-
-
Kέρδισε και η Νορβηγία 2-0 την Βοσνία και τώρα ας πάνε να βγάλουν τα μάτια τους με τους Τούρκους στις 17 Νοέμβρη στο Όσλο για το ποιός από τους δύο θα περάσει.
-
To site της ΕΠΟ καταλήφθηκε από τούρκους χάκερς και παραπάμπει σε τουρκική εθνικιστική σελίδα. Πολιτισμός...
-
ο ρεχαγκελ παντως ειναι βαψομαλλιας
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
To site της ΕΠΟ καταλήφθηκε από τούρκους χάκερς και παραπάμπει σε τουρκική εθνικιστική σελίδα. Πολιτισμός...Στην επόμενη αγωνιστική όμως άλλοι θα τρώνε αραχτοί τις πίτσες και θα πίνουν χαλαροί την μπύρα τους βλέποντας τους ίδιους να αγκομαχούν μπας και καταφέρουν να προκριθούν.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
ο ρεχαγκελ παντως ειναι βαψομαλλιαςΑποψε παντως, αλλοι τα εβαψαν μαυρα...
-
Tι μπαλαρα παιξαμε σημερα!! (για πρωτη φορα στην ιστορια μας)
Την καταλληλη στιγμη, στο καταλληλο γηπεδο, με τον καταλληλο αντιπαλο!
Αν παιξουμε ετσι στο Euro θα παμε καλα!! -
Δεν θυμάμαι ποτέ την εθνική να παίζει τόσο καλά, όσο σήμερα. Ούτε καν κοντά σε αυτό.
Νομίζω το καλύτερο παιχνίδι μας, εδώ και πολλά χρόνια.
Πραγματικά έβλεπες μια ομάδα πρωταθλήτρια ευρώπης.
Μπράβο στον Ρεχάγκελ, τον οποίο πρέπει να ευγνωμονούμε αιώνια.
Πήρε μια ανύπαρκτη ομάδα και την έκανε αυτό που είναι τώρα.
Να το θυμόμαστε αυτό στις άσχημες εμφανίσεις-αποτελέσματα. -
Πραγματικα ηταν το κορυφαιο παιχνιδια της εθνικης που εχουμε δει....
Δεν μπορω να βρω ουτε 1 παικτη που να υστερησε!!!
Μπραβο σας ρε μαγκες...
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Δεν μπορω να βρω ουτε 1 παικτη που να υστερησε!!!Eυκολο. Χαριστεας
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Δεν μπορω να βρω ουτε 1 παικτη που να υστερησε!!!
Eυκολο. Χαριστεας
Προσπαθουσα να ειμαι ευγενικος ρε
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Αυτό εδώ, το οτι δλδ θα είμαστε στον 3ο όμιλο προκύπτει από πουθενά; Το οτι θα είμαστε επικεφαλής σε κάποιον όμιλο ως πρωταθλητές είναι πάντως σίγουρο.
Αντε και μια καλή κλήρωση σε ενάμιση μήνα.σήμερα άλλαξε η σελίδα και είναι τοποθετημένες σε όμιλο μόνο η Ελβετία και η Αυστρία. Προφανώς αυτό που έγραφε χτες ήταν λάθος.
-
Χθές, έζησα πάλι παιχνίδι της Εθνικής, όπως, τότε, στο Euro!
Αγωνιούσα, νευρίαζα και, φυσικά, πανηγύρισα το γκόλ!
Αυτό που μου έμεινε είναι οτι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, η ομάδα έπαιξε πολύ καλή μπάλα. Τον τελευταίο καιρό βλέπω Ελληνικές ομάδες να αλλάζουν την μπάλα με την μια, ή να κάνουν επιτυχημένες κάθετες μπαλιές και πολύ το απολαμβάνω!
Κάποιες παρατηρήσεις:
- Ο π@$%$ς ο Γεωργίου που γράφει να πάω να διαβάσω?
- Ο Ρεχάγκελ πότε θα ξαναγίνει 'χαβαλές', 'παππούς', 'κολλημένος'?
- Οι παίκτες πότε θα ξαναγίνουν άχρηστοι?
Αυτό με εκνευρίζει.
Αυτή την ομάδα, και αυτό τον προπονητή, μετά από ένα άτυχο αποτέλεσμα θα τους πετάξουμε στον Καιάδα, όσο εύκολα τώρα τους ανεβάζουμε στον Όλυμπο. Και είναι ντροπή!
Εύχομαι αυτο να αλλάζει σιγά σιγά και να είναι η δική μου γενιά, η τελευταία που θα διαθέτει τόσο μικρή μνημη και τοσο μεγάλη επιπολαιότητα!
Α, μη το ξεχάσω! Ο Γεωργίου να μου πείτε που γράφει, η κλασομπανιέρα!
-
ε μπορείς να τον ακούσεις και στο Real FM 4-6
-
Δεν ξέρω αν είναι ο ενθουσιασμός ή αν όντως ισχύει...
Πάντως είναι μακράν η καλύτερη μπάλα που θυμάμαι να έχει παίξει η Εθνική...
Αμύνα βράχος με Αντζα, Κυριάκο, Δέλλα δεν περνούσε μύγα (ειδικά ο Άντζας είναι μεγάλης κλάσης τελικά)..
Τώρα αυτό που γίνονταν στην επίθεση με κάθετες μπαλιές, πίσω από την πλάτη, μπαλιές αλλαγής παιχνιδιού στο κόρνερ, κινήσεις σε κενό χώρο και άλλα τέτοια ζογκλερικά **ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ ΠΟΤΕ... **.....
- το ότι σε κάθε φάση άσπριζε ο τόπος απο της φανέλες...Αυτό πώς το έκαναν και ήταν παντού...?..Όλοι άμυνα και όλοι επίθεση...
-
Nα κάνω τον δικηγόρο του Γεωργίου- εεε του διαβόλου?
Αναμφισβήτητα παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο σαν ομάδα χτες, από τα καλύτερα που έχουμε δει από οποιαδήποτε ελληνική ομάδα σε διεθνή αγώνα.
ΑΛΛΑ...
Είναι κάποια πράγματα που δε με πείθουν...
Δεν πείθομαι πχ οταν βλέπω τον άλλο να φεύγει για τετ-α-τετ και κατεβάζει το κεφάλι σαν ταυρί βλέποντας το πολύ μέχρι την άκρη της πατούσας του και επιπλέον δεν πείθομαι όταν βλέπω κωλοτούμπες από διεθνείς πάιχτες.Έχουμε ΙΜΗΟ δουλειά ακόμα για να γίνουμε πραγματικά μεγάλη ομάδα...
-
Ρε Κώστα!
Είπε κανείς ότι είμαστε μεγάλη ομάδα?
Είμαστε, επιτέλους, μια ΚΑΛΗ ομάδα! Κι αυτό είναι αξιέπαινο!
Μεγάλη μην σώσουμε να γίνουμε ποτέ! Ας ευχαριστηθούμε, και ας αναγνωρίσουμε, ότι είμαστε πια περήφανοι για την Ομάδα αυτή και ας αφήσουμε τα μεγαλοϊδεατικά...
-
προβληματιζει βεβαια το γεγονος οτι το σκορ θα μπορουσε να ειναι 0-5, αλλα παιξαμε καλα, γρηγορα (!!) και ξεραμε τι θελαμε μεσα στο γηπεδο.
-
Ναι αλλά στα τελευταία παιχνίδια δείχνει ΟΜΑΔΑ μέσα στο γήπεδο. Εννοώ ότι έχει επιβλητική παρουσία. Δείχνει σιγουριά, ότι ελέγχει το παιχνίδι.
Χθες οι Τούρκοι φαινόντουσαν πολύ 'λίγοι' μέσα στο γήπεδο. Η Εθνική έδειχνε πολύ πιο ομάδα και πιο επιβλητική μέσα στο τερέν. Έχει αρχίσει να διαθέτει τον αέρα των μεγάλων ομάδων μέσα στο γήπεδο (και όχι της φοβισμένης ομάδας που ξέραμε παλιά να κλοτσάει τη μπάλα απλά να φύγει κάτω από τη σέντρα). Δεν ξέρω αν το προσέξατε και εσείς ή αν είναι μόνο δική μου αίσθηση.
-
δείτε λίγο τα πρωτοσέλιδα!
Εθνικη Ελλαδος-Προκριματικα EURO 2008