-
Μπορεις να αγορασεις επαγγελματικο;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Μπορεις να αγορασεις επαγγελματικο;nai βεβαια, ηδη εχουμε 3 στην εταιρεια αλλα δεν ειναι 4χ4 και τα δουλευουν οι οδηγοι (ΦΙΑΤ φιορινο+ΣΟΥΖΟΥΚΙ καρρυ+ ΜΙΤΣΟΥΜΠΙΣΙ L300 2 κινητο)
παληα ειχα και ενα ΜΑΖΝΤΑ Β-2600 4χ4 1.5 καμπινα του 98...για προσωπικη χρηση
-
Ο χρήστης jonniebegood έγραψε:
Καλησπερα.. Ενδιαφερομαι να αγορασω ford ranger μεταχειρισμενο κ θα ηθελα την αποψη σας. Εχω βρει 3-4 αυτοκινητα. Ποια ειναι η αποψη σας για το ranger? Το αυτοκινητο θα κινειτε σε δυσκολους δρομους κ φορτωμενο πολλες φορες. Η εμφανιση δεν με ενδιαφερει, η αξιοπιστια ειναι το σημαντικο για μενα γιατι προοριζεται για εργαλειο δουλειας. Μπορω να διαθεσω γυρω στα 10,000 ευρω. Εχω βρει ranger του 02-03 απο 8,500 εως 9,500 με περιπου 100,000 χλμ κ ενα του 06 με 45,000χλμ (ισως ευκαιρια) με 10,000 ευρω. Η γενικοτερη αποψη σας για το αυτοκινητο θα με βοηθουσε πολυ.
Ευχαριστω.Δεν θα σου πω αν είναι καλό, όλα αυτά τα 4Χ4 τύπου Pick up είναι σκυλιά. Η πολύχρονή όμως πείρα μου με αυτού του είδους αυτοκίνητα/ φορτηγάκια μου λέει ότι τον πιο σημαντικό ρόλο εφόσον το θέλεις για δουλειά είναι τα ελαστικά. Σε γενικές γραμμές, μια καλή τετράδα λάστιχα και πας παντού!!!! Επίσης σε γενικές γραμμές πάλι, να περιμένεις αυξημένη κατανάλωση και αυξημένο κόστος σε ανταλλακτικά!!!
-
Μιας και πήρα ενα βιταρα 2ης γενιας 1.6 αποφάσισα αφού έχω σπουδάσει χημικών μηχανικών να ανοίξω ένα οινοποιείο.Και θέλω ενα αγροτικό για να μεταφέρω πράγματα δεν με νοιάζει να είναι 4χ4 η4χ2 αλλά να κουβαλάει άνετα κανά τόνο να είναι ντίζελ φυσικά.Δεν θα αγοραστεί με δικά μου λεφτά αφού έχω τις δόσεις του αυτοκινήτου.
-
Για την δουλεια που το θελεις και οχι να βγαζει τους απειρους ιππους οι επιλογες σου ειναι αφθονες.Το οριο λοιπον εσυ θα το βαλεις αναλογα τα λεφτα που εισαι διατεθημενος να δωθουν για το αμαξι.
-
Οπότε τι;; Ζητάς αγροτικό που να κουβαλάει άνετα τόνο.... οπότε θα σε ενώσουμε με το θέμα των αγροτικών.
Πάντως θέλει αρκετά πράματα εκτός από πτυχία χημικού για να ανοίξεις και δουλέψεις οινοποιείο και βέβαια μετά να βγάλεις και κρασί.... Θέλεις κεφάλαιο, χώρο, επιχειρηματικό πνεύμα, λεφτά, γνωριμίες, αμπέλια, γνώσεις αμπελουργίας και πολλά άλλα. Ελπίζω να έχεις κάποιες σχετικές γνώσεις ή και υπόβαθρο. Γιατί έχουμε γεμίσει και με 'οινοποιούς'.... Καλή τύχη.
-
Βρες καποιο hilux 4x2 και κανε δουλεια σου! :incool:
Στάλθηκε από το βότσαλο.
-
Ετήσιο Service σήμερα στο L200.
H Mitsubishi ζητούσε 230 ευρώ για λάδια, φίλτρο πετρελαίου και λαδιού.Πήγα απ έξω και πλήρωσα 80 ευρώ για τα 3 αυτά πράγματα συν το ότι έγινε έλεγχος σε πολλά σημεία του φορτηγού, συμπληρώθηκαν βαλβολίνες και γεμίστηκε και η μπαταρία που είχε παραμεληθεί και κόντευε να αδειάσει!!!!
-
Καλησπέρα στο Forum,
Ενδιαφέρομαι για την αγορά ενός καινούριου 4d pick up και έχω καταλήξει σε 2.
Προφανώς το HILUX (SPECIAL ED. ME 2.5L κινητήρα) και στο ΑΜΑΡΟΚ TRENDLINE (μαζί με κάποια έξτρα πχ κάμερα οπισθοπωρία, οθόνη πολυμέσων και BLUE MOTION KIT)
Σε λεφτά πάνω κάτω τα ίδια έρχονται.
Στο ΑΜΑΡΟΚ βάζω πολλά + στην καρότσα και στην σχεδίαση αλλά πολλά - στον κατασκευαστή (φοβάμαι πολύ το κάψιμο λαδιού κακή εμπειρία από πόλο)
To hilux απλά το θεωρώ το πιο αξιόπιστο γιατί το έχω ζήσει (hilux 98 250000 και βάλε και συνεχίζει).
Η χρήση θα είναι καθημερινή μέσα στην πόλη και σε αγροτικούς δρόμους και όχι τόσο σε 4*4 (μόνο στην μαζέματος των ελιών άντε και καμιά δύο φορές ακόμα).
Δεν τρέχω ούτε ανεβαίνω σε βουνά για χόμπι, αλλά δεν θέλω όμως το αμάξι να σέρνεται μόλις το φορτώσω ή να μην μπορώ να προσπεράσω βέσπα στην εθνική.
Θα ήθελα την γνώμη και την συμβουλή σας καθώς και αν έχετε δοκιμάσει η ακούσει κάτι γι αυτά.
Ευχαριστώ πολύ
-
Ο χρήστης gmazanakis έγραψε:
Καλησπέρα στο Forum,Ενδιαφέρομαι για την αγορά ενός καινούριου 4d pick up και έχω καταλήξει σε 2.
Προφανώς το HILUX (SPECIAL ED. ME 2.5L κινητήρα) και στο ΑΜΑΡΟΚ TRENDLINE (μαζί με κάποια έξτρα πχ κάμερα οπισθοπωρία, οθόνη πολυμέσων και BLUE MOTION KIT)
Σε λεφτά πάνω κάτω τα ίδια έρχονται.
Στο ΑΜΑΡΟΚ βάζω πολλά + στην καρότσα και στην σχεδίαση αλλά πολλά - στον κατασκευαστή (φοβάμαι πολύ το κάψιμο λαδιού κακή εμπειρία από πόλο)
To hilux απλά το θεωρώ το πιο αξιόπιστο γιατί το έχω ζήσει (hilux 98 250000 και βάλε και συνεχίζει).
Η χρήση θα είναι καθημερινή μέσα στην πόλη και σε αγροτικούς δρόμους και όχι τόσο σε 4*4 (μόνο στην μαζέματος των ελιών άντε και καμιά δύο φορές ακόμα).
Δεν τρέχω ούτε ανεβαίνω σε βουνά για χόμπι, αλλά δεν θέλω όμως το αμάξι να σέρνεται μόλις το φορτώσω ή να μην μπορώ να προσπεράσω βέσπα στην εθνική.
Θα ήθελα την γνώμη και την συμβουλή σας καθώς και αν έχετε δοκιμάσει η ακούσει κάτι γι αυτά.
Ευχαριστώ πολύ
Από αυτά που διαβάζω βγάζω το συμπέρασμα ότι ούτε σκληροτράχηλο off road θες ούτε αγριόγκαζο. Οπότε το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι σε αυτή τη κατηγορία ΟΛΑ τα pick up είναι εξίσου καλά και αξιόπιστα. Αν έχεις κατασταλάξει σε αυτά τα 2 τότε παίρνεις αυτό που θα σε ικανοποιήσει αφού τα οδηγήσεις και τα 2.
-
Το να βρεις να οδηγήσεις εδώ στην επαρχία (χανιά) είναι πολύ δύσκολο αφού οι αντιπρόσωποι δεν έχουν δείγμα ούτε στο ένα ούτε στο άλλο.
Ίσως να μην διαφέρουν πολύ αλλά και πάλι θα ψάξω το καλύτερο για την χρήση που θα κάνω, γιαυτό ζητάω την γνώμη σας για πιο να προτιμήσω από τα δύο.
Σε ομορφιά προτιμώ το ΑΜΑΡΟΚ αλλά τι να την κάνω την ομορφιά αν στις 100000 καίει λάδια και στις 150000 πρέπει να αλλάξω μηχανή.... (βέβαια πλέον είναι made in germany)
Τα έχει δοκιμάσει κανείς και τα δύο να μας πει τη γνώμη του?
-
αυτο που ειδα προσφατα και μου εκανε πολυ καλη εντυπωση ειναι το καινουριο D-Max
πολυ ανετο σαλονι μεσα και μαλλον ο πιο οικονομικος κινητηρας της κατηγοριας.
Στο VW αυτο που με προβληματιζει ειναι τα 2000 κυβικα του
-
140 άλογα δεν είναι τόσα πολλά για να ζορίσουν ένα turbo κινητήρα 2000 cc και δεν είναι λίγα για να σέρνεται Βέβαια αν κάποιος το έχει οδηγήσει ας μας πει για τη ροπή του....
-
140 άλογα δεν είναι τόσα πολλά για να ζορίσουν ένα turbo κινητήρα 2000 cc και δεν είναι λίγα για να σέρνεται Βέβαια αν κάποιος το έχει οδηγήσει ας μας πει για τη ροπή του....Φίλε αν πραγματικά σε ενδιαφέρει - που εγώ δέχομαι ότι πραγματικά σε ενδιαφέρει - δεν μπορώ να διανοηθώ ότι θα αγοράσεις ένα τέτοιο αυτοκίνητο/ φορτηγάκι και δεν θα το οδηγήσεις. Αν είσαι στα Χανιά πετάξου σε ένα άλλο νομό να τα δεις από κοντά. Στο Ηράκλειο έχουν test drive και στα 2. Δεν έχω οδηγήσει κάποιο από τα 2 αλλά σου ξαναλέω ότι με βάση τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τα 2 είναι πολύ καλά. Μην περιμένεις να ακούσεις καλά σχόλια για κάποιο από τα 2 για να αποφασίσεις. Ο καθένας μπορεί να σου λέει το μακρύ του και το κοντό του. Αν κοιτάξεις τις πωλήσεις θα δείς ότι το Navara είναι πρώτο με διαφορά, αν περάσεις βράδυ από τα Ζωνιανά, τότε που όλοι είναι σπίτια τους, θα ζαλιστεί το μάτι σου να βλέπει L200. Οδήγησε και τα 2 που σε ενδιαφέρουν και πάρε απόφαση.
-
Καλά τα λες και μάλλον πριν πάρω την τελική απόφαση θα έρθω μία βόλτα από τα μέρη σας αλλά μου φαίνεται κάπως να πάω να ζητάω τεστ test drive ενώ το αμάξι θα το πάρω από άλλο κατάστημα. Άσε που αμφιβάλω αν έχουν στα test drive τις εκδόσεις που με ενδιαφέρουν γιατί τελείως διαφορετική συμπεριφορά θα έχει το hilux το δυο μισάρι και άλλη το tornedo (που για παράδειγμα δίνουν για test drive στο Ρέθυμνο). Και για το ΑΜΑROK φαντάζομαι ότι η αντιπροσωπία θα έχει το 180 άλογα. Πάντως έχω ζητήσει στις εδώ αντιπροσωπίες να μου βρουν ένα να το δούμε. Η vw μου είπε θα κανονίσει να δω κάποιο από τα 5 που έχει πουλήσει στα Χανιά (προφανώς όχι με τα 140 άλογα αλλά με τα 163) και η toyota αν θυμάμαι καλά μου είπε ότι δεν μπορεί να μου βρεί.
Πληροφοριακά και στα δύο αναμονή από 4 μέχρι 5 μήνες
-
Καλά τα λες και μάλλον πριν πάρω την τελική απόφαση θα έρθω μία βόλτα από τα μέρη σας αλλά μου φαίνεται κάπως να πάω να ζητάω τεστ test drive ενώ το αμάξι θα το πάρω από άλλο κατάστημα. Άσε που αμφιβάλω αν έχουν στα test drive τις εκδόσεις που με ενδιαφέρουν γιατί τελείως διαφορετική συμπεριφορά θα έχει το hilux το δυο μισάρι και άλλη το tornedo (που για παράδειγμα δίνουν για test drive στο Ρέθυμνο). Και για το ΑΜΑROK φαντάζομαι ότι η αντιπροσωπία θα έχει το 180 άλογα. Πάντως έχω ζητήσει στις εδώ αντιπροσωπίες να μου βρουν ένα να το δούμε. Η vw μου είπε θα κανονίσει να δω κάποιο από τα 5 που έχει πουλήσει στα Χανιά (προφανώς όχι με τα 140 άλογα αλλά με τα 163) και η toyota αν θυμάμαι καλά μου είπε ότι δεν μπορεί να μου βρεί.Πληροφοριακά και στα δύο αναμονή από 4 μέχρι 5 μήνες
Το καλό πράγμα αργεί να γίνει!!!
-
Καλησπέρα. Ήρθε η ώρα για αναγκαστική αλλαγή αμορτισέρ (πίσω δεξί έβγαλε τα λάδια του). Ο αγρότης είναι ένα L200 του 2002
και θα ήθελα να μου προτείνεται μιας καλής ποιότητας εταιρία για να βάλω.p.s.το φόρτωμα που του κάνω είναι κανονικό όχι πολλά κιλά ούτε και λίγα.
-
http://www.defencenet.gr/defence/item/% ... E%B1%CF%82
Για να δούμε. Ποιός θα βρεί τί 'αγρότες' θα είναι!!!
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
http://www.defencenet.gr/defence/item/% ... E%B1%CF%82Για να δούμε. Ποιός θα βρεί τί 'αγρότες' θα είναι!!!
Αγγουροπαραγωγοί;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
http://www.defencenet.gr/defence/item/% ... E%B1%CF%82
Για να δούμε. Ποιός θα βρεί τί 'αγρότες' θα είναι!!!
Αγγουροπαραγωγοί;
Χασισοπαραγωγοί να μην είναι κι ας είναι αυτό που λες!!!
FORUM "Αγροτων"