-
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
...το θεμα δεν ειναι η κορυφη, αλλα τι μπορει να σου κανει κλικ στη μουσικη και να σου ερεθιζει τον εγκεφαλο (και ποιες ωρες)......και την ψυχή...
-
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Youtube VideoΝα το πατήσω; μπα.. αλλα άν... άσε καλύτερα. Κι άν είναι καλό; Σιγά μην είναι, κάναν κοκορέτσι θά χει πάλι .... ΔΕ Γ@ΜΙΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΤΑΩ
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Μπορεί να μου πει κάποιος ποιά είναι η πραγματική έννοια της φράσης 'show must go on' των Queen?το show πρέπει να συνεχιστεί (και χωρίς τον Φρέντι) ...εκείνη την εποχή ήταν στα τελευταία του με το aids.
-
show must go on -THE QUEEN
Empty spaces - what are we living for
Abandoned places - I guess we know the score
On and on, does anybody know what we are looking for...
Another hero, another mindless crime
Behind the curtain, in the pantomime
Hold the line, does anybody want to take it anymore
The show must go on,
The show must go on
Inside my heart is breaking
My make-up may be flaking
But my smile still stays on.
Whatever happens, I'll leave it all to chance
Another heartache, another failed romance
On and on, does anybody know what we are living for?
I guess I'm learning, I must be warmer now
I'll soon be turning, round the corner now
Outside the dawn is breaking
But inside in the dark I'm aching to be freeThe show must go on
The show must go on
Inside my heart is breaking
My make-up may be flaking
But my smile still stays on
My soul is painted like the wings of butterflies
Fairytales of yesterday will grow but never die
I can fly - my friends
The show must go on
The show must go on
I'll face it with a grin
I'm never giving in
On - with the show -
I'll top the bill, I love the kill
I have to find the will to carry on
On with the -
On with the show -
The show must go on...[The Show Must Go On lyrics on http://www.metrolyrics.com]
-
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
Μπορεί να μου πει κάποιος ποιά είναι η πραγματική έννοια της φράσης 'show must go on' των Queen?
το show πρέπει να συνεχιστεί (και χωρίς τον Φρέντι) ...εκείνη την εποχή ήταν στα τελευταία του με το aids.
παρολο που δεν ειμουν φανατικος τους -ουτε τωρα-εκεινη την ημερα στεναχωρηθηκα οπως στεναχωριεμαι οταν βλεπω το live aid 85 και το συγκρινω με το αντιστοιχο του 05.Δυστυχως το thrill που ενιωσα τοτε (1985) δεν το εχω ξανανιωσει σε προσφατα big gigs.Αλλες εποχες τοτε ,αλλα μου λειπει το momentum.Δεν νομιζω να το ξαναζησουμε.Aπο τις λιγες φορες που ευχομουν η υπερπληροφοριση του σημερα να υπηρχε και το 85.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τραγουδάρα...Δυστηχως οι καλοι φευγουν προωρα....συνηθως
-
... οι queen στο λαιβ αιντ ήταν με διαφορα η καλυτερη μπαντα ....
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
... οι queen στο λαιβ αιντ ήταν με διαφορα η καλυτερη μπαντα ....Θεε μου τι συναυλια.....το κλου της με τον mick και τον david να τραγουδαν dancing in the streets ηταν μεγαλειωδες....απο τοτε βεβαια αλλαξαν τα παντα...
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
... οι queen στο λαιβ αιντ ήταν με διαφορα η καλυτερη μπαντα ....Στεναχωριέμαι πολύ που δεν είχα την ευκαιρία να τους δω ποτέ ζωντανά...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
... οι queen στο λαιβ αιντ ήταν με διαφορα η καλυτερη μπαντα ....
Στεναχωριέμαι πολύ που δεν είχα την ευκαιρία να τους δω ποτέ ζωντανά...
Αν και δεν μου αρέσουν οι Queen αυτό το κομμάτι το παίζουν ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ (το είδα σε DVD τις προάλλες και τρελάθηκα) - δες ΟΛΟ το Crazy little thing called love.
Queen - Saturday Night Live 82 -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Crazy little thing called love.... το πρώτο εισαγόμενο LP που αγόρασα.......
[και παίζει ακόμα τέλεια!]
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Crazy little thing called love.... μέσα στο πρώτο εισαγόμενο LP που αγόρασα.......
-
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
Crazy little thing called love.
... μέσα στο πρώτο εισαγόμενο LP που αγόρασα.......
Το live είναι από το Saturday night live (έχει το DVD φίλος) και είναι φοβερή η εκτέλεση - μου αρέσει εκεί που λέει take it Brian.
Τον είδα live (Brian May) support στους Guns & Roses στο Ολυμπιακό Στάδιο το 93. Επίσης πήρε πρόσφατα PhD, Queen star celebrates doctorate.
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
Μπορεί να μου πει κάποιος ποιά είναι η πραγματική έννοια της φράσης 'show must go on' των Queen?
το show πρέπει να συνεχιστεί (και χωρίς τον Φρέντι) ...εκείνη την εποχή ήταν στα τελευταία του με το aids.
Πολύ αξιόλογος και αυτός έτσι πήγε ρε γμτ!
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
Η ουσία της φράσης είναι γενικότερη. Ότι, ουσιαστικά, το show/δουλειά/ζωή πρέπει να συνεχιστεί, ανεξάρτητα από αυτά που συμβαίνουν στα πρόσωπα, και ΘΑ συνεχιστεί.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Η ουσία της φράσης είναι γενικότερη. Ότι, ουσιαστικά, το show/δουλειά/ζωή πρέπει να συνεχιστεί, ανεξάρτητα από αυτά που συμβαίνουν στα πρόσωπα, και ΘΑ συνεχιστεί.
αυτό είπα...απλά το πρόβλημα της υγείας του, του έδωσε έναυσμα για να το τραγουδήσει.
-
Αγαπημένο είδος μουσικής