-
Γυρεύω γνώμες για αγορά καλού μεταχειρισμένου αυτοκινήτου μέχρι 25.000, γύρω στα 2.0l , για συχνές μετακινήσεις σε εθνική (Οχι SUV).
Προτεραιότητα πρώτα στην ασφάλεια και την ποιότητα και μετά στις επιδόσεις.
Να το αναζητούσα ίσως στη Γερμανία;
Δεν έχω ψάξει ακόμα πουθενά λόγω έλλειψης χρόνου αυτή την περίοδο.
Ευχαριστώ! -
Γυρεύω γνώμες για αγορά καλού μεταχειρισμένου αυτοκινήτου μέχρι 25.000, γύρω στα 2.0l , για συχνές μετακινήσεις σε εθνική (Οχι SUV).
Ευχαριστώ! -
Ευχαριστώ! -
Τοσο και λιγοτερο κανει ενα ελαφρως μεταχειρισμένο Α4 1.8 turbo, το Skoda Superb πολυ πιο κάτω.
Ακομη μπορείς να παρεις mercedes Ε200 με κομπρεσορα και πολλα εξτρα,αλλα ίσως μεγαλυτερη ηλικίας. -
E, ναι Γερμανία!
Αν μπορείς να βρεις Ε200 σε αυτά τα χρήματα καλώς αλλιώς Α4 1,8 Τurbo Quattro.
Πιθανώς και κάποια BMW 320Edit: Συνεννοημένοι?
-
ή επίσης ένα astra coupe από τις αγγελίες
-
Η ενα C5 για να μην σε πιασει και η μεσουλα...
Και χοραει και ολο το μαγαζι... -
Mε 25 χιλιαρικα παιρνεις ο-λο-και-νου-ριο χιλιομετροφαγο.
π.χ. μερικα που θυμαμαι
Ford Mondeo, Mazda6, Skoda Superb, VW Passat,Citroen C5,Peugeot 407 και αλλα πολλα....Ειναι αναγκη να καταφυγεις σε καποιο καλογυαλισμενο Γερμανικο μεταχειρισμενο -ενδεχομενως - σκουπιδι (προσεξε, δεν αναφερομαι στις μαρκες αλλα στο οποιοδηποτε μεταχειρισμενο Γερμανιας) που δε ξερεις απο που κραταει η σκουφια του ή τι εχει τραβηξει το δολιο απο τους προηγουμενους ιδιοκτητες του??
-
Παρε καινουριο.
Passat (27k), Mondeo (ουτε 23k) κατα προτιμηση. Εξαιρετικα αυτοκινητα και με πληρη εξοπλισμό
-
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
Mε 25 χιλιαρικα παιρνεις ο-λο-και-νου-ριο χιλιομετροφαγο.
π.χ. μερικα που θυμαμαι
Ford Mondeo, Mazda6, Skoda Superb, VW Passat,Citroen C5,Peugeot 407 και αλλα πολλα....Ειναι αναγκη να καταφυγεις σε καποιο καλογυαλισμενο Γερμανικο μεταχειρισμενο -ενδεχομενως - σκουπιδι (προσεξε, δεν αναφερομαι στις μαρκες αλλα στο οποιοδηποτε μεταχειρισμενο Γερμανιας) που δε ξερεις απο που κραταει η σκουφια του ή τι εχει τραβηξει το δολιο απο τους προηγουμενους ιδιοκτητες του??
+1..
αν δε σε νοιάζει που δε θα'σαι premum, octavia.. χαλαρά κιόλας. και τα άλλα που σου πρότεινε ο krieza είναι καλές επιλογές
μόνο αν θες να είσαι premum πάρε μεταχειρισμένο..
προσωπική άποψη: πάρε καινούργιο -
Mondeo.
[code]
2.0 TrendΚυβισμός(κ.εκ) 1.999
Κύλινδροι / Διάταξη 4/Σ
Ισχύς (ίπποι) / σ.α.λ 145/6.000
Ροπή (Kgm) / σ.α.λ. 19,4/4.500
Τελική ταχύτητα 215
Επιτάχυνση 0-100(δλ.) 9,8
Θέση κινητήρα / Κίνηση E/E
Κιβώτιο / Σχέσεις Χ/5
Κατανάλωση Εκτός πόλης / Μικτός κύκλος / Αστικός κύκλος 5,9/8,0/11,6
Βάρος(κιλά) 1.300
Διάσταση μήκος x πλάτος x ύψος 4.731x1.812x1.429
Μεταξόνιο 2.755
Χώρος αποσκευών(λίτρα) 500
ABS / ASR / ESP N/-/-
Aερόσακοι 6
Kλιματισμός Clima
Ζάντες αλουμ. -
Ηλιοροφή -
Προβολείς Ομίχλης N
Ηλεκτρικά παράθυρα / Ηλεκτρικοί καθρέπτες 4/N
Κεντρικό κλείδωμα / Ηχοσύστημα N/-
Υλικό Διάκοσμου Υ
Τιμή 22.423,00 -
[quote='manosk']Mondeo.
[code]
2.0 TrendΚυβισμός(κ.εκ) 1.999
Κύλινδροι / Διάταξη 4/Σ
Ισχύς (ίπποι) / σ.α.λ 145/6.000
Ροπή (Kgm) / σ.α.λ. 19,4/4.500
Τελική ταχύτητα 215
Επιτάχυνση 0-100(δλ.) 9,8
Θέση κινητήρα / Κίνηση E/E
Κιβώτιο / Σχέσεις Χ/5
Κατανάλωση Εκτός πόλης / Μικτός κύκλος / Αστικός κύκλος 5,9/8,0/11,6
Βάρος(κιλά) 1.300
Διάσταση μήκος x πλάτος x ύψος 4.731x1.812x1.429
Μεταξόνιο 2.755
Χώρος αποσκευών(λίτρα) 500
ABS / ASR / ESP N/-/-
Aερόσακοι 6
Kλιματισμός Clima
Ζάντες αλουμ. -
Ηλιοροφή -
Προβολείς Ομίχλης N
Ηλεκτρικά παράθυρα / Ηλεκτρικοί καθρέπτες 4/N
Κεντρικό κλείδωμα / Ηχοσύστημα N/-
Υλικό Διάκοσμου Υ
Τιμή 22.423,00 -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Και στην τιμη που αναφερεις μειον το τελος ταξινομησης (κανα τριχιλιαρο ) ελεω προσφορας... Με τελη, πινακιδες κλπ. παει ενα εικοσαρι Ευκαιρια
Γύρω στο 40% δεν είναι το τέλος ταξινόμησης στα δίλιτρα; Μπορεί να είναι και μεγαλύτερη η έκπτωση...
-
Εγω παλι ρε παιδια πήρα ενα μεταχειρισμένο corolla TS με 13.000χλμ 6 μηνών 20.000Ε.
Χιλιομετροφάγος δεν θα πει τίποτα. Αν έχει ο φίλος και τρέλα με το γκάζι....ειναι όλα τα λεφτα.
1.8 = χαμηλά ασφάλιστρα, 168Ε τέλη
VVLT-i = χαμηλή κατανάλωση αν δεν το πίνεις. service ίδιο με το 1.4 corollaΤορα φυσικα δεν έχει τους χώρους ενος μεσαίου.... αλλα το μοτερ αφιερώνει.
Μεταχειρισμένο... και καλό
-
Προσανατολίζομαι να αγοράσω μεταχειρισμένο BMW 320 ή Mercedes C 200 στη Γερμανία (αν και αγνοώ πλήρως την αγορά εκεί) για τους εξής λόγους:
- Τα θεωρώ αξιόπιστα για το σκοπό που το θέλω.
- Θα βρεθώ σύντομα στο Μόναχο για δουλειά και αυτό αποτελεί κίνητρο.
- Χμ! Δεν εμπιστεύομαι την αγορά μεταχειρισμένου στην Ελλάδα (το σύνδρομο της αμφισβήτησης των Ελλήνων;)
- Έχω ζωντανό παράδειγμα συγγενούς μου που βελτίωσε (!!!) την ένδειξη του χιλιομετρητή της BMW του, προκειμένου να τη μοσχοπουλήσει... Και δυστυχώς τα κατάφερε!
Όμως:
- Δεν ξέρω που να ψάξω; Να ανιχνεύσω στο Internet ή να πάω σε τυχαίες μάντρες;
- Οι Γερμανοί έχουν a priori το τεκμήριο της αθωότητας;;;
- Πράγματι με συμφέρει;
Σας ευχαριστώ όλους.
-
Αν σκοπεύεις να το εκτελωνίσεις μόνος σου μάλλον χαμένος θα βγείς..
Και στην Ελλάδα όμως αν βρεις μεταχειρισμένο λίγων ετών που να είναι ακόμη στην εγγύηση και έχει κάνει και όλα τα service σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο δεν πρέπει να φοβάσαι για τα χιλιόμετρα... -
Παντος με τα λ7 που αναφερεις περνεις χαλαρα οσα ανεφεραν παραπανω, χωρις να ρισκαρεις για μεταχειρησμενο... Ασε που τα αυτοκηνητα που αναφερεις μετρανε μεν απο αποψη πολυτελειας και συναφων μπουρδων, αλλα ολα τα αυτοκινητα που προταθηκαν ειναι μια κατηγωρια πανω... Προσοπικα πιστευω οτι ειναι λαθος επιλογη τα δυο αμαξια που αναφερεις, για τον σκοπο τουλαχιστον που λες οτι το θελεις...
Οτι και να παρεις, καλοταξιδο, και αστουκαριστο... -
Ο χρήστης biko έγραψε:
Προσανατολίζομαι να αγοράσω μεταχειρισμένο BMW 320 ή Mercedes C 200 στη Γερμανία (αν και αγνοώ πλήρως την αγορά εκεί) για τους εξής λόγους:- Τα θεωρώ αξιόπιστα για το σκοπό που το θέλω.
Mercedes C klasse και αξιοπιστία, ΔΕΝ πάνε μαζί. ΑΝ το τολμήσεις, πήγαινε για την αυτόματη. Μεταξύ των δύο, ΧΑΛΑΡΑ Bmw 320.
-
**ΧΑΛΑΡΟΤΑΤΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ... **
-
kaiνούριο πάρε
Και καλό και μεταχειρισμένο;