-
Οσοι ήταν σήμερα το απόγευμα στο SP είδαν ένα θέαμα που νομίζω δεν έχει ξανασυμβεί στο WRC: o Loeb και η Xsara στα όριά τους! Ο πίσω αριστερά τροχός έλειπε (τον έχασε στα πρώτα χλμ. της Ψάθας), ο πίσω δεξιά με τη ζάντα, ο ένας μπροστά με μους και το αυτοκίνητο έκανε με 2.5 τροχούς ~15 χλμ. ειδικής και 50 χλμ. απλής.
(Και πέρισι στην Τουρκία ήταν με 3 τροχούς αλλά η όλη κατάσταση ήταν υπό έλεγχο...)
Φυσικά σε 45 λεπτά σέρβις το 'μάζεψαν' το αυτοκίνητο. Απλά κάθε ελπίδα για πρωτιά χάθηκε (1.47 η διαφορά με τον ψηλό, αυξήθηκε από 27 δεύτερα μετά τη δεύτερη Κινέττα)
Τα σχόλια των οδηγών για τη δεύτερη Κινέττα ήταν του τύπου 'a, that stage, I hate it' (c) Marcus...
Θα θέσω ένα ενδιαφέρον ερώτημα σε ψηφοφορία...
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Οσοι ήταν σήμερα το απόγευμα στο SP είδαν ένα θέαμα που νομίζω δεν έχει ξανασυμβεί στο WRC: o Loeb και η Xsara στα όριά τους! Ο πίσω αριστερά τροχός έλειπε (τον έχασε στα πρώτα χλμ. της Ψάθας), ο πίσω δεξιά με τη ζάντα, ο ένας μπροστά με μους και το αυτοκίνητο έκανε με 2.5 τροχούς ~15 χλμ. ειδικής και 50 χλμ. απλής.Αν ήταν το RAC θα τον είχαν αναγκάσει να εγκαταλήψει........
-
Δυστυχώς όσο και να ελπίζουμε, ταπεινή μου άποψη είναι ότι και του χρόνου θα δούμε μία από τα ίδια. Ο Tempora! O Mores! Κλαψ!
-
Τα μόνα καλά στοιχεία του αγώνα:
- Παραδόξως καμία ακύρωση ειδικής. 13/13 ειδικές!!! Συνήθως όλο και κάποια ειδική ακυρώνεται... Μπράβπ στην οργάνωση και στους θεατές για τους 'συμβιβασμούς' που έκαναν.
- Όπου και να πήγαινες είχε σκία...
Στην Λαμία νομίζω ήταν πολύ πιο όμορφες οι ειδικές και ακόμη πιο όμορφο το ταξίδι για εκεί.
Εγώ θα κάνω μια ευχή για του χρόνου... Να κατέβει ακόμη πιο χαμηλά. Το πιάσατε το υπονοούμενο???
Σωστά, στην Πελοπόνησσο εννοώ....
-
Ήθελα να ήξερα ποιό ΖΩΟ ανάγκασε το Σόλμπεργκ να εγκαταλείψει!
Πήγα κι εγώ στο σέρβις παρκ σήμερα το μεσημέρι, και ίσως πάω Αυλώνα αύριο. Πουθενά δεν είδα το πανηγυρικό κλίμα της Λαμίας, τον ενθουσιασμό και την τρέλλα του Ακρόπολις. Μίλησα με 2-3 αγωνιζόμενους που ξέρω και μου μετέφεραν και αυτοί την ίδια εικόνα, η οποία μάλλον ισχύει και για τους παγκόσμιους.
Το ράλι έφυγε από μια περιοχή που όλοι το λάτρευαν, από τους πολίτες μέχρι τους αστυνομικούς, και ήρθε σε μια περιοχή που δεν το γνωρίζει, δεν το καταλαβαίνει καν.
Ελπίζω οι οργανωτές να πάρουν την απόφαση που όλοι θέλουμε για του χρόνου. Η περσινή οργανωτική προσπάθεια απέδειξε ότι μπορεί να ευχαριστηθούν ΟΛΟΙ, έχοντας ΚΑΙ τη σούπερ ειδική με τα παρελκόμενα τους, ΚΑΙ 'περιπέτεια' για τους πορωμένους θεατές, ΚΑΙ πανέμορφες διαδρομές για τους οδηγούς.
Ελπίζω επίσης αύριο να έχουμε ένα καλό 'κλείσιμο'. Ούτως ή άλλως, μάλλον σε damage limitation έχουμε μπει....
-
Ο χρήστης pete_creative_jr έγραψε:
Τα μόνα καλά στοιχεία του αγώνα:- Παραδόξως καμία ακύρωση ειδικής. 13/13 ειδικές!!! Συνήθως όλο και κάποια ειδική ακυρώνεται... Μπράβπ στην οργάνωση και στους θεατές για τους 'συμβιβασμούς' που έκαναν.
- Όπου και να πήγαινες είχε σκία...
Για τη μη ακύρωση ειδικών σίγουρα 'βοήθησε' και η μειωμένη προσέλευση του κόσμου.
Βάλε στα θετικά το καλύτερο (σύμφωνα με τα σχόλια) SP του WRC (αν και στη Λαμία ήταν επίσης κορυφαίο).
-
Επιστροφή λοιπόν στο σπίτι μετά από 3 ημέρες στα βουνά.
Μερικά σχόλια για τον αγώνα:-
Πήγαμε shake σε ανάλογο σημείο με αυτό της Λαμίας. Πολλά γνωστά πρόσωπα. Κόσμος υπερβολικά λίγος (άλλα περιμέναμε).
-
Προσκλήσεις για ΟΑΚΑ και είπαμε να πάμε Καλύτερη σχεδίαση από πέρσι μου φαίνεται. Το ΟΑΚΑ μισογεμάτο. Τα σχόλια στις κερκίδες από... γνώστες ’σχημο πράγμα να βλέπεις τις 7, 9 και 11 άδειες. Πολύ θέαμα τα ιστορικά. Μας έπιασε η καρδιά μας με την Jaguar Δεν νομίζω ότι η SSS έδωασε τα προσδοκόμενα. Το εισητήριο είναι ακριβό αν και είχε θέαμα για 6 γεμάτες ώρες.
-
Πεδίο βολής Θήβας: Ερημιά. Δεν μου άρεσε αφού ήταν κλειστό κομμάτι. ’σε που δεν 'ακούγαμε'. Τουλάχιστον δε φάγαμε σκόνη.
-
Θήβα 2: Καλό τεχνικό κομμάτι. Πρόσβαση 3 λεπτά από το κέντρο της Θήβας και παρκάραμε 100 μέτρα από την ειδική μισή 45 λεπτά πριν το πέρασμα του 1ου αυτοκινήτου Πολύ λίγος ο κόσμος. Οι φόβοι για την Θήβα απέτρεψαν τον κόσμο από το να πάει
-
Κινέττα 1: Ωραίο και πολύ γρήγορο κομμάτι. Το ευχαριστήθηκα. Ατυχία του γιατρού μπροστά μας. Ελπίζω να έχει ηρεμήσει τώρα
-
Stop στην Κινέτα 2: Τα σχόλια των οδηγών για τα τελευταία χιλιόμετρα της ειδικής ήταν φοβερά. Απίστευτα κακό κομμάτι. Δεν πίστευα στα μάτια μου. Αδυνατώ να καυανοήσω πως μερικά αυτοκίνητα έφθασνα αθιχτα στον τερματισμό. Και ύστερα σου λέει η Παύλιανη είναι σκληρή
Τέλος για μένα το Ακρόπολις. Ένα SP αύριο και τέλος. Είμαι πολύ κουρασμένος για παραπάνω. Κοιμήθηκα σπίτι μου 3 μέρες , καθόλου κόσμος στις ειδικές , μια πικρή γεύση μου αφήνει το 53ο...
Ελπίζω σύντομα επιστροφή εκεί που ανήκει
-
-
Ο χρήστης pete_creative_jr έγραψε:
Τα μόνα καλά στοιχεία του αγώνα:- Παραδόξως καμία ακύρωση ειδικής. 13/13 ειδικές!!! Συνήθως όλο και κάποια ειδική ακυρώνεται...
Σωστά, στην Πελοπόνησσο εννοώ....
Λές να ακυρωθεί το δέυτερο Ο.Α.Κ.Α. λόγω ελείψεως κόσμου.
Πελοπόνησσος
Ναι για να ξαναδώ Καρνεζέικα.
Σχετικά με το ότι πρώτη είδηση στο rally gr είναι η φιέστα στο Ο.Α.Κ.Α. τη Κυριακή (όπως έγραψε κι ο** gatony** είναι όντως λίγο 'τραβηγμένο από τα μαλλιά' να είναι πρώτη είδηση.
Εντάξει πέρα από το ότι δεν είμαι και υπέρ της υπερβολής της χρήσης του Ο.Α.Κ.Α. , αντικειμενικά βρε παιδιά, μήπως παρασπρώχνεται το πράμα αυτό. Σα να δείχνει ότι εκτελείται διατεταγμένη υπηρεσία.
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Ήθελα να ήξερα ποιό ΖΩΟ ανάγκασε το Σόλμπεργκ να εγκαταλείψει!Κοιτα να δεις, μπορει να μην ειναι ετσι ακριβως τα πραγματα.
Μπορει τη μλκια να την εκανε και ο Σολμπερκ, ετσι δεν ειναι?Εγω θυμαμαι το 2000 αν δεν κανω λαθος, πηγαινα κανονικα στο δρομο της Λιλαιας με 30-40 χλμ λογω κινησης και απολυτα στο ρευμα μου, και σκαει απο μια στροση ο Σολμπερκ με φοκους τοτε, που παραλιγο να ειχαμε μετωπικη αν δεν εκανα δεξια εκτος δρομου.
Ο Πετρος θεωρουσε οτι σε μια απλη διαδρομη μπορει να καταλαμβανει και τα 2 ρευματα με υψηλη ταχυτητα.
Σιγουρα σεβασμος στα αγωνιστικα, αλλα και αυτοι μερικες φορες το παρακανουν στις απλες.Οσον αφορα τον αγωνα, πηγα στις 2 κινεττες.
Η ειδικη εκει που ημουν ειχε καλο οδοστρωμα και ηταν γρηγορα κομματια.
Ευτυχως μου αρεσε και ειδα θεαμα.
Ο κοσμος ηταν πολυς, αλλα θα μπορουσε να ειναι περισσοτερος,πχ καρουτες φαση δεν ηταν.Αυτο που με απογοητευσε ηταν η ελλειψη κοσμου στην προβολη απο tv.Εκει που πηγαιναμε παντα καλα σαν ραλλυ.Αλλο ενα καστρο που επεσε.
Τα πλανα μου θυμιζαν αγωνα Τουρκιας!Και ...του χρονου!
-
Ο χρήστης S3 έγραψε:
Ήθελα να ήξερα ποιό ΖΩΟ ανάγκασε το Σόλμπεργκ να εγκαταλείψει!
Κοιτα να δεις, μπορει να μην ειναι ετσι ακριβως τα πραγματα.
Μπορει τη μλκια να την εκανε και ο Σολμπερκ, ετσι δεν ειναι?Ναι, τώρα που το σκέφτομαι ίσως βιάστηκα. Όντως πολλοί οδηγοί πάνε 'αεροπορία' στις απλές, και ενδεχομένως να φταίει και ο Σόλμπεργκ για την εγκατάλειψη.
Όσο για τον κόσμο, και τα σχόλια που ακούω από παντού(και στο φόρουμ, και στο SP), χαίρομαι πάρα πολύ που αποδεικνύεται ότι οι Έλληνες φίλοι του σπορ έχουν σωστά 'αντανακλαστικά'.
-
Παιδιά τι λένε οι ειδικές από κόσμο?
Λέω να κάνω την υπέρβαση και να πάω και εγώ αύριο να δω το Rally Attikobiotias, έτσι για να έχω να λέω στα εγγόνια μου...
Λέω να πάω Αυλώνα, ανάμεσα στις προσβάσεις 5 και 6 που δίνει η ΕΛΠΑ από την πίσω πλευρά. Θυμάμαι καλά ότι έχει μια καλή και θεαματική φλαταδούρα εκεί ανάμεσα στις στάνες? Πήγε κανείς εκεί χτες? -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Ναι για να ξαναδώ Καρνεζέικα.Νυκτερινά Καρνεζέικα ομως !!!
-
Ο χρήστης sdpap έγραψε:
Ναι για να ξαναδώ Καρνεζέικα.
Νυκτερινά Καρνεζέικα ομως !!!
Πάντα. Αν και δε σε γνωρίζω σε συμπάθησα με αυτό το 'νυκτερινά'.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Πάντα. Αν και δε σε γνωρίζω σε συμπάθησα με αυτό το 'νυκτερινά'.Θα με γνωρίσεις !
Με τις φαναριέρες που θα έχουν (αααχχχ τι θυμάμαι πάλι) τα Group B, θα γίνεται μέρα και θα με δείς... -
Οπου και να πάς το μόνο που δεν χρειάζεται να φοβάσαι (όπως αποδείχτηκε) είναι ο κόσμος.....
Σκούρτα 1 και Μάνδρα 1 ο κόσμος για τα δεδομένα του Ακρόπολις ανύπαρκτος
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Λές να ακυρωθεί το δέυτερο Ο.Α.Κ.Α. λόγω ελείψεως κόσμου.Τώρα εσύ το λες για πλάκα, αλλά που ξέρεις? Μπορεί κάποια στιγμή τα επόμενα χρόνια να πούνε δε θα γίνει η τάδε ειδική λόγω έλειψης πελατών, εεεε θεατών ήθελα να πω!
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Ναι, τώρα που το σκέφτομαι ίσως βιάστηκα. Όντως πολλοί οδηγοί πάνε 'αεροπορία' στις απλές, και ενδεχομένως να φταίει και ο Σόλμπεργκ για την εγκατάλειψη.
Το πρωί πάντως πετύχαμε τον katajamaki στην Α.Ο. Είπαμε να τηρούμε τα όρια, αλλά όχι κι έτσι! Μισή ώρα μάς είχε κολλημένους πίσω του στην αριστερή, σταθερά στα 120! Ήταν ωραίο θέαμα πάντως, ανάμεσα στους εκδρομείς του σαββατοκύριακου, με τις πεθερές στο πίσω κάθισμα, να ταξιδεύεις παρέα με το wr car
-
Φαντάζομαι πάντως ότι με το αγωνιστικό θα είναι ανυπόφορο να ταξιδεύεις με πάνω από 130 σταθερά.
-
λοιπον ξεκινησα και εγω με τη παρεα μου.η κοπελα μου ηρθε για πρωτη φορα και ξετρελαθηκε με τα wrc
πηγαμε ψαθα για μπανακι και κατα τις 2.50 ημασταν ψαθα στην ειδικη.πηγαμε απροβληματιστα στο 4 χλμ μετα απο χωματοδρομο.εκει στη μεγαλη αλανα.βρηκαμε ισκιο πηραμε και εναν υπνακο κοσμος αρκετος ενας τρελαρας ανεβηκε πανω σε ενα δεντρο 5 μετρα υψος
ειδαμε τα αυτοκινητα και απο διαφορα σημεια.πολυ καλα περασματα ο τσιωρας με το hundai και ο honda με το ασημι saxo!μπραβο τους!κριμα που δεν ειδαμε duval,kopecky,solberg δεν ξερω μερικα Ν4 πηγαινανε απελπιστικα αργα.σε μια φαση αλλαξα θεση και πηγα σε μια πατημενη δεξια ανηφορικη και
οταν περασε ο καλτουνης απλα τα παιξα γιατι ηταν ακριβως διπλα μου και εκανε τετια μπουκα που δεν το περιμενα.μπηκε φετες και μετα να βλεπεις τα Ν4 να σερνονταιμετα απο ολα αυτα φυγαμε και πηγαμε αλεποχωρι για μασα στη παραλια.γυρισαμε πτωματα κατα τις 9.το ολο σκηνικο για μενα εδεσε πολυ ομορφα και εμεινα ευχαριστημενος.αυριο παω αυλωνα και ελπιζω να ειναι ωραια και εκει.
δεν θελουμε ουτε ψωμερ ουτε παπαριαριζου ουτε glamouριες.αυτα ανηκουν αλλου.οχι στο ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΜΑΣ!
-
Σχετικά με τον Σόλμπεργκ: Απ'ό,τι είπε στην TV, φάνηκε ότι το φταίξιμο ήταν δικό του σε μεγάλο βαθμό. Ανέφερε ότι υπήρχε πέτρα στο δρόμο, και όπως το έλεγε κατάλαβα ότι ήταν από την πλευρά του. 'Εκανε λοιπόν μανούβρα για να την αποφύγει, όμως ο δρόμος ήταν στενός και ερχόταν άλλο αμάξι από την άλλη κατεύθυνση. Οπότε και έγινε το απίστευτο!
Ράλι Ακρόπολις 2006