-
Εγώ πιστεύω ότι οι διαχειριστές κάνουν θαυμάσια την δουλειά τους...
Όμως, πολλές φορές είναι υπέρ του δέοντος ανεκτικοί.Όσοι τους κατηγορούν θα έπρεπε να γίνουν και αυτοί mods σε αυτό το forum, για να δουν από κοντά το πόσο εύκολα ή δύσκολα είναι τα πράματα.
-
Ο χρήστης Δημήτριος έγραψε:
Όμως, πολλές φορές είναι υπέρ του δέοντος ανεκτικοί.
Αυτό ξαναπέστο.
-
Υπέρ το δέον
-
Επειδή ακούστηκαν πολλά για τον Spidey.
Επειδή πολλοί ΔΕΝ κατάλαβαν το προβλήμα του.
Aν και αρχικά δεν ήθελε, τελικά το έπεισα να μου επιτρέψει να αναδημοσιευσώ το ποστ του και εδώ.
Το κάνω αυτό γιατί δέχτηκα πολλά pm και εδώ αλλά και στο alfisti.gr για το τι έγινε και φτάσαμε σε αυτόν τον χαμό....Παραθέτω post του από το alfisti.gr
Ο χρήστης spidey_TS έγραψε:
Αρχικά θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη για όσους δεν καταλάβουν ίσως τον λόγο ύπαρξης αυτού του post!
Ίσως να έχουν πάρει κάποιοι όμως μια μυρωδιά...
Δεν θα ήθελα να ανεφερθώ εκτενώς στα γεγονότα που συνέβησαν ...όσοι ξέρουν...ξέρουν!
Εξάλλου ποτέ δεν ενέπλεξα το συγκεκριμένο forum σε κανενός είδους αντιπαράθεση , δεν έχω δώσει ούτε λινκ...δεν έχω εξάλλου το δικαίωμα , δεν είναι το τσιφλίκι μου...είναι το 'όραμα' κάποιων παιδιών ,φίλων πλέον, οι οποίοι το μοιραστήκαν με εμάς και εγώ προσωπικά τους ευχαριστώ!
Κατά τα άλλα είμαστε μονάδες..και είμαστε σαφώς υπεύθυνοι για το τι κάνουμε σε προσωπικό επίπεδο.
Για τα ανωτέρω είμαι παραπάνω σίγουρος και συνειδητοποιήμένος ...και από το ότι το αμάξι μου είναι Alfa! :shock:Ας περάσουμε στο ψητό! :drink:
Τυχαίνει από φιλικό υπολογιστή να παρακολουθώ τα τεκταινόμενα...Sado σε ευχαριστώ πολύ ψηλέ!Ευχαριστώ για αυτό που έκανες...δεν ήταν όμως ανάγκη!Βασικά ξέρω και το βαθύτερο κριτήριο για το οποίο το έκανες...θα αναφερθώ παρακάτω!
Πάντως θα μπορούσαμε να γίνουμε καλό duetto! (...όχι Spider! )Kyan είναι γνωστό το ...ποιόν σου! Τι παλιοχαρακτήρας είσαι......θα έλεγα ΑΝ ΗΣΟΥΝ!!! Μην ανυσηχείς καθόλου για το τι έγινε , σε καταλαβαίνω απόλυτα...ξέρω ότι όλοι έχουμε δουλειές να κάνουμε..και προσωπικά πιστεύω οτί ειλικρινά και ψυχρά το ότι έγινε και μου άξιζε και το προκάλεσα...σημασία όμως έχει ποιος μας προκάλεσε , πως αντιμετωπιστήκαμε και φυσικά και το πως αυτοί αντιμετωπίστηκαν!Εξάλλου τα είπαμε και 'προσωπικά'!
Felleas ...πάνω κάτω τα ίδια! Ήταν τελικά απαραίτητη η ιατρική σου αυθεντία!
Και γενικά σε όσους ενεπλάκησαν...Παιδιά... να είστε καλά!!! (Α ρε Νάσο αθάνατε...άκου 'ατελιε αυτοκινήτων'!!! )
Αλλά δεν ήταν ανάγκη να γίνει...αν το δεις ψυχρά!
Αν το επεκτείνεις ΝΑΙ..ήταν και παραήταν ανάγκη!
Φάνηκε εκ του αποτελέσματος!
Και μου έκανε τρομερή εντύπωση το πως ΟΛΟΙ ΣΑΣ πιάσατε το νόημα και την ρίζα του κακού!
Απορώ γιατί τόσες μέρες δεν εστίασε κανείς από τους 'άλλους' στο πραγματικό νόημα που εμμέσως τους λέγατε (και που εμμέσως συμβαίνει και στη καθημερινή μας πραγματικότητα) ...δλδ. την ΑΠΑΞΙΩΣΗ μας!
Όλοι 'είδαμε τους εαυτούς μας' εκεί!
Τελικά χρειάστηκε ένας γιατρός για να πει τα πράγματα με το όνομα τους ...μόλις χθες νομίζω!(...μετά από δυο μέρες και κάτι ώρες και 19 σελίδες ΓΕΜΑΤΕΣ POSTS!!! :shock: :shock: :shock: ...World RECORD!!! :cup2: )
Μα καλά μόνο εμείς οι Ιταλοί (κατά Τίμο ...έτσι χωρίς εισαγωγικά! ) το βλέπουμε έτσι?
Η ύπαρξη ενός τέτοιου τόπικ και ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ η συνεχής τροφοδοτηση του δεν είναι ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΗ 'αναφορά' της χαμηλής του ποιότητας? , το οτί υπάρχει πρόβλημα και εν τέλει ΔΕΝ είμασε εμείς (γκαβοί είναι...λείπουμε!!!)? , της ανικανότητας των mods? ,της τρομερής ανέχειας στην βλακεία? etc.
Ακου ...Απειλητικά pm???!!!
Δεν ντρέπονται λιγάκι???...Αλλού ξεθυμαίνουν???Τα επιχειρήματα της άλλης πλευράς???.....'Γερμανός=Κορυφή','Πφφφφ...Ιταλός!!! :down: ','Η Audi έχει την ίδια ιστορία με αυτήν την...την..την...την Λομβαρδέζικη τέλος πάντων', 'Είμαι οικογενειάρχης...άρα καλός και συνειδητοποιήμένος...ΕΣΥ???...Πφφφ!!!' :!: :!: :!: (για αυτό ο Μικρούτσικος μαζεύει αποκλειστικά παντρεμένους...φαγωθήκαν όλοι στην Ελλάδα να γίνουν σε κάτι '-άρχης'...αυτό είναι το ευκολότερο , το σκατωμένο το βρακί μας δεν το κοιτάμε! )
Δεν αντιλέγω οτί αυτά μπορούν και να ισχύουν ...αρκεί να αποδυκνείονται οι ποιότητες που υποστηρίζονται!
(Πρόσφατα άκουσα φαντάρο στην δουλειά να λέει 'Καλά...υπάρχει ιταλικό που να στρίβει ή να φρενάρει καλύτερα από γερμανικό??? ':shock: :shock: :shock: ...'ΝΑΙ...και πολλές φορές κοστίζει και τα μισά!!! ')Ή μήπως πιστεύουν οτί την ειρωνία την έφερα μαζί μου εγώ?
Όχι δεν την έφερα...αλλά τους απόδειξα οτί κάποιοι άλλοι την χειρίζονται καλύτερα από αυτούς...και αυτό πειράζει πολύ!!!
Σαν extra γνώση τους έμαθα οτί καλώς την χρησιμοποιούν σαν γνήσιοι Έλληνες καθότι ο Σωκράτης την τελειοποίησε και την χρησιμοποίησε σαν παιδευτικό εργαλείο!
Αυτές τις μέρες λόγω μιας εκπαίδευσης που περνάω ένας ψυχολόγος μας είπε:'O σκύλος φοβάται ..έναν σκύλο που φωνάζει περισσότερο!'
Για αυτό κάτι σκύλοι(πραγματικοί) που το παίζουν καμπόσοι άμα φάνε μπούφλα από έναν μυώδη άνθρωπο αρχίζουν τα 'ΚαΙ..ΚαΙ..'Ε λοιπόν εγώ τους λέω οτί **αν κάποιοι αρειανοί που έψαχναν την Γη διαβάζουν κατά τύχη το 'συγκεκριμένο ατελιέ' θα νομίζουν ...οτί ήρθαν σε λάθος πλανήτη! **:twisted: (...ευφυής τρόπος αντιμετώπισης τους! )
Τόση σχέση υπήρχε με την πραγματικότητα!
Ο καθένας το κοντό και το μακρύ του ...όπου νά'ναι το άφηνε! (άκου ο Πόρσε καθοδηγητής της CISITALIA!!!! ...o καταστροφέας της!!!)
ΠΟΤΕ δεν μπήκα σε Ιαπωνικά,Γαλλικά κλπ...δεν είχα λόγο ...Καλά να είναι και καλά να περνάνε!
Ύστερα από μια συγκεκριμένη δόση όμως ειρωνίας και απαξίωσης ,και ελλέιψη γιατρού! , άρχισα τις...εξορμήσεις!!!
Και πάλι On-topic πολλές φορές...'Ρε τι μεγάλος που είναι αυτός ο σκαραβαίος!!!'Επίσης παρότι δεν είμαι αρκετά γνώστης τεχνικών θεμάτων(το έχω δηλώσει ευθαρσώς) είμαι από ότι φαίνεται και εκεί κορυφή!!!(...που και που! )
Κάθονται τώρα και σφάζονται για την ακαμψία της 159 οτί δεν είναι καλή...επειδή υστερεί λίγο της 3αρας στο crash-test!
Οκ...δεκτόν!Αλλά...
Καλά ρε...δεν ξέρει κανένας σε αυτό το ατελιέ ...το μπετόν αρμέ ή καλύτερα...τα ΑΝΘΡΑΚΟΝΗΜΑΤΑ!!!
Το extreme παράδειγμα...ΑΘΑΝΑΤΑ σε εφελκυσμό...ψαθυρότατα σε κάμψη ή κυρίως διάτμηση!!!
Και δεν είμαι καν μηχανολόγος οπότε και μου δικαολογούνται και μερικά λάθη!
Μπορεί να είναι ΤΟ ΑΚΑΜΠΤΟ σε ΣΤΡΕΨΗ που παίζει μεγαλύτερο ρόλο στην οδική συμπεριφορά και στην ΚΑΜΨΗ ...και να υστερεί κάπως στην ΘΛΙΨΗ(crash-test)...και σιγά το κάπως!
Ακριβώς όπως ένας ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ ισχυρός κινητήρας...μπορεί να έχει την ισχύ αλλά (συνήθως) υστερεί έναντι αντιστοίχων σε ροπή (που υστερούν με την σειρά τους στην ισχύ)...αυτό δεν σημαίνει όμως οτί δεν σέρνει και ένα ...μικρό τρειλερ-άκι!Κουράστηκα...και σας ΚΟΥΡΑΣΑ!!!
Φιλικά...Μητσάρας!!!Υ.Γ. Για τον 'έτερο Καπαδόκη' ...
Δεν ντρέπονται λιγάκι!Το παιδί έιναι ένα κόσμημα για το λόγο ύπαρξης του ατελιέ!
Αυτός ο συνδυασμός πάθους,γνώσης (λόγω και ιδίων σπουδών),ευφυίας με ...μεράκι και ικανότητα του να είσαι ετοιμόλογος κάνουν ένα επικίνδυνο μίγμα που εμένα προσωπικά μου αρέσει πολύ!
Σε συνδυασμό με την (από ένα όριο και μετά) ...**μηδενική ανοχή στην βλακεία **...μου το κάνει ακόμα περισσότερο αρεστό!
Να είσαι καλά φίλε!'...
ΟΧΙ λέμε στους ΒΛΑΚΕΣ.........ΟΧΙ λέμε στους Α-ΣΧΕ-ΤΟΥΣ,
ΟΧΙ λέμε στους ΒΛΑΚΕΣ.........ΟΧΙ στους ΧΑ-ΖΟΥΣ!!!._'
(Λουκιανός Κελαηδώνης,Έλλην αοιδός) -
kourase ontws
-
Ο χρήστης Aerandir έγραψε:
kourase ontwsΚαι συνεχίζει..
-
Τελικά ΕΝΑΣ είναι η αιτία του ban, μπορούμε να τον μάθουμε;
-
Και λοιπόν???
Δυστυχώς δεν είναι ο μόνος που κούρασε... -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
kourase ontws
Και συνεχίζει..
Και λοιπόν???
Δυστυχώς δεν είναι ο μόνος που κούρασε...Για ποιον μιλάτε ρε παιδιά?
-
Μπλα μπλα μπλα μπλα
.-
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
kourase ontws
Και συνεχίζει..
Και λοιπόν???
Δυστυχώς δεν είναι ο μόνος που κούρασε...Για ποιον μιλάτε ρε παιδιά?
Το 'και λοιπόν' πήγαινε στο post του spidey
To άλλο πήγαινε στο post του aerandir. Δεν θα πώ ποιοι με κούρασαν γιατί δεν είναι απαραίτητο. Άλλωστε απλά τους αγνοώ... -
σημερα γα , σημερα γαμος γινεται.......
σε ωραιο περιβολι , σε ωραιο περιβολι....
σημερα απο , σημερα αποχωριζεται ....
η μανα απο την κορη , η μανα απο την κορη....... -
Τι λέτε, δεν το κλειδώνουμε;
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Τι λέτε, δεν το κλειδώνουμε;όχι γιατί μετά θα γράφουν για mods που κλειδώνουν θέματα που άνοιξαν ιταλόφιλοι
-
Σωστό κι αυτό...
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
όχι γιατί μετά θα γράφουν για mods που κλειδώνουν θέματα που άνοιξαν ιταλόφιλοι
lkar σε απειλω δημοσιως
-
Ο χρήστης Aerandir έγραψε:
όχι γιατί μετά θα γράφουν για mods που κλειδώνουν θέματα που άνοιξαν ιταλόφιλοι
lkar σε απειλω δημοσιως
μόνο τα pm μετράνε
-
διαβαζω,διαβαζω,διαβαζω,και τελικα μετα απο 31σελιδες ακρη δεν βγαινει..μαλλον καλο ειναι να καταλαβουμε ολοι οτι δεν χρειαζεται να βγει ακρη..τι να συζηταμε αφου δεν καταλαβαινουμε τι λεμε...το σκεπτικο ειναι απλο.ο ανθρωπος spidey παραδεχεται οτι ισως και να αξιζε να τιμωρηθει,και πολλοι απο εδω 'αντιπαλοι' και μη συμφωνουμε..καποιοι βλεπουν και λιγο παραπερα και θετουν την απορια οτι γιατι μονο αυτοι οι δυο και οχι αλλοι 3-4 που υποκινησαν,συντηρησαν,εξωθησαν,συνεβαλαν,οπως θελετε πειτε το στην δημιουργια μιας καταστασης που δεν τιμα ιδιαιτερα κανεναν μας...τοσο απλο.δεν μπορει οι ,δυο τους να τα εκαναν ολα!κανεις δεν φορτωνει μονος του.καποιος τον 'βοηθαει'καποιος τον σπρωχνει εκτος οριου...αυτος δεν εχει ευθυνη?.οπως και τοσο απλη ειναι και η απαντηση.οι mods εκριναν οτι αυτο βασει κανονισμων επρεπε να γινει και αυτο επραξαν..αλλα σχετικα με την δεικτικη και αφοριστικη σταση ορισμενων προς τους δυο,ε δεν την καταλαβαινω.εδω ειναι μια μικρογραφια της ζωης,αν στο δρομο συζητας για ενα θεμα κοινο με ομοιδεατες σου και διακριτικα η μη καποιος εκτος αρχιζει να σου τη λεει,και να σε βγαζει στο οριο για κοντρα στην κοντρα τι θα καναμε...ανεβαζεις τονους,και η συζητηση περναει σε αλλο επιπεδο,ισως λιγοτερο ποιοτικο ,αλλα τι να κανουμε,καμμια φορα χρειαζεται και αυτο.δρομος ειναι και εδω,και εδω καποιος συζητουσε με ομοιδεατες του,και αλλους εκτος,οταν κουβεντα στην κουβεντα εγινε ενας πανικος..μια κουβεντα ο ενας μια οι αλλοι δεν θελει και πολυ..εκει ειναι και το θεμα..υπαρχουν παντα δυο πλευρες και δεν υπαρχει παντα ενας φταιχτης...αυτα πιστευω εγω,και δεν τα γραφω για να συμφωνησω με κανεναν,τα γραφω απλα γιατι εχουν γινει τα ματια μου κουμποτρυπες να διαβαζω για δυο ατομα που φαινεται σαν να κανανε κανενα εγκλημα,15 να βαρανε και 3 να αμυνονται....και ουτε οι 15 εχουν κανενα μα κανενα λογο να βαρανε,ουτε οι 3 χρειαζεται να αμυνονται..ακρη δεν βγαινει,πολλα διαφορετικα μυαλα για ενα ζητημα,δυσκολο να λυθει..
εχετε μεινει ποτε σε συγκροτημα ιδιοκτητων εξοχικων κατοικιων με 40-50 σπιτια,το ενα διπλα στο αλλο,πισινες κτλ?..ετσι γινεται παντα.τα πρωτα χρονια ολα καλα,ευγενιες κτλ.μετα αρχιζουν τα ωραια,και οι καυγαδες,και τα μπουκετα,και τα σιχτηρια..παραγνωριζομαστε που λενε..και τοτε ξερετε τι γινεται?ψαχνεις,βρισκεις ενα δικο σου ανεξαρτητο 'σπιτι'και την κανεις με ελαφρα πηδηματακια....και εχεις την ησυχια σου...
-
Ο χρήστης dr.spiderman έγραψε:
διαβαζω,διαβαζω,διαβαζω,και τελικα μετα απο 31σελιδες ακρη δεν βγαινει..μαλλον καλο ειναι να καταλαβουμε ολοι οτι δεν χρειαζεται να βγει ακρη..τι να συζηταμε αφου δεν καταλαβαινουμε τι λεμε...το σκεπτικο ειναι απλο.ο ανθρωπος spidey παραδεχεται οτι ισως και να αξιζε να τιμωρηθει,και πολλοι απο εδω 'αντιπαλοι' και μη συμφωνουμε..καποιοι βλεπουν και λιγο παραπερα και θετουν την απορια οτι γιατι μονο αυτοι οι δυο και οχι αλλοι 3-4 που υποκινησαν,συντηρησαν,εξωθησαν,συνεβαλαν,οπως θελετε πειτε το στην δημιουργια μιας καταστασης που δεν τιμα ιδιαιτερα κανεναν μας...τοσο απλο.δεν μπορει οι ,δυο τους να τα εκαναν ολα!κανεις δεν φορτωνει μονος του.καποιος τον 'βοηθαει'καποιος τον σπρωχνει εκτος οριου...αυτος δεν εχει ευθυνη?.οπως και τοσο απλη ειναι και η απαντηση.οι mods εκριναν οτι αυτο βασει κανονισμων επρεπε να γινει και αυτο επραξαν..αλλα σχετικα με την δεικτικη και αφοριστικη σταση ορισμενων προς τους δυο,ε δεν την καταλαβαινω.εδω ειναι μια μικρογραφια της ζωης,αν στο δρομο συζητας για ενα θεμα κοινο με ομοιδεατες σου και διακριτικα η μη καποιος εκτος αρχιζει να σου τη λεει,και να σε βγαζει στο οριο για κοντρα στην κοντρα τι θα καναμε...ανεβαζεις τονους,και η συζητηση περναει σε αλλο επιπεδο,ισως λιγοτερο ποιοτικο ,αλλα τι να κανουμε,καμμια φορα χρειαζεται και αυτο.δρομος ειναι και εδω,και εδω καποιος συζητουσε με ομοιδεατες του,και αλλους εκτος,οταν κουβεντα στην κουβεντα εγινε ενας πανικος..μια κουβεντα ο ενας μια οι αλλοι δεν θελει και πολυ..εκει ειναι και το θεμα..υπαρχουν παντα δυο πλευρες και δεν υπαρχει παντα ενας φταιχτης...αυτα πιστευω εγω,και δεν τα γραφω για να συμφωνησω με κανεναν,τα γραφω απλα γιατι εχουν γινει τα ματια μου κουμποτρυπες να διαβαζω για δυο ατομα που φαινεται σαν να κανανε κανενα εγκλημα,15 να βαρανε και 3 να αμυνονται....και ουτε οι 15 εχουν κανενα μα κανενα λογο να βαρανε,ουτε οι 3 χρειαζεται να αμυνονται..ακρη δεν βγαινει,πολλα διαφορετικα μυαλα για ενα ζητημα,δυσκολο να λυθει..καλωςηρθς στο φορουμ
1μηνα διαβαζεις αρθρα και βρηκες να ποσταρεις σε αυτο ?
μαχητικη αρχη εκανες!!! αντε καλες δημοσιευσεις
-
Διάβασα 30τόσες σελίδες και το μόνο ενδιαφέρον που βρήκα ήταν αυτό:
Εύγε λοιπόν στον Petran γιατί έδωσε μια νότα ευτυχίας στο θέμα!
Απαράδεκτη στάση των διαχειριστών του Forum!