-
παιδιά συνεχίστε, έχω λιώσει!
μπράβο!! -
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
alla kserei kai ti einai kalytero gia esena
Τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει...
Κάποια καλά παιδιά που μόλις δουν post από συγκεκριμένους χρήστες μπαίνουν μόνο και μόνο για να 'την πουν' χωρίς να έχουν τίποτα να πουν επί του θέματος
Ακριβώς!
Μιας και το παραδέχεσαι καλό θα ήταν να το σταματήσεις αυτό και όσοι άλλοι το κάνουν. Είναι off-topic και δεν προσφέρει απολύτως τίποτα στη συζήτηση.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
lotusnick:
Πρώτον, γράφε με Ελληνικούς χαρακτήρες. Δεύτερον, το 'άμα δεν το έχεις οδηγήσει, δεν έχεις δικαίωμα άποψης, γιατί δε μετράνε οι δοκιμές' είναι πολύ γαβρίλικο και ηλίθιο.Dystyxos Ellinikous xaratktires den exo
Mipos einai pio γαβρίλικο και ηλίθιο, ena amaksi pou ta periodika stin Agglia(den exo diabasei ellinika) exoun bgalei poly kalo, esy na to exeis bgalei skarto, oti den tha eprepe na bgei pote kai polla alla, xwris oxi mono na to exeis odigisei alla kai na min se exoun paei kan bolta.
Den leo pes tin apopsi sou (4TForum eimaste) alla min eisai toso apolytos gia kati pou den exeis prosopiki empeiria kai idios otan h empeiria soy apo grigora autokinita einai limited.
-
Και οι υπόλοιποι σταματήστε το bitching. Αν δεν μπορείτε να συζητήσετε θα κλειδώσω το θέμα, το οποίο έχει εξαντληθεί έτσι κι αλλιώς.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Kid, σου έχει ήδη απαντήσει ο kyan. Έχεις γίνει αφόρητα κουραστικός, σαν την 'αισθητική' του VAG.
και μετά είναι οι 'Γερμανοί' εμπαθείς... Άλλη μία φορά με αποστόμωσες με τα επιχειρήματα σου..
Pos eftase h VAG se thema Opel-Renault
Gia ksanapiaste ta Megane kai OPC re paidia
-
**Offtopic / εμπρηστικά ποστς από το [ Ψηφοφορία ] OPEL ASTRA OPC Vs RENAULT MEGANE SPORT **
[Διάσπαση] Οφτόπικ/εμπρηστικά ποστς από: OPC vs Megane RS