-
Η σελίδα που έχω φτιάξει για την τιμή του χρυσού (σιγά τη σελίδα δλδ), με προσθήκη χρωμάτων και ιστορικών στοιχείων:
ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΟΥ_
-
Πολύ καλή δουλειά!
Μπράβο! -
Ο χρήστης nickolas έγραψε:
Πολύ καλή δουλειά!
Μπράβο!Ευχαριστώ!
_
-
ετοιμαστείτε για ξύλο σήμερα.
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Ξερογλύφομαι γι αυτή την @@ΔΕΗ, άμα συνεχίσουν λίγο ακόμα το ξεπάτωμα δεν θα αντέξωΈγραφα ο φουκαράς ...Και τώρα λοιπόν που είναι στο -17 και στα 10.74 ευρώ τολμώ να την αγοράσω ? Η απάντηση είναι όχι γιατί τα @@ρακια μου κλυδωνίζονται εντόνως
Ωραία τα λες πριν αλλά όταν έρθει η ώρα να ζμπρώξεις το ρευστό είναι αλλιώς τα πράγματα -
Η μπόρα τώρα ξεκινάει ΙΜΟ άμυνα προς το παρόν. Cash is king
-
πάρε λίγα, μέχρι 100 τμχ δηλ. έτσι να λες οτι το ρίσκαρες. (είναι καλή φάση πάντως)
-
Με τρώει φριχτά αλλά ήδη από την προηγούμενη βδομάδα έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου ότι τουλάχιστον μέχρι Τρίτη ΔΕΝ αγοράζω και λέω να το τηρήσω
-
είναι κακή ημέρα η 30/9 ...
-
λιγο πεφτει σημερα, περιμενα χειροτερα πραγματα.
-
και αύριο μέρα είναι
-
-
σιιιιιγουρα, υπομονη και ρευστο χρειαζεται.
-
Τι να αγορασεις ρε koutsan,αν εχεις τιποτα μετοχες της ΟΑ (λεμε τωρα),να δεις οτι σε λιγο καιρο ιδια αξια θα εχουν αν δεν ασχοληθει καποιος να βρεθει λυση.
-
IMO οι αγορές πρέπει να κλείσουν παγκοσμίως για μια βδομάδα.
Να μετρησουν όλες οι τράπεζες τους ισολογισμούς και τα ρίσκα.
Να εξαγορασθούν-βγούν στην άκρη όσοι είναι ταπί να διαμορφωθούν οι νέες ισσοροπίες και να συνεχίσουν όσοι μπορούν.Δεν μπορεί να συνεχιστεί έτσι η κατάσταση... είναι αλυσίδα η ομαλή λειτουργία των τραπεζών.
Επίσης κάτι που έχουν ξεχάσει στην άκρη τώρα με τις τράπεζες είναι οι αυτοκινητοβιομηχανίες και δεν ξέρω που θα τα βρούν.
-
Ξέρεις κανείς τι συμβαίνει με την Fortis και την Dexia;
-
Μόλις άκουσα στον ΑΝΤ1 ότι η αμερικανική βουλή απέρριψε το σχέδιο Bush για την στήριξη της αμερικανικής οικονομίας. Τι θα γίνει τώρα? Θα χορέψουμε όλοι ζεμπεκιές?
-
Από το ρεπορτάζ του Mega.
ΔΕΝ περνάει το νομοσχέδιο Πόλσον στις ΗΠΑ. Και ο DJ βυθίζεται.
Κλάμα.
Ο λόγος που δεν περνάει, από αυτά που άκουσα, είναι ότι ο κόσμος αντέδρασε, ζητώντας από τους βουλευτές να μη το ψηφίσουν, αφού έτσι σώζονται τα λαμόγια της Wall Street και των Τραπεζών που δημιούργησαν αυτήν την φούσκα!Ζούμε αλλαγές? Η μου φαίνεται? Τα περί 'ελεύθερης, αυτορυθμιζόμενης αγοράς' δεν τα ακούω τελευταία!
-
E, καιρός είναι να ξεσκονίσουν ορισμένοι φωστήρες λίγο τη βιβλιογραφία ...
-
Μωρέ, ας διαβάσουν και Samuelson
Χαμένος κόπος. Κανένας από τους δύο δεν αναφέρεται σε φούσκες!
Χρηματιστήριο: Η υποστροφή (ισχύος)