-
Παναγιώτη, όταν έβαλα τα ακραξόνια στην ευθυγράμμιση έλεγε:
Caster αριστερή +2,16
Caster δεξιά +2,24Θυμίζω ότι φορούσα: Ψαλίδια και ακραξόνια PS, αμορτισέρ RC, ελατήρια H&R.
-
ΔΗΛΑΔΗ ΥΠΟΝΟΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΨΑΛΙΔΙΑ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΣΤΕΡ???????
apo osο θυμαμαι μου ειχαν δωσει την αισθηση οτι ειναι απειροελαχιστα μακρυτερα....................................................................................
οταν λεω μακρυτερα δεν εννοω μηκος ακρου που θα εδινε καμπερ.. αλλα προς τα εμπρος-πισω κινηση.....
εγω εχω κολλησει οτι οταν εκανα ευθυγραμμιση στη πατρα με σπυρο μπροστα ειχα 2 καστερ και κατι ψηλα ισως... και τοτε ειχα τα ψαλιδια πανω...
OTAN πασ πισω ροδα μειωνεις καστερ σωστα?
-
Δλδ για να καταλαβω,σας λεω οτι προκειται να βαλω 20ρες ραβδους, και ο ενας μου λεει με τι αμορτισερ, και ο αλλος καλες φαπες.
Τα κονι αυτη τη στιγμη λειτουργουν πολυ καλα, ειναι στη μεση της σκληροτητας τους και απο κρατημα ειναι πολυ καλα.
Ποτε δεν παραπονεθηκα για αυτο που προσφερουν, παρα μονο για την ανεση τους.Αφου λοιπον χαμηλωσα και σκληρυνα μπροστα σε σχεση με το νορμαλ ελατηριο, το ιδιο δεν θα πρεπει να κανω και πισω?
Παναγιωτη, παμε πρωτα μια βολτα οπως ειναι το αμαξι, και μετα θαψε οσο θες τα κονι.
Α, και κατι αλλο:
Βρηκα εναν κατασκευαστη αμορτισερ ολλανδικης προέλευσης, που δινει coiloverkit στο 206 με 349 ευρω!
Λετε? -
Σπύρο δεν ξέρω για τα Koni, οπότε να μην λέω και μ@λακίες...
Παναγιώτη, λες να παίζει έτσι με τα PS ψαλίδια; Δε νομίζω πάντως... Δεν είχα αίσθηση αύξησης κάστερ.
Όταν χαμηλώνεις πίσω αυξάνεις το κάστερ δηλαδή γίνεται ακόμη θετικότερο. Αλλά δεν ξέρω πόσο. -
Ο χρήστης S3 έγραψε:
Α, και κατι αλλο:
Βρηκα εναν κατασκευαστη αμορτισερ ολλανδικης προέλευσης, που δινει coiloverkit στο 206 με 349 ευρω!
Λετε?ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΩΡΑ;;!!!
Η τιμή με προκαλεί και θα κάνω καμιά γκάφα... Για κάτσε να το ψάξω λίγο.... -
poia koni reeeeeeeeeeeeee???????
δεν εβαλες τα μαμα πισω?????????
τι εχεις κανει στο αμαξι?
\ο γαμος σε χαλαειspyro επειδη ειδα τα αμοριτσερ του ρουσου σε 206 για μενα πλεον ειναι μονοδρομος σα λυση..................................
και το αμαξι κοπαναει λιγοτερο απο δικο μου...........μιλτο εσυ ειπες οτι τα αμορτισερ του ρουσου τα ειχες τσεκαρει και ηταν κοντιτερα????????????????
-
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
poia koni reeeeeeeeeeeeee???????
δεν εβαλες τα μαμα πισω?????????
τι εχεις κανει στο αμαξι?
\ο γαμος σε χαλαειspyro επειδη ειδα τα αμοριτσερ του ρουσου σε 206 για μενα πλεον ειναι μονοδρομος σα λυση..................................
και το αμαξι κοπαναει λιγοτερο απο δικο μου...........μιλτο εσυ ειπες οτι τα αμορτισερ του ρουσου τα ειχες τσεκαρει και ηταν κοντιτερα????????????????
ρε συ, το αμαξι ηταν τραγικα μαλακο, και τα ξαναεβαλα παλι τα κονι πανω σε μια μερα, αφου και ο θορυβος δεν ηταν απο τα αμορτισερ.
Μιλτο πρπει να την ψαξουμε αυτη την περιπτωση! -
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
σου τα ειχες τσεκαρει και ηταν κοντιτερα????????????????Ναι σε σχέση με τα Record SP που αντικατέστησαν και όχι με μαμίσια. Αλλά και τα μαμίσια μου ίδια ήταν (θα το πρόσεχα). Δεν ξέρω αν τα μαμίσια του 2001 διαφέρουν από τα μεταγενέστερα.
-
an εχεις τα κονι να τις βαλεις τις 20αρες...αν και εγω θα εβαζα και την 22αρα με τα 15ευρω που εχει...τα παραγγελνεις ολα μαζι απο ντινο και γλυτωνεις και κατι τις.........
μιλτο εγω μιλαω για μαμα αμορτισερ 1.6 και ρουσου στο κουτι τους καινουργια.......ισως τα ρρεκοντ ειχαν πεσει λογω χρησης??\
ειναι σιγουρο οοτι μαλλον δε δουλεουν με μαμα ελατηρια του ρουσου αφου εχουν αλλο σημειο λειτουργιας που πλησιαζει αυτο των χαμηλωμενων απο οτι απεδειξε η πραξη....
οσον αφορα το σαιτ του σπυρο ενα εχω να πω. αυτη η αναρτηση ελλαδα θα φτανει τελικη τιμη στα 500... τι σας κανει να πιστευετε οτι θα ειναι ανθεκτικοτερη και αποδοτικοτερη απο παρομοιες μουφες no name???και τι σας κανει να πιστευτε οτι θα αντεξει στα ελληνικα σπαστηρια?????
με 450++ που θα θελει με μεταφορικα φορους κλπ κλπ δε παιρνεις 4αμοστισερ σουσου τα αντιστοιχα ελατηρια +αντιστρ+ραβδους??????
στο φιλο μου αυτο καναμε και αποδειχτηκε οτι το αμαξι σκοτωνει ....
εντος βδομαδας θα το παω βολτα και θα εχω πιο σαφη εικονα... -
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
....με 450++ που θα θελει με μεταφορικα φορους κλπ κλπ δε παιρνεις 4αμοστισερ σουσου τα αντιστοιχα ελατηρια +αντιστρ+ραβδους??????...εγώ πάντως αυτό θα κάνω.
αμορτισερ RC + HR για 2λιτρο + 22 μπρος/πίσω* και αντιστρεπτικές για κερασάκι στην τούρτα αν χρειαστεί (αν και και δεν το θεωρώ απαραίτητο)
...μόλις τα δικά μου 'τα φτήσουν'...
αν και από προχθες που οδήγησα το 206 j.cup με την 'γνήσια' PS και τα ημισλικ σε καλή άσφαλτο έχω 'σκανδαλιστεί'....
Μετά τα διακοποέξοδα έχουν δρομολογηθεί τα παραπάνω...
*έχω πάντως ένα σχετικό προβληματισμό μήπως οι 22άρες πίσω και κυρίως εμπρός μου πέσουν λίγες (λόγω περισσότερου βάρους του 2λιτρου από το 1600άρι), από την άλλη όμως το κόστος των 23άρων αντιστρεπτικών είναι απαγορευτικό για δοκιμές... ουφ θα δουμε...
-
Μάνθο ίσως τα κιλά μας να μην απέχουν πολύ. Το επίσημο manual της Peugeot δίνει για το 1.6 16V 1100κιλά και για το 2.0 16V 1125κιλά.
Τις αντιστρεπτικές να τις βάλεις. Αλλά για να αντιληφθείς την διαφορά, βάλτες μετά.Παναγιώτη, τα Record δεν είχαν πέσει. Όταν τα έβγαλα είχαν ζωή μπροστά τους. Τα RC ήταν χαμηλότερα και το θυμάμαι καλά γιατί το σχολιάσαμε με τον μηχανικό. Ακόμη και στο ύψος του πιατέλου είχε μικροδιαφορά. Εκτός κι αν το κάτω μέρος -η βάση- των RC ήταν 'κομμένο' και των SP 'εξείχε' (αυτό τώρα το σκέφτηκα). Βέβαια στο ύψος το αμάξι κάθησε κανά μισάποντο χαμηλότερα.
Έχω καταλήξει εδώ και καιρό ότι τα best buy χαμηλού κόστους αμορτισέρ για το 206 είναι του RC, και τα best buy υψηλού κόστους είναι τα PS. Τα RC δείχνουν ότι μπορούν να δουλέψουν και με χοντρύτερες ράβδους από τις δικές μου (20χιλ).
-
To μηκος των εμπρος αμορτισερ, να μην σας προβληματιζει ιδιαιτερα!
Τα sachs ηταν πιο μακρια απο τα νορμαλ, ενω τα κονι πιο κοντα και απο τα sachs και απο τα νορμαλ.
Κι ομως ολα εμπαιναν.
Ισως ειναι θεμα κατασκευαστη τι καλαμι και τι διαδρομη επιλε=γει, σε σχεση με τις βαλβιδες και τα λαδια που βαζει. -
μανθο οι 23αρες της ..............h&r που ειναι πιο σκληρες απο της μαμα........................εχουν 300ευρω.δεν ειναι εντελως παραλογο το κοστος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
επ οπ απ τι ειπε τωρα??????????θεωρω οτι το διλιτρο δε θελει παραπανω απο εμας..ο γαλλος γιατι αραγε δε βγαζει πανω απο 22 εμρπος???κακα τα ψεματα οι αντιστρεπτικες δε λυνουν το προβλημα του κωλου πισω. θες αξονα rc αν δε σου αρεσει μανθο....οποτε για μενα κανε μια δοκιμη με την 22αρα πισωκαι βλεπεις...
επισης το ξαναλεω... οι ραβδοι πισω εφεραν το αμαξι εκει που ηθελα...
μανθο αν δε πας σε 21 δεν εχεις κανει τιποτα...ειδικα το δικο σου που εχει ροπη να κρατησει το κωλο.. -
Ο χρήστης Miltellas έγραψε:
Μάνθο ίσως τα κιλά μας να μην απέχουν πολύ. Το επίσημο manual της Peugeot δίνει για το 1.6 16V 1100κιλά και για το 2.0 16V 1125κιλά.
Τις αντιστρεπτικές να τις βάλεις. Αλλά για να αντιληφθείς την διαφορά, βάλτες μετά.Δεν έχεις άδικο για το βάρος.
Όσο για την σειρά τοποθέτησης μάλλον θα γίνει 'ανάποδα' μιας και τα αμορτισέρ μου έχουν ακόμα 'πολυυυυύ ψωμί'... ... οπότε με βλέπω πρώτα για 22άρες και κατά τον Οκτώβριο++ για RC/RC ή RC/HR.Εκτός και αν βρεθεί κανείς κάποια στιγμή να θέλει used αμορτισέρ οπότε και θα επισπευθούν οι διαδικασίες
-
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
μανθο οι 23αρες της ..............h&r που ειναι πιο σκληρες απο της μαμα........................εχουν 300ευρω.δεν ειναι εντελως παραλογο το κοστος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
επ οπ απ τι ειπε τωρα??????????θεωρω οτι το διλιτρο δε θελει παραπανω απο εμας..ο γαλλος γιατι αραγε δε βγαζει πανω απο 22 εμρπος???κακα τα ψεματα οι αντιστρεπτικες δε λυνουν το προβλημα του κωλου πισω. θες αξονα rc αν δε σου αρεσει μανθο....οποτε για μενα κανε μια δοκιμη με την 22αρα πισωκαι βλεπεις...
επισης το ξαναλεω... οι ραβδοι πισω εφεραν το αμαξι εκει που ηθελα...
μανθο αν δε πας σε 21 δεν εχεις κανει τιποτα...ειδικα το δικο σου που εχει ροπη να κρατησει το κωλο..θα συμφωνήσω... αλλά 300ευρώ δεν έχω τώρα...
Για τον άξονα του RC είναι απόλυτα λογικό αλλά... αργότερα...
όπως και για ράβδους...σιγά σιγά δεν βιαζόμαστε...
Εξάλλου η νυφη έχει έρθει για να μείνει... -
nai nai αρχικαγκουρα βαλε λεβιεδακια και νεον αντι για αντιστρεπτικες...ουσττ....
υ.γ.το μυν το ειδα το πρωι...εφαγα και παντοφλα που κανονιζω νυχτοπερπατηματα...ασχημη μερα ξεκινησε
-
ΚΟΙΤΑ ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ!!!!!!!
βρε σαχλαμαρα 2 λαμπιτσεσ νέον έχουν 20 ευρώ...
και ο δικός μου μαμά λεβιές αν και έχει σαφώς καλύτερη αίσθηση/κουμπωμα/λειτουργία κλπ από τον δικό σου (και μου αρέσει ) έχει επίσης σαφώς μεγαλύτερη διαδρομή... (και δεν μου αρέσει! ) ή για την ακρίβεια χρήζει βελτίωσης...
Εξάλλου με τα drift-λάστιχα που έχω τώρα στο αμάξι ότι και βάλω από ανάρτηση/ράβδους και τα ρέστα δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι...
-
ντριφτ λαστιχα ειναι μονο τα κρυα και ξεραμενα λαστιχα αρχικουλαδι...
αν ανεβοκατεβεις 2 φορες τη πεντελη θα δεις πως θα κρατανε ζεστα μετα -
ΚΟΙΤΑ ΠΟΙΟΣ μιλάει (Νο 2...) που πρέπει ο συνοδηγός να του τραβήξει το χειρόφρενο για να στρίψει...
υ.γ. σιγά να μην τους πάρω και θερμαινόμενες κουβέρτες 'αλα F1' με χρονοδιακόπτη μάλιστα να αρχίζουν να ζεσταίνουν 20 λεπτά πριν κατέβω στο γκαράζ για να βγω στο δρόμο 'έτοιμος'...
Ασε μας ρε Πάνο!
-
τι λες ρε παλιο λινατσα λες και δεν εχεις 206...
ξερεις εσυ να πιανει το χειροφρενο τοσο στα 206?????????
τωρα βεβαια ο καθενας οτι θελει βλεπει και λεει ...αν ειχα νεον σιγουρα θα εβλεπα καλυτερα το δρομο...να βαλεις και στο πυργολεβιε σου για να τον βλεπεις στο σκοταδι...
οριστε γαμησες αλλο ενα τοπικ αρχικαγκουρο. μανθουμελ
Τα πάντα για το Peugeot 206