-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Marcus Miller - PowerΠολύ τον γουστάρω τον τυπά
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Πολύ τον γουστάρω τον τυπά
!!!
Αυτόν ακούω τώρα!He 's the MAN !!
-
-
ddl449 καλοι ειστε για Ελληνες, αλλα ειτε πατε φροντιστηριο για την προφορα στα αγγλικα ειτε γυριστε το στα ελληνικα. Σαν τα αγγλικα των καραβιων (μέι άι χιέβ γιόρ ατενσχιον πλλλιζ).
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
ddl449 καλοι ειστε για Ελληνες, αλλα ειτε πατε φροντιστηριο για την προφορα στα αγγλικα ειτε γυριστε το στα ελληνικα. Σαν τα αγγλικα των καραβιων (μέι άι χιέβ γιόρ ατενσχιον πλλλιζ).όντως...αυτό χτυπάει αμέσως στο αυτί.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ddl449 καλοι ειστε για Ελληνες, αλλα ειτε πατε φροντιστηριο για την προφορα στα αγγλικα ειτε γυριστε το στα ελληνικα. Σαν τα αγγλικα των καραβιων (μέι άι χιέβ γιόρ ατενσχιον πλλλιζ).
όντως...αυτό χτυπάει αμέσως στο αυτί.
Κοιτάχτε πάντα έμενα Ελλάδα οπότε ποτέ μου δεν είχα την προφορά για να κρίνω. Βέβαια και ο τραγουδιστής έχει περίεργη φωνή, αλλά η γνώμη σας είναι έξω από το συγκρότημα οπότε και βλέπετε διαφορετικά τα πράγματα. Προφανώς καλύτερα αλλά και αντικειμενικά.
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Κοιτάχτε πάντα έμενα Ελλάδα οπότε ποτέ μου δεν είχα την προφορά για να κρίνω. Βέβαια και ο τραγουδιστής έχει περίεργη φωνή, αλλά η γνώμη σας είναι έξω από το συγκρότημα οπότε και βλέπετε διαφορετικά τα πράγματα. Προφανώς καλύτερα αλλά και αντικειμενικά.
κι εγώ αυτό παρατήρησα
Χτυπάει αμέσως. Κατά τ άλλα πολύ καλοί!! -
Ο χρήστης thymios έγραψε:
κι εγώ αυτό παρατήρησα
Χτυπάει αμέσως. Κατά τ άλλα πολύ καλοί!!Ωραία μαζεύτε υπογραφές να αλλάξουμε τον τραγουδιστή
-
Υποβόσκουσες ίντριγκες στο συγκρότημα
-
Μετανοείτε άπιστοι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Το ίδιο συγκρότημα με τον πρώην - μακαρίτης - και τον νυν τραγουδιστή!!!!Σταθερή αξία ο Angus Young!!!!!
-
-
Την ταινία (με τις γάτες) που ξεκινάει μ' αυτό το τραγούδι την έχετε δει;
http://en.wikipedia.org/wiki/Sleepwalkers_(film) -
Δεν είναι του στυλ μου αλλά το κομμάτι τα σπάει
Youtube Video -
-
ακουστε λιγο gabba να τη βρειτε
δεν μπορω να καταλαβω γιατι οι ελληνες ειναι τοσο φλωροι απεναντι στο hardcore
η φαση ειναι gabba παρεα με chavs
και νεο video clip gucci mane (animated φυσικα γιατι ειναι στη φυλακη)
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Δεν είναι του στυλ μου αλλά το κομμάτι τα σπάει
Youtube Videoακουστε λιγο gabba να τη βρειτε
δεν μπορω να καταλαβω γιατι οι ελληνες ειναι τοσο φλωροι απεναντι στο hardcore
η φαση ειναι gabba παρεα με chavs
και νεο video clip gucci mane (animated φυσικα γιατι ειναι στη φυλακη)
Πω ρε skye με ξενέρωσες τώρα.
Πως μπορεί και ακούς ραπ?
Παίζει να είναι από τα ελάχιστα είδη που δε μπορώ να ανεχθώ καν... -
Kι εγώ μία απ τα ίδια, μέχρι που άκουσα γαλλική hip hop (rap-hip hop είναι τα ίδια?)
Εχει κι εκεί κατι εντελώς τραγικά bien sure
-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Πω ρε skye με ξενέρωσες τώρα.
Πως μπορεί και ακούς ραπ?
Παίζει να είναι από τα ελάχιστα είδη που δε μπορώ να ανεχθώ καν...ακουω τα παντα σχεδον, στο αμαξι πχ ακουω σχεδον αποκλειστικα κλασσικη μουσικη. κατα τ'αλλα θα ακουσω και folk και punk και ambient και rap και sludge και γενικα ο,τι κατσει... δεν πιστευω στα ειδη μουσικης, πιστευω σε συγκεκριμενους καλλιτεχνες (I don't believe in art I believe in artists οπως ειχε πει και ο Duchamp)
rap-hip hop είναι τα ίδια?
οχι. rap = οταν ραππαρεις hip hop = η κουλτουρα που συμπεριλαμβανει και το ραπ (δες wiki)
απο γαλλια οι κορυφαιοι ειναι οι NTM , ενταξει, κι αλλοι καλοι παιζουν (IAM, manau κλπ) αλλα αν δεν ακουσεις ΝΤΜ ειναι σα να μην εχεις ακουσει τιποτε.
αρκει να ξερεις και τι λενε βεβαια! -
-
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
Youtube VideoΠώς περνάνε τα χρόνια!
Αγαπημένο είδος μουσικής