι ικανοποιημένος; Διάβασα επίσης στο forum για αρκετά προβλήματα με τρέμουλο στο τιμόνι σε κάποια περιοχή στροφών και ανεβοκατέβασμα στροφών στην περιοχή από 2500-3000. Ισχύει και για αυτά με μηχανικό κιβώτιο; Καίνε λάδια οι κινητήρες τους; Είναι προβλήματα καινούριου μοντέλου και δεν έχουν αντιμετωπιστεί ακόμη ύστερα από σχεδόν 2 χρόνια κυκλοφορίας; Προβληματίστηκα πριν πάρω καν το αυτοκίνητο.Με γειά!
Τα μαμά δέρμα όπως και να έχει είναι καλύτερα από τα Conolly. Ο κινητήρας τσίμπάει λαδάκι σε μερικους αλλά είναι απόλυτα λογικό λόγω turbo. Σαν χειροκίνητος νομίζω δεν έχεις θέμα με τις στροφές. Μην προβληματίζεσαι θα το χαρείς -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Γειά σας,
είμαι καινούργιο μέλος και πρόσφατα παράγγειλα ένα Q5 με μηχανικό κιβώτιο και κάποια άλλα εξτρά. Ο αντιπρόσωπος μου πρότεινε να βάλω δέρμα στην Ελλάδα τα conolly. Εάν γνωρίζει κάποιος που έχει βάλει, εάν είναι ικανοποιημένος; Διάβασα επίσης στο forum για αρκετά προβλήματα με τρέμουλο στο τιμόνι σε κάποια περιοχή στροφών και ανεβοκατέβασμα στροφών στην περιοχή από 2500-3000. Ισχύει και για αυτά με μηχανικό κιβώτιο; Καίνε λάδια οι κινητήρες τους; Είναι προβλήματα καινούριου μοντέλου και δεν έχουν αντιμετωπιστεί ακόμη ύστερα από σχεδόν 2 χρόνια κυκλοφορίας; Προβληματίστηκα πριν πάρω καν το αυτοκίνητο.με γειά .... ! Πόσο σου βγήκε ? Πόση έκπτωση σου κάνανε ?
-
...Καλώς ήλθες Τάσο και καλή παραμονή. Τα προβλήματα ας ελπίσουμε ότι σιγά-σιγά θα λυθούν. Με το καλό να παραλάβεις!
-
Με το καλο να παραλαβεις κ να το χαρεις.Εγω ηθελα να βαλω της μαμας αλλα μετα σκεφτηκα οτι μπορει να πληρωσω 3000 κ τελικα να μου βαλουν εδω δερμα με 1500€. ετσι κατεληξα να βαλω τα εδω ( κοιτα κ για χρωματα απο τα δειγματα του Α5)
-
Γειά σας,
είμαι καινούργιο μέλος και πρόσφατα παράγγειλα ένα Q5 με μηχανικό κιβώτιο και κάποια άλλα εξτρά. Ο αντιπρόσωπος μου πρότεινε να βάλω δέρμα στην Ελλάδα τα conolly. Εάν γνωρίζει κάποιος που έχει βάλει, εάν είναι ικανοποιημένος; Διάβασα επίσης στο forum για αρκετά προβλήματα με τρέμουλο στο τιμόνι σε κάποια περιοχή στροφών και ανεβοκατέβασμα στροφών στην περιοχή από 2500-3000. Ισχύει και για αυτά με μηχανικό κιβώτιο; Καίνε λάδια οι κινητήρες τους; Είναι προβλήματα καινούριου μοντέλου και δεν έχουν αντιμετωπιστεί ακόμη ύστερα από σχεδόν 2 χρόνια κυκλοφορίας; Προβληματίστηκα πριν πάρω καν το αυτοκίνητο.Καλημέρα,
Για τα προβλήματα που αναφέρεις στη θέση σου δεν θα ανησυχούσα γιατί μέχρι να παραλάβεις σίγουρα θα έχουν λυθεί..
Όσο για το δέρμα μην πειράξεις τίποτα...αυτή είναι η αποψή μου.Όπως και να το κάνουμε οσο καλά και να είναι τα μαστόρια ποτέ δεν θα έχουν το ίδιο αποτέλεσμα με τη μαμά.Σκέψου οτι στο δικό μου δυο δουλειές είχαν να κάνουν όλες κι όλες..να βάλουν τις πινακίδες και το παρκτρόνικ..την πίσω πινακίδα την βίδωσα εγω μετά απο 3 μέρες,γιατί ήταν έτοιμη να φύγει (είχε ηδη φύγει η 1 βίδα,τόσο καλά την στερέωσαν), και η ποδιά του πίσω προφυλακτήρα μετά απο 4.000 ΚΜ ήταν και αυτή σε παρόμοια κατάσταση,αφού 'ξέχασαν' να ξαναβάλουν τα μεσαία πριτσίνια με αποτέλεσμα να κουνιέται στο δρόμο και να μου κάνουν σινιάλα οι πίσω -
Ο χρήστης aris07 έγραψε:
Γειά σας,
είμαι καινούργιο μέλος και πρόσφατα παράγγειλα ένα Q5 με μηχανικό κιβώτιο και κάποια άλλα εξτρά. Ο αντιπρόσωπος μου πρότεινε να βάλω δέρμα στην Ελλάδα τα conolly. Εάν γνωρίζει κάποιος που έχει βάλει, εάν είναι ικανοποιημένος; Διάβασα επίσης στο forum για αρκετά προβλήματα με τρέμουλο στο τιμόνι σε κάποια περιοχή στροφών και ανεβοκατέβασμα στροφών στην περιοχή από 2500-3000. Ισχύει και για αυτά με μηχανικό κιβώτιο; Καίνε λάδια οι κινητήρες τους; Είναι προβλήματα καινούριου μοντέλου και δεν έχουν αντιμετωπιστεί ακόμη ύστερα από σχεδόν 2 χρόνια κυκλοφορίας; Προβληματίστηκα πριν πάρω καν το αυτοκίνητο.Καλημέρα,
Για τα προβλήματα που αναφέρεις στη θέση σου δεν θα ανησυχούσα γιατί μέχρι να παραλάβεις σίγουρα θα έχουν λυθεί..
Όσο για το δέρμα μην πειράξεις τίποτα...αυτή είναι η αποψή μου.Όπως και να το κάνουμε οσο καλά και να είναι τα μαστόρια ποτέ δεν θα έχουν το ίδιο αποτέλεσμα με τη μαμά.Σκέψου οτι στο δικό μου δυο δουλειές είχαν να κάνουν όλες κι όλες..να βάλουν τις πινακίδες και το παρκτρόνικ..την πίσω πινακίδα την βίδωσα εγω μετά απο 3 μέρες,γιατί ήταν έτοιμη να φύγει (είχε ηδη φύγει η 1 βίδα,τόσο καλά την στερέωσαν), και η ποδιά του πίσω προφυλακτήρα μετά απο 4.000 ΚΜ ήταν και αυτή σε παρόμοια κατάσταση,αφού 'ξέχασαν' να ξαναβάλουν τα μεσαία πριτσίνια με αποτέλεσμα να κουνιέται στο δρόμο και να μου κάνουν σινιάλα οι πίσωΚαλημέρα , γιατί υπάρχει τρόπος να καταλάβεις αν το έχει βάλει το δέρμα η μαμά ή ο μάστορας της Conolly και κάθε Conolly ... ? Σού δίνουν εγγύηση ?
-
μπορεί το κονολι και καθε είδους κονολι να είναι ποιοτικότερο σαν δέρμα αλλά το φινίρισμα του εργοστασίου δεν μπορούν να το πετύχουν με τίποτα....άσε που πρέπει να ξυλώσουν το μισό αυτοκίνητο(ταπετσαρίες,καθίσματα κλπ) οπότε όλο και κάποιο τριξιματάκι θα εμφανιστεί
. -
Γειά σας,
είμαι καινούργιο μέλος και πρόσφατα παράγγειλα ένα Q5 με μηχανικό κιβώτιο και κάποια άλλα εξτρά. Ο αντιπρόσωπος μου πρότεινε να βάλω δέρμα στην Ελλάδα τα conolly. Εάν γνωρίζει κάποιος που έχει βάλει, εάν είναι ικανοποιημένος; Διάβασα επίσης στο forum για αρκετά προβλήματα με τρέμουλο στο τιμόνι σε κάποια περιοχή στροφών και ανεβοκατέβασμα στροφών στην περιοχή από 2500-3000. Ισχύει και για αυτά με μηχανικό κιβώτιο; Καίνε λάδια οι κινητήρες τους; Είναι προβλήματα καινούριου μοντέλου και δεν έχουν αντιμετωπιστεί ακόμη ύστερα από σχεδόν 2 χρόνια κυκλοφορίας; Προβληματίστηκα πριν πάρω καν το αυτοκίνητο.Εγώ τα έχω βάλει εδώ και η δουλειά είναι καταπληκτική. Δεν φαίνεται τίποτα, σαν να ήρθε απο το εργοστάσιο. Αν εξαιρεσεις ότι δεν ντύνουν τα χερούλια στις πόρτες φυσικά.
Το ανεβοκατέβασμα των στροφών δεν έχει να κάνει με το κιβώτιο όπως ίσως θα διάβασες εδω. Εχει να κάνει με τον κινητήρα. Το ανεβοκατέβασμα είναι αντίδραση του αυτόματου κιβωτίου για να κρατήσει σταθερή την ταχύτητα. Στο χειροκίνητο θα έχεις στην συγκεκριμένη περιοχή ένα 'κόμπιασμα' που φαίνετε όμως μόνο σε 'ελαφρές/ευγενικές' επιταχύνσεις. Ετσι και πατήσεις καλά το γκάζι, δεν το καταλαβαίνεις καθόλου. Επίσης ένα άλλο σημείο που θα έχεις αυτό το κόμπιασμα είναι περίπου στις 3200.
Εχει βγει ένα update για το αυτόματο κιβώτιο που 'σκεπάζει' λίγο το πρόβλημα, το οποίο φυσικά δεν κάνει για το χειροκίνητο, αλλά τελευταία ακούω ότι έχει βγει και ένα update για τον ίδιο τον κινητήρα που διορθώνει λίγο το θέμα.
Εγώ με τις μικρές ζάντες δεν έχω ούτε πρόβλημα τρέμουλου ούτε φρεναρίσματος. Ισως είναι προβλήματα που εμφανίζονται με των μεγαλυτέρων διαστάσεων τροχών...
-
Ο χρήστης nkarama έγραψε:
Γειά σας,
είμαι καινούργιο μέλος και πρόσφατα παράγγειλα ένα Q5 με μηχανικό κιβώτιο και κάποια άλλα εξτρά. Ο αντιπρόσωπος μου πρότεινε να βάλω δέρμα στην Ελλάδα τα conolly. Εάν γνωρίζει κάποιος που έχει βάλει, εάν είναι ικανοποιημένος; Διάβασα επίσης στο forum για αρκετά προβλήματα με τρέμουλο στο τιμόνι σε κάποια περιοχή στροφών και ανεβοκατέβασμα στροφών στην περιοχή από 2500-3000. Ισχύει και για αυτά με μηχανικό κιβώτιο; Καίνε λάδια οι κινητήρες τους; Είναι προβλήματα καινούριου μοντέλου και δεν έχουν αντιμετωπιστεί ακόμη ύστερα από σχεδόν 2 χρόνια κυκλοφορίας; Προβληματίστηκα πριν πάρω καν το αυτοκίνητο.Εγώ τα έχω βάλει εδώ και η δουλειά είναι καταπληκτική. Δεν φαίνεται τίποτα, σαν να ήρθε απο το εργοστάσιο. Αν εξαιρεσεις ότι δεν ντύνουν τα χερούλια στις πόρτες φυσικά.
Το ανεβοκατέβασμα των στροφών δεν έχει να κάνει με το κιβώτιο όπως ίσως θα διάβασες εδω. Εχει να κάνει με τον κινητήρα. Το ανεβοκατέβασμα είναι αντίδραση του αυτόματου κιβωτίου για να κρατήσει σταθερή την ταχύτητα. Στο χειροκίνητο θα έχεις στην συγκεκριμένη περιοχή ένα 'κόμπιασμα' που φαίνετε όμως μόνο σε 'ελαφρές/ευγενικές' επιταχύνσεις. Ετσι και πατήσεις καλά το γκάζι, δεν το καταλαβαίνεις καθόλου. Επίσης ένα άλλο σημείο που θα έχεις αυτό το κόμπιασμα είναι περίπου στις 3200.
Εχει βγει ένα update για το αυτόματο κιβώτιο που 'σκεπάζει' λίγο το πρόβλημα, το οποίο φυσικά δεν κάνει για το χειροκίνητο, αλλά τελευταία ακούω ότι έχει βγει και ένα update για τον ίδιο τον κινητήρα που διορθώνει λίγο το θέμα.
Εγώ με τις μικρές ζάντες δεν έχω ούτε πρόβλημα τρέμουλου ούτε φρεναρίσματος. Ισως είναι προβλήματα που εμφανίζονται με των μεγαλυτέρων διαστάσεων τροχών...
+1
Το σκαμπανέβασμα είναι τελικά, αντίθετα απότι πιστεύαμε στην αρχή, σκαλοπάτι στην λειτουργία του κινητήρα! Κάτι έχουν ξεχάσει στο συγκεκριμένο πεδίο στροφών να ρυθμίσουν οι Γερμαναράδες!Το θέμα πάντως με τα δέρματα δεν είναι τόσο αθώο όσο νομίζετε! Πέραν του θέματος με τους αερόσακους και την πολύ σωστή μελέτη που πρέπει να γίνει ώστε να μην εμποδίσουν τα δέρματα το άνοιγμά τους, οι γνωστές εταιρίες δερμάτων ανήκουν στους μεγάλους αντιπροσώπους του VAG!! Οπότε αντί να πάρουν την απλή προμήθεια που θα έπαιρναν από τα μαμά δέρματα ως έξτρα, παίρνουν έναν ακόμα πελάτη στο μαγαζάκι τους!! Επίσης καλό θα ήταν να δει κανείς τη διαδικασία που ακολουθείται στην τοποθέτηση των δερμάτων στην Ελλάδα!! Παίρνει η μαστοράτζα ένα κοπίδι (ναι το γνωστό κοπίδι της χαρτοραπτικής!!) και ξεσκίζει τα καθίσματα χωρίς να αφαιρέσει εντελώς το ύφασμα και μετά ντύνει από πάνω σαν να φοράει μπλούζα στο κάθισμα καθώς τα δέρματα είναι ήδη ραμμένα.
-
Παιδιά ευχαριστώ για την ανταπόκριση.
Το πήρα με έκπτωση (δώρο) το δερμάτινο σαλόνι εδω στην Ελλάδα και συναγερμό. Το σαλόνι έχει 5 χρόνια εγγύηση. Παράδοση μου είπαν 4-5 μήνες, μεγάλη αναμονή. -
Παιδιά ευχαριστώ για την ανταπόκριση.
Το πήρα με έκπτωση (δώρο) το δερμάτινο σαλόνι εδω στην Ελλάδα και συναγερμό. Το σαλόνι έχει 5 χρόνια εγγύηση. Παράδοση μου είπαν 4-5 μήνες, μεγάλη αναμονή.πρέπει να γίνεται ψιλό πανικός με τις παραγγελιες
-
Σχετικά με αυτά που προαναφέρθηκαν για το σκαμπανέβασμα των στροφών δεν είμαι και τόσο σίγουρος οτι είναι σκαλοπάτι σε συγκεκριμένες στροφές..σε εμένα για παράδειγμα διαρκούσε ή μάλλον εμφανιζόταν σε ΟΛΟ το πεδίο απο 2500 rpm-3500 rpm.Θέλω να πω δηλαδή οτι ενα σκαλοπάτι ενδέχεται να υπάρχει στις 3000-3050-3100 το πολύ,ή αν θέλετε 2750-2800-2900 κ.λ.π.Δεν μπορεί όμως να υπάρχει παντού σε εύρος 1000 στροφών..κάτι άλλο παίζεται..
Απ' τους αουντάδες πάντως δεν υπάρχει περίπτωση να ακούσεις την αλήθεια -
Ο χρήστης aris07 έγραψε:
Σχετικά με αυτά που προαναφέρθηκαν για το σκαμπανέβασμα των στροφών δεν είμαι και τόσο σίγουρος οτι είναι σκαλοπάτι σε συγκεκριμένες στροφές..σε εμένα για παράδειγμα διαρκούσε ή μάλλον εμφανιζόταν σε ΟΛΟ το πεδίο απο 2500 rpm-3500 rpm.Θέλω να πω δηλαδή οτι ενα σκαλοπάτι ενδέχεται να υπάρχει στις 3000-3050-3100 το πολύ,ή αν θέλετε 2750-2800-2900 κ.λ.π.Δεν μπορεί όμως να υπάρχει παντού σε εύρος 1000 στροφών..κάτι άλλο παίζεται..
Απ' τους αουντάδες πάντως δεν υπάρχει περίπτωση να ακούσεις την αλήθειαΝα πω εγώ την αλήθεια που είμαι και αλφίστας??
Τώρα που το ξέρω καλύτερα το αμάξι και έχω καταλάβει και τη λειτουργία του τούρμπο, συμβαίνει το εξής: σε χαλαρές επιταχύνσεις με την ίδια ταχύτητα στο κιβώτιο στην συγκεκριμένη περιοχή στροφών εμφανίζεται ένα κόμπιασμα. Δηλαδή έστω ότι έχουμε 4η μέσα: από τις 1800σαλ και μετά το αμάξι δίνει κανονικότατα με λίγο γκαζάκι...φτάνοντας στις 2800σαλ περίπου και με σταθερό γκάζι ώστε να επιταχύνουμε ομαλά διαπιστώνεται ένας δισταγμός να επιταχύνει το αμάξι με τον ίδιο ρυθμό όπως και πριν. Στην περιοχή 2800-3200σαλ (στο δικό μου τουλάχιστον) μπορεί να διαπιστώσει κανείς 2-3 σημεία που διστάζει το αμάξι και μόλις ξεπεράσει τις 3200σαλ αρχίζει πάλι να δίνει κανονικά. Στο φτωχό μου το μυαλό είναι καθαρά θέμα ECU. Σε εκείνο το σημείο για ΧΥ λόγους το αμάξι δείχνει σαν να μην έχει την απαραίτητη παροχή βενζίνης! Αν κάποιος είχε ένα οργανάκι να βλέπαμε τα μείγματα σε εκείνη την περιοχή στροφών θα βγάζαμε πιο ασφαλή συμπεράσματα! -
Λογικό ακούγεται...
Λες γι' αυτό να μου άλλαξαν την αντλία υψηλής πίεσης?αλλά το εύρος εξακολουθεί να είναι πολύ μεγάλο -
Ο χρήστης aris07 έγραψε:
Λογικό ακούγεται...
Λες γι' αυτό να μου άλλαξαν την αντλία υψηλής πίεσης?αλλά το εύρος εξακολουθεί να είναι πολύ μεγάλοWho knows?? Το θέμα είναι ότι το αμάξι έχει διαπιστωμένα εκ γενετής προβλήματα και δεν βλέπω κανέναν να αναζητάει τις αιτίες...μας έχει φάει η premiumοσύνη...
-
...καλησπέρα σας και καλώς σας βρήκα. Έχω αποκτήσει κι εγώ πρόσφατα q5, με εγκατεστημένο τον εργοστασιακό συναγερμό.
Πως όμως λειτουργεί;
άφησα ανοιχτό το παράθυρο, κλείδωσα, και ως εκ τούτου, ''τάχα'' ενεργοποίησα τον συναγερμό. Βλέπω το λαμπάκι να αναβοσβήνει, αφήνω να περάσουν πάνω από 15'', βάζω χέρι και το κουνάω, σχεδόν βουτάω ολόκληρος, αλλά τίποταμήπως δεν κάνω κάτι καλά; στην πόρτα έχει δύο μπουτόν. Τα ενεργοποίησα, τα έκλεισα, αλλά, πάλι τίποτα.
Αντιμετώπισε κανείς σας αυτόν τον προβληματισμό; μπορείτε σας παρακαλώ να μου δώστε καμμιά ιδέα; καμμιά λύση;
Ευχαριστώ, και πάλι καλώς σας βρήκα
-
εχω βαλει το δερμα εδω (μιση τιμη απο της μαμας που δεν ξερεις αν ειναι κ της μαμας) κ ειναι ντυμενα κ τα χερουλια στις πορτες κ ο υποβραχιονας) κ η δουλεια ειναι αψογη,επισης ο συναγερμος μπηκε εδω (εχει μεγαλυτερη ενταση γιατι της μαμας μολις που ακουγεται λογω διαφορετικων προδιαγραφων στην Γερμανια).Μπορω να βαλω parktronik μονο για μπροστα? ( εχω μονο πισω ηχητικο κ θα ηθελα εαν γινεται να βαλω κ μπροστα) Επισης μπορει να μπει GPS τωρα που να συνδεθει στην οθονη ?
AUDI Q5