-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Κι εγώ δεν πιστευώ ότι υπάρχει λόγος να συνεχίζετε η ''βεντέτα''
Οτι ειπώθηκε, ειπώθηκε, όσοι κατάλαβαν, κατάλαβαν.Ας προσπαθήσουν οι ''Ιταλοί'' να διατηρήσουν σε ένα επίπεδο τα τοπικ που τους ενδιαφέρουν χωρίς περιττά σχόλια και δίχως να ασχολουντε με τύπους σαν τον lkar....
Ξεκίνα πρώτος Τίμο, κρατώντας το επίπεδο. Αυτό το ποστ, δεν ήταν του επιπέδου σου, ούτε του επιπέδου που όλοι επιθυμούμε για το παρον φορουμ
Σπύρο αυτό το ποστ κατεμέ έπρεπε να δημοσιευτεί τώρα που τα γεγονότα είναι φρέσκα και πραγματικά λέει ορισμένα πράγματα μέσα που μπορούν να βοηθήσουν και τους μεν και τους ΔΕΝ να βγάλουν κάποια συμπεράσματα.
Το επίπεδο του ποστ, σε μερικά σημεία του είναι πολύ υψηλό σε άλλα είναι υποκειμενικό (σάμπως δεν είμαστε όλοι μας)
Από την αλλή το επίπεδο των γνωστών ''Φτιαριών'' φάνηκε αμέσως.
Κλειδώσε, δώσε, βαμένος....
Ωραία σχόλια.... τίποτα επί θέματος.
Μια κριτική χωρίς λόγο και αιτία.
Η συνέχεια του προβλήματος που εντόπισε ο Spidey αλλά και άλλοι έιναι ΕΔΩ και συνεχίζει ακάθεκτη το απαξιωτικό έργο της....Οπότε μην μου λες ότι δεν έχει επίπεδο.
Θα έλεγα ότι είναι πολλαπλών επιπέδων ποστ. -
Ο χρήστης felleas έγραψε:
Ωραία σχόλια.... τίποτα επί θέματος.Είναι αστείο να το λες εσύ αυτό.. Θες να μου πεις που πήρα απάντηση επί του θέματος εδώ (1), εδώ (2) εδώ (3) και τέλος εδώ (4)??
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ωραία σχόλια.... τίποτα επί θέματος.
Είναι αστείο να το λες εσύ αυτό.. Θες να μου πεις που πήρα απάντηση επί του θέματος εδώ (1), εδώ (2) εδώ (3) και τέλος εδώ (4)??
Kαιρός ήτανε ....
-
ΙΤΑΛΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ''ΣΠΙΤΙ'' ΜΑΣ.....ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ.......ΑΥΤΑ ΜΙΛΑΝΕ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ...ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΝΟΣ !!!!!!!
ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΤΗ ''ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΗ''.....ΑΝ ΜΕ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ
-
Είναι κι αυτό δείγμα της μη εμπρηστικής συμπεριφοράς;
-
Ενάμιση χρόνο ο άνθωπος μέλος του φόρουμ (από 27 Αυγ 2004) είπε να κάνει κι αυτός μια δήλωση!
Ποια ήταν εκείνη η ταινία που είχε έναν γέρο σοφό ηλικίας κάτι αιώνων που δε μιλούσε ποτέ και όταν αποφάσισε να μιλήσει κρεμμάστηκαν όλοι από τα χείλια του για να τον ακούσουν να λέει 'Το καλύτερο πράγμα στον κόσμο είναι τα 12χρονα αγόρια'Τα λέμε στην καντίνα για βρώμικο... αν προλάβετε κανένα
-
Ο χρήστης manolis66 έγραψε:
ΙΤΑΛΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ''ΣΠΙΤΙ'' ΜΑΣ.....ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ.......ΑΥΤΑ ΜΙΛΑΝΕ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ...ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΝΟΣ !!!!!!!ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΤΗ ''ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΗ''.....ΑΝ ΜΕ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ
έχει το forum ιταλούς;
-
Παρατράβηξε το 'αστείο' δεν νομίζετε?!!!
-
ΙΤΑΛΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ''ΣΠΙΤΙ'' ΜΑΣ.....Πού θα πας εσύ; Αφού μόλις ήρθες. Εκεί αριστερά γράφει ότι έχεις ένα μόνο μήνυμα (αυτό).
Πατάς τη διπλή διαχωριστική;;; Δε ντρέπεσαι λιγάκι;;;
Και τρέχεις κιόλας. Τσκ τσκ τσκ.
Αυτοί οι νέοι σήμερα.
-
Μας την έπεσε η Ιταλική μαφία
-
ΙΤΑΛΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ''ΣΠΙΤΙ'' ΜΑΣ.....ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ.......ΑΥΤΑ ΜΙΛΑΝΕ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ...ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΝΟΣ !!!!!!!ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΤΗ ''ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΗ''.....ΑΝ ΜΕ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ
Εγώ πάντως μετέτρεψα μια 'συλλεκτική' Julietta του '70 σε φορτηγάκι (έκοψα τα c pillars και όλη την οροφή από τις b pillars και πίσω και αφαίρεσα τα πίσω καθίσματα)! Την αγόρασα από έναν Alfisti για πενταροδεκάρες (τον βρήκα στην ανάγκη). Ήταν όμως σε άριστη κατάσταση. Τώρα πλέον δεν είναι!
Πάντα πίστευα ότι ο αληθινός σκοπός αυτού του αυτοκινήτου ήταν οι μεταφορές οικοδομικών ή άλλων υλικών. Σαβούρα από την μάνα του... (προσωπικές απόψεις, όπως βλέπετε, δεν δυνιστούν παραβίαση κάποιου κανονισμού)Εγώ την χρησιμοποιώ τώρα ως support vehicle για να μεταφέρω τα semi-slick ζαντολάστιχα του 206 μου, όταν θέλω να πάω στην πίστα των Σερρών... Δεν θέλω να λερώνω την μοκέτα από το πορτ-παγκάζ του αγαπημένου 206 μου!
Βέβαια τώρα με τον πατέρα μου χτίζουμε ένα γιαπί στην Πυλαία, οπότε θέλουμε ένα φορτηγάκι για να μεταφέρουμε τσιμέντα, καρφιά, λατάκια, μικρά μπουντρέλια, πεταλούδες, πλακάζ κ.α. για τα μαστόρια. Ό,τι πρέπει γι' αυτές τις δουλειές είναι αυτό το χάρβαλο... Μέχρι και χαλίκι 3Α του φόρτωσα. Έχει ροπή από τα χαμηλά πάντως. Κρίμα που δεν καίει πετρέλαιο... (ή καλύτερα μαζούτ, για μικρότερο κόστος)Της έχω βάλει και μπλε ledακια στο καπώ, καθώς και λάμπες neon στα μαρσιπιέ.
Πέρα από την πλάκα Δημήτριος, η τελευταία σου παράγραφος είναι περιττή αλλά και μειωτική.Σε παρακαλώ να την διαγράψεις μαζί με το σχόλιο μου μονος σου.
[kouk]OK, την αφαίρεσα, συγνώμη...
-
Άσχετο, αυτό το νήμα ακόμα υφίσταται;
-
Και αν δεν κάνω λάθος, αύριο λήγει το ban...
Ε ρε γλέντια!
edit: την Πέμπτη λήγει τελικά. Αναμονή μέχρι τότε!
-
Ο χρήστης Δημήτριος έγραψε:
ΙΤΑΛΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ''ΣΠΙΤΙ'' ΜΑΣ.....ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ.......ΑΥΤΑ ΜΙΛΑΝΕ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ...ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΝΟΣ !!!!!!!
Εγώ πάντως μετέτρεψα μια 'συλλεκτική' Julietta του '70 σε φορτηγάκι (έκοψα τα c pillars και όλη την οροφή από τις b pillars και πίσω και αφαίρεσα τα πίσω καθίσματα)! Την αγόρασα από έναν Alfisti για πενταροδεκάρες (τον βρήκα στην ανάγκη). Ήταν όμως σε άριστη κατάσταση. Τώρα πλέον δεν είναι!
Πάντα πίστευα ότι ο αληθινός σκοπός αυτού του αυτοκινήτου ήταν οι μεταφορές οικοδομικών ή άλλων υλικών. Σαβούρα από την μάνα του... (προσωπικές απόψεις, όπως βλέπετε, δεν δυνιστούν παραβίαση κάποιου κανονισμού)Εγώ την χρησιμοποιώ τώρα ως support vehicle για να μεταφέρω τα semi-slick ζαντολάστιχα του 206 μου, όταν θέλω να πάω στην πίστα των Σερρών... Δεν θέλω να λερώνω την μοκέτα από το πορτ-παγκάζ του αγαπημένου 206 μου!
Βέβαια τώρα με τον πατέρα μου χτίζουμε ένα γιαπί στην Πυλαία, οπότε θέλουμε ένα φορτηγάκι για να μεταφέρουμε τσιμέντα, καρφιά, λατάκια, μικρά μπουντρέλια, πεταλούδες, πλακάζ κ.α. για τα μαστόρια. Ό,τι πρέπει γι' αυτές τις δουλειές είναι αυτό το χάρβαλο... Μέχρι και χαλίκι 3Α του φόρτωσα. Έχει ροπή από τα χαμηλά πάντως. Κρίμα που δεν καίει πετρέλαιο... (ή καλύτερα μαζούτ, για μικρότερο κόστος)Της έχω βάλει και μπλε ledακια στο καπώ, καθώς και λάμπες neon στα μαρσιπιέ.
Υ.Σ.
Το παρόν αποτελεί αληθινή ιστορία και οι moderators δεν έχουν κανέναν λόγο να μου το διαγράψουν. Έξάλλου μόνο προσωπικές απόψεις εκφράζω, δεν επιτίθεμαι σε κανέναν. Κατά συνέπεια, οποιαδήποτε αλλοίωση της δημοσίευσής μου θα αποτελούσε παραβίαση των κονόνων λειτουργίας του forum.Πέρα από την πλάκα Δημήτριος, η τελευταία σου παράγραφος είναι περιττή αλλά και μειωτική.Σε παρακαλώ να την διαγράψεις μαζί με το σχόλιο μου μονος σου.
[kouk]Άλλο ένα ωραίο δείγμα 'μη εμπρηστικής συμπεριφοράς'.
Αν η ιστορία σου είναι φανταστική πρόκειται περί κλασσικού flame-baiting. Αν είναι πραγματική να θυμάσαι ότι η μαφία είναι ιταλική και έχει πάρα πολλούς πόρους για να σε βρει και τους καλυτερους εκτελεστές με πολλή φαντασία σε μεθόδους εκτέλεσης. Καπίς;
Αν και προφανώς η ιστορία είναι φανταστική, γιατί αν ήταν πραγματική θα ήξερες τουλάχιστον πώς γράφεται το Giulietta.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Αν είναι πραγματική να θυμάσαι ότι η μαφία είναι ιταλική και έχει πάρα πολλούς πόρους για να σε βρει και τους καλυτερους εκτελεστές με πολλή φαντασία σε μεθόδους εκτέλεσης. Καπίς;Μη το λές, οι καλύτεροι επαγγελματίες εκτελεστές είναι οι Γιουγκοσλάβοι.
-
-
...Σκυλί αξιοπιστίας κοιπόν, ε;
Εκτός αν έχεις βάλει και κοτσαδόρο στο αγαπημένο σου 206 για να την τραβάει ως τις Σέρρες και πίσω και τούμπαλιν τίγκα στο λάστιχο ή/και στο τσιμέντο!
-
Εγώ πάντως μετέτρεψα μια 'συλλεκτική' Julietta του '70 σε φορτηγάκι (έκοψα τα c pillars και όλη την οροφή από τις b pillars και πίσω και αφαίρεσα τα πίσω καθίσματα)! Την αγόρασα από έναν Alfisti για πενταροδεκάρες (τον βρήκα στην ανάγκη). Ήταν όμως σε άριστη κατάσταση. Τώρα πλέον δεν είναι!O μήτσος ο φονιάς! Το '70 δεν είχε Giulietta αδερφέ...
Και εγώ έχω τσιμεντώσει τη μύτη του σκαραβαίου οπότε μη σε πετύχω πουθενά με το 'αγροτικό' σου, μάυρο φίδι (μιλανέζικο) που σε έφαγε! -
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Αν και προφανώς η ιστορία είναι φανταστική, γιατί αν ήταν πραγματική θα ήξερες τουλάχιστον πώς γράφεται το Giulitetta.Ναι, με ένα 't' λιγότερο!!!
-
Ουπς! typo!
Απαράδεκτη στάση των διαχειριστών του Forum!