-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Το στυλάκι 'marketing' και απαξίωσης του προέδρου της ΕΘΕΑ είναι που ενοχλεί. Αυτό και το κλίμα 'δήθεν'. Και το σίγουρο είναι οτι ο Μανιατόπουλος δεν πρόκειται να παραδεχθεί ότι έκανε λάθος.
Τι το ψάχνουμε τώρα... Αφού ο alman είχε στείλει το μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση από την αρχή της βδομάδας: 'Έχουμε πολύ ωραία υπερειδική, δεν υπάρχει λόγος να τρέχετε στα βουνά...'
Πολύ φοβάμαι ότι από του χρόνου, άντε του παραχρόνου, θα πληρώνουμε εισιτήριο και στα βουνά, σε υπερπαραγωγές της Alman productions, βεβαίως-βεβαίως
Θα πάρουν τα .... @ μου
Το μήνυμα το πήραν ... πιστεύω να το ξανασκεφτούν. -
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Θα πάρουν τα .... @@ μου
Eπισης το τελευταιο τριανταρι μου το πηραν φετος.
Το μήνυμα το πήραν ...
?????
πιστεύω να το ξανασκεφτούν.
Τι να κανουν???
Ποιοι μωρε να σκεφτουν??
Τα ραμολιμεντα της ΕΛΠΑ??
Εχουν Αλτζχα'ι'μερ και το μονο που μπορουν να σκεφτουν ειναι τα φραγκα.
Αρα λαθος πιστευεις οτι μπορουν να σκεφτουν.... -
Πήγα στη Θήβα 1 πρωί Παρασκευής.
Μετά τα 6-7 πρώτα περάσματα νύστα ατελείωτη, πέρα από 2-3 ιδιώτες που πέρασαν πολύ ωραία.
Μπράβο και στο μικρό Στεφανή για το πέρασμά του.Στις υπερειδικές δεν πήγα. Δεν υπήρχε περίπτωση.
Απογοήτευση ο αγώνας. Όχι μόνο λόγω των ειδικών, αλλά και λόγω της γενικότερης πτώσης του θεσμού.
Θυμάμαι 2001, Οινοχώρι-Στρώμη, Σβαρτς να περνάει μαλλιοκούβαρα με το Octavia, Ντελέκος όσο πάει, τα Subaru να πετάνε, το φχαριστιώσουν.
Που πήγαν όλα αυτά;
Για να μην πάμε πιο πίσω. -
Και για να μην τρέφουμε αυταπάτες:
Flash news after SS18
Loeb / Elena '**Οι ειδικές ήταν καλές αλλά πραγματικά σκληρές **τόσο για τα αυτοκίνητα όσο και για όλους εμάς.'
Gronholm / Rautianen 'Οι ειδικές δε θα έπρεπε να χρησιμοποιηθούν ούτε καν δύο φορές. Οι Οργανωτές πρέπει να επιλέγουν πολύ καλά τις επαναλαμβανόμενες ειδικές. Ήταν λες και βρισκόμασταν στο Safari.' Του χρόνου σίγουρα θα είναι καλύτερες...
Solberg / Mills 'Γενικώς οι ειδικές ήταν σκληρές. Οι Οργανωτές πρέπει να στέκονται στις μικρές λεπτομέρειες. Υπάρχουν πράγματα που εύκολα μπορούν να βελτιωθούν. Πάντως νομίζω πως η Αθήνα είναι το καλύτερο σημείο για τον αγώνα'
SOLBERG / MENKERUD 'Ο αγώνας ήταν σκληρός, αλλά ωραίος. Πάντως προτιμώ τη Λαμία' Εσύ λέγε...
WILSON / ORR 'Χαίρομαι που κατάφερα να τερματίσω και που βρίσκομαι στην πρώτη δεκάδα. Ήταν σκληρός, αλλά πολύ καλός αγώνας. Αν η Οργάνωση είχε κάνει λίγο καλύτερη δουλεία στην προετοιμασία των δρόμων, θα ήταν ακόμα καλύτερος' ’λλος ένας που λεει όλα καλά...
**GARDEMEISTER / HONKANEN 'Αληθινό Ακρόπολις! Σκληρό, ζεστό και με δύσκολες ειδικές. Είχαμε πολλά κλαταρίσματα, αλλά έτσι πρέπει να είναι το Ακρόπολις' ** Είπατε τίποτα;
Τελική συνέντευξη τύπου
Gronholm 'Η υπερειδική ήταν καλά. Σε έκανε να νοιώθεις ότι θα μπορούσες και να κερδίσεις ένα Ολυμπιακό μετάλλιο'
Rautiainen 'Είναι ωραία εδώ στην Αθήνα. Μ αρέσει η φύση/στυλ των ειδικών, αλλά το να τις περνάς τρεις και τέσσερις φορές, παραπάει. Κάποιες ειδικές είναι για να τις περνάς μόνο μία φορά. Με μια καλή επιλογή δρόμων μπορείς να βρεις ειδικές που να περνιούνται δύο φορές, αλλά σε καμία περίπτωση τέσσερις αυτό ήταν πολύ'
Διάφορες Δηλώσεις:
Kronos team principal Marc Van Dalen **'We've just been through an Acropolis Rally that is truly worthy of its legend' **
Aimé Chatard, BFGoodrich's Rallies Programme Manager
'The return of the Acropolis Rally to the Athens region this season marked a return to some of the punishing tracks that have forged the reputation of this event over the years. As predicted, it turned out to be a tough weekend for tyres, especially Legs 2 and 3. Not only were the stages extremely rough but some sections were run up to four times and average speeds were relatively high' -
έτσι απλά για όσους πήγαν και στα δύο και έχουν μέτρο σύγκρισης.......για συγκρίνετε το Ιστορικό και το bp ultimate κ.λ.π.......
όπως και το θέαμα στο ΟΑΚΑ......βλέπω πολύ κόσμο να γυρίζει στα Ιστορικά και με το δίκιο του.......
-
Ο χρήστης MAGIK έγραψε:
έτσι απλά για όσους πήγαν και στα δύο και έχουν μέτρο σύγκρισης.......για συγκρίνετε το Ιστορικό και το bp ultimate κ.λ.π.......όπως και το θέαμα στο ΟΑΚΑ......βλέπω πολύ κόσμο να γυρίζει στα Ιστορικά και με το δίκιο του.......
Όποια και να είναι η κατάληξη του Ακρόπολις (πιο κάτω δε θέλω να πιστεύω ότι θα μπορέσουν να το ρίξουν) το ιστορικό είναι ήδη στις καρδιές των περισσοτέρων.
-
Το rally.gr τους χαϊδεύει ή μου φαίνεται; *'...Η Αννίτα Πασσαλή και το επιτελείο της, διοργάνωσαν ιδανικά τον αγώνα, τον περσινό κορυφαίο του θεσμού, αλλά δεν είναι θαυματοποιοί. *' Ιδανική διοργάνωση ήταν πραγματικά η περυσινή. Μου συγκρίνουμε το φετεινό που ήταν εμπαιγμός;
-
Ο χρήστης leonidas έγραψε:
Το rally.gr τους χαϊδεύει ή μου φαίνεται; *'...Η Αννίτα Πασσαλή και το επιτελείο της, διοργάνωσαν ιδανικά τον αγώνα, τον περσινό κορυφαίο του θεσμού, αλλά δεν είναι θαυματοποιοί. *' Ιδανική διοργάνωση ήταν πραγματικά η περυσινή. Μου συγκρίνουμε το φετεινό που ήταν εμπαιγμός;Κι εμένα αυτή τη γεύση μου άφησε αυτό το άρθρο..Κάτι λίγα μόνο λέει στο τέλος..αλλά σε γενικές γραμμές τους χαϊδεύει λίγο τα αυτιά ενώ όλοι ξέρουμε που καταλήξαμε...
-
Έχουμε και λέμε λοιπόν:
Αν και μέχρι τώρα 'ήτανε στραβο το κλήμα' (βλέπε: χαφιεδο-κάμερες στους δρόμους, σήμανση στους δρόμους για γέλια (και κυρίως για κλάματα), αστυνόμευση μόνο για κλάματα (της αρπαχτής), δρόμοι δράματα, την άποψη ότι η 'υπερβολική ταχύτητα' σκοτώνει (ενώ η βλακεία όχι), 2.500 χιλάδες νεκρούς από τη βλακεία που λέγαμε και που περισσεύει κτλ) είχαμε και τους αγώνες για να δραπετεύουμε απ' αυτή τη μιζέρια, με κορυφαίο το Αcropolis. Φετος 'το' φαγε κι αυτό ο γάιδαρος' (βλέπε FIA-ΕΛΠΑ..ΔΕΠΑ...ΧΛΕΠΑ...ΑΛΜΑΝ..ΑΜΑΝ) και έγινε από Αcropolis, Rally of Grecce (bp ultimate μη το ξεχνάμε). Και όπως όλα (ή τέλος πάντων τα περισσότερα) τα άλλα made in Grecce έγινε κι αυτό για κλάματα.
Αν και του χρόνου συνεχίσει έτσι, εγώ πλέον τελείωσα με τα αυτοκίνητα!! Θα ασχοληθώ με το πλέξιμο και μάλιστα με τη σταυροβελονιά!!!! -
Πήγα και στις τρεις αγωνιστικές μέρες.
Ο χαρακτήρας του Ακρόπολις αυτός που έκανε αυτό το rally τόσο διαφορετικό,χάθηκε.
Είχα την αίσθηση ότι είδα το ραλλυ Μαύρο Ρόδο Χ2 άντε Χ2,5!
Ο κόσμος ή σνομπάρισε ή φοβήθηκε τις απαγορεύσεις, δεν είμαι ακόμα σίγουρος, αλλά οι κερκίδες των βουνών μείνανε μισοάδειες.
Είναι χαρακτηριστικό ότι στα Σκουρτα ΙΙ την Παρασκευή αυτοί που μιλούσαμε Ελληνικά είμασταν μειοψηφία.Οι περισσότεροι ήταν Νορβηγοί και Φινλανδοί
Οι δρόμοι απαράδεκτοι.
Το θέαμα λιγοστό έως και ανύπαρκτο.
Μερικοί Έλληνες οδηγοί δεν ήταν τίποτα παραπάνω από αργά κινούμενα εμπόδια.Έλεος δεν αντέχουμε άλλο!
Υπήρχαν θεατές που στην Κινέτα ΙΙ δεν ανέβηκαν στο βουνό πάλι από το Λουτράκι αφού στο καζίνο διοργανώνονταν καλιστεία και το μεσημέρι γίνονταν τα δοκιμαστικά.Εκεί το θέαμα ήταν δεδομένο!
Η αποτυχία της SSS αναμενόμενη από μένα.Δεν περίμενα όμως και τόσο μικρά νούμερα θεατών.
Θα γράψουμε και άλλα, αλλά εν κατακλείδι προτιμώ το παλιό Ακρόπολις της Στερεάς Ελλάδας.
Δεν το χάρηκα φέτος.
Σαν να μην έγινε
Κρίμα -
Σαββάτο βράδυ στο δελτίο των 12 λένε τα αθλητικά. Το Rally ACROPOLIS 5ο θέμα μετά απο το ΧΟΚΕΙ ΕΠΙ ΧΟΡΤΟΥ!!!!!!!!.
Δεν έχουν καταλάβει ότι το RALLY ACROPOLIS ειναι το μοναδικό παγκόσμιο αθλητικό γεγονός που γίνεται κάθε χρόνο στη χώρα μας.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΑΚΑ : ΛΙΛΑΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΛΙΛΑΙΑ
-
Ο χρήστης panos2002 έγραψε:
Σαββάτο βράδυ στο δελτίο των 12 λένε τα αθλητικά. Το Rally ACROPOLIS 5ο θέμα μετά απο το ΧΟΚΕΙ ΕΠΙ ΧΟΡΤΟΥ!!!!!!!!.
Δεν έχουν καταλάβει ότι το RALLY ACROPOLIS ειναι το μοναδικό παγκόσμιο αθλητικό γεγονός που γίνεται κάθε χρόνο στη χώρα μας.στα @τους. το θεμα ειναι τι εσωρουχο φοραγε η καθε τραγουδιαρα και ποιος πηγε με ποια.
Τοσο λιγο προβολη, οπως φετος δεν εχω ξαναδει τοσα χρονια. κριμα καθε χρονο και χειροτερα. -
Και κάτι που ξέχασα.
Ευτυχώς που υπήρχε και ο Άρης Σταθάκης και έβαλε πολλά πράγματα στην θέση τους στην μετάδοση της δεύτερης SSS.
Γιατί με την φόρα που έχουν πάρει του χρόνου βλέπω παρουσιαστή τον Αρναουτογλου με την αγελάδα του και τον Ψινάκη παρεούλα. -
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Και κάτι που ξέχασα.
Ευτυχώς που υπήρχε και ο Άρης Σταθάκης και έβαλε πολλά πράγματα στην θέση τους στην μετάδοση της δεύτερης SSS.
Γιατί με την φόρα που έχουν πάρει του χρόνου βλέπω παρουσιαστή τον Αρναουτογλου με την αγελάδα του και τον Ψινάκη παρεούλα.+1
Φέτος ομολογώ πως ξεκίνησα προκατειλημένος για τα 'βουνα'(?)
και πώς να μην είμαι μετα τα μαντάτα για 2 SSS και τα εισητήρια στα ύψη...εν πάσει περιπτώση acropolis είναι, εγγύηση!!!...
λόγω υποχρεώσεων παρακολούθησα κυριακή Σκούρτα στις 8 και Αγ. Σωτηρα το μεσημέρι..μπορεί και να μήν λέγονταν έτσι γιατι με τα μια ανοδο μια κάθοδο μπερδεύτηκα..!!
φτάνω κατα τις 7 στο parking για το 12xlm ατσαλάκωτος, παρκάρω 'απ΄έξω' και ανηφορίζω...'Που είναι ρε παιδιά ο κόσμος κυριακάτικά κιόλλας?' θα τους πήρε ο ύπνος λέω θα έρθουν μετά!!!αμ δε...5 φιλανδοί, μια μεγάλη παρέα δίπλα που αναπολούσαν την λαμία..Λίγες ειδικές έλεγαν, βαπτίσ ματα ειδικών,κακή πρόσβαήση, ελειπής σήμανση και άλλα πολλά...
το κακό είναι ότι τελικά είχαν δίκιο γιατι και στη μεσημεριανή που κανονικά δεν πέφτει καρφίτσα στα καλά σημεία, ρίξαμε και την ξάπλα μας κάτω απο τον ίσκιο και ας πήγαμε και 10 λεπτά πριν αρχίσει....
Λαμία λοιπόν, ή αν το θέλετε κύριοι να είναι κοντά στην αθήνα τουλάχιστον προς λουτράκι μεριά να δούμε και καμια ss της προκοπής!!!Λαμία λοιπόν να μυρίζει και λίγο acropolis..Λαμία για να μην μπορέσουμε ξανα να κοιμηθούμε το προηγούμενο βράδυ απο την προσμονή.....Εκτός αν θέλετε να ξαναπάρετε τα σκήπτρα απο τους τούρκους για το πιο σκληρό ράλυ...Σε αυτή την περίπτωση βάλτε Ψαθα 5-6 φορές με άλλο όνομα...Αποτέλεσμα εγγηυμένο, χρήματα επιστρέφονται...Γιατί έχω την εντύπωση ότι για αυτά γίνοται όλα...!!!
ΕΚΟ λοιπόν στα ρεζερβουαρ κύριοι απο εδώ και πέρα..!!!
-
Δεν είμαι σίγουρος, αν του χρόνου δεν αλλάξει η περιοχή του ράλλυ, θα ξανακάνω τα 1500 χλμ. από την Χαλκιδική για να παρακολουθήσω ένα τόσο μα τόσο μέτριο αγώνα, από όλες τις πλευρές!!!
Χάρηκα πολύ όμως που γνώρισα από κοντά αρκετά παιδιά από δω μέσα!!!
el-em και Άρη, ακόμα και έξω από τη Μαγούλα με υποδεχτήκατε και μου μιλήσατε λες και ήμασταν γνωστοί χρόνια!!!
amaxopoulos, να σαι καλά Δημήτρη με την παρέα σου που μας σούρατε μαζί σας το Σάββατο στην ειδική! Χίλια ευχαριστώ!!!
ΑLPINESTARS, τι να πω βρε Τάκη? Χωρίς τη βοήθεια σου, ούτε τις μισές κάρτες δεν θα μάζευα για τη συλλογή μου!!! Επίσης ευχαριστώ πολύ και για τη φιλοξενία και περιήγηση στο ΣΠ!!!
Castor, pavlos, χάρηκα πολύ που σας γνώρισα! Συγνώμη αν ξεχνώ κάποιον.Οι ειδικές μέτριες, ο κόσμος ελάχιστος, το θέαμα περιστασιακό! Λαμία και πάλι Λαμία!!!
-
Ο χρήστης face έγραψε:
Και κάτι που ξέχασα.
Γιατί με την φόρα που έχουν πάρει του χρόνου βλέπω παρουσιαστή τον Αρναουτογλου με την αγελάδα του και τον Ψινάκη παρεούλα.+1
Φέτος ομολογώ πως ξεκίνησα προκατειλημένος για τα 'βουνα'(?)
και πώς να μην είμαι μετα τα μαντάτα για 2 SSS και τα εισητήρια στα ύψη...εν πάσει περιπτώση acropolis είναι, εγγύηση!!!...
λόγω υποχρεώσεων παρακολούθησα κυριακή Σκούρτα στις 8 και Αγ. Σωτηρα το μεσημέρι..μπορεί και να μήν λέγονταν έτσι γιατι με τα μια ανοδο μια κάθοδο μπερδεύτηκα..!!
φτάνω κατα τις 7 στο parking για το 12xlm ατσαλάκωτος, παρκάρω 'απ΄έξω' και ανηφορίζω...'Που είναι ρε παιδιά ο κόσμος κυριακάτικά κιόλλας?' θα τους πήρε ο ύπνος λέω θα έρθουν μετά!!!αμ δε...5 φιλανδοί, μια μεγάλη παρέα δίπλα που αναπολούσαν την λαμία..Λίγες ειδικές έλεγαν, βαπτίσ ματα ειδικών,κακή πρόσβαήση, ελειπής σήμανση και άλλα πολλά...
το κακό είναι ότι τελικά είχαν δίκιο γιατι και στη μεσημεριανή που κανονικά δεν πέφτει καρφίτσα στα καλά σημεία, ρίξαμε και την ξάπλα μας κάτω απο τον ίσκιο και ας πήγαμε και 10 λεπτά πριν αρχίσει....
Λαμία λοιπόν, ή αν το θέλετε κύριοι να είναι κοντά στην αθήνα τουλάχιστον προς λουτράκι μεριά να δούμε και καμια ss της προκοπής!!!Λαμία λοιπόν να μυρίζει και λίγο acropolis..Λαμία για να μην μπορέσουμε ξανα να κοιμηθούμε το προηγούμενο βράδυ απο την προσμονή.....Εκτός αν θέλετε να ξαναπάρετε τα σκήπτρα απο τους τούρκους για το πιο σκληρό ράλυ...Σε αυτή την περίπτωση βάλτε Ψαθα 5-6 φορές με άλλο όνομα...Αποτέλεσμα εγγηυμένο, χρήματα επιστρέφονται...Γιατί έχω την εντύπωση ότι για αυτά γίνοται όλα...!!!
ΕΚΟ λοιπόν στα ρεζερβουαρ κύριοι απο εδώ και πέρα..!!!
Οι πυκνότητα των θεατών καθόλο το τριήμερο ήταν αυτή που είδες και περιγράφεις.Και χειρότερα μπορώ να σου πω.Ξαναγράφω ότι στα Σκουρτα ΙΙ οι Έλληνόφωνοι είμασταν μειοψηφία.Ακόμα και οι αδερφοί Κύπριοι Αγγλικά μιλούσαν οι αθεόφοβοι
Ο κόσμος ταλαιπωρείται κάθε μέρα οπότε με αυτά που διάβαζε και ακουγε για αυστηρότητα ώς προς τις προσβάσεις πήρε την απόφαση να απέχει.
Από την ΕΛΠΑ νόμιζαν ότι θα προτιμήσει την SSS.Την πάτησαν.
Επίσης έλειπε πολυς κόσμος από Λάρισα και πάνω.Ήταν πολύ αισθητή η απουσία τους.
Γενικά επειδή για μένα ήταν το 29ο Ακρόπολις έχω την άισθηση ότι το Ακρόπολις από το 2000 και μετα αιμοραγεί από θεατές. -
Acropolis παρακολουθώ απο το 1996...και επειδή είχα την τύχη να δώ και RAC 3 φορές (97-98-99) ο κόσμος εδώ συγκριτικά δεν ήταν και λίγος..Πιό πολύς ήταν (μιλάω για μέχρι και πέρισυ)...! Πάντα ταλαιπορούμασταν να βρούμε καλό σημείο, πάντα τρωγαμε στριμοξήδι στις πλαγιές, πάντα παρκάραμε 1+ χιλιόμετρο μακρυά...Φέτος ήταν σαν να έβλεπα ράλλυ θερμαικού!!!
Πού να οφείλεται για αυτό...Ακροπολικοί υπάρχουν πολλοί, και βγαίνουν ακόμα περισσότεροι...
Εδώ την ειδική με το καλύτερο σημείο για τους θεατές (Πεδίο Βολής) την έβαλαν παρασκευή..!Παρασκευή!!!.....Ούτε κάν σάββατο.. Τα υπόλοιπα τα είπα παραπάνω!..Στράβωσε απο την αρχή και απο την στιγμή που οι χορηγοί μπήκαν πολύ πλέον στο παιχνίδι..!!!..
φίλος έφυγε απο Βόλο στις 230 στο βράδυ και στις 800 ήταν ήδη απογοητευμένος..Ας ακούσουν τουλάχιστον τον κόσμο φέτος για να μην επαναληφθούν τα ίδια και του χρόνου..(αν είμαστε μέσα του χρόνου)
-
Παρακολούθησα Κινέτα Ι και ΙΙ. Εντελώς τυχαία, όπως και πέρσι παρακολούθησα την πρώτη ειδική της ημέρας μαζί με το 224.v και την παρέα του, οπότε γέμισαν ωραία και τα κενά μεταξύ των περασμάτων. Τα αγωνιστικά έκοβαν μπροστά μας σε δεξιά στροφή, οπότε εντυπωσιακά πέρασαν λίγα σχετικά (το καλό ή το σωστό πέρασμα είναι άλλο θέμα, που δε μπορώ να το αξιολογήσω).
Για την Κινέτα ΙΙ περπάτησα καμιά ώρα προς τον τερματισμό (είχα 3 ώρες περίπου για βόλτα) και στάθηκα σε σημείο με καλύτερη θέα (από ευθεία, έστριβαν μπροστά μου λίγο αριστερά, ενώ τους έβλεπα να επιβραδύνουν για να στρίψουν σε πιο κλειστή δεξιά). Πέρα από τη μεγαλύτερη ταχύτητα ευχαριστήθηκα και θεαματικά περάσματα από πολλούς ξένους και αρκετούς Έλληνες.
Μπράβο στα τετρακίνητα που χορεύουν και δεν το παίζουν διαβήτης (οκ, μέχρι του σημείου που παραμένει αγώνας ράλι και όχι θέαμα πλαγιολίσθησης)! Μπράβο στους οδηγούς που μοιράζονται την ευχαρίστησή τους με τους θεατές!!!
Δυστυχώς δεν πήγα στο SP, ελπίζω του χρόνου να τα καταφέρω.
-
Και ένα άλλο που ξέχασα.
Το ραδιόφωνο του αγώνα
Από τα καλύτερα αστεία που έχω ακούσειΕυτυχώς το κατάλαβα νωρίς και ενημερωνόμουν από ραδιόφωνα που δεν ήταν του αγώνα και με πληρότητα μάλιστα.
Κουραστικός είμαι, αλλά ραδιόφωνο αλλά και τηλεόραση του αγώνα καλύτερο από το STAR Κεντρικής Ελλάδας θα είναι δύσκολο να υπάρξει!
Εκεί κυριολεκτικά άλλαζες συχνότητα επειδή βαριόσουν να ακούς συνέχεια για τον αγώνα. -
Παρακολούθησα SD, Θήβα Ι (στο πεδίο βολής) και ΙΙ (στην πρόσβαση 4 δίπλα στην Θήβα), Κινέττα Ι στα πατημένα (23 χιλ. περίπου) και ΙΙ στον τερματισμό. Εκανα και μια βόλτα στa service την Πέμπτη πριν την SSS.
Moυ άρεσε:
- Η παρέα και ο χαβαλές (πάντα)
- H φουρκέτα στο SD
- Τα μωρά στο SP
- Ο ΣΧ σαν παρουσιαστής στην TV
- Το πρωινό ξύπνημα ετοιμοι για αγώνα
- Το γρήγορο κομμάτι που είδαμε στην κινέττα
- Η μάσα στα Πίσσια
- Ο τερματισμός της κινέττας
- Η νίκη του M-A-R-K-U-S, επιτέλους
Δεν μου άρεσε:
- Ότι από το SD έβλεπες τα τσιμέντα της Αθήνας
- Ότι στο SD πήγαινες και με αστικό λεωφορείο
- To ραδιόφωνο του αγώνα
- Tα απομακρυσμένα service των παγκοσμίων με τους Έλληνες (περνάς και γέφυρα για να πας_
- Η καταστροφή μερικών ιστορικών στην SSS
- H κινδυνολογία για υπερβολικό κόσμο στις ειδικές
- Η απουσία κόσμου στο πεδίο βολής (εμείς κι εμείς)
- Η διανυκτέρευση στο σπίτι μου
- Το Σαφάρι των ειδικών της 2ης και 3ης μέρας
- Το τελευταία χιλιόμετρα της κινέττας που τα πέρασα από μέσα
- Το κρύο στην κινέττα από τις 6 έως τις 11 το πρωί, μπρρρρρ
- Το σόου στην SSS 2 και η απονομή.
Ράλι Ακρόπολις 2006