-
ένα μηλο
δεν τα πάω καλά με τα δώρα..
σκεψου πικρα όποτε πρέπει ν'αγοράσω κάτι.. γ#ματα, είμαι τελείως άμπαλος..
έχω ένα φίλο όμως που είναι top σ'αυτά..
στη δικιά του έχει κάνει τα καλύτερα σε φάση όλοι μένουμε μ@λακες..
την άλλη φορά της ανέβασε κάτι μπαλόνια τεράστια ( στον 5ο! ) με μια κάρτα ξέρω'γω.. τρελή φάση. και την πήρε τηλ να βγει στο μπαλκόνι
πλιτς πλιτς η γκόμενα έπαθε πλακέισονευτυχώς στη δικιά μου δεν αρέσουν τα δώρα..
δηλαδή της αρέσει κάτι απλό, συμβολικό, αλλά όχι μ@λακιουλες άχρηστα πράγματα τύπου αρκουδάκια κλπ, αν κ της έχω δώσει ένα που κέρδισα σ'αυτό το μηχάνημα που βάζεις 50 λεπτά και έχει αυτό το μαλαπέρδι που πιάνει διάφορα.. ( το ξέρει ότι είναι made in maimouland, δεν της το πλάσαρα για λουι βιτόν)αλλά γενικά επειδή οι γυναίκες είναι full παράξενες και απασφαλισμένες ό,τι και να της πάρεις μ@λακας θα βγεις, οπότε πάρε κάτι που ν'αρέσει σε σένα
-
a. Δείπνο σε ωραίο εστιατόριο, με προχωρημένο μενού. Εκπλήξεις όπως βιολιά στο τραπέζι, καλοδεχούμενες.
b. Νυχτερινή έξοδος όπου της αρέσει. Αν εσένα δεν σου αρέσει και πολύ, ακόμα καλύτερα.
c. Ένα παράξενο τσαντάκι. Όσο πιό παράξενο και πολύχρωμο, τόσο καλύτερα. Αλλά όχι κιτς! (Βλέπε e.)
d. Μια θήκη για να παίρνει τα καλλυντικά της στα ταξίδια.
e. Κόσμημα. Όσο κρατάει η τσέπη σου - και ο συμβολισμός είναι εξασφαλισμένος. Πρόσεξε τι θα διαλέξεις. Προσωπικά, περιμένω να περάσει μια πολύ όμορφη γυναίκα (γύρω στα 40) και ζητάω τη βοήθειά της στην επιλογή. Πιάνει ΠΑΝΤΑ. Με τις πωλήτριες, ποτέ!Αν δεν σου φτάνουν, να βάλω κι άλλα.
Τα κορίτσια μας, γιατί δε λένε τη γνώμη τους;
-
Ελα και η 14/2 ειναι κοντα .Πεστε ιδεες!!
-
Θα προτεινω κατι κουφο...
Μια περιποιηση σε Spa.....
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Θα προτεινω κατι κουφο...Μια περιποιηση σε Spa.....
Francosamps?
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ελα και η 14/2 ειναι κοντα .Πεστε ιδεες!!ραντεβού με... δικηγόρο
-
Κι εγώ, όπως κι ο skye δεν είμαι και πολύ 'επιδέξιος' σ'αυτά οπότε απλα θα σου προτείνω τι να ΜΗΝ της πάρεις
α) Δωροεπιταγή για τα Bodyline (δε συμφέρει, είναι πανάκριβα)
β) Ατμοσίδερο (μπορεί σε μελλοντικούς καυγάδες να χρησιμοποιηθεί και σαν όπλο)
γ) Εγγραφή σε γυμναστήριο (θα σου τη φάει ο γυμναστής)
δ) Τσελεμεντέ (αμα η γυναίκα είναι καλή μαγείρισα δε χρειάζεται τέτοια)
ε) Σιλικονάτο στήθος (μετά θα είναι επικίνδυνο να καθεσαι δίπλα της στο αεροπλάνο)Αν αποφύγεις αυτά νομίζω οτι δεν θα χεις πρόβλημα...
-
Δεν εννοουσα την πιστα του Βελγιου...
Εννουσα:
Επιστρωση του σωματος με ζεστες ηφαιστειακες πετρες,λαδι απο πρασινο τσαϊ και πιεσεις shiatsu.
ή
Ινδονησιακη ενυδατωση σωματος με σοκολατα+αρωματοθεραπεια πλατης
ή
πιλινγκ με αλατα,αιθερια ελαια και φρεσκιες φραουλες
ή
Προγραμμα με θεραπευτικη λασπη και σκονη απο φυκια
κτλ κτλ...
Και για οσους απορησουν που τα ξερω αυτα,εχω να πω οτι ειναι εκπληκτικο το τι γνωση μπορεις να παρεις απο ενα γυναικειο περιοδικο...
Επεσε στα χερια μου και πρεπει να το φερω σε μια συναντηση για να ριξουμε το γελιο της ζωης μας....
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Και για οσους απορησουν που τα ξερω αυτα,εχω να πω οτι ειναι εκπληκτικο το τι γνωση μπορεις να παρεις απο ενα γυναικειο περιοδικο...
Επεσε στα χερια μου και πρεπει να το φερω σε μια συναντηση για να ριξουμε το γελιο της ζωης μας....
Ρε Βαγγέλη! Το αποστήθισες κιόλας;
-
Προκρίνω τη λύση των ΠΟΛΥ προκλητικών εσωρούχων...
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
αν είναι φίλη σου,μια ανθοδέσμη με άσπρα τριαντάφυλλα,
αν είσαι ερωτευμένος μία ανθοδέσμη με ροζ τριαντάφυλλα
αν την αγαπάς μία ανθοδέσμη με κόκκινα τριαντάφυλλα
πάντα συνοδευόμενη με μια κάρτα που θα γράψεις ο ίδιος με δικά σου λόγια....
αλλο καλό δώρο?
κάνε αφίσα μια φωτογραφία που είστε μαζί,το κάνει το afisorama και παίρνει 2 εβδομάδες μέχρι να ετοιμαστεί...αν θέλεις να την πηδήξεις πάρτης εσώρουχα και χειροπέδες,
αν θέλεις να την χωρίσεις πάρτης ενα εισιτήριο διαρκείας για τη θύρα τάδε του ΠΑΟΚ (δεν ξέρω ποια είναι η θύρα του ΠΑΟΚ μη βαράτε)
αν θέλεις να την ρίξεις πάνε την σε ένα καλό εστιατόριο,και όταν πάει στην τουαλέτα να φτιαχτεί βάλτης το κόσμηma κάτω από την πετσέτα, όπου κόσμημα ότι φτάνει η τσέπη σου.....
τα υπόλοιπα μέσω MSN,χρέωση 2 ευρώ τα 60''
LOL
Εξαιρετικο! Λυση για καθε περιπτωση! Το βγαζετε και για αντρα??
γενικα οι αντρες ειναι πιο απλοι
αν ειναι φιλος σου παρτου κανενα CD ή βιβλιο
αν εισαι ερωτευμενη μαγειρεψε του (ο δρομος για την καρδια περναει απο το στομαχι)
αν τον αγαπας (και για να μην τον παιρνεις απο πισω) παρε του μια πιπα -και κανα δυο σακουλακια καπνο- χαρρυ ΤΜ
αλλο καλο δωρο
μια παιχνιδομηχανη (xbox playstation klp)αν θες να κανεται sex γδυσου μπροστα του (δεν χρειαζονται δωρα)
αν θες να χωρησεις μην του παρεις δωρο και βγες με τις φιλες σου
αν θες να τον ριξεις παρ'του κατι με σεξουαλικο υπονοουμενο ή βαλ'του τρικλοποδια
-
Κοντά στις 'άγιες' μέρες του 'άγιου' Βαλεντίνου, οι γραμμές Πάτρα - Ιταλία κάνουν συνήθως καλές προσφορές για ζευγάρια και για ταξιδάκια μονοήμερα (δηλαδή ουσιαστικά το ταξίδι, και μια ολιγόωρη παραμονή στην Ιταλία).
Δε θα σου κοστίσει πολλά, είναι μια ευχάριστη έκπληξη (ταξίδι στο εξωτερικό γαρ ), και θα σας δώσει χρόνο πραγματικής και ευχάριστης απομόνωσης στο πλοίο.
Κάτι που το δοκίμασα πρόπερσι και (μας) άρεσε... -
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
αν εισαι ερωτευμενη μαγειρεψε του (ο δρομος για την καρδια περναει απο το στομαχι)
αν τον αγαπας (και για να μην τον παιρνεις απο πισω) παρε του μια πιπα -και κανα δυο σακουλακια καπνο- χαρρυ ΤΜ
αλλο καλο δωρο
μια παιχνιδομηχανη (xbox playstation klp)αν θες να κανεται sex γδυσου μπροστα του (δεν χρειαζονται δωρα)
αν θες να τον ριξεις παρ'του κατι με σεξουαλικο υπονοουμενο ή βαλ'του τρικλοποδια
ρισπεκτ!!!
αν δεν ξέρεις μην μαγειρεψεις, επειδή και πάλι περνάει απ'το στομάχι!Ακου που σου λέω! Πάρε μια πίτσα. -
Ο χρήστης dimitrios έγραψε:
αν είναι φίλη σου,μια ανθοδέσμη με άσπρα τριαντάφυλλα,αν είσαι ερωτευμένος μία ανθοδέσμη με ροζ τριαντάφυλλα
αν την αγαπάς μία ανθοδέσμη με κόκκινα τριαντάφυλλα
πάντα συνοδευόμενη με μια κάρτα που θα γράψεις ο ίδιος με δικά σου λόγια....
αλλο καλό δώρο?
κάνε αφίσα μια φωτογραφία που είστε μαζί,το κάνει το afisorama και παίρνει 2 εβδομάδες μέχρι να ετοιμαστεί...αν θέλεις να την πηδήξεις πάρτης εσώρουχα και χειροπέδες,
αν θέλεις να την χωρίσεις πάρτης ενα εισιτήριο διαρκείας για τη θύρα τάδε του ΠΑΟΚ (δεν ξέρω ποια είναι η θύρα του ΠΑΟΚ μη βαράτε)
αν θέλεις να την ρίξεις πάνε την σε ένα καλό εστιατόριο,και όταν πάει στην τουαλέτα να φτιαχτεί βάλτης το κόσμηma κάτω από την πετσέτα, όπου κόσμημα ότι φτάνει η τσέπη σου.....
τα υπόλοιπα μέσω MSN,χρέωση 2 ευρώ τα 60''
LOL
ναι γιατι αμα θες αλλιως δεν μπορεις
Σιγα να μην τις παρουμε και κανα σετ γερμανοπολυγωνα
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
αλλο καλο δωρο
ρισπεκτ!!!
**αν δεν ξέρεις μην μαγειρεψεις, επειδή και πάλι περνάει απ'το στομάχι!Ακου που σου λέω! Πάρε μια πίτσα. **Και καμια μπύρα και άνοιξε και την τηλεόραση να δεί champions league, ενώ εσύ θα του τρίβεσαι.... Εκεί θα δεις και αν προτιμάει εσένα από τη μπάλα
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
ρισπεκτ!!!
**αν δεν ξέρεις μην μαγειρεψεις, επειδή και πάλι περνάει απ'το στομάχι!Ακου που σου λέω! Πάρε μια πίτσα. **Και καμια μπύρα και άνοιξε και την τηλεόραση να δεί champions league, ενώ εσύ θα του τρίβεσαι.... Εκεί θα δεις και αν προτιμάει εσένα από τη μπάλα
αυτό είναι σκέτο βασανιστήριο
γκολαρα του ροναλντινιο vs gkolara της Μαρίας
-
Όσο μιλάμε, εεε , γράφουμε τεσπα, όλο και περισσότερο νομίζω πως δεν τις γνωρίζουμε τις γυναίκες - και ούτε προσπαθούμε να τις πλησιάσουμε.
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Όσο μιλάμε, εεε , γράφουμε τεσπα, όλο και περισσότερο νομίζω πως δεν τις γνωρίζουμε τις γυναίκες - και ούτε προσπαθούμε να τις πλησιάσουμε.κοίτα, δεν το πιστεύω τόσο αυτό.
Μην κρίνεις από αυτά που γράφουμε στο θέμα.
Τα πιο πολλά λέγονται μεταξύ σοβαρού και αστείου ( τουλάχιστον εγώ, έκανα πλάκα )τώρα δεν πιστεύω ότι υπάρχει αντικειμενική έννοια του 'γνωρίζω τη γυναίκα ή τον άνδρα'. γνωρίζεις απλά τον άνθρωπο που σ'ενδιαφέρει.
Να πεις να γνωρίσουμε γενικά τον άνθρωπο, το καταλαβαίνω..
αλλά δε μου αρέσει η προσέγγιση στο θέμα της γυναίκας ( ή του άνδρα, αν μιλάμε για γυναίκες ) λες και πρόκειται για κάτι ιδιαίτερο ή ξεχωριστό ζώο ή αντικείμενο. -
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Όσο μιλάμε, εεε , γράφουμε τεσπα, όλο και περισσότερο νομίζω πως δεν τις γνωρίζουμε τις γυναίκες .ακριβως.και συνηθως λειτουργουν τελειως αντιθετα απ οτι σκεπτομαστε εμεις για αυτες.
Τελικα ποιος ειναι ο παραλογος, αντε αποδειξε το >και ούτε προσπαθούμε να τις πλησιάσουμε.
Απο ποια αποψη?
Στο καμακι?Η γενικα στις συζητησεις προσπαθωντας να τις εξερευνησει καποιος? -
Ο χρήστης skye έγραψε:
Όσο μιλάμε, εεε , γράφουμε τεσπα, όλο και περισσότερο νομίζω πως δεν τις γνωρίζουμε τις γυναίκες - και ούτε προσπαθούμε να τις πλησιάσουμε.
κοίτα, δεν το πιστεύω τόσο αυτό.
Μην κρίνεις από αυτά που γράφουμε στο θέμα.
Τα πιο πολλά λέγονται μεταξύ σοβαρού και αστείου ( τουλάχιστον εγώ, έκανα πλάκα )τώρα δεν πιστεύω ότι υπάρχει αντικειμενική έννοια του 'γνωρίζω τη γυναίκα ή τον άνδρα'. γνωρίζεις απλά τον άνθρωπο που σ'ενδιαφέρει.
Να πεις να γνωρίσουμε γενικά τον άνθρωπο, το καταλαβαίνω..
αλλά δε μου αρέσει η προσέγγιση στο θέμα της γυναίκας ( ή του άνδρα, αν μιλάμε για γυναίκες ) λες και πρόκειται για κάτι ιδιαίτερο ή ξεχωριστό ζώο ή αντικείμενο.Eντελώς χιουμοριστικά τα γραφόμενα των περισσότερων νομίζω. Πάντως για να λέμε την αλήθεια οι γυναίκες δεν σταματανε να με εκπλήσσουν με τις ποικίλες συμπεριφορές τους.. Αλλά μ'αρέσει! (Ρε λές να είμαι μαζόχα; )
Δωρο για γυναικα