-
Ο χρήστης felleas έγραψε:
Ξέχασα να πω .... ήταν ρητορική ....α ναι?
γιατι δεν καταλαβαινω τι μπορει να σε απασχολει εαν εχω αλλη δουλεια ή οχι, ωστε να φτασεις να ρωτησεις, εστω και ρητορικα...
-
Παρακαλώ προσέξτε γιατί καραδοκεί ένας καινούριος admin επ΄ονόματι Δημήτριος που κουρεύει και αμάξια.
-
κριμα που ειναι γραπτα ρε γμτ...σαν το μαπετ σοου ειναι αυτο που γινεται εδω..δωστε εικονα να βλεπουμε και θα γινουν νουμερα που ουτε η τατιανα δεν εχει ονειρευτει!!παμε καλα ρε παιδια....υπαρχουν **αρκετοι **που αν ελειπαν θα ηταν ολα καλυτερα...
-
Ο χρήστης dr.spiderman έγραψε:
....υπαρχουν **αρκετοι **που αν ελειπαν θα ηταν ολα καλυτερα...πιστευεις οτι προσφερεις κατι λεγοντας κατι τετοιο?
αν ναι, θελεις να μας πεις ποιοι ειναι αυτοι που αν ελλειπαν θα ηταν ολα καλυτερα?
τι ακριβως εννοεις καλυτερα αραγε, κατι ισως προσαρμοσμενο στα δικα σου κριτηρια ή κατι αλλο?για να δουμε ειμαι περιεργος τι θα μας πεις.
-
Εγώ γιατί πιστεύω ότι ο Italian είναι ο Alfa Romeo - η επιστροφή;
Τόσα δείγματα ανωριμότητας μαζεμένα δεν θυμάμαι να έχω δει πρόσφατα στο φόρουμ. -
Δεν ξέρω, ούτε νομίζω ότι έχει σημασία. Δεν θέλω να παραστήσω τον Πουαρό, αλλά με το που γράφτηκε στο φόρουμ χθες, άρχισε να ασχολείται αποκλειστικά με τούτο εδώ το θέμα.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
....υπαρχουν **αρκετοι **που αν ελειπαν θα ηταν ολα καλυτερα...
πιστευεις οτι προσφερεις κατι λεγοντας κατι τετοιο?
αν ναι, θελεις να μας πεις ποιοι ειναι αυτοι που αν ελλειπαν θα ηταν ολα καλυτερα?
τι ακριβως εννοεις καλυτερα αραγε, κατι ισως προσαρμοσμενο στα δικα σου κριτηρια ή κατι αλλο?για να δουμε ειμαι περιεργος τι θα μας πεις.
εσυ πιστευεις οτι κανω κατι κακο λεγοντας κατι τετοιο?
δεν ειναι η δικη μου αρμοδιοτητα να υποδειξω εγω ποιοι δεν θα επρεπε να ειναι εδω.υπαρχουν αρμοδιοι για αυτο.ειναι ομως δικαιωμα μου να εκφραζω την αποψη μου,και να επισημαινω κατι που θεωρω οτι αξιζει επισημανσεως..
επειδη αφηνεις ενα πολυ καλα κρυμμενο υπονοουμενο με το ' **τι ακριβως εννοεις καλυτερα αραγε, κατι ισως προσαρμοσμενο στα δικα σου κριτηρια ή κατι αλλο? **'σου λεω πως αν εσυ ευχαριστιεσαι να βλεπεις ποστ ξεκατινιασματος με γεια σου με χαρα σου.τα δικα μου κριτηρια δεν μου επιτρεπουν να ευχαριστιεμαι.αν εννοεις αυτο το ειδος κριτηριων και οχι αυτοκινητιστικα.σε επιπεδο αυτοκινησης οπως θα εχεις δει και απο τις λιγες δημοσιευσεις μου,αν και εχω μια ιδεολογια πιθανως και αντιθετη με τη δικη σου,αυτη ποτε δεν θα με κανει να γραφω λες και ο κοσμος περιστρεφεται γυρω απο τα( ιταλικα,γερμανικα,ισπανικα,γαλλικα,ιαπωνικα )μπουλονια του αυτοκινητου μου...αυτη η τελευταια φραση θα μπορουσε να ειναι και το κριτηριο παραμονης καποιων εδω...'για να δουμε ειμαι περιεργος τι θα μας πεις.'
αν και ειναι γραπτα και ειναι λιγο ριψοκινδυνο να κρινω με ευχερια,νομιζω οτι η φραση σου εχει μια νευρικοτητα...κρατα τη για τον εαυτο σου η βαζε καποιο αντιστοιχο εμοτικον να καταλαβαινουμε το υφος σου..πιστευω να ελυσα οσο μπορουσα την περιεργεια σου...
-
Ο χρήστης dr.spiderman έγραψε:
....υπαρχουν **αρκετοι **που αν ελειπαν θα ηταν ολα καλυτερα...
πιστευεις οτι προσφερεις κατι λεγοντας κατι τετοιο?
εσυ πιστευεις οτι κανω κατι κακο λεγοντας κατι τετοιο?
δεν ειναι η δικη μου αρμοδιοτητα να υποδειξω εγω ποιοι δεν θα επρεπε να ειναι εδω.υπαρχουν αρμοδιοι για αυτο.ειναι ομως δικαιωμα μου να εκφραζω την αποψη μου,και να επισημαινω κατι που θεωρω οτι αξιζει επισημανσεως..
επειδη αφηνεις ενα πολυ καλα κρυμμενο υπονοουμενο με το ' **τι ακριβως εννοεις καλυτερα αραγε, κατι ισως προσαρμοσμενο στα δικα σου κριτηρια ή κατι αλλο? **'σου λεω πως αν εσυ ευχαριστιεσαι να βλεπεις ποστ ξεκατινιασματος με γεια σου με χαρα σου.τα δικα μου κριτηρια δεν μου επιτρεπουν να ευχαριστιεμαι.αν εννοεις αυτο το ειδος κριτηριων και οχι αυτοκινητιστικα.σε επιπεδο αυτοκινησης οπως θα εχεις δει και απο τις λιγες δημοσιευσεις μου,αν και εχω μια ιδεολογια πιθανως και αντιθετη με τη δικη σου,αυτη ποτε δεν θα με κανει να γραφω λες και ο κοσμος περιστρεφεται γυρω απο τα( ιταλικα,γερμανικα,ισπανικα,γαλλικα,ιαπωνικα )μπουλονια του αυτοκινητου μου...αυτη η τελευταια φραση θα μπορουσε να ειναι και το κριτηριο παραμονης καποιων εδω...'για να δουμε ειμαι περιεργος τι θα μας πεις.'
αν και ειναι γραπτα και ειναι λιγο ριψοκινδυνο να κρινω με ευχερια,νομιζω οτι η φραση σου εχει μια νευρικοτητα...κρατα τη για τον εαυτο σου η βαζε καποιο αντιστοιχο εμοτικον να καταλαβαινουμε το υφος σου..πιστευω να ελυσα οσο μπορουσα την περιεργεια σου...
αφου δεν ειναι αρμοδιοτητα σου να υποδειξεις, πως λες τοσο αβιστα και με τοσο λιγο καιρο στο φορουμ οτι ειναι καλυτερα να λειψουν καποιοι?
την φιλοσοφια μου για τα αυτοκινητα δεν την ξερεις, και ειναι λογικο. Δεν ειναι ομως αυτη που νομιζεις, και που ευκολα μου κολας σαν ταμπελα.
δεν εχω καμια νευρικοτητα, καθως ουδεποτε ειχα μετοχες αυτοκινητοβιομηχανιων, αρα και κανενα συμφερον οταν 'θιγουμε' τις μαρκες καποιων...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Δεν ξέρω, ούτε νομίζω ότι έχει σημασία. Δεν θέλω να παραστήσω τον Πουαρό, αλλά με το που γράφτηκε στο φόρουμ χθες, άρχισε να ασχολείται αποκλειστικά με τούτο εδώ το θέμα.αγάπη για την αυτοκινηση
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
αφου δεν ειναι αρμοδιοτητα σου να υποδειξεις, πως λες τοσο αβιστα και με τοσο λιγο καιρο στο φορουμ οτι ειναι καλυτερα να λειψουν καποιοι?
την φιλοσοφια μου για τα αυτοκινητα δεν την ξερεις, και ειναι λογικο. Δεν ειναι ομως αυτη που νομιζεις, και που ευκολα μου κολας σαν ταμπελα.
δεν εχω καμια νευρικοτητα, καθως ουδεποτε ειχα μετοχες αυτοκινητοβιομηχανιων, αρα και κανενα συμφερον οταν 'θιγουμε' τις μαρκες καποιων...
είσαι σίγουρος γι' αυτό;
-
δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να εχω πολυ καιρο στο φορουμ για να πω την αποψη μου...εχω νου,διαβαζω,βλεπω και καταλαβαινω ,οποτε εχω και μια αποψη,ουτε απαραιτητα σωστη ουτε κατα τεκμηριο λαθος.
και βεβαια δεν ξερω την φιλοσοφια σου στην αυτοκινηση,οπως και βεβαια δεν κολλησα και καμια ταμπελα σε εσενα...εγραψα τις λεξεις 'πιθανως και',στις οποιες αν δωσεις λιγη παραπανω σημασια θα δεις οτι δεν οριζουν καμια ταμπελα.πως θα μπορουσα αλλωστε?
δυστυχως δεν εχω ουτε και εγω μετοχες αυτοκινητοβιομηχανιων..ακομα και ετσι,δεν μου θιγει κανεις καμια εταιρια...ουτως η αλλως εχω 1γερμανικο(ΒΜW),2ιταλικα(Alfa,Fiat),2γιαπωνεζικα(Mazda) και 1γαλλικο(Peugeot)...πως να θιχτω???
-
Ο χρήστης nasos/156ti έγραψε:
Παρακαλώ προσέξτε γιατί καραδοκεί ένας καινούριος admin επ΄ονόματι Δημήτριος που κουρεύει και αμάξια.
φυλακτος???
Φαε τη γλωσσα σου naso μη κανει και σκασει μυτη κατα δω γιατι μετα δε μας σωνουν ουτε οι 12 θεοι ουτε ο Μεταξας
Τυφλα ναχει ο gavriil δηλαδη..... -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Δεν ξέρω, ούτε νομίζω ότι έχει σημασία. Δεν θέλω να παραστήσω τον Πουαρό, αλλά με το που γράφτηκε στο φόρουμ χθες, άρχισε να ασχολείται αποκλειστικά με τούτο εδώ το θέμα.Για αυτό τι λες?
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... ht=#505617Συγνώμη φίλε μου αλλά ποιο ακριβώς το πρόβλημα σου μαζί μου?
Σου έχω κάνει τίποτα?
Ακολουθείς τον πολύ λαό?
Αν ναι γιατί?
Έβρισα κανένα?
Μήπως δεν με αποκάλεσαν φρούτο?
Προσπάθησε να τον συνετίσει κανείς?
Μήπως δεν σβήστηκε από ποστ μου η λέξη edit [Krusenstern]?
Ξέρει κανείς τι σημαίνει αυτή η λέξη?
Ξέρει κανείς ελληνικά?
Εν τέλει έχει ανοίξει κανείς λεξικό?
Μήπως αυτό το τόσο σημαντικό θέμα δεν κατάντησε chat από γερμανόφιλους?
Ή μήπως ο Sado το άνοιξε ως chat?
Με ποιο δικαίωμα κάποιοι το μετατρέψαν σε τέτοιο?
Μήπως αυτοί που γράφουν δεν είναι φανατικοί?
Τι το φανατισμένο εγώ έχω γράψει σε αυτό το θέμα?
Τι το υπερ ιταλικών αυτοκινήτων έχω γράψει?
Ακόμα και στο ποστ μου σε άλλο θέμα έχω απλά αναφέρει την διαπίστωση κάποιου άλλου και ας είναι προκατηλλειμένη , δικιά του είναι όχι δικιά μου.
Μήπως ο Κ.Κ. όταν αναφέρεται στους δήθεν της αυτοκίνησης δεν αναφέρετε σε γερμανικές μάρκες κυρίως και μάλιστα υποτιμιτικά γράφοντας τες σε καγκουράδικα ελληνικά οπως Μερκεντέ ή ΜπεΕμΒε?Εκεί παραπονέθηκε κανείς?Έστειλε e-mail?
Ή μήπως η αναγέννηση του Κόσμου όλου δεν είναι ιταλική?Αν γνωρίζεις κάτι άλλο σε παρακάλω στείλτο μου έστω και με πμ.
Προσπαθώ να είμαι όσο πιο μειλίχιος μπορώ και συνεχώς δέχομαι βολές από παντού.
Απλά απαντώ σε όσους μου την λένε και με σαφώς πιο ήπιο τρόπο τουλάχιστον μπορώ.
Αυτό το τελευταίο δεν μπορείς να το δεις?Μόνο να ψάχνεις το παρελθόν χρηστών έχεις καιρό?Και όλα αυτά γιατί?Για να προσπαθήσεις να αποδείξεις οτί είμαι κάποιος άλλος που ειλικρινά σου λέω οτί δεν είμαι.
Αν δεν μπορείς να καταλάβεις ιδίως αυτά τα τελευταία σε παρακαλώ σβήσε από το μυαλό σου και όλα τα προηγούμενα , δεν έχει νόημα και συγνώμη για τον χρόνο που σε ανάγκασα να ασχοληθείς μαζί μου. -
Λοιπόν, προσπαθώντας να λύσω την φιλολογική μου περιέργεια, βρήκα τα εξής συνώνυμα της λέξης 'edit [Krusenstern]':
ανήλικος
θρασύς
μικρόσωμος
νάνος
προπέτηςΕίναι φανερό ότι ο χρήστης Italian, υπονοούσε κάτι για το ύψος μερικών, αλλά αυτοί, ως αμαθείς, τον παρεξήγησαν!
Παρακαλούνται, ως εκ τούτου, οι συγκεκριμένοι χρήστες να ζητήσουν συγγνώμη από τον talian για τον χαρατηρισμό 'φρούτο' που του απέδωσαν, παρ' όλη την εξαιρετική διαγωγή που έχει επιδείξει για το μακρύ διάστημα που είναι μέλος σε αυτό το forum.
Επίσης, ως γνωστόν, φρούτα και λαχανικά που μιλάνε, υπάρχουν μόνο στην 'Φρουτοπία' και όχι στα διάφορα fora! Άλλο ένα ατράνταχτο επιχείρημα περί της ακριβής ιδιότητας του Italian ως φρούτο!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Λοιπόν, προσπαθώντας να λύσω την φιλολογική μου περιέργεια, βρήκα τα εξής συνώνυμα της λέξης 'edit [Krusenstern]':ανήλικος
θρασύς
μικρόσωμος
νάνος
προπέτηςΕίναι φανερό ότι ο χρήστης Italian, υπονοούσε κάτι για το ύψος μερικών, αλλά αυτοί, ως αμαθείς, τον παρεξήγησαν!
Παρακαλούνται, ως εκ τούτου, οι συγκεκριμένοι χρήστες να ζητήσουν συγγνώμη από τον talian για τον χαρατηρισμό 'φρούτο' που του απέδωσαν, παρ' όλη την εξαιρετική διαγωγή που έχει επιδείξει για το μακρύ διάστημα που είναι μέλος σε αυτό το forum.
Επίσης, ως γνωστόν, φρούτα και λαχανικά που μιλάνε, υπάρχουν μόνο στην 'Φρουτοπία' και όχι στα διάφορα fora! Άλλο ένα ατράνταχτο επιχείρημα περί της ακριβής ιδιότητας του Italian ως φρούτο!
Σε ευχαριστώ και εσένα και τον manosk.
Αλλά ειλικρινά στην τελευταία σου πρόταση δεν υπάρχει λογική.
Φυσικά είμαι σίγουρος οτί και στα δικά μου λόγια δεν θα βρίσκεις λογική.
Βρίσκουν όμως λογική κάποιοι και σε διαβεβαιώνω σε αυτό.
Και πάλι σας ευχαριστώ. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Εγώ γιατί πιστεύω ότι ο Italian είναι ο Alfa Romeo - η επιστροφή;
Τόσα δείγματα ανωριμότητας μαζεμένα δεν θυμάμαι να έχω δει πρόσφατα στο φόρουμ.Όποιος κι αν είναι λίγο σημασία έχει.
Italian, μένω στις προτροπές μου που σου έκανα το πρωί μαζί με το καλωσόρισμα. Διάβασε, μάθε τι ειναι το 4TF, και μετά κρίνε. Εκτός αν ήσουν μέλος με άλλο όνομα από καιρο, και ξέρεις ήδη. Αλλά ΚΑΙ σε αυτήν την περίπτωση, δεν δικαιολογείσαι, καθότι θα έπρεπε να ξέρεις ότι εδώ είναι ανοιχτό βήμα για ΟΛΕΣ τις προτιμήσεις και τις απόψεις.
Επίσης, το αν ξέρουμε ή όχι ελληνικά, άστο καλύτερα. Πολλές λέξεις έχουν αθώα σημασία στο λεξικό, αλλά χρησιμοποιούνται προσβλητικά στην πράξη. Δεν θα παιζουμε την κολοκυθιά!
Κατά τα υπόλοιπα, πέρασα την τελευταία ώρα σβήνοντας τη λέξη ......................... (ορίστε, μέχρι και το δικό μου ποστ λογοέκρινα ) από καμιά 30αριά ποστ, και ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ, ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΜΙΑ ΟΡΕΞΗ!
ΜΗΝ χρησιμοποιείτε βαρείς χαρακτηρισμούς, και ΜΗΝ κάνετε quote τους βαρείς χαρακτηρισμούς των άλλων!
[moderator]
-
Εγω παντως με το 'edit [xtkz]' εχω ρι3ει τρελλο γελιο!
Edit [xtkz]
Over and out [xtkz] -
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Εγω παντως με το 'edit [xtkz]' εχω ρι3ει τρελλο γελιο!Edit [xtkz]
Over and out [xtkz]Αν έπρεπε να κάνεις έντιτ 30 ποστ, θα μου έλεγες μετά πόσο πλάκα έχει...
-
Δυσκολοι καιροι για μοντερεϊτινγκ..
-
Πότε πρόλαβε και διογκώθηκε έτσι το τόπικ!? Πραγματικά απίστευτο...
Τώρα τα ποστ του Italian τα αφήνω ασχολίαστα - αλήθεια, γιατί το username ειναι στα αγγλικά και όχι στα ιταλικά;
-
Ως εδω!
Απαράδεκτη στάση των διαχειριστών του Forum!