-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Επίσης, είναι και κάτι άλλο που με εξοργίζει:Θεωρώ εντελώς αδιανόητο να πέφτουν οι αμερικανοαγγλοϊσραηλινές βόμβες γύρω σου, να σου τινάζουν στον αέρα το σπίτι, να σου δηλητηριάζουν τη γη, να σου κομματιάζουν τη φαμίλια κι εσύ να κάθεσαι καρτερικά να υπομένεις το κισμέτ, κλαίγοντας τη μοίρα σου...
Και αυτα κυριε Μουσουλμανε τα επαθες ενω καθσουν μια χαρα, ομορφα και ωραια and minding your own business.
Jesus Chris save us...
-
Κι από την άλλη, όταν ένας άπιστος πειράξει μισή τρίχα απ'τα γένια του 'προφήτη' να εκρήγνυσαι.
Νοοτροπίες σαν κι αυτές δεν μου εμπνέουν κανέναν σεβασμό.
Αρα ή ειναι υποκριτες ή ξερουν γιατι πεφτουν (και θα πεφτουν) οι βομβες. Σωστα?
-
Και κάτι ακόμη: οι Μουσουλμάνοι μετανάστες θα πρέπει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να κατανοήσουν πάρα πολύ καλά πως εμείς έχουμε εντελώς άλλες αξίες και ιδέες, τις οποίες δεν είμαστε καθόλου μα καθόλου να αλλάξουμε για χάρη τους, εν προκειμένω την ελευθερία λόγου και σάτιρας. Δεν είναι δυνατόν να απαιτούν όλοι οι ταλιμπάν και χριcτιανοταλιμπάν ελευθερία λόγου, αλλά ΜΟΝΟΝ για τους εαυτούς τους.
Τωρα μαλιστα. Τωρα μιλας σωστα! Thank you!
Και περί μαντήλας... Αν θέλουν να τη φοράνε, ευχαρίστως, αλλά στην Τουρκία, την Αίγυπτο, το Μαρόκκο, τη Λιβύη, το Αφγανιστάν, το Ιράκ, το Ιράν κλπ. ΟΧΙ ΕΔΩ.
Εδω διαφωνω. Αστους να φορανε οτι θελουν αρκει να μην ειναι γυμνοι, κτλ. Εδω στις ΗΠΑ επιτρεπεται η μαντυλα και τα παντα. Φορα οτι θες.
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Τους κλέβουμε το πετρέλαιο? Με 60 $/βαρέλι και κόστος κάτω από 5$/βαρέλι δεν νομίζω ότι τους κλέβουμε. Αν δούλευα με 1200% κέρδος θα θεωρούσες ότι με έκλεβες? (ομιλώ για Σ.Α. Για Ιράν δώσε γύρω στα 7$ το βαρέλι με κέρδος κάπου στο 900%).
Ακριβως!
Τώρα για το πόσο πεινάνε οι λαοί ας το αφήσουμε καλύτερα. Και οι μαύροι στην Αφρική πεινάνε αλλά δεν βλέπω να πολυενοχλούνται οι Αγιατολάδες εφόσον οι συγκεκριμένοι Μαύροι δεν είναι Μουσουλμάνοι (εξαιρείται το Σουδάν που έχει μετατραπεί σε προτεκτοράτο της γνωστής οργάνωσης....).
Βέβαια για την εξάρτηση από το πετρέλαιο ας ευχαριστήσουμε και την Greenpeace που είχε ως βασικούς χρηματοδότες στα 80 τις 7 αδελφές και μας είχε πρακτικά πείσει ότι ο διάλος είναι τα πυρηνικά.... Αυτό όμως σε άλλο topic.....
Και παλι σωστα!
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
.............και ήρθε η ώρα να θυμίσουμε στο Ισλάμ ότι εν έτει 2006 δεν μπορεί να ζεί όπως το 800 και 1500 με το λεπίδι για τον άπιστο. Ίσως ένα μικρό εμβόλιο (ειδικά στην Ευρώπη με μερικές χιλιάδες απελάσεις ισλαμιστών και ίσως μερικές δημεύσεις περιουσιών διαφόρων φανατικών ισλαμικών οργανώσεων που χρηματοδοτούν στο θεάρεστο έργο τους όλους αυτούς που καίνε και σκοτώνουν) θα ήταν απαραίτητο..................
Μήπως ήρθε κι η ώρα να σταματήσουμε να τους κλεβουμε το πετρέλαιο; Τότε να δεις πως θα σταματήσουν να ζουν όπως το 800 και το 1500
Η τιμη του πετρελαιου δεν οριζεται απο τον ενα αγοραστη κυριε.
Oh, my.... he 's back
-
Ο χρήστης King Alexander έγραψε:
Ας βάλουμε μια τάξη στα πράγματα: άλλο να κάνεις γελοιογραφίες με θρησκείες(που δεν μπορείς να αποδείξεις τίποτα είτε πιστεύεις είτε όχι) και άλλο να κάνεις γελοιογραφίες με άτομα που έγιναν σαπούνια(όπως και πολλοί Έλληνες και άλλοι λαοί επίσης εξοντώθηκαν) και που η ΜΑΛ@ΚΙΑ και η πολιτικώς ορθότητα ορισμένων ανά τον κόσμο δικαιολογούν ΚΑΝ κάποιον βάρβαρο όταν απαντάει με ανάλογα σκίτσα. ΕΪΜΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ, παρ' ότι δεν είμαι εβραίος στο θρήσκευμα.
Το παραπανω ειναι εντελως δικαιο ποστ!
Επισης οπως και εσυ και εγω δεν ειμαι φιλο-Ισραηλινο αλλα ουτε και το αντιθετο. Fair is fair!Σιγά μη ζητήσει συγνώμη πρωθυπουργός για την ελευθερία του λόγου που υπάρχει στη Δανία: δε μας χέζεις ρε Νταλάρα; Άντε πετάξτε τους έξω απ΄την Ευρώπη τους τραμπούκους.
Εδω διαφωνω. Διοτι εαν καναμε κατι τετοιο, γινομαστε ιδιοι με αυτους. Που πηγε η ελευθερια μας τοτε?
Ομως εαν κανουν το 1/1000στο απο αυτα που ειδαμε στη Γαλλια, θα πεσει βουρδουλας με τον τονο! Τοτε ναι!
Γιατί κανένας άλλος μετανάστης δεν δημιουργεί προβλήματα παρά μόνο οι μουσουλμάνοι;
Thank you!
You guys in Europe are starting to 'get' περι τοινος προκειτε. Χωρις προσβολη, περασαν 5 χρονια, αλλα κατι γινετε.
Εδώ υπάρχουν συνοικίες με Κινέζους και άλλους Ασιάτες και κανείς τους δεν δημιούργησε προβλήματα ΑΛΛΑ φρόντισαν να προσαρμοστούν στο κράτος που τους φιλοξενεί.
Ακριβως! ΤΟ ιδιο και εδω και οχι μονο με Κινεζους αλλα ανθρωπους απο χιλια δυο κρατη και θρησκειες και και και...
Εγώ που πήγα και έζησα κάποια χρόνια σε πόλεις εκτός Ελλάδας γιατί δεν δημιούργησα προβλήματα, ή γιατί δεν σκότωσα όσους ντόπιους αναφέρονταν στην Ελλάδα σαν τριτοκοσμική χώρα/μπανανία; Αντίθετα, προσαρμόστηκα στη ζωή τους(ως όφειλα απ' τη στιγμή που δεν ήμουν στη χώρα μου), προσπάθησα και πάλεψα για να κερδίσω καλύτερες συμπεριφορές και δεν έκαψα ούτε πρεσβείες ούτε και σκότωσα σκηνοθέτες τους που αναφέρονταν στην σύγχρονη Ελλάδα.
Σωστος! Ενας (μεσος) Ελληνας δεν θα σκεφτοταν καν ουτε κατα δοιανια αυτα τα εκτροπα!
Όλο μιλάμε για Ευρώπη ενώ θα έπρεπε να μιλάμε για Ευρασία. Αν η Ευρώπη δεν κρατήσει παρά ένα ελεγχόμενο αριθμό μουσουλμάνων στο έδαφός της, είναι καταδικασμένη πολύ σύντομα να περάσει μαζικά στον μουσουλμανισμό(θεοκρατία, και ας αφήσουμε τις χαζομάρες και τις πολιτικώς ορθώς εκφράσεις).
Ισως οχι τοσο ακραιο το αποτελεσμα, ομως το παραπανω ειναι ενα προβλημα που οι ΗΠΑ εχουν σημειωσει και συνεχιζουν να προσπαθουν να επικοινωνησουν στην Ευρωπη για αυτο πολλα χρονια τωρα. Δηλαδη, οτι η εισροη εγινε γρηγορα χωρια την καταλληλη αφομοιωση (assimilation) των Μουσουλμανων στα ηθη, εθιμα και νομους του καθε Ευρωπαικου κρατους.
Και μεχρι ενα σημειο ισως να υπαρξει αυτο το προβλημα και στις ΗΠΑ με τους Μεξικανους που τα τελευταια χρονια εχουν ερθει παρανομα στην χωρα με τα εκκατομυρια (υπαρχουν 11 εκ. παρανομοι στις ΗΠΑ σημερα απο τους οποιους 6 εινια Μεξικανοι).
Δηλαδη δεν ειναι θεμα το εαν πρεπει να ερθουν στην χωρα. Εαν εισαι 'δουλευταρας' και ακολουθεις τους νομους τις χωρας, ολες οι χωρες σε θελουν και δεν νοιαζοντε απο που εισαι. Ομως εαν θες να ζεις οπως ζουσες στην 'Ουγκαντα' αλλα σημερα μεσα στις ΗΠΑ/Ευρωπη, τοτε σιγουρα θα υπαρξη προβλημα.
Ήδη στο Άμστερνταμ, σχεδόν 1/2 του πληθυσμού τείνει να είναι μουσουλμάνοι. Πώς είπατε; Θα πάτε στο Άμστερνταμ για να δείτε το είδος των Ολλανδών πριν γίνουν μειονότητα; Η Γαλλία είναι ήδη 1/3 μουσουμανική. Είναι ΚΑΘΑΡΑ θέμα χρόνου να υπάρξει η Ευρασία.
Η Δανία μια απ' τα ίδια: σκότωσαν τον Βαν Γκογκ(τον σκηνοθέτη) επειδή ο άνθρωπος γύριζε ταινία με τα μουσουλμανικά ήθη και τη θέση της γυναίκας στον κόσμο αυτό(ή μάλλον, τη θέση των ΖΩΩΝ στον κόσμο αυτό, γιατί περί φιμωμένων ζώων πρόκειται).Τεραστιο προβλημα οντως.
Παρότι ΔΕΝ είμαι άνθρωπος της θρησκείας, ΜΗΝ συγκρίνετε το καθεστώς που επικρατεί στην Ελλάδα ΕΙΔΙΚΑ σε σχέση με άλλες χριστιανικές χώρες(όπως π.χ. Ιταλία, Ισπανία, ΗΠΑ) ή πιο συγκεκριμένα, με μουσουλμανικά κράτη, ότι δήθεν δεν έχετε ελευθερία έκφρασης: ΑΝ είσασταν σε μουσουλμανικά κράτη και λέγατε αυτά που λέγετε, το καφάλι σας ΔΕΝ θα ήταν στη θέση του αυτή τη στιγμή, γι' αυτό, δεν σοβαρευόμαστε καλύτερα αντί να το παίζουμε προστάτες όλων των άλλων εκτός των ευατών μας; Απλά αναφέρω ΓΕΓΟΝΟΤΑ, δεν δικαιολογώ κανέναν(ούτε και γουστάρω να δικαιολογήσω ασκόπως).
Τέλος να αναφερθώ και στην πολυπολιτισμικότητα και άλλες τέτοιες παπαρι#ς: ΔΕΝ ΘΕΛΩ καμιά πολυπολιτισμικότητα που απειλεί να αλλάξει τον σύγχρονο τρόπο ζωής στη χώρα μου, τελεία και παύλα. Περιμένω από τους μετανάστες που θα έρθουν να μην δημιουργούν προβλήματα ή να αλλοιώνουν τον χαρακτήρα της κοινωνίας μου σε μεγάλο βαθμό.
Και κατι τετοιο πρεπει να εισαι ικανος να απαιτησεις ως γεννημα θρεμα μιας χωρας!
ΔΕΝ θα το παίξω καλός για κανέναν: καλώς ή κακώς, σ΄αυτή τη χώρα, ισχύουν κάποια συγκεκριμένα πράγματα, π.χ, η γυναίκα είναι ίση με τον άνδρα, απαγορεύεται να κόβεις τα γεννητικά της όργανα, οι άνθρωποι έχουν ελευθερία έκφρασης κ.λ.π. ΔΕΝ θέλω στη χώρα μου τέτοιους ανθρώπους που δεν σέβονται τα ήθη, έθιμα και τους νόμους στη χώρα μου και είναι **ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ **να μην τους θέλω, γκέγκε;
Γκεκε sir!
Το προβλημα ειναι οτι you have got to give them a chance. Δηλαδη, πρεπει να ειναι ελευθεροι να ερθουν (ελευθεροι συμφωνα με τους νομος του τμηματος αλλοδαπων ή οτιδηποτε), και θα πρεπει να εχεις δικαιωμα και την ικανοτητα να τους διωξεις μολις και αφου τους πιασεις να παρανομουν, κτλ. Δηλαδη, το να κλεισουμε τα συνορα ή κατι παρομοιο μονο για τους Μουσουλμανους δεν ειναι η πιο εξυπνη λυση για εμας πρωτα και γενικα δεν ειμαιστε 'τετοιοι'.
Το βρίσκω ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ειρωνικό ότι ανησυχούμε για φυλές που τείνουν για εξαφάνιση(κάτι ιθαγενείς και Ινδιάνους) και από την άλλη αδιαφορούμε αν από την άκρατη μετανάστευση σε λίγο καιρό οι σημερινοί πολίτες των περισοτέρων Ευρωπαϊκών κρατών θα είναι είδος προς εξαφάνιση. Να δούμε τότε, ΤΙ νόμους θα περάσουν οι διάφοροι Θεοκράτες και πόσο θα μπορεί/τολμάει ο καθένας να προσβάλλει τον προφήτη τους μέσα στην, ελεγχόμενη από τους ίδιους πλέον, χώρα.
Ασε φιλε. Σε μερικες δεκαετιες οι 'ασπροι' θα ειναι μειωνοτητα στην Ευρωπη και ΗΠΑ
-
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Οι Δανοί είναι σύμμαχοι των Αμερικάνων στο Ιρακ διατηρώντας μια στρατιωτική δύναμη περίπου 500 ατόμων.U.S.-DANISH RELATIONS
Denmark is a close NATO ally, and overall U.S.-Danish relations are excellent. Denmark is active in Iraq, Afghanistan and Kosovo, as well as a leader in the Baltic region. Denmark and the United States consult closely on European political and security matters. Denmark shares U.S. views on the positive ramifications of NATO enlargement. Denmark is an active coalition partner in the global war on terrorism, and Danish troops are supporting U.S.-led stabilization efforts in Afghanistan and Iraq. The U.S. also engages Denmark in a broad cooperative agenda through the Enhanced Partnership in Northern Europe--the U.S. policy structure to strengthen U.S.-Nordic-Baltic policy and program coordination. President Bush made an official working visit to Copenhagen in July, 2005.Και?
Ξαφνικα ειναι οι κακοι?
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
.............και ήρθε η ώρα να θυμίσουμε στο Ισλάμ ότι εν έτει 2006 δεν μπορεί να ζεί όπως το 800 και 1500 με το λεπίδι για τον άπιστο. Ίσως ένα μικρό εμβόλιο (ειδικά στην Ευρώπη με μερικές χιλιάδες απελάσεις ισλαμιστών και ίσως μερικές δημεύσεις περιουσιών διαφόρων φανατικών ισλαμικών οργανώσεων που χρηματοδοτούν στο θεάρεστο έργο τους όλους αυτούς που καίνε και σκοτώνουν) θα ήταν απαραίτητο..................
Μήπως ήρθε κι η ώρα να σταματήσουμε να τους κλεβουμε το πετρέλαιο; Τότε να δεις πως θα σταματήσουν να ζουν όπως το 800 και το 1500
Oh, my.... he 's back
I dont understand. I was always around...
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Kαι τι σχεση εχει αυτο με τι δημοσιευση των σκιτσων;
Ψαχνομαστε λεω εγω.Εχετε δει τι λεει για την Ελλαδα;
The United States has provided Greece with more than $11.1 billion in economic and security assistance since 1946. Economic programs were phased out by 1962, but military financial assistance continued until the early 1990s.
Μια στιγμη διοτι τα παραπανω 11.1 δις δεν νομιζω να ειναι 'σημερινα χρηματα'. Ειναι πολυ πιο πολλα απο 11.1 οταν τα μετατρεψεις σε net present value. But anyway...
-
Oh, my.... he 's back
I dont understand. I was always around...
I meant στον Αντίλογο
Τί σχεση εχει ποιος ορίζει την τιμή του πετρελαίου; Σημασία εχει ποιος το κατεχει και ποιος το εκμεταλλεύεται.
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Τί σχεση εχει ποιος ορίζει την τιμή του πετρελαίου; Σημασία εχει ποιος το κατεχει και ποιος το εκμεταλλεύεται.Τι προσπαθεις ακριβως να πεις?
-
Ας βάλουμε μια τάξη στα πράγματα: άλλο να κάνεις γελοιογραφίες με
Τέλος να αναφερθώ και στην πολυπολιτισμικότητα και άλλες τέτοιες παπαρι#ς: ΔΕΝ ΘΕΛΩ καμιά πολυπολιτισμικότητα που απειλεί να αλλάξει τον σύγχρονο τρόπο ζωής στη χώρα μου, τελεία και παύλα. Περιμένω από τους μετανάστες που θα έρθουν να μην δημιουργούν προβλήματα ή να αλλοιώνουν τον χαρακτήρα της κοινωνίας μου σε μεγάλο βαθμό.Και κατι τετοιο πρεπει να εισαι ικανος να απαιτησεις ως γεννημα θρεμα μιας χωρας!
ΔΕΝ θα το παίξω καλός για κανέναν: καλώς ή κακώς, σ΄αυτή τη χώρα, ισχύουν κάποια συγκεκριμένα πράγματα, π.χ, η γυναίκα είναι ίση με τον άνδρα, απαγορεύεται να κόβεις τα γεννητικά της όργανα, οι άνθρωποι έχουν ελευθερία έκφρασης κ.λ.π. ΔΕΝ θέλω στη χώρα μου τέτοιους ανθρώπους που δεν σέβονται τα ήθη, έθιμα και τους νόμους στη χώρα μου και είναι **ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ **να μην τους θέλω, γκέγκε;
Γκεκε sir!
Το προβλημα ειναι οτι you have got to give them a chance. Δηλαδη, πρεπει να ειναι ελευθεροι να ερθουν (ελευθεροι συμφωνα με τους νομος του τμηματος αλλοδαπων ή οτιδηποτε), και θα πρεπει να εχεις δικαιωμα και την ικανοτητα να τους διωξεις μολις και αφου τους πιασεις να παρανομουν, κτλ. Δηλαδη, το να κλεισουμε τα συνορα ή κατι παρομοιο μονο για τους Μουσουλμανους δεν ειναι η πιο εξυπνη λυση για εμας πρωτα και γενικα δεν ειμαιστε 'τετοιοι'.
Το βρίσκω ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ειρωνικό ότι ανησυχούμε για φυλές που τείνουν για εξαφάνιση(κάτι ιθαγενείς και Ινδιάνους) και από την άλλη αδιαφορούμε αν από την άκρατη μετανάστευση σε λίγο καιρό οι σημερινοί πολίτες των περισοτέρων Ευρωπαϊκών κρατών θα είναι είδος προς εξαφάνιση. Να δούμε τότε, ΤΙ νόμους θα περάσουν οι διάφοροι Θεοκράτες και πόσο θα μπορεί/τολμάει ο καθένας να προσβάλλει τον προφήτη τους μέσα στην, ελεγχόμενη από τους ίδιους πλέον, χώρα.
Ασε φιλε. Σε μερικες δεκαετιες οι 'ασπροι' θα ειναι μειωνοτητα στην Ευρωπη και ΗΠΑ
Oi 'ασπροι' ειναι μειονοτητα στην πολιτεια της Καλιφορνιας. Οι Ισπανοφωνης καταγωγης ειναι η πλειοψηφεια.
Καλως ηρθατε στον 21 αιωνα. Ο 20ος αιωνας περασε ανεπιστρεπτι.
Νικος
-
Τί σχεση εχει ποιος ορίζει την τιμή του πετρελαίου; Σημασία εχει ποιος το κατεχει και ποιος το εκμεταλλεύεται.
Τι προσπαθεις ακριβως να πεις?
Το κατεχουν οι Μουσουλμάνοι (κυρίως), το εκμεταλλευονται οι Δυτικοί (κυρίως). Υπεραπλουστευμένο, αλλά αληθινό.
-
Και κάτι ακόμη: οι Μουσουλμάνοι μετανάστες θα πρέπει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να κατανοήσουν πάρα πολύ καλά πως εμείς έχουμε εντελώς άλλες αξίες και ιδέες, τις οποίες δεν είμαστε καθόλου μα καθόλου να αλλάξουμε για χάρη τους, εν προκειμένω την ελευθερία λόγου και σάτιρας. Δεν είναι δυνατόν να απαιτούν όλοι οι ταλιμπάν και χριcτιανοταλιμπάν ελευθερία λόγου, αλλά ΜΟΝΟΝ για τους εαυτούς τους.
Τωρα μαλιστα. Τωρα μιλας σωστα! Thank you!
Και περί μαντήλας... Αν θέλουν να τη φοράνε, ευχαρίστως, αλλά στην Τουρκία, την Αίγυπτο, το Μαρόκκο, τη Λιβύη, το Αφγανιστάν, το Ιράκ, το Ιράν κλπ. ΟΧΙ ΕΔΩ.
Εδω διαφωνω. Αστους να φορανε οτι θελουν αρκει να μην ειναι γυμνοι, κτλ. Εδω στις ΗΠΑ επιτρεπεται η μαντυλα και τα παντα. Φορα οτι θες.
Εδω πρεπει να προσεχουμε λιγουλακι. Επειδη δηλαδη εχουν αλλη θρησκεια απο εμας η απλως πιστευουν σε μια θρησκεια δεν σημαινει οτι με στανιο πρεπει να το κοψουν. Επειδη προσευχονται 5 φορες την ημερα κοιταζοντας στην Μεκα δεν εχουν 3 ματια και δυο μυτες ουτε οτι ειναι χειροτεροι απο εμας. Με αυτη την λογικη θα εχουμε τα δωματιο/στρατοπεδο συγκεντρωσης για τους Μωαμεθανους και Χριστιανους.
Νικος
-
Νομίζω ότι οι εν λόγω ισλαμιστές αποθρασύνονται και ήρθε η ώρα να θυμίσουμε στο Ισλάμ ότι εν έτει 2006 δεν μπορεί να ζεί όπως το 800 και 1500 με το λεπίδι για τον άπιστο. Ίσως ένα μικρό εμβόλιο (ειδικά στην Ευρώπη με μερικές χιλιάδες απελάσεις ισλαμιστών και ίσως μερικές δημεύσεις περιουσιών διαφόρων φανατικών ισλαμικών οργανώσεων που χρηματοδοτούν στο θεάρεστο έργο τους όλους αυτούς που καίνε και σκοτώνουν) θα ήταν απαραίτητο.
Wow! There might be a ray of hope in Europe after all
Ψυχραιμια, πρωτα θα τους διωξουμε και μετα τι θα τους κανουμε σαπουνι αλα Χιτλερ; Θα το κανουμε σαν 'Irish need not apply'
Ποια η διαφορα οταν γινομαστε χειροτεροι απο αυτους που επικρινουμε.
Νικος
-
Αναφέρθηκε παραπάνω ότι εδώ τα όποια 'έκτροπα' δεν είχαν αντίστοιχες διαστάσεις. Προφανώς, δεν εννοούσα ότι ο μέσος Έλληνας 'θεούσος' είναι ίδιος με τον μέσο 'Μουσταφά' στη Σ. Αραβία, αλλά ότι η ελεθερία του λόγου και της σάτιρας δεν είναι ούτε εδώ τόσο αυτονόητη.
Στην πολιτισμένη Δύση η περιστολή των ίδιων αυτών ελευθεριών ενίοτε δε γίνεται με κατάφωρη λογοκρισία, αλλά μέσω της ηλίθιας 'πολιτικής ορθότητας', που εξαναγκάζει σε αυτολογοκρισία. Κατά την ταπεινή μου γνώμη ενίοτε αυτό είναι και χειρότερο....
-
Οταν η 'πολιτικη ορθοτητα' ειναι συνωνυμη με το τι ειναι σωστο και αποδεκτο απο την κοινωνια τοτε παυει να ειναι 'ηλιθια'. Η αυτολογοκρισια πρεπει να ειναι μελος της σκεψης καθε ελυεθερου δημοκρατικου ανθρωπου γιατι αλλοιως θα εχουμε ατελειωτες συζητησεις για το ποσο κατωτεροι ειναι οι μαυροι και οι Μωαμεθανοι ειναι κατωτεροι και πιο κοντα στο θεμα μας οτι πρεπει να απελασουμε μερικες χιλιαδες Μουσουλμανους και ουτω καθεξης και θα κρυβομαστε πισω απο την 'ελευθερια εκφρασης/λογου κτλ).
Η ελευθερια λογου τελειωνει εκει που αρχιζει η ελευθερια του συμπολιτη μας. Η ελευθερια λογου ειναι ιερη αλλα δεν ειναι δικαιωμα στην ασυδοσια.
Νικος
-
Νομίζω ότι οι εν λόγω ισλαμιστές αποθρασύνονται και ήρθε η ώρα να θυμίσουμε στο Ισλάμ ότι εν έτει 2006 δεν μπορεί να ζεί όπως το 800 και 1500 με το λεπίδι για τον άπιστο. Ίσως ένα μικρό εμβόλιο (ειδικά στην Ευρώπη με μερικές χιλιάδες απελάσεις ισλαμιστών και ίσως μερικές δημεύσεις περιουσιών διαφόρων φανατικών ισλαμικών οργανώσεων που χρηματοδοτούν στο θεάρεστο έργο τους όλους αυτούς που καίνε και σκοτώνουν) θα ήταν απαραίτητο.
Wow! There might be a ray of hope in Europe after all
Ψυχραιμια, πρωτα θα τους διωξουμε και μετα τι θα τους κανουμε σαπουνι αλα Χιτλερ; Θα το κανουμε σαν 'Irish need not apply'
Ποια η διαφορα οταν γινομαστε χειροτεροι απο αυτους που επικρινουμε.
Νικος
Η ενδοτικότητα ήταν πάντα ιδίωμα των αδυνάτων και των ξεπεσμένων (διάβασε ολίγον τον Καβάφη στους Βαρβάρους). Είτε το θέλουμε είτε όχι αν πιστεύουμε ότι ο Ελληνικός Πολιτισμός πρέπει να επιζήσει πρέπει ως Ελλήνες να υποστηρίξουμε και τα πνευματικά του παιδιά. Γιατί είτε το θέλουμε είτε όχι η Αμερική είναι το πνευματικό παιδί της Ευρώπης που είναι το πνευματικό παιδί της Ρώμης που πήρε τα ηνία και το πολιτεύεστε από τους Έλληνες. Η Δημοκρατία γεννήθηκε στην Ελλάδα και ακόμα και σήμερα ζει στην Ευρώπη και στην Αμερική.
Κοινώς για αυτό που είναι η Αμερική σήμερα και εμείς είμαστε υπαίτιοι. Τώρα αν θέλουμε να ξαναγυρίσουμε στην εποχή της Θεοκρατίας (Ισραήλ και σήμερα Μουσουλμάνοι) τότε ας απεμπολίσουμε μία για πάντα το δικαίωμα να λεγόμαστε Έλληνες και Ευρωπαίοι γιατί θα έχουμε απεμπολίσει το δικαίωμα του να είμαστε πολίτες.
Δεν θέλω να κάνω μαθήματα Ιστορίας σε κανέναν πάντως.
@skullone. Οποία η σχέση αυτών που αναφέρεις για την Βασίλισσα της Δανίας με αυτά που παρουσιάστηκαν στα σκίτσα?
@all. Δεν αφαιρώ το δικαιώμα στον μουσουλμάνο να ζήσει στην Ελλάδα ή στην Ευρώπη. Αλλά του αφαιρώ το δικαίωμα να θέλει όπου σταθεί και όπου βρεθεί να ασκεί κοινωνικό προσυλητισμό είτε με τη βία είτε με τα λόγια. Κοινώς ήθελα δεν ήθελα δεν μπορούσα να βρίσω τους Ιταλούς κάθε 28η Οκτωβρίου και σεβόμουν το Ιταλικό κράτος στα 5 χρόνια που ήμουν εκεί. Δεν ζούσα σε γκέτο γιατί δεν ήθελα να ζήσω σε γκέτο. Σεβόμουν τις αρχές τους και το τρόπο ζωής τους και δεν θέλησα ποτέ να τους κάνω να νιώσουν άβολα με το να προσπαθώ να επιβάλω το τρόπο ζωής μου. Αλλά πόσο τραγέλαφικος θα ήμουν αν ήθελα να πείσω τους Ιταλούς ότι πρέπει να τρώνε μόνον φέτα για τυρί, τα μακαρόνια να τα βράζουν για 20 λεπτά και να γίνονται φιδές, να γιορτάζουν το ορθόδοξο και όχι το καθολικό πάσχα και να μην δημοσιεύουν γελοιογραφίες για τους Έλληνες (Δήμητρα Λιάνη και Παπανδρέου)?? Μήπως θα έπρεπε να επιβάλω στον Ιταλικό Βορρά σε κάθε γυναίκα άνω τον 70 να φορά και μαντήλα γιατί πενθεί??? Δηλαδή γιατί θα πρέπει να προσέχω τι λέω και τι κάνω στη χώρα μου για να μην θίξω τα ιδεώδη των μουσουλμάνων της ιντιφάντα. Άλλωστε πως να πας μπροστά με ανθρώπους που πιστεύουν ότι εφόσον πεθάνουν σκοτώνοντας άλλους 10 (και επειδή δεν μπορούν να σκοτώσουν αυτούς που τους θίγουν σκοτώνουν απλούς πολίτες γυναίκες και παιδιά εφόσον είναι εύκολοι στόχοι) θα πάνε στον παράδεισο εφόσον έπεσαν στη μάχη κατά των απίστων.
Υ.Σ. Πάντως τα καλά των Ιταλών προσπάθησα να τα αντιγράψω και να τα αναπαράγω ενώ τα άσχημα τους απλά δεν τα ασπάστηκα. Simple as that.
-
Οταν η 'πολιτικη ορθοτητα' ειναι συνωνυμη με το τι ειναι σωστο και αποδεκτο απο την κοινωνια τοτε παυει να ειναι 'ηλιθια'. Η αυτολογοκρισια πρεπει να ειναι μελος της σκεψης καθε ελυεθερου δημοκρατικου ανθρωπου γιατι αλλοιως θα εχουμε ατελειωτες συζητησεις για το ποσο κατωτεροι ειναι οι μαυροι και οι Μωαμεθανοι ειναι κατωτεροι και πιο κοντα στο θεμα μας οτι πρεπει να απελασουμε μερικες χιλιαδες Μουσουλμανους και ουτω καθεξης και θα κρυβομαστε πισω απο την 'ελευθερια εκφρασης/λογου κτλ).Η ελευθερια λογου τελειωνει εκει που αρχιζει η ελευθερια του συμπολιτη μας. Η ελευθερια λογου ειναι ιερη αλλα δεν ειναι δικαιωμα στην ασυδοσια.
Νικος
Ίσως δεν έγινα αντιληπτός. Το να λες τον μαύρο 'African American' δεν είναι ηλίθια πολιτική ορθότητα; Το ότι από κάποιο σημείο και μετά βγήκε ο κλασικός τεμπέλης Μεξικάνος από τα Λούκι Λουκ δεν είναι μια κλασική περίπτωση αυτο-λογοκρισίας, που υποκινείται από την περίφημη 'πολιτική ορθότητα';
Προφανώς ανέφερα δύο πράγματα στην τύχη, απλώς για να δείξω τι περίπου εννοώ: Εμείς θεωρούμε παράλογο να προσβάλλεται Μουσουλμάνος όταν σκιτσάρουμε το Μωάμεθ, αλλά από την άλλη έχουμε πάντα σηκωμένες τις κεραίες μας για να κατηγορήσουμε κάποιον σαν 'αντισημίτη'. Η διαφορά προφανώς έγκειται στο μέγεθος των αντιδράσεων, και ελπίζω πραγματικά να πάψουν οι λαοί να ποδηγετούνται από τους 'πεφωτισμένους' δεσποτάδες τους.
Ούτε να καίνε τις πρεσβείες και να σεληνιάζονται για 2 ρημαδογελοιογραφίες, ούτε και να κατεβαίνουν σε λαοσυνάξεις για τις 'ταυτότητες' επειδή ο εγχώριος ταλιμπάν θεωρεί ότι υπάρχει οργανωμένο σχέδιο εναντίον της εκκλησίας.
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Τους κλέβουμε το πετρέλαιο? Με 60 $/βαρέλι και κόστος κάτω από 5$/βαρέλι δεν νομίζω ότι τους κλέβουμε. Αν δούλευα με 1200% κέρδος θα θεωρούσες ότι με έκλεβες? (ομιλώ για Σ.Α. Για Ιράν δώσε γύρω στα 7$ το βαρέλι με κέρδος κάπου στο 900%).
Μπερδεύεις τις (δυτικές) εταιρείες και τους σεϊχηδες με τους Μουσουλμάνους που κάνουν τα επεισόδια. Έτερον εκάτερον.
Αν ειχες ενα χωραφι σπαρμενο σταρι και καποιος σου 'παιρνε το σταρι, το πουλουσε για δικό του και καρπωνοτανε και τα κέρδη, κλοπή δε θα 'τανε;
Εφόσον δεν έχω την τεχνική δυνατότητα να κάνω τη συγκεκριμένη εργασία μόνος μου δεν βλέπω που το μεμπτό. Είσαι μεγαλό-ιδιοκτήτης γης αλλά δεν προλαβαίνεις να την καλιεργήσεις. Την ενοικιάζεις λοιπόν και καρπώνεσαι μέρος επί του ακαθαρίστου. Ο άλλος έχει το dealing για να πουλήσει το κόστος κλπ. κλπ.
Ωραιες προοδευτικες ιδεες εχεις...
Μονο που δεν ειναι και τοσο συγχρονες....
Εφαρμοζονταν στην Ευρωπη εκει γυρω στο μεσαιωνα...
Τις εννοιες φεουδαρχια και δουλοπαροικος τις εχεις ακουστα??Τώρα αν δεν κάνω λάθος οι σεϊχιδές είναι το status vivendi στην Σαουδική Αραβία.
Oι οποιοι σεηχηδες της Σαουδικης Αραβιας στηριζονται απο το πιο σκοταδιστικο κομματι του Ισλαμ-μπροστα του οι Ταλιμπαν ειναι Αρσακειαδες-τους Ουαχαμπιτες.
Και κοιτα να δεις κατι παραξενα ρε παιδι μου...
Αυτοι οι αντιδραστικοι ειναι οι πιστοτεροι φιλοι της Αμερικα και φυσικα οι πρωτοι πελατες τους σε οπλικα συστηματα....Ο απλός μουσουλμάνος (δεν λέω πολίτης γιατί έχουν πολύ δρόμο ακόμα) δεν θα είχε έτσι και αλλιώς δικαιώματα.
Kαι ουτε προκειται να αποκτησει οσο οι 'πολιτισμενοι'Δυτικοι στηριζουν κατα το δοκουν τετοια καθεστωτα οπως το καθεστως της Σαουδικης Αραβιας ή το καθεστως του Πακισταν και το καθεστως των Ταλιμπαν ή το καθεστως Σουχαρτο στην Ινδονησια παλιοτερα....
Μήπως στο ΙΡΑΝ των μουλάδων τα κέρδη από το πετρέλαιο τα μοιράζονται οι απλοί χωρικοί στα σύνορα με το ΙΡΑΚ και την Τουρκία?? Μάλλον όχι απλά ταίζουν τον κρατικό μηχανισμό που είναι και ο μόνος ιδιοκτήτης ώστε ο μουλάς τάδε να διαβάζει με την ησυχία του το Κοράνι για να το εξηγήσει.
To oποιο Ιραν ειχε και ενα δεκαετη πολεμο με το αγαπημενο παιδι τοτε των Δυτικων κ.Σανταμ και παρολα αυτα αυξησε το προσδοκημο ζωης κατα 6 περιπου χρονια εριξε τον αναλφαβητισμο στο 10%,αυξησε το ποσοστο εκπαιδευσης των γυναικων και ολα αυτα μεσα σε ενα ασφυκτικο οικονομικο περιβαλλον που εχει επιβληθει με διαφορων ειδων εμπαργκο...> Μήπως η Μαλαισία όπου γίνονται επισόδια και καίγονται σημαίες τησ Δανίας δεν έχει πετρέλαιο. Και εν πάσει περιπτώσει είναι βέβαιο ότι ο απλός μουσουλμάνος στην Μαλαισία δεν ενδιαφέρεται να διαβάσει μία Δανέζικη εφημερίδα κάποιος άλλος τον ενημερώνει όπως αυτός θέλει.
Βρες ποιος στηριζει το τοπικο καθεστως.....
Το ενδιαφέρον είναι ότι ενώ ο Μουσουλμανισμός ξεκίνησε πολύ πιο εμπρός από τον Χριστιανισμό της εποχής του Μωάμεθ (έχοντας στοιχεία που χρειάστηκαν συνολικά 1000 χρόνια για να εμφανιστούν στον Χριστιανισμό με την Αναγέννηση και το σχίσμα της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας) δυστυχώς φαίνεται ότι έμεινε στάσιμος
Aς ειναι καλα οι Σταυροφοροι και οι Αποικιοκρατες τυπου ANGLO IRANIAN OIL CO.
Eχεις υποψιν καποιον Dr Mossantek τι ηταν τι εκανε και ποιο ηταν το τελος του??Έλεος δηλαδή που θα απολογούμαστε στον κάθε Μουλά για το πως ζούμε. Αν δεν του αρέσει να πάψει να χρησιμοποιεί τα προϊόντα μας και ας γυρίσει στον 17ο αίωνα με 50% παιδική θνησιμότητα και μέσο όρο ζωής τα 45 χρόνια....
Mε μια ελαφρα πραφραση αυτων θα μπορουσε καποιος να πει:
'Ελεος δηλαδη που θα απολογουμαστε στους Ελληνες για το ποια ονομασια θα χρησιμοποιουμε.Εμεις για το τοπο μας γουσταρουμε το ονομα Μακεδονια και αν δε τους αρεσει να παρουν τα σουπερ μαρκετ τους και να γυρισουν στην Αθηνα'.Εμεις ομως που κοπτομαστε για το φιλελευθερισμο καναμε μεγα διαδηλωσεις εναντια στο δικαιωμα ενος λαου να αυτοπροσδιοριζεται...
Σκίτσα του Μωάμεθ