-
Ο χρήστης Νotis_UK έγραψε:
τα Porsche μεσω συνεχομενης εξελιξης συνεχιζουν να βγαινουν **με την ιδια σχεδιαστικη φιλοσοφια **που ειχαν απο το παρελθονΑυτό είναι το πρόβλημα!
-
τα Porsche μεσω συνεχομενης εξελιξης συνεχιζουν να βγαινουν **με την ιδια σχεδιαστικη φιλοσοφια **που ειχαν απο το παρελθονΑυτό είναι το πρόβλημα!
-
Ο χρήστης NotiS_UK έγραψε:
μόνο και μόνο που συμμετείχα σ'αυτή τη συζήτηση με θεωρώ λίγο μπουμπούνα που χάνω το χρόνο μου για να πω τα αυτονόητα αλλά δεν πειράζει
Βασικά, εδώ που τα λέμε, οι σημερινές alfa δυσκολεύονται πολύ να κοιτάξουν ακόμα και τον πραγματικό τους ανταγωνισμό που είναι το vag κ κάτι γιαπωνέζοι αλλά δε στο λέω για να μη σε πληγώσω
ουπς, γκάφα, μόλις το είπα
δεν έχω καμία διάθεση να κάνω τον hater ούτε και είμαι, κι εμένα μου αρέσουν κάποιες alfa romeo αλλά μην τρελαθούμε κιόλας..Δεν εχεις ακουσει που λενε μην διαφωνεις με ενα δεντρο, χαλας το σαλιο σου και ενοχλεις και το δεντρο???
Ο συνονόματός σου είχε πεί κάποτε ένα τραγουδάκι για ένα δένδρο! Άκουσέ το!
-
Ο χρήστης AlfaRomeo έγραψε:
τα Porsche μεσω συνεχομενης εξελιξης συνεχιζουν να βγαινουν **με την ιδια σχεδιαστικη φιλοσοφια **που ειχαν απο το παρελθον
Αυτό είναι το πρόβλημα!
Μηχανολογικά πάντως δεν υπάρχει πρόβλημα στην εξέλιξη του αρχικού σχεδίου...
-
τα Porsche μεσω συνεχομενης εξελιξης συνεχιζουν να βγαινουν **με την ιδια σχεδιαστικη φιλοσοφια **που ειχαν απο το παρελθον
Αυτό είναι το πρόβλημα!
Δηλαδη?
-
Ο χρήστης NotiS_UK έγραψε:
Αυτό είναι το πρόβλημα!
Δηλαδη?
Σου είπα να ακούσεις το τραγούδι με το 'δένδρο'...
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Αυτό είναι το πρόβλημα!
Με τέτοια κατανομή βάρους ( 38/62....... ) να μου κάνεις τη χάρη...
-
Αυτό είναι το πρόβλημα!
Με τέτοια κατανομή βάρους ( 38/62....... ) να μου κάνεις τη χάρη...
Με τέτοια κατανομή βάρους και να ρίχνει στην Stradale στην πίστα.. Φαντάσου..
-
Εξαρτάται και από την πίστα, mate!
-
Καλά δεν παλεύεται η κατάσταση... στο τόπικ της 911 λέγατε για φερράρι και άλφα ρομέο, στο τόπικ της άλφα ρομέο λέτε για 911 και φερράρι...
Ποστάρετε στα σωστά θέματα παρακαλώ!
[moderator]
-
Εξαρτάται και από την πίστα, mate!ρισπεκτ
αλλά από την άλλη με τέτοια κατανομή βάρους ( τί μου θυμίζει στο ανάποδο.. τί μου θυμίζει...ας σφυρίξουμε κλέφτικα..) θα περίμενε κανείς να μη στρίβει oύτε αν κατέβεις και σπρώξεις έτσι όπως τα λες εσύ και ο spidey.. εκεί είναι το θέμα -
Εξαρτάται και από την πίστα, mate!Ring.
-
Τ' ακούς Kid;
-
Είδε 'φώς' και μπήκε;
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ring.
Fiorano;
-
Ring.
Fiorano;
Έχεις χρόνους από το Fiorano ή έτσι το πέταξες?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ring.
Fiorano;
Το ερωτηματικό το είδες ή το πέταξες;
-
Ring.
Fiorano;
Εγώ έχω δεδομένα για το Ring. εσύ για το Fiorano?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ring.
Fiorano;
Εγώ έχω δεδομένα για το Ring. εσύ για το Fiorano?
Γιατί είσαι μονόπλευρος; Μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα από μόνο μία πίστα και μάλιστα όταν σε αυτή την πίστα έχει εξελιχθεί το ένα εκ των δύο;
-
[Διάσπαση] Ferrari VS Porsche επεισόδιο 2ο...