-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Πάρτε εδώ λίγο μπας ακούστε τπτ της προκοπήςΤο γκομενάκι είναι πολύ φίνο! Το έχω πασάρει κι εγώ παλιότερα το εν λόγω βίντεο!
Kι αυτούνο ιδώ ίνι καλούτσκο (η προφορά μου αρχίζει και χαλάει εδώ πάνω! )Θέλει προσοχή στην λεπτομέρεια όμως (δηλαδή από την μέση και κάτω και για τις δύο κυρίες...)
-
Kαπετάνιε με φειδώ τέτοια πράγματα
Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι αυτή τη στιγμή άκουγα αυτό
Και για να σοβαρευτούμε,
-
-
Και για να σοβαρευτούμε,
Tότε ν' απαντήσω μ' αυτό: Pink Floyd - Echoes (part 2)
από το 1:15 και μετά το αγαπημένο μου σημείο και με κορύφωση τα καταπληκτικά ντραμς και μπάσο στο 3:13 .Η εκτέλεση από την Πομπηία, είναι καλύτερη από αυτήν του αλμπουμ κατ' εμέ! -
dat klopt
Φαντάζεσαι να τους ακους live στις πυραμίδες....
-
-
Youtube VideoΤην ξέρετε αυτή ?
Καλά, εκεί στο νέντερλαντ, τόσο πολύ αργούν να έρθουν τα νεα?
(viewtopic.php?f=13&t=25161&start=645)
(Η κυρία έκανε πάταγο πέρσι. Καλό προμόσιον, επίσης. Fave όλων των intellect τύπων και όχι μόνο. Αναμένουμε τη συνέχεια.) -
εχω λαγκ
Αν είπε καλά λόγια ο χάρης καλή είναιΤη σπόντα περι ιντελεκτουέλ την αντιπαρέρχομαι
-
-
-
A flock of seagulls- Wishing live [ http://www.youtube.com/watch?v=e0dfMSXskkE ]
-
το ξαναβάλει, αλλά έχω φάει άσχημο κόλλημα
*
μα έτσι όπως με κοιτάς μ' αυτά τα μάτια
ο πόνος έστω και για λίγο σταματάει* -
Όντας όν σχιζοφρενικό ακούω τα πάντα. Kαι εξηγούμαι,από ξένα ότι καλό έχει να παρουσιάσει η δεκαετία των 60, 70, 80: Beatles, Stones, Animals, Floyd, Zeppelin, Purple, Queen, Genesis, Rainbow, Sabbath, Tull, Springsteen, Peppers αλλά και μπόλικη κλασσική μουσική (αγαπημένοι μου συνθέτες Mozart, Strauss). Κορυφαία φωνή για μένα ο Robert Plant άκουσα το δίσκο που σάρωσε τα Γκράμι με την Allison Krauss και έπαθα, μετά από τόσα χρόνια συνεχίζει να είναι φοβερή φωνή και πολύ ζεστή. Aπό ελληνικά ξεκινάμε από ρεμπέτικα που καλά καλά δεν ακούγεται το τραγούδι από τα σκράτς και συνεχίζουμε από συνθέτες με Μάρκο, Τσιτσάνη, Παπαϊωάννου, Σαββόπουλο, Μικρούτσικο, Θεοδωράκη, Μούτση, Ξαρχάκο και τον υπέρτατο Μάνο Χατζιδάκι και από τραγουδιστές Καζαντζίδη,Νταλάρα, Αλεξίου, Παπακωνσταντίνου, Στράτο, Μητροπάνο, Κατσιμιχαίους, Περίδη και τον μεγαλύτερο για μένα Έλληνα τραγουδιστή τον Γρηγόρη Μπιθικώτση και τώρα τελευταία με αφορμή μια εκπομπή στην ΕΤ-3 ψάχνω να ακούσω αδελφές Βουγιουκλή. Ξεχνάω πολλούς αλλά τι να κάνουμε. Δίσκο έχω να αγοράσω 10 χρόνια το soulseek νά'ναι καλά. Ακούω και ρέγγε αλλά όχι χιπ-χοπ έχω την αίσθηση πως μετά από κανένα πεντάλεπτο τα νεύρα μου θα παίζουν σαν τέλια (παει το never nervous). Ξέρω ότι χρή ζω ψυχανάλυσης αλλά τι να κάνουμε........
-
Aν ξέρεις γαλλικά, άκου γαλλικό Hip Hop, μετράει
έτσι για να βάλεις λίγη ποικιλία στα μονότονα ακούσματά σου ρε παιδι μου -
Καλησπέρα,
Παραδοσιακή Μουσική (Ποντιακά) και εδώ στα ξένα ευτυχώς που μπορούμε να ακούμε μέσω Ιντερνετ αυτό το σταθμό....
-
Για παραδοσιακή μουσική, ένα είναι το γκρουπ:
-
Σε αυτούς έπαιζε ένας καθηγητής μας στην Πάτρα αν θυμάμαι καλά
-
Πριν λίγο την έμαθα:
http://www.youtube.com/watch?v=MFVhlPdf ... playnext=1
check 'er out: λέει. -
Δυνατή
Εγγύηση ο διρτούλιος -
Αγαπημένο είδος μουσικής