-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Εμ, τόσο που γκρινιάζατε όλα αυτά τα χρόνια, δε σας ικανοποιούσε η ποιότητα κατασκευής των Alfa...Ήταν 'καθαρόαιμες' παλιά, αλλά δε σας αρέσανε, γιατί δεν ήταν ποιοτικές και 'ασφαλείς' αν τις στουκέρνατε.
Τώρα γίνανε ποιοτικές και ασφαλείς, αλλά ΠΑΛΙ δεν σας αρέσουν, γιατί δεν είναι τόσο 'καθαρόαιμες' όσο παλιά.
Δεν πάτε να κάνετε τίποτα άλλο που να σας εκφράζει περισσότερο... Όπως το να κάνετε online καμάκι σε γκομενίτσες στέλνοντας φωτό σας για παράδειγμα.
σε ποιον δεν άρεσαν; σε περίπτωση που δεν ξέρεις, την 'πχοιότητα' την έχω γραμμένη, όπως την εμφάνιση και τον εξοπλισμό. Ξέρεις και τα γούστα μας; κλαπ κλαπ κλαπ
Θα μας πεις και τι θα κάνουμε;
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Ποιός είπε οτι η Porsche δεν έχει παράδοση στα τρακτέρια, mate;
Φέρνω την Lambo μου! Τα πάμε μία κόντρα;;
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Ποιός είπε οτι η Porsche δεν έχει παράδοση στα τρακτέρια, mate;
Φέρνω την Lambo μου! Τα πάμε μία κόντρα;;Παραδέξου το! Στα τρακτέρια σας φάγαμε λάχανο! Κοίτα τι κακάσχημο είναι το ιταλικό και πόσο όμορφο, κλασσικό είναι το γερμανικό!!!
BTW ρε skullone, την 450sel 6.9 λες να την έβγαλαν για κανένα ύποπτο λόγο;
(μεταξύ μας με τα 50 χιλιάρικα αν ήταν να πάρω ένα αυτοκίνητο αυτό θα ήταν maserati sebring και όχι brereς και golfακια) -
450 SEL; Αυτή έχει πάψει να παράγεται εδώ και κάτι αιώνες! Πού τη θυμήθηκες; Και η coupe έκδοση, η 450 SLC, το 0-100 το έκανε πιο αργά από την Alfa GT 2.0 JTS.
-
450 SEL; Αυτή έχει πάψει να παράγεται εδώ και κάτι αιώνες! Πού τη θυμήθηκες; Και η coupe έκδοση, η 450 SLC, το 0-100 το έκανε πιο αργά από την Alfa GT 2.0 JTS.Τα 100-200 όμως;
(γύρω στα 8 δεύτερα έχει, παντως. Όχι οτι έχει και καμία σημασία, αν μπεις μέσα ποτέ σε τέτοιο θα καταλάβεις τι εννοώ...) -
Έχω μπει. Σαν ελάχιστα μεγαλωμένο ταριφμομπίλ μου φάνηκε.
-
Προβλέψιμο το άνοιγμα του θέματος , προβλέψιμη και η τροπή που πήρε !
Δύο διαφορετικά αυτοκίνητα , τα οποία είναι πολύ καλά για αυτόν που θα τα επιλέξει.
Οι αγοραστές των ΤΤ , SLK , 350Z , BMW κλπ. έχουν άλλη μια καλή επιλογή .. την Brera
Αντίστοιχα οι αγοραστές των διαφόρων γρήγορων Α3 ,WRX , RX8 , 130 κλπ. έχουν άλλη μια καλή επιλογή ... το R32Το να τσακώνεστε και να ειρωνεύεστε για το ποιό είναι καλύτερο μάλλον δείχνει ότι και τα δύο πέτυχαν το στόχο τους.
Το κακό είναι ότι όσο πάνε βαραίνουν τα αυτοκίνητα
Για τη ιστορία ... ψηφίζω 130 για sport hatch και Brera για GT
-
Ρεπρίζ Brera-Golf, μπορεί κάποιος να παραθέσει;
-
Χμ... έχουμε και λέμε...
Μικρός πύραυλος το Golf από ότι γράφεται, και αίσθηση και απ'ούλα τα καλά, άντε και ολίγον από Μ3 από ότι διάβασα στα πεταχτά ( ). Όλα ωραία και όμορφα, αλλά δεν έδινα 40++ χιλιάρικα για Γκολφ, σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση. Το Gti είναι bargain, αυτό φτάνει στα όρια του παράλογου στα δικά μου μάτια.
Brera: ανάμικτα τα συναισθήματα. Στις φωτογραφίες, είπα ότι είναι λιγότερο αρμονική από την 159. Όταν την ειδα ζωντανά, το επιβεβαιωσα αυτό, ωστόσο παραδέχτηκα ότι είναι κούκλα, εντυπωσιακή και μοναδική σαν σχήμα. Μηχανικά, οι προδιαγραφές λένε τα καλύτερα. Αλλά, 1700 κιλά ρε να πάρει??? Πολύ με χαλάει αυτό το νούμερο... Όχι ότι τα 1600 του Γκολφ είναι πιο λογικά... δεινόσαυροι έχουν γίνει τα αυτοκινητα ρε γμτ Επίσης, πολλά τα λεφτά ΚΑΙ για την Brera, αν και τα δικαιολογεί κάπως η μοναδικότητα του αυτοκινήτου.
Συμπέρασμα: ΚΑΝΕΝΑ από τα δύο. Αν ήθελα Alfa, θα έπαιρνα 159 3,2 με λιγότερα.
Και μετά από κουβέντα σημερινή, μάλλον θα έπαιρνα.........
....μεταχειρισμένη Maserati 3200GT μοντέλο '01-'02, στα ΙΔΙΑ λεφτά... 370 ξέφρενα άλογα, 50 κιλά ροπή, μοτέρ μπροστά, κινηση πίσω, τρίαινα στο καπό + στο τιμόνι, και ΠΟΙΑ Brera και ΠΟΙΟ Γκολφάκι μου λέτε μετά...
-
Krus, αν σε παρηγορεί, θα σου θυμίσω ότι οι Aston Martin μόνο στη δεκαετία του '60 κατέβαιναν κάτω απ'τον ενάμιση τόννο... Από εκεί κι έπειτα, κάνανε το Βίσμαρκ να μοιάζει βαρκούλα. Κανείς όμως δεν τόλμησε να αμφισβητήσει την αξία τους.
-
Τί κόστος έχει η 3,2 Βrera ;
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
....μεταχειρισμένη Maserati 3200GT μοντέλο '01-'02, στα ΙΔΙΑ λεφτά... 370 ξέφρενα άλογα, 50 κιλά ροπή, μοτέρ μπροστά, κινηση πίσω, τρίαινα στο καπό + στο τιμόνι, και ΠΟΙΑ Brera και ΠΟΙΟ Γκολφάκι μου λέτε μετά...Σωστόοοοοοοοοοοοοοοοοοος...
Κι έχει και τα ωραία φανάρια πίσω. Μόνο τα σέρβις είναι ακριβά (V6 άλλωστε).
-
Έχω μπει. Σαν ελάχιστα μεγαλωμένο ταριφμομπίλ μου φάνηκε.Ταριφμομπίλ ξε-ταριφμομπιλ κερδίζει και σαφάρι, όντας αυτόματο, λέμε!
Εξάλου τώρα τη ζηλέψανε και οι ιταλοί και μας ξανάρχισαν τις 'άναγεννησιακές' σιλουέτες! -
Έχεις δει καμμία Alfa Romeo να'ναι τόσο παππουδίστικη όσο μια μερκεντέ; Σε σχέση με την 450 SEL, προτιμώ το Fiat 130.
-
Krus ..... πολύ ρίχνεις ...
-
Έχεις δει καμμία Alfa Romeo να'ναι τόσο παππουδίστικη όσο μια μερκεντέ; Σε σχέση με την 450 SEL, προτιμώ το Fiat 130.Η 6.9 είναι σε άλλη κλάση, μην το συζητάς! Αλλά και απλή έχει κτηνώδη δυναμη...το 130 και εμένα μου αρέσει (και το κουπέ ακόμα περισσότερο) αλλά εντελώς διαφορετικό πράγμα...
(αλήθεια ρε παιδιά το 3200 gt σας αρέσει; πολύ χοντροκομμένο το βρίσκω σε σχέση με τις παραδοσιακές maserati... )
Πάμε στις Αλφα, όμως, μη φάμε και καμιά παντοφλιά! -
....μεταχειρισμένη Maserati 3200GT μοντέλο '01-'02, στα ΙΔΙΑ λεφτά... 370 ξέφρενα άλογα, 50 κιλά ροπή, μοτέρ μπροστά, κινηση πίσω, τρίαινα στο καπό + στο τιμόνι, και ΠΟΙΑ Brera και ΠΟΙΟ Γκολφάκι μου λέτε μετά...
Σωστόοοοοοοοοοοοοοοοοοος...
Κι έχει και τα ωραία φανάρια πίσω. Μόνο τα σέρβις είναι ακριβά (V6 άλλωστε).
πιο ακριβά είναι. V8 φοράει
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
(αλήθεια ρε παιδιά το 3200 gt σας αρέσει; πολύ χοντροκομμένο το βρίσκω σε σχέση με τις παραδοσιακές maserati... )
κούκλα! (από τις πιο ωραίες Maserati κατ' εμέ)
/off topic
-
6900 κ.εκ.... Χμμμ... Για ποιον ακριβώς λόγο; Μήπως θέλουμε σιγά-σιγά να φτάσουμε τα 7200 των αμερικ(λ)άνικων V8;
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Krus ..... πολύ ρίχνεις ...
R32 vs Brera 3.2