-
Kαι εγω ειμαι κατα της διεξαγωγης του αγωνα γυρω απο την Αθηνα.
Μου θυμιζει τη λογικη της αρπαχτης:
Αφου περυσι πηγαμε καλα στην υπερειδικη, κατσε φετος να την κανουμε 2 φορες να τους τα παρουμε διπλασια.Και ειναι κριμα αν σκεφτονται ετσι οι διοργανωτες, και δεν σκεπτονται σαν τον Λοεμπ που δηλωσε, καλες οι υπερειδικες, αλλα οχι ο αγωνας να περιστρεφεται γυρω απο αυτην, κατι που γινεται φετος στο rally of greece.
Και στο κατω κατω, γιατι να επιφερουμε εμεις αλλαγες στο wrc?
Δε κοιταμε τα χαλια μας στο ΠΠΡ λεω εγω.Που ακουστηκε αγωνας γυρω απο την Αθηνα, λεει η πασαλη, για να προβληθει η Αθηνα!
Δλδ τι θα κερδισουμε?
Εδω ολοκληρους Ολυμπιακους διοργανωσαμς και δεν τα καταφεραμε σε επιπεδο προβολης, στο ακροπολις θα λυσουμε το προβλημα?
Και γιατι κ. Πάσαλη ειναι ωραια εικονα να φαινεται μια τσιμεντουπολη απο τον υμητο?Ειναι αυτο εικονα προβολης της πολης?
Ολα αυτα σκεφτομαι και συντηνω στο γεγονος περι αρπαχτης.Και αφου λοιπον, προκειται να επιφερουμε κοσμογονικες αλλαγες στον τροπο διεξαγωγης των αγωνων του wrc, ετοιμαστειτε του χρονου να παρακολουθησουμε Ραλλυ Ιταλιας στη Ρωμη, με υπερειδικη μεσα στο Κολοσαιο, και S.P εξω απο το Βατικανο.
Το δε Ραλλυ Γαλλιας, θα γινει μεσα στο παρισι φυσικα, με επικεντρο τουν Πυργο του Eiffel, και ειδικες στις οχθες του Σικουανα.
Βρε ουστ!!
-
Εχει νόημα η γκρίνια αυτή την ώρα ?
Κυριακή κοντή γιορτή για όλους τους εμπλεκόμενους
-
Ο χρήστης angel rabbit έγραψε:
Για πρώτη φορά φέτος δεν θα πάω πουθενά!!!!!!!
Ένας λιγότερος στο πεδίο βολής
Αυτό είναι χιούμορ ή η αντιμετώπιση όσων έχουν άποψη διαφορετική από την δική σου?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ένας λιγότερος στο πεδίο βολής
Αυτό είναι χιούμορ ή η αντιμετώπιση όσων έχουν άποψη διαφορετική από την δική σου?
Xιούμορ είναι, μια και βρίσκω την πρώτη δημοσιεύση του νέου μέλους Kafasis υπερβολική αλλά και αστεία:
Γιατί κυρίως το acropolis είναι εκδρομή, είναι παρέα, είναι μυρωδιές, είναι χώμα, είναι σκόνη, είναι βροχή, είναι έλατο, είναι καλαμπούρι, είναι κουβεντούλα, είναι πλάκα, είναι εξερεύνηση, είναι κοψίδια, είναι απόδραση από το καθημερινό μάντρωμα.
Επειδή θέλουν να με μαντρώσουν και επειδή έχουν γραμμένο το πως νιώθω, γι' αυτό θα τους γράψω κι εγώ και δεν θα πάω πουθενά!!!!!Aν εξαιρέσουμε το έλατο και το αντικαταστήσουμε με πεύκο, όλα τα άλλα είναι διαθέσιμα για τη δική μου την παρέα και σκοπεύουμε να τα τιμήσουμε δεόντως και τις τρεις μέρες.
Eιλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τι σας χαλάει με όλες τις φετεινές ειδικές που από το 1980 ήταν μέρος διάφορων παλιών καλών Acropolis που, σχεδόν όλα, ξεκινούσαν από την Aθήνα. Mήπως ο Yμηττός ή το εισιτήριο στο OAKA; Mα όχι μόνο δεν είναι υποχρεωτικές, αλλά και ο κάθε λογικός Aκροπολικός θεατής θα τις αποφύγει.
Φίλε kouk, αν έγραφα ότι δεν πάω φέτος ΠOYΘENA επειδή MAΣ MANTPΩNOYN στο OAKA, εσύ θα με έπαιρνες στα σοβαρά; -
Αν και μόλις 20 χρονών έχω ήδη παρακολουθήσει 4 ακρόπολις. Φέτως θα πάω στο Ακρόπολις αν και πιστεύω ότι πολύ καλύτερα θα ήταν στις Γνωστές ειδικές λίίίίίίίίίίγο πιο βόρεια....
Φίλε angel rabbit ναι μεν αυτές είναι 'κλασικές' ακροπολικές ειδικές αλλά τον καιρό που γίνονταν αυτές το Ράλλυ έφτανε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ μέχρι την Λαμία για να μην πω και πιο πάνω... Τότε ήταν περιπέτεια.. Απλά φέτως θα δούμε πολλές εγκαταλείψεις λόγω σκληρών ειδικών. Και πολλές ανακατατάξεις λόγω Super Rally. Όσο για την υπερειδική, καλή σαν ιδέα αλλά όχι 2 φορές... Δεν είναι για χόρταση... Για θέαμα είναι και ΚΥΡΙΩΣ (αλλά όχι αποκλειστικά) για αυτούς που δεν μπορούν να πάνε στα βουνά..
Γνώμη μου -
Ο χρήστης THANASIS KAFASIS έγραψε:
20 χρόνια έχουν βγάλει κάλους τα πόδια μου στα βουνά.
Γιατί κυρίως το acropolis είναι εκδρομή, είναι παρέα, είναι μυρωδιές, είναι χώμα, είναι σκόνη, είναι βροχή, είναι έλατο, είναι καλαμπούρι, είναι κουβεντούλα, είναι πλάκα, είναι εξερεύνηση, είναι κοψίδια, είναι απόδραση από το καθημερινό μάντρωμα.
Επειδή θέλουν να με μαντρώσουν και επειδή έχουν γραμμένο το πως νιώθω, γι' αυτό θα τους γράψω κι εγώ και δεν θα πάω πουθενά!!!!!
Το acropolis είμαστε εμείς και τώρα θέλουν να μας μαντρώσουν και να βλεπουμε κουρσάκια να κάνουν γύρους στο ΟΑΚΑ ή στον Υμηττό.
Θυμηθείτε μωρέ τον Κάνκουνεν να κατεβαίνει τον Ταρζάν. Σκεφτείτε την Παύλιανη, την Ελάτεια , τις Καρούτες, και θα πάτε στο ΟΑΚΑ. Έλεος!!!+10000
-
Φιλε angel rabbit τοτε ο αγωνας ξεκιναγε απο την αθηναοπως πρεπει να γινεται εκναε καποιες διαδρομες εδω και μετα επαιρνε τα ορη και τα Αγρια βουνα..Τωρα τι εχουμε εφτα ειδικες μεσα στη βρομα και το σκουπιδαριο σε πολλα σημεια να ατενιζουν το νεφος...
Αφηστε την ειδικη του υμμητος..Τι λαλακια ειναι αυτη?Συμφωνω με τον S3! -
koufales athinei to pirate ke to akropolis eki kato ke meta to **erc **alla ta pathete tetia nila apo ton kosmo ke apo tis akiromenes idikes apo tin proselefsi tou kosmou ala afto prepi na ginei gia na baloun ne mialo ke na mathou oti ellada den ine mono i athina
-
Xαλό γκρίκλις. Xουερ αρ γιου φρομ; Xουερ ντου γιου γουαντ δε Aκρόπολις του τέηκ πλέης; Tελ ας γιορ οπίνιον.
-
ime apo tin makedonia ke kserete gia pio pragma milao osi trexoun se agones me katalabenoun ke esena se troi mipos ise xamoutzis ala re edit [kouk] atinei ola gia parti sas to apotelesma tha to doume tin deftera
Θα σε παρακαλέσω να προσέχεις τις εκφράσεις σου.
Η γνώμη σου σεβαστή αλλά αντίστοιχα να σέβεσαι και εσυ τους άλλους.
[kouk] -
Ο χρήστης faflas έγραψε:
Φιλε angel rabbit τοτε ο αγωνας ξεκιναγε απο την αθηναοπως πρεπει να γινεται εκναε καποιες διαδρομες εδω και μετα επαιρνε τα ορη και τα Αγρια βουνα..Τωρα τι εχουμε εφτα ειδικες μεσα στη βρομα και το σκουπιδαριο σε πολλα σημεια να ατενιζουν το νεφος...
Αφηστε την ειδικη του υμμητος..Τι λαλακια ειναι αυτη?Συμφωνω με τον S3!Φίλε faflas, συστυχώς τα χλμ πρέπει να είναι +/- 350 και με επαναλαμβανόμενες ειδικές.
Eτσι αποφάσισα να πάω στα πιο μακρινά σημεία, εκτός Aττικής, σε μέρη που έχω σταμπάρει από τα παλιά καλά R.A. του 20 αιώνα. Δεν έχει και σκουπίδια εκεί, έχει και σκιές και επί πλέον αρκετά κοντά προβατίνες στα κάρβουνα.
Σου εύχομαι καλή διασκέδαση το τριήμερο, -
Ο χρήστης jimos23 έγραψε:
ime apo tin makedonia ke kserete gia pio pragma milao osi trexoun se agones me katalabenoun ke esena se troi mipos ise xamoutzis ala re koufale atinei ola gia parti sas to apotelesma tha to doume tin defteraNο μορ κόμεντς μαι φρεντ.
Γουις γιου γκουντ λακ. Aντ θενκ γιου φορ γιορ κριέτιβ σίγκαντσουρ.
Mπακ χας δε περ τρη δε τέηλ. -
Την γνώμη σου μπορείς να την δημοσιεύσεις και στο θέμα Ολοκαίνουργιο Ράλλυ Ακόπολις (με το οποίο συγχωνεύεται) δεν ειναι ανάγκη να ανοίξεις νέο!
-
Καλη διασκεδαση και καλες μασες!
Προς τον φιλο τον θεσσαλονικιο αν και δεν θελω να τσακοθω παραμονες του ραλυ θα του θυμισω απλα πως διωξαν το δικο τους ραλι και μετα να σκεφτουν αν θελουν το ακροπολις στη μακεδονια.Γιατι καλυτερα παρα πολυς κοσμος παρα καθολου κοσμος
-
jimos23 Ηρεμία δεν είναι ανάγκη να τα βάζεις με όλους και όλα. Δε φταίνε όσοι γράφουν εδώ μέσα για τις αλλαγές.
-
Eυτυχώς που η FIA ενέκρινε την ομάδα του David Richards για συμμετοχή στην F1 και ίσως παρατήσει τα Rally στην ησυχία τους και δούμε πάλι βουνά και λαγκάδια και όχι σχεδιασμούς για την TV.
Η ΑΛΜΑΝ ( Αλ. Μανιατόπουλος ) δημιουργήθηκε για να αυγατήσει τα δις της οικογένειας, δεν του έφταναν τα Ρενώ, Πόρσε, MG, ROVER, BMW θέλει και άλλα, απο την θέση του αντιπροέδρου της ΕΛΠΑ χτυπάει άσχημα να έχεις και το μαχαίρι και το πεπόνι και δίνει την αφορμή για κακοήθη σχόλια σαν το δικό μου, ας την έκανε άλλος την ειδική στο ΟΑΚΑ, αλλά ΦΑΓΑΝΕ, ΦΑΓΑΝΕ, ΦΑΓΑΝΕ που έλεγε και η ατάκα στον Μαυρογιαλούρο.
Ολος ο πλανήτης πηγαίνει στο πιο politically correct σιγά-σιγά σε όλες τις εκδηλώσεις, έτσι και τα Ράλλυ, σε 20 χρόνια τα αυτοκίνητα θα είναι σε εξομειωτές 6 αξόνων και θα προβάλλονται τα δάση και τα βουνά στην γιγαντοοθόνη και θα κερδίζει όποιος κάνει τις λιγότερες μαλακίες.
Ευτυχώς μέχρι τότε θα έχω ψοφήσει και δεν θα βλέπω το δικαστή Τρέντ να τραβάει τις μπρίζες των εξομειωτών.
-
Και δεν τους έφτανε μία φορά η υπερειδική,θέλουν και δύο!Αλήθεια,αν στον αγώνα εγκαταλείψουν 2-3 απο τους κορυφαίους οδηγούς,τί θα δει ο 'άτυχος' που έχει αγοράσει εισητήριο μόνο για την Κυριακή;
-
Αυτό που με προβλημάτισε πάρα πολύ είναι οι δηλώσεις των ελληνων για την κατάσταση των ειδικών
http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... e_id=10436
Μακάρι να πάνε όλα καλά!
-
Μακάρι όλα να πάνε καλά .... και του χρόνου ας ελπίσουμε να ξαναγυρίσει στα γνωστά λημέρια.
Πάμε για το SD αύριο και βλέπουμε ..Καλό αγώνα σε όλους !!
-
παιδιά για εμάς που δεν πάμε στις 8 το απόγευμα είναι στη ΝΕΤ?
Ράλι Ακρόπολις 2006