-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Moυ άρεσε:
- Το πρωινό ξύπνημα ετοιμοι για αγώνα
Δεν μου άρεσε:
- Ότι από το SD έβλεπες τα τσιμέντα της Αθήνας
- Ότι στο SD πήγαινες και με αστικό λεωφορείο
- Η διανυκτέρευση στο σπίτι μου - Το σόου στην SSS 2 και η απονομή.
Ειδικά αυτά χαρακτηρίζουν όλους όσους για φέτος!
-
δεν ευχαριστηθηκα, ηταν σαν να εβλεπα εναν αγωνα του πανεληνιου.π.ρ .
γυρισα χθες και ενοιωθα πολυ κουρασμενος, και καπως...σαν να μην καταλαβα τιποτα , τις προηγουμενες χρονιες που ειχαμε ποιο πολυ ταλαιπωρια γυριζα σπιτι κ ημουν μες τη χαρα κ την ενεργεια, σκεφτομουν εικονες και στιγμες και χαλαρωνα ,τωρα....τιποτα.
τι παρων εδωσε το φορουμ στην Παρνηθα?
πολλοι συνφορουμαδες απολαμβαναμε την φουρκετα στο sd
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Παρακολούθησα SD, Θήβα Ι (στο πεδίο βολής) και ΙΙ (στην πρόσβαση 4 δίπλα στην Θήβα), Κινέττα Ι στα πατημένα (23 χιλ. περίπου) και ΙΙ στον τερματισμό. Εκανα και μια βόλτα στa service την Πέμπτη πριν την SSS.Moυ άρεσε:
- Η παρέα και ο χαβαλές (πάντα)
- H φουρκέτα στο SD
- Τα μωρά στο SP
- Ο ΣΧ σαν παρουσιαστής στην TV
- Το πρωινό ξύπνημα ετοιμοι για αγώνα
- Το γρήγορο κομμάτι που είδαμε στην κινέττα
- Η μάσα στα Πίσσια
- Ο τερματισμός της κινέττας
- Η νίκη του M-A-R-K-U-S, επιτέλους
Δεν μου άρεσε:
- Ότι από το SD έβλεπες τα τσιμέντα της Αθήνας
- Ότι στο SD πήγαινες και με αστικό λεωφορείο
- To ραδιόφωνο του αγώνα
- Tα απομακρυσμένα service των παγκοσμίων με τους Έλληνες (περνάς και γέφυρα για να πας_
- Η καταστροφή μερικών ιστορικών στην SSS
- H κινδυνολογία για υπερβολικό κόσμο στις ειδικές
- Η απουσία κόσμου στο πεδίο βολής (εμείς κι εμείς)
- Η διανυκτέρευση στο σπίτι μου
- Το Σαφάρι των ειδικών της 2ης και 3ης μέρας
- Το τελευταία χιλιόμετρα της κινέττας που τα πέρασα από μέσα
- Το κρύο στην κινέττα από τις 6 έως τις 11 το πρωί, μπρρρρρ
- Το σόου στην SSS 2 και η απονομή.
Ο συνοδοιπόρος Κώστας τα είπε σχεδόν όλα.
Προσθέτω:
Μου άρεσε :
- Ότι ενθουσιάστηκε ο γιος μου, 4 ετών, με την πρώτη του, ζωντανή, επαφή με τον Αγώνα στο SP της Κυριακής.
Δεν μου άρεσε:
- Ότι έφθασα λίγο αγχωμένος χθες στο SP ** μισή ώρα** πριν την έναρξη του Service και πάρκαρα στο πεζοδρόμιο 50 μέτρα από την είσοδο του SP Που είναι η Λαμία που δεν βρίσκαμε πάρκινγκ, και είχαμε και VIP access μία ώρα πριν το Service.
To 53o άφησε μία πικρή γεύση. Ελπίζω του χρόνου να πλησιάσει αυτό των προηγούμενων ετών. Τι στο καλό, θα ψάχνουμε εισιτήρια για 1000 λίμνες;
-
Στο εντωμεταξύ, ενώ Πέμπτη και Παρασκευή μπορούσε κάποιος να πάει κανονικά και χωρίς πάσο στους καλούς ιδιώτες στο SP πίσω από τα εργοστάσια, το Σάββατο επειδή τα εργοστάσια άφησαν οχήματα ανάμεσα στο χώρο, απαγόρευσαν και εκεί την είσοδο χωρίς πάσο!!!
-
**Σούπα χλιαρή **
Θα χρειαστείτε:
1 νταμάρι πέτρες
Μια ντουζίνα παγκόσμιους
Αρκετούς ερασιτέχνες
Μερικά πολύχρωμα αυτοκίνητα
Μια ολίγη από χωματερή
Έλατα (αν δεν έχετε καλά είναι και τα πεύκα, τη δουλειά μας να κάνουμε)
Πολλά Ευρώ για να τα δώσετε για δημόσιες σχέσειςΕκτέλεση (κανονικά και με το νόμο):
Πιάνετε το καλύτερο ράλι στον κόσμο του 2005 και του αλλάζετε τον αδόξαστο. Παίρνετε τη διοργάνωση από το κέντρο της Ελλάδας και την μετακινειτε στην τσιμεντούπολη. Κόβετε το νταμάρι σε μεγάλα κομμάτια και τα γυρίζετε έως και τέσερις φορές το καθένα. Προσθέτετε σ'αυτά τους παγκόσμιους, τους ερασιτέχνες και τα αυτοκίνητα. Πασπαλίζετε με την χωματερή, τα έλατα (που πας ρε Καραμήτρο, τα πεύκα δηλ. κι αυτά λιγοστά) και με λιγο νταμαρι που έχετε φυλάξει και το έχετε σπάσει σε διάφορα μεγέθη, από κοτρώνες μέχρι άμμο. Σερβίρετε σε στάδιο Καλατράβα (ποιος κατηγόρησε για τη μη αξιοποίηση των Ολυμπιακών ακινήτων;) με μουσική υπόκρουση άσχετου νταπαντουπα και με διάφορα νυμφίδια.
Επειδή η συνταγή μάλλον θα βγει λίγο αδιάφορη, χρησιμοποιείτε τα Ευρώ και τις δημόσιες σχέσεις για να πείσετε τους υψηλούς σας προσκεκλημένους ότι ο γιαλός είναι στραβός και εσείς επ'ουδενί αρμενίζετε στραβά.
Βοήθειά μας!
Δεν ακούω κανέναν όμως να μιλάει για το πόσο καλό μας έκανε το 53ο Ακρόπολις... Έτσι όπως ήταν, άντε να τολμήσουν να βάλουν εισιτήριο σε ειδική...
-
Τωρα 8-00 πρωι το ψηφιακο sport+ δειχνει ανασκοπηση του Ακροπολις!!!!!! Με σχολιαστη τον EL-EM
-
H κα Πασαλή εχθές το απόγευμα στον sport fm σε ερώτηση για τους λόγους μεταφορας του κέντρου του αγώνα ανέφεραι σαν λόγο μεταξύ άλλον και κάποιες αλλαγές στους κανονισμούς που έρχονται.
Γνωρίζει κάποιος κάτι γι αυτό.
Πάντος ευτυχώς αγωνιστικά όλα πήγαν μια χαρά.. πάλι καλά. Με εμάς τους πιρκαμένους θεατές τώρα? ....
-
Ο χρήστης kkot έγραψε:
H κα Πασαλή εχθές το απόγευμα στον sport fm σε ερώτηση για τους λόγους μεταφορας του κέντρου του αγώνα ανέφεραι σαν λόγο μεταξύ άλλον και κάποιες αλλαγές στους κανονισμούς που έρχονται.Γνωρίζει κάποιος κάτι γι αυτό.
Μήπως οι νέοι κανονισμοί θα απαιτούν τα rally να γίνονται εξ ολοκλήρου μέσα σε στάδια;
-
ΤΕΛΙΚΑ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΘΕΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΕΤΙΝΟ ΑΓΩΝΑ, ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΥΤΟΣ... ΤΗΝ ΑΣΧΗΜΗ ΔΗΛΑΔΗ. ΑΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΘΕΤΙΚΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ, ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΝΩΜΗ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΒΛΕΠΩ ΠΩΣ ΣΤΟ 54ο ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ FORUM (ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΜΑΛΛΟΝ...!) ΣΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ.
Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΑΓΩΝΑ ΗΤΑΝ ΑΝΕΛΠΙΣΤΑ ΚΑΛΗ. ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ (ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΡΕΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ F1 NA ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ), ΜΕΙΝΑΜΕ ΕΚΤΟΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΦΟΥ ΗΜΑΣΤΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΙΧ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ (ΠΟΛΛΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΡΕ ΓΜΤ...)! ΜΑΣ ΘΥΜΙΣΕ ΤΟ ΡΑΛΛΥ ΤΗΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ, ΑΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΧΕ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ + ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΠΑΣΤΗΡΙΑ...) + ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ + ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΦΥΣΗ...
Α ΞΕΧΑΣΑ, ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΑΚΑ, ΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ ΕΚΕΙ Η SSS.
NA ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΠΩΣ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΕΑΤΩΝ ΗΤΑΝ ΜΕΛΗ ΤΟΥ 4TF (ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΑ ΚΙ ΑΛΛΑ ΜΕΛΗ!) ΚΑΙ ΠΩΣ ΦΕΤΟΣ ΜΑΣ ΕΛΕΙΨΕ Η ΠΑΡΕΑ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΙΣΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ...ΣΚΕΦΤΟΜΕΝΟΣ ΘΕΤΙΚΑ, ΘΑ ΠΩ ΠΩΣ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ, ΟΠΟΤΕ ΤΟ 54ο ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ BP ULTIMATE RALLY.
ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΚΕΙ, ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Ή ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΘΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΘΕΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ!
-
Διαβάστε και βγάλτε τα συμπεράσματά σας...
Δημοσιεύεται στο :
http://www.otenet.gr/portal/portal/media-type/html/user/anon/js_panename/wrc?action=portlets.PsmlPortletAction&eventsubmit_doview=133597*20 αναφορές στο Ακρόπολις
Το 53ο BP Ultimate Ράλι Ακρόπολις, επέστρεψε στα πάτρια εδάφη της Αττικής. Διαβάστε τα 20 στοιχεία που σημάδεψαν τον εθνικό μας αγώνα.Πολλά ειπώθηκαν πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα. Εμείς σας παραθέτουμε τα γεγονότα που πιστεύουμε πως θα μας μείνουν για να θυμόμαστε. Διαβάστε τα χαλαρά, γιατί ότι αναφέρουμε είναι η αλήθεια και μόνο η αλήθεια. Τα συμπεράσματα δικά σας.
-
Τα αγωνιστικά που είδαμε στον Υμηττό ακόμη και αν η διαδρομή ήταν στενή. Όπως αποδείχτηκε, δεν ήταν από τις πιο δύσκολες ειδικές διαδρομές και πραγματικά για εμάς που παρακολουθούμε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα η συγκίνηση ήταν μεγάλη, βλέποντας ονόματα όπως οι Σολμπεργκ και Λεμπ να οργώνουν το βουνό!
-
Η προσπάθεια της οργανωτικής επιτροπής, να δώσει μεγαλύτερη προβολή στον εθνικό μας αγώνα, επιστρατεύοντας όλα τα δυνατά όπλα που είχε διαθέσιμα, ασχέτως αν οι κάτοικοι της πρωτεύουσας δεν ανταποκρίθηκαν όπως θα έπρεπε.
-
Το αγωνιστικό χωριό (service park), το οποίο ήταν εγκατεστημένο στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ. Από όποια πλευρά και αν το κοιτάξεις, ως χώρος είναι πιο εντυπωσιακός από αυτόν του εκθεσιακού χώρου της Λαμίας.
-
Η αστυνομία που δεν σταμάτησε τον Λεμπ, ακόμη και όταν αυτός έγδερνε τους δρόμους μας με το πίσω αριστερά άκρο της Xsara. Στη Μ. Βρετανία θα τον είχαν πάει σίγουρα αυτόφωρο.
-
Τα παραπάνω από δύο περάσματα σε ειδικές διαδρομές που δεν άντεξαν καλά καλά ούτε το πρώτο.
-
Οι θεατές που κάθε χρόνο έχουν το θράσος, γιατί περί θράσους πρόκειται, να περπατούν μέσα στην ειδική ακόμη και όταν το πρώτο αυτοκίνητο είχε ήδη ξεκινήσει, ακόμη και όταν το ελικόπτερο από πάνω τους υποδείκνυε να φύγουν από τη μέση του δρόμου! Αθάνατη ελληνική… ας μην το πω!
-
Η απευθείας «τρομερή» μετάδοση της ΕΤ, την τελευταία ημέρα του αγώνα, με τον εξίσου απίστευτο ήχο και τα μικρόφωνα να κάνουν τα δικά τους. Τελικά η Παπαρίζου είπε δύο φορές το «Mambo» και καμία το «My Number One». Ενώ από την κόντρα Ροβάνπερα - Άτκινσον είδαμε μόλις τις δύο τελευταίες στροφές. Στο ίδιο «καζάνι» μπαίνουν και τα υπόλοιπα κανάλια με τις πέντε δευτερολέπτων αναφορές τους! Μάλλον δεν κατάλαβαν πως πρόκειται για Παγκόσμιο Πρωτάθλημα!
-
Το τέλος στο σερί νικών του Σεμπαστιάν από τον Μάρκους.
-
Το ατύχημα του Πέτερ Σόλμπεργκ στην απλή διαδρομή ανάμεσα σε Κινέττα και Ψάθα. Ο Νορβηγός προσπάθησε να αποφύγει αντίθετα διερχόμενο όχημα. Αθάνατη ελληνική… ας μην το πω!
-
Οι κοφτερές πέτρες και οι κοφτερές πέτρες.
-
Η τροχαία στο ύψος της εισόδου Παπάγου της Αττικής οδού, που με εκφράσεις του στυλ… «άντε κυρά μου γρήγορα!!!»… ή «πάμε παππού», διευκόλυναν την κυκλοφορία τον οχημάτων!
-
Η δήλωση του Τόνι Γκαρντεμάιστερ: «Αληθινό Ακρόπολις! Σκληρό, ζεστό και με δύσκολες ειδικές. Είχαμε πολλά κλαταρίσματα, αλλά έτσι πρέπει να είναι το Ακρόπολις».
-
Η 13η ειδική διαδρομή που όντως αποδείχτηκε γρουσούζική για τους οδηγούς, εξερράγη το πίσω αριστερά ελαστικό του Λεμπ, ενώ ο Πέτερ Σόλμπεργκ δεν έφτασε ποτέ ελέω τροχαίου.
-
Η δήλωση του Χ. Σόλμπεργκ: «Δεν έχω πάει ποτέ στο Ράλι Σαφάρι, αλλά αισθάνομαι σαν να πήγα».
-
Οι Έλληνες οδηγοί, οι οποίοι παρά το σφιχτό τους οικονομικό προϋπολογισμό, μας τίμησαν με την παρουσία στις σκληρές ειδικές.
-
Η 15η θέση γενικής του Άρη Βωβού και η 26η του Κώστα Πίτσου.
-
Η δήλωση του Πάνου Χατζητσοπάνη: « …Ελπίζω να μην έχουμε ξανά τη… «χαρά» να συμμετάσχουμε σε έναν τέτοιο αγώνα. Είναι κρίμα για τον κόσμο, ο οποίος δεν ευχαριστήθηκε, ενώ δεν μπορούσε να φτάσει εύκολα στις ειδικές. Για του χρόνου ψηφίζω και πάλι Λαμία».
-
Ο Πέτερ Σόλμπεργκ την Κυριακή στο ΟΑΚΑ, ο οποίος παρά το γεγονός του ατυχήματος που τον έριξε από την τρίτη θέση στην έβδομη, έδειξε τον ενθουσιασμό του, πετώντας καπέλα στους θεατές! Ο άνθρωπος είναι αληθινός σπόρτσμαν!
-
Τα πανό των Ελλήνων που δείχνουν κάθε χρόνο την αγάπη τους προς το Ρίτσαρντ Μπερνς, ενώ φέτος είδαμε και αντίστοιχα για το Μάικλ Παρκ.
-
Το απελπιστικά άδειο ΟΑΚΑ την Κυριακή!
Πηγή Sport24 05/06/2006 05:22 μμ *
-
-
Ο χρήστης sdpap έγραψε:
18. Ο Πέτερ Σόλμπεργκ την Κυριακή στο ΟΑΚΑ, ο οποίος παρά το γεγονός του ατυχήματος που τον έριξε από την τρίτη θέση στην έβδομη, έδειξε τον ενθουσιασμό του, πετώντας καπέλα στους θεατές! Ο άνθρωπος είναι αληθινός σπόρτσμαν!Εδω αξιζει μια σταση. Την Πεμπτη ολοι λιγο πολυ παρατηρησαν μια πολυ ψυχρη σταση των οδηγων απεναντι στον κοσμο που βρεθηκε στις κερκιδες. ΟΚ ελειπε ο τρελος Γκαλι που κοντεψε να ανεβει στον ουρανο του Λανσερ περυσι αλλα ρε γαμωτο ουτε αυτος, ο Mr Hollywood δεν εκανε κατι παρα να βγαλει το χερι απο το παραθυρο σαν ψιλομυτης γαλαζοαιματος.
Καποια στιγμη που υπηρχε ανεση χρονου εθεσα το ιδιο ερωτημα σε Μαλκομ Γουιλσον, Λεμπ και Σολμπερκ. Γιατι; Η απαντηση κοινη, γεγονος που δεν αφηνει περιθωρια για αμφισβητηση. Καποιος στοκος απο τη FIA τους ειχε υπενθυμισει γραπτα οτι κανεις δεν πρεπει να σταματησει το αυτοκινητο του μετα τον τερματισμο της υπερειδικης αλλιως θα ρισκαρε με αποκλεισμο απο τον αγωνα. Και οι τρεις τονισαν οτι τα χερια τους ηταν δεμενα, οτι το βρισκουν παραλογο και οτι θα ηταν διατεθιμενοι μαζι με την οργανωση του αγωνα να ζητησουν εξαιρεση για τις υπερειδικες.
Ο Πητερ, οντας το τυπακι που ολοι λατρευουμε, ειπε οτι θα εβρισκε τροπο να το παρακαμψει αυτο την Κυριακη και να δωσει το γνωστο του σοου. Φυσικα τα καταφερε, και εγω δεν ξερω πως.
Αλλα τι παραλογισμος, τι απιστευτη βλακεια απο ανθρωπους που ΔΕΝ καταλαβαινουν τιποτα.
ΥΓ Ευτυχως αυτη η περυφημη γραπτη απειλη δεν επεσε ή γειωθηκε απο το Κυπριακο πληρωμα που σταματησε και πεταξε λουλουδια στις κερκιδες. Να ειναι καλα οι ανθρωποι!
-
ΕΓΩ ΔΕΝ 'ΠΡΟΒΛΕΠΩ' ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΦΕΤΟΣ Η ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΘΕΑΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΖΕΝΙΘ.
ΜΙΑ Ε.Δ. ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΟΔΑΡΟΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ.ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
ΦΙΛΙΚΑ,'EL-EM'
ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ...... ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΙ Η ΑΞΙΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΛΥΤΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ , ΤΟΥΣ ΦΕΤΙΝΟΥΣ ΘΕΑΤΕΣ ?
ΚΑΛΑ , ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΠ'ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ , ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΠΡΩΙΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΤΗΣ ΕΘΕΑ , ΤΑ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΑΠ'ΤΙΣ 6 | 4 | 06 ?
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
- Ο Πέτερ Σόλμπεργκ την Κυριακή στο ΟΑΚΑ, ο οποίος παρά το γεγονός του ατυχήματος που τον έριξε από την τρίτη θέση στην έβδομη, έδειξε τον ενθουσιασμό του, πετώντας καπέλα στους θεατές! Ο άνθρωπος είναι αληθινός σπόρτσμαν!
Εδω αξιζει μια σταση. Την Πεμπτη ολοι λιγο πολυ παρατηρησαν μια πολυ ψυχρη σταση των οδηγων απεναντι στον κοσμο που βρεθηκε στις κερκιδες. ΟΚ ελειπε ο τρελος Γκαλι που κοντεψε να ανεβει στον ουρανο του Λανσερ περυσι αλλα ρε γαμωτο ουτε αυτος, ο Mr Hollywood δεν εκανε κατι παρα να βγαλει το χερι απο το παραθυρο σαν ψιλομυτης γαλαζοαιματος.
Καποια στιγμη που υπηρχε ανεση χρονου εθεσα το ιδιο ερωτημα σε Μαλκομ Γουιλσον, Λεμπ και Σολμπερκ. Γιατι; Η απαντηση κοινη, γεγονος που δεν αφηνει περιθωρια για αμφισβητηση. Καποιος στοκος απο τη FIA τους ειχε υπενθυμισει γραπτα οτι κανεις δεν πρεπει να σταματησει το αυτοκινητο του μετα τον τερματισμο της υπερειδικης αλλιως θα ρισκαρε με αποκλεισμο απο τον αγωνα. Και οι τρεις τονισαν οτι τα χερια τους ηταν δεμενα, οτι το βρισκουν παραλογο και οτι θα ηταν διατεθιμενοι μαζι με την οργανωση του αγωνα να ζητησουν εξαιρεση για τις υπερειδικες.
Ο Πητερ, οντας το τυπακι που ολοι λατρευουμε, ειπε οτι θα εβρισκε τροπο να το παρακαμψει αυτο την Κυριακη και να δωσει το γνωστο του σοου. Φυσικα τα καταφερε, και εγω δεν ξερω πως.
Αλλα τι παραλογισμος, τι απιστευτη βλακεια απο ανθρωπους που ΔΕΝ καταλαβαινουν τιποτα.
ΥΓ Ευτυχως αυτη η περυφημη γραπτη απειλη δεν επεσε ή γειωθηκε απο το Κυπριακο πληρωμα που σταματησε και πεταξε λουλουδια στις κερκιδες. Να ειναι καλα οι ανθρωποι!
Δίκιο έχεις....
Αλλά ι αναρωτιέσαι????
Αυτοί οι ιδιοι δενδεν είναι που έκοψαν τα 'donuts' που ο θεός Sainz άρχισε στα τέλη του 80 αρχές 90???? -
Ας ελπισυμε πως θα εχοουμε Ακροπολις και το 2007 και το 2008 πραγμα δυσκολο απο οτι εχω καταλαβει..
-
Μετά το φετεινό φιάσκο δε νομίζω να στεναχωρηθούμε και πολύ.
Η στεναχώρια μπορεί να έρθει σε κάποιες τσέπες αλλά μέχρι εκεί.Εξάλου τι δουλειά έχει αυτή η αναλαμπή μέσα στη μιζέρια των αγώνων μας;
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Η στεναχώρια μπορεί να έρθει σε κάποιες τσέπες αλλά μέχρι εκεί.Εξάλου τι δουλειά έχει αυτή η αναλαμπή μέσα στη μιζέρια των αγώνων μας;
Εγώ πάντως θα στενοχωρηθώ και πολύ μάλιστα.
Ας μη λέμε υπερβολές -
Ο χρήστης syele έγραψε:
Ας μη λέμε υπερβολέςKαι γω.Αλλα απο οτι λενε το 2007,τουλαχιστον στο α' εξαμηνο, δεν θα χουμε ακροπολις.
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Ας μη λέμε υπερβολέςΣτέλιο κι εγώ θα λυπηθώ, κακά τα ψέμματα, αλλά μπορεί τελικά να είναι και καλύτερα 'αν' δεν γίνει για κάποια χρονιά.
-
Ο χρήστης faflas έγραψε:
Ας μη λέμε υπερβολέςKαι γω.Αλλα απο οτι λενε το 2007,τουλαχιστον στο α' εξαμηνο, δεν θα χουμε ακροπολις.
Εαν είναι έτσι και δεν έχουμε του χρόνου Ακρόπολισ, δεν θα είχαμε ό,τι και να γινόταν στο φετινό...
Τα πάντα πάνε βάση σχεδίων και σπάνια αντρέπονται κατα την εξέλιξη....
Αρα, μη χαλιέστε για το χάλι φέτος (που αφορά τους θεατές κυρίως κι όχι τον αγώνα, μιας και οργανωτικά μια χαρα τα πήγε....), αν είναι να ΄ρθει θε να 'ρθεί, αλλιώς θα προσπεράσει!!!! -
Kαι γω.Αλλα απο οτι λενε το 2007,τουλαχιστον στο α' εξαμηνο, δεν θα χουμε ακροπολις.[/quote]Απο οτι λενε?.......Ποιοι ?
Ράλι Ακρόπολις 2006