-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Κοίτα καλή πλάκα αλλά να μην κράζουμε μόνο για να κράζουμε!
Το Aveo sedan είναι αποδεκτό και σίγουρα όχι έκτρωμα όπως το παρουσιάζουν εδώ κάποιοι.
Δηλ θεωρείτε ότι είναι εξίσου άσχημο με τα Fiat Albea, Renault Thalia, Skoda Fabia sedan κτλ κτλ...;To σχόλιό μου βασίστηκε κυρίως σε αυτό που είπες για τα ιαπωνικά και όχι στο Aveo το οποίο και δεν έχω σχολιάσει έως τώρα. Σαφώς και είναι πιο αποδεκτό απο τα sedan που αναφέρεις πιο πάνω και απο άλλα τόσα που ευτυχώς δεν έχουν κυκλοφορήσει στην Ευρώπη.
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Κοίτα καλή πλάκα αλλά να μην κράζουμε μόνο για να κράζουμε!
Το Aveo sedan είναι αποδεκτό και σίγουρα όχι έκτρωμα όπως το παρουσιάζουν εδώ κάποιοι.
Δηλ θεωρείτε ότι είναι εξίσου άσχημο με τα Fiat Albea, Renault Thalia, Skoda Fabia sedan κτλ κτλ...;To σχόλιό μου βασίστηκε κυρίως σε αυτό που είπες για τα ιαπωνικά και όχι στο Aveo το οποίο και δεν έχω σχολιάσει έως τώρα. Σαφώς και είναι πιο αποδεκτό απο τα sedan που αναφέρεις πιο πάνω και απο άλλα τόσα που ευτυχώς δεν έχουν κυκλοφορήσει στην Ευρώπη.
Δεν πήγαινε σε εσένα το σχόλιο Παύλο...σε άλλους πήγαινε...έτσι ποπολάρε...;
-
Να το βάλω τώρα στο Design Disasters ή να μην το βάλω;
-
Οσοι το θαβετε τοσο πολυ, ειμαι περιεργος αν βρισκετε το ιδιο ασχημο και το Vectra ας πουμε...
-
Γιατί, είπα εγώ ότι είναι όμορφο το Vectra; Καμμία του γενιά δεν άξιζε αισθητικά.
-
Ο χρήστης karabouzouklis έγραψε:
Οσοι το θαβετε τοσο πολυ, ειμαι περιεργος αν βρισκετε το ιδιο ασχημο και το Vectra ας πουμε...Προσωπικά βρίσκω το τωρινό Vectra,ειδικά πριν το facelft,απο τα πιο αδιάφορα αυτοκίνητα αισθητικώς. Το προηγούμενο Κων/ντινε ήταν αρκετά ενδιαφέρον.
Το χειρότερο όμως sedan το βρήκα σήμερα,είναι το Chery S21.
Παναγία μου!!! -
Το χειρότερο όμως sedan το βρίκα σήμερα,είναι το Chery S21.
Παναγία μου!!!Kαι μετά μου λέτε έκτρωμα το Aveo...
-
Αποκλείεται πλάκα κάνεις, φωτοσόπ είναι. Δε μπορεί, πλάκα κάνεις, με τίποτα, δε γίνεται, αδύνατον.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Αποκλείεται πλάκα κάνεις, φωτοσόπ είναι. Δε μπορεί, πλάκα κάνεις, με τίποτα, δε γίνεται, αδύνατον.
Αυτό δεν μοιάζει λίγο στο Mazda 121 το αυγό?
-
Chevrolet: Στην Ελλάδα με 11.600 ευρώ το Aveo Sedan
Με πλούσιο εξοπλισμό και στην έκδοση με τον κινητήρα των 1,2 λίτρων εισβάλλει στην ελληνική αγορά το Chevrolet Aveo Sedan. Όπως ανακοίνωσε η Chevellas, επίσημος εισαγωγέας των αυτοκινήτων της Chevrolet στη χώρα μας, η τιμή του μοντέλου διαμορφώθηκε στα 11.600 ευρώ. Το μεταλλικό χρώμα κοστίζει 310 ευρώ, για τα τέλη κυκλοφορίας θα καταβάλλονται 190 ευρώ, ενώ για όσους επιθυμούν δερμάτινο σαλόνι, αυτό είναι διαθέσιμο έναντι 865 ευρώ.
Στο βασικό εξοπλισμό του Aveo Sedan περιλαμβάνονται ABS, ρυθμιζόμενη κολώνα τιμονιού, υδραυλικό τιμόνι, μηχανικός κλιματισμός, φίλτρο αέρος, ψηφιακό ρολόι, ποτηροθήκες εμπρός, αλεξήλιο οδηγού-συνοδηγού με καθρέπτη, κάθισμα οδηγού ρυθμιζόμενο καθ’ ύψος, θήκες πίσω από τα καθίσματα οδηγού-συνοδηγού, εμπρός προσκέφαλα ρυθμιζόμενα καθ’ ύψος, αναδιπλούμενο πίσω κάθισμα με προσκέφαλα, προεγκατάσταση παιδικού καθίσματος Isofix, προστασία γονάτων, αερόσακοι οδηγού και συνοδηγού, ζώνες ασφαλείας με προεντατήρες και ρυθμιζόμενες καθ’ ύψος μπροστά, με τις πίσω να είναι τριών σημείων, προστασία μπαταρίας από αποφόρτιση, υαλοκαθαριστήρες παρμπρίζ με διακοπτόμενη λειτουργία, ηλεκτρικά παράθυρα μπροστά, ηλεκτρικοί και θερμαινόμενοι εξωτερικοί καθρέπτες, κεντρικό κλείδωμα, immobilizer, άνοιγμα τάπας βενζίνης εσωτερικά, ρύθμιση ύψους δέσμης προβολέων, 4 ηχεία, προφυλακτήρες, καθρέπτες και εξωτερικές λαβές των θυρών στο χρώμα του αμαξώματος, φιμέ τζάμια, ράδιο-cd με mp3 και RDS, καθώς επίσης τάσια 14΄΄ και προσωρινή ρεζέρβα.
Στο μεταξύ, η Chevellas ανακοίνωσε παράλληλα, την προσφορά ενός προγράμματος τριετούς δωρεάν οδικής βοήθειας. Ο λόγος για το CHEVROLET Euro Service, μία πρωτοβουλία της Chevrolet Europe, την οποία υιοθετεί και εφαρμόζει πλήρως η Chevellas A.E. στην Ελλάδα. Βασικά στοιχεία του προγράμματος είναι τα εξής:
- Αφορά αποκλειστικά και μόνο στα καινούργια αυτοκίνητα Chevrolet.
- Είναι 3ετους διάρκειας (36 μήνες) από την ημερομηνία 1ης κυκλοφορίας.
- Προσφέρει το πιο ολοκληρωμένο πρόγραμμα καλύψεων της αγοράς.
- Ισχύει από 1/01/2005.
- Προσφέρεται απολύτως δωρεάν προς τον πελάτη.
- Τα αυτοκίνητα με βλάβη μεταφέρονται προς επισκευή αποκλειστικά στο δίκτυο των Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών Chevrolet.
- Έχει πανευρωπαϊκό χαρακτήρα (εκτός από Αλβανία, Ασιατική Τουρκία και χώρες της πρώην ΕΣΣΔ με εξαίρεση τις χώρες της Βαλτικής).
- Η κάλυψη ισχύει για τον κάτοχο, τον εξουσιοδοτημένο οδηγό και κάθε επιβάτη του καλυπτόμενου οχήματος, έως και 9 άτομα.
- Υποστηρίζεται από την ΕΛΠΑ, το μεγαλύτερο και πλέον εξειδικευμένο φορέα παροχής Οδικής Βοήθειας στην Ελλάδα, 365 ημέρες το χρόνο, 24 ώρες το εικοσιτετράωρο (αριθμός κλήσης 210-6068813).
- Προσφέρεται στον πελάτη ειδική έκδοση με τίτλο “Chevrolet Euro Service”, στην οποία περιγράφονται αναλυτικά όλες οι παροχές που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα.
Οι παρεχόμενες υπηρεσίες είναι, συνοπτικά: οδική βοήθεια επί τόπου, ρυμούλκηση, ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο, μεταφορά στον προορισμό ή επαναπατρισμός, διαμονή σε ξενοδοχείο, περισυλλογή οχήματος, αποστολή ανταλλακτικών, συμφωνία με τράπεζες.
-
Chevrolet Aveo Sedan