Apr 26, 2009, 11:22 AM

η μουσικη δεν εχει να κανει με την ποιοτητα αλλα και με το πως αγγιζει το καθε ανθρωπο.
προσωπικα μουσχουρη και ρουσσο μακρυα ,δεν εχω ορεξη να αυτοκτονησω με την κλαψα τους.στην κηδεια του στελαρα βουλιαξε το νεκροταφειο,μεχρι και στον ταφο του μεσα μπηκαν,μπορει το 70%των τραγουδιων του να ηταν μαπα αλλα ....!
καθαρη ελληνικη μουσικη ειναι η δημοτικη και η νησιωτικη οπως και τα ρεμπετικα που θεωρουνται τα δημοτικα της πολης,ολα τα αλλα ειναι αρχιδιες.
παντως αμα θελετε να ακουσετε καλη μουσικη θα πρεπει να ψαξετε προς ανατολη μερια και οχι προς δυση.εγω δεν ασχολουμαι και πολυ γιατι εχω αραξει στα ρεμπετικα και σε ορισμενα λαικα.
ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΜΕ.
βεβαια η αμερικη και η μ.βρετανια τα καταφεραν μια χαρα να μας κανουν να ακουμε τις μπουρδες τους.
rock,pop,rock n roll,metal και ολες αυτες τις αηδιες.
μονο οι αραπηδες εβγαλαν μουσικη στο εξωτερικο και αυτο γιατι εφαγαν το ρατσισμο με το κουταλι.
και οπως ειχε πει και ο μ.χατζιδακης ,τραγουδι χωρις βιωματα ,συναισθηματα δεν μπορει να ειναι καλο.
πηγιαντε να ακουσετε τον Brian Johnson σε λιγες μερες στην συναυλια να τσιριζει σαν αγριογατα.
ηρθαν κιαυτοι στα γερονταματα να κονομησουν χρημα,και υστερα σου λεει ροκ