-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Youtube Videoτο ταξιμι το ακουσες?
-
-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
JETHRO TULL - Locomotive BreathEίχαν έρθει στην Πάτρα όταν ήμουν φοιτητής, αλλά το είχα μιν@ρει τότε
-
Αϊ λοβ γιου μπέιμπι http://www.youtube.com/watch?v=ao4jdJpw4zI
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Αϊ λοβ γιου μπέιμπι http://www.youtube.com/watch?v=ao4jdJpw4zIΑυτο ακουγεται στην νεα διαφημιση του Γερμανου;
lol: -
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Eίχαν έρθει στην Πάτρα όταν ήμουν φοιτητής, αλλά το είχα μιν@ρει τότε
Πολύ καλή συναυλία στην Θεσσαλονίκη πριν χρόνια. Μόνο αρνητικό το ότι μας είχε πρήξει με τις διακοπές ο Anderson επειδή ο καπνός από τα τσιγάρα ερχόταν πάνω του.
-
Εμείς δεν θά χαμε τέτοιο πρόβλημα, γιατί είχε γίνει στο αρχαίο ωδείο.
Απ την άλλη βέβαια θα είχαμε τους κάγκουρες με τις εξατμίσεις απ το Ζαβλαννννιιι -
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
το ταξιμι το ακουσες?Παναγίτσα μου!
Εντελώς τυχαία άνοιξα το θέμα και πάτησα στην υπογραφή σου. Τι είναι τουτο; Ανατριχίλα σκέτη! Απλό παίξιμο, με συναίσθημα και χρώμα που κανένα σκυλομπούζουκο της νύχτας δε θα φτάσει ποτέ, κι ας παίζει με πολλή παραπάνω δεξιοτεχνία.
Άφωνος.....
-
πρώτη φορά το ακούς
-
Ε ναι, δεν είχε ξανατύχει!
Ενώ μου αρέσει γενικά το ρεμπέτικο, δεν είχε τύχει να ακούσω το συγκεκριμένο ταξίμι, αλλά με άγγιξε πολύ, ακριβώς επειδή έχω μπουχτίσει απο 'δεξιοτέχνες' στη μουσική που εγώ ακούω και γουστάρω κάθε άκουσμα με ΧΡΩΜΑ.
-
-
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Youtube VideoΠροσπαθω να θυμηθω σε ποια εκπομπη (τιτλοι αρχης )επαιζε αυτο το κομματι .
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Προσπαθω να θυμηθω σε ποια εκπομπη (τιτλοι αρχης )επαιζε αυτο το κομματι .
Kι εγώ αυτό προσπαθώ να θυμηθώ
Μιλάμε για πολύ κομματάρα όμως -
που ειναι η Metal?;o
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Προσπαθω να θυμηθω σε ποια εκπομπη (τιτλοι αρχης )επαιζε αυτο το κομματι .
Kι εγώ αυτό προσπαθώ να θυμηθώ
Μιλάμε για πολύ κομματάρα όμωςΔεν θυμάμαι σε ποια εκπομπή έπαιζε το κομμάτι,
αλλά κι αυτούς τους έχω δει LIVE! -
Πάρτε ακόμα ένα να το βάζετε να ακούει η γκόμενά σας στ' αμάξι κι αν δεν καταλαβαίνει και θέλει τερλέγκα ξεφορτώστε την
Youtube Video -
Αγαπημένο είδος μουσικής