-
Ο χρήστης fog έγραψε:
Youtube VideoΑπλά μου 'κόλλησε' τώρα
φωναρα ο Ian ευτυχως των ξεθαψαν φετος οι UNKLE
-
Ο χρήστης madox έγραψε:
Απλά μου 'κόλλησε' τώρα
φωναρα ο Ian ευτυχως των ξεθαψαν φετος οι UNKLE
κλώνος Morisson (στη φάτσα), φωνή καλη...... BTW η ταινία που ακουγόταν το συγκεκριμένο τραγούδι ήταν..... ψιλο-πατάτα...
-
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
κλώνος Morisson (στη φάτσα), φωνή καλη......Λες γι αυτό να με τράβηξε; Στα νιάτα μου και από Doors πέρασα και μάλιστα γερά.
Για σήμερα http://www.youtube.com/watch?v=JlVaC1DW ... re=related (είμαι ...παλιά )
-
House, Drum n' Bass, Trance, Techno, Hardcore κτλ
Τελικα μετα απο μια εκτενεστατη (οσο μπορει να ειναι) δισκοθηκη που ξεκινα απο το...1991(να ειναι καλα ολοι οι φιλοι -πρωην και νυν- που με εχουν τροφοδοτησει κατα καιρους, μιας και σημαινει πολλα για μενα) και μεχρι να το αφησω λογω ελλειψης χωρου καθημερινο mixαρισμα ολων των ειδων απο το 1994-2002 (αυτος ειναι ο λογος κατ εμε να ακους τετοια μουσικη μιας και δεν χυνεσαι σε μια καρεκλα αλλα 'συμμετεχεις' και οταν σου βγαινει η αλλαγη γουσταρεις τρελα) δεν μετανιωνω. Κοντευω τα 30 αλλα τα μυαλα στα καγκελα. Ολα τα παρακλαδια εχουν τα καλα τους τραγουδια (και τα παναθλια φυσικα) και περιμενω τη στιγμη που θα αποκτησω ξανα το χωρο για να στησω το νεο ηχοσυστημα (σαν γνησιος ξυλοκοπος βρισκω το mix μεσω pc ολιγον gay και θελω να βλεπω decks) και να θυμηθω τα παλια/εξασκηθω στα καινουργια...
ΥΓ: Βεβαια περα απο Psychedelic ακουω και Sfakianelic (αρχοντας) αλλα μονο στην εθνικη (after hours παντα) και λογω βιωματων (οπως και αλλα αναλογα ασματιδια που με το που παιζουν το SportKΑ ξεκιναει μονο του τις...ζεμπεκιες ). Υπεροχο πραγμα η μουσικη, ανεξαρτητως ειδους, αρκει ο οπαδος της να ειναι σοβαρος συλλεκτης (δυστυχως το κλεισιμο των μουσικων σταθμων το 2001 -αναθεμα σε ταπερμαν- οδηγει τους beatοκρατορες αναγκαστικα στο downloading) και ακροατης.
ΥΓ2: Χωρις δυνατοτητα μειξης ομως περα απο την House τα αλλα ρευματα δεν παλευονται μετα απο λιγο και αυτη ειναι η πικρη αληθεια...
ΥΓ3: Αμα τρεξω Ριτσωνα, θα παρω Mp3 Player και θα την ανεβω με Prodigy...(τωρα που θα καταληξω αλλη ιστορια ) -
Ο χρήστης fog έγραψε:
κλώνος Morisson (στη φάτσα), φωνή καλη......
Λες γι αυτό να με τράβηξε; Στα νιάτα μου και από Doors πέρασα και μάλιστα γερά.
Για σήμερα http://www.youtube.com/watch?v=JlVaC1DW ... re=related (είμαι ...παλιά )
Καλό, όπως και το υπερ-κλασσικό..
[γιατί, εγώ είμαι νέος? -μακάρι να 'μουν, βέβαια.... ]
-
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
Καλό, όπως και το υπερ-κλασσικό..
[γιατί, εγώ είμαι νέος? -μακάρι να 'μουν, βέβαια.... ]
Πω πω... χρόνια σχολείου θυμήθηκα
Ταξίδι στο χρόνο... Η σκηνή του χορού στο Reckless, με τους Romeo Void στο Never say never.
Youtube Video -
Romeo Void!.... H απίστευτη 'γεματούλα' Debbie Iyall..... και το σαξόφωνο που σκούζει! Ενα από τα 'συλλεκτικά' μου 45αρια
(1984, 1983?.... )
-
-
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
τι έγραψε ρε ο άνθρωπος!!!Αφου ειστε στα χαλαρα
.................................
Youtube Video -
-
Καλή μουσική madox,αλλά ξέρεις τι?
Κομμάτια σαν την παραπάνω σονάτα που γράφτηκαν πριν δυό και τρεις αιώνες δεν ξαναγράφονται.
Είναι μεγάλη η τέχνη μόνο απ την μελωδία να μπορείς να εκφράσεις όσα δεν μπορείς να γράψεις σε μια σελίδα.
Μουσική να ερωτεύεσαι,να αγαπάς,να ταξιδεύεις στο άπειρο.......και χίλια δυό άλλα συναισθήματα!
Οσο θα αποκρυνόμαστε απ τις αξίες του πολιτισμού και θα δίνουμε βάρος όλο και ποιό πολύ στην αξία του χρήματος,τόσο ποιό πίσω θα αναζητάμε και τη μουαική μας πανδαισία....και όχι μόνο -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
τι έγραψε ρε ο άνθρωπος!!!Να με συμπαθάτε, αλλά αν ήξερε ο φουκαράς ο Ludwig τι επιφύλασσε η ιστορία στις συνθέσεις του, αμφιβάλλω αν θα τις είχε γράψει....
Υπο το σεληνόφως με rhythm section? Αυτό είναι muzak για ανανσερ ξενοδοχείου.
Ετσι, ναι.
Youtube Video -
Είσαι σοβαρός?
Αυτή η ενορχήστρωση ίσα ίσα έχει προσδώσει στο κομμάτι την φυσική του υπόσταση που του αξίζει,άσχετα αν γράφτηκε για πιάνο,που ομολογουμένος είναι και πάλι εξαιρετική.
Τα θερμά μου συγχαρητηρια στον James Last,έναν απ τους μεγαλύτερους ενορχηστρωτές των τελευτάιων ετών. -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Είσαι σοβαρός?
Αυτή η ενορχήστρωση ίσα ίσα έχει προσδώσει στο κομμάτι την φυσική του υπόσταση που του αξίζει,άσχετα αν γράφτηκε για πιάνο,που ομολογουμένος είναι και πάλι εξαιρετική.
Τα θερμά μου συγχαρητηρια στον James Last,έναν απ τους μεγαλύτερους ενορχηστρωτές των τελευτάιων ετών.ΟΚ, περι ορέξεως....
-
-
-
Λογω των ημερών...
Youtube Video -
Καλό το κομματάκι, άθλιο clip....
Youtube Video -
Κλασική;
Youtube Video
Αγαπημένο είδος μουσικής