-
Ο χρήστης Miltellas έγραψε:
Τί να σου πω ρε Ντάνη, δεν ξέρω κι ούτε έχω ακούσει κάτι. Πάντως, όπως το φαντάζομαι, δε νομίζω ότι μας εγγυάται κανείς την απρόσκοπτη παροχή ρεύματος στις ηλεκτρομαγνητικές κλειδαριές μετά από σύγκρουση.Όσο για το ιταλικό καβούρι σου... όταν στρίβεις επιγονατίδα φοράς;
file mou kale kale mou file
i epigonatida pou foraw einai markas ANATOMIC HELP kai exei pros8eta louria gia kalitero kratima tis epigonatidas (osto)
alla me sto kavouri mou gia na mpeite kai na pate kala kai oi duo prepei na xasete toulaxiston 30 kila ekastos -
paidia euxaristw kai tis apantiseis kai tin voi8eia stin aporia mou
-
Σε 206 με κλίμα παρατηρώ αρκετά μειωμένη απόδοση του κλιματισμού.Εχω 52.000 χλμ το έχω 2,5 χρόνια και δεν έχει συντηρηθεί ποτέ.Η πλάκα είναι ότι τον λίγο κρύο αέρα που βγάζει τον βγάζει από την πλευρά του οδηγού,δηλαδή αεραγωγός οδηγού και αριστερά αγωγός κεντρικής κονσόλας,απο τους άλλους δύο αεραγωγούς τίποτα.Μονο ζεστό αέρα.
Διαρροή δεν φαίνεται να έχει, αλλά τπτ δεν είναι σίγουρο....
Λέτε να είναι κανένα κομπρεσέρ, θα πρέπει να πηγαίνει αρκετά το μαλλι? -
Πάνε σε κάποιον που ασχολείται με κλιματιστικά και πες του να ελέγξει το φρέον.Αν είναι όλα οκ κάτι έχει με την διανομή αέρα από τον κεντρικό αγωγό.Ίσως ακαθαρσίες.
Το μαλλί για τον κομπρέσσορα.....μάλλον πολύ θα είναι! -
mia ειναι η απαντηση παπακι....
τουριστ.................................. -
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
mia ειναι η απαντηση παπακι....
τουριστ..................................Μιας και το εψαξα λίγο σε διαφορους γιατρους-επιστήμονες!!! μάλλον πάω για αλλαγή φρέον,αν τώρα έχει καμιά χοντροδιαρροή, τότε την.........
Το κομπρεσερ δουλεύει πάντως.......
Οταν έχω ελεύθερο χρόνο θα το πάω για θεραπεία, και βλέπουμε. -
Oταν αλλαζεις φρεον μπορουν να σου βαλουν πρωτα ενα ειδικο υγρο που ειναι χρωματιστο και αμα εχει σοβαρη διαρροη το βλεπουν αμεσως...μετα το βγαζουν και βαζουν φρεον..,
αφου λειτουργει απο τη μια μερια μαλλον θες συμπληρωμα μονο -
Ο χρήστης GIANNIS206 έγραψε:
ÐÜíå óå êÜðïéïí ðïõ áó÷ïëåßôáé ìå êëéìáôéóôéêÜ êáé ðåò ôïõ íá åëÝãîåé ôï öñÝïí.Áí åßíáé üëá ïê êÜôé Ý÷åé ìå ôçí äéáíïìÞ áÝñá áðü ôïí êåíôñéêü áãùãü.ºóùò áêáèáñóßåò.
Ôï ìáëëß ãéá ôïí êïìðñÝóóïñá.....ìÜëëïí ðïëý èá åßíáé!+1
Ãéá ôï öñÝïí ~60€
ãéá êïìðñÝóóïñá 400€ êáé ðÜíù (Ëáéïí ðÞãáéíå êÜðïõ óôá 578) -
Ο χρήστης GIANNIS206 έγραψε:
H σςκούπα δεν μπορέι να δουλέψει σε 206, γιατί το καπώ κλείνει πολύ χαμηλά και δεν μπορεί να μπει αρκετός φρέσκος αέρας!Κι ομως, μετα απο 2ωρο ταξιδι ανοιξα το καπω και η σκουπα ηταν δροσερη, το ιδιο και η χοανη μεσα.
Μονο μεσα στην πολη ζεσταινεται λιγο, αλλα δεν καταλαβαινω διαφορα αποδοσης.
Τελικα πιστευω πως η σκουπα δουλευει και στο 206,στα 90 + χλμ σιγουρα, ενω βελτιωνει πολυ την αποκριση του γκαζιου και οι αλλαγες γινονται πιο γρηγορα.Το μυστικο για σωστη τοποθετηση της σκουπας, για να μην βρισκει κιολας στη μονωση, ειναι να γυρισει αναποδα ο σφιγκτηρας του κολλαρου του ψυγειου.
-
Ο χρήστης pappaki έγραψε:
Σε 206 με κλίμα παρατηρώ αρκετά μειωμένη απόδοση του κλιματισμού.Εχω 52.000 χλμ το έχω 2,5 χρόνια και δεν έχει συντηρηθεί ποτέ.Η πλάκα είναι ότι τον λίγο κρύο αέρα που βγάζει τον βγάζει από την πλευρά του οδηγού,δηλαδή αεραγωγός οδηγού και αριστερά αγωγός κεντρικής κονσόλας,απο τους άλλους δύο αεραγωγούς τίποτα.Μονο ζεστό αέρα.
Διαρροή δεν φαίνεται να έχει, αλλά τπτ δεν είναι σίγουρο....
Λέτε να είναι κανένα κομπρεσέρ, θα πρέπει να πηγαίνει αρκετά το μαλλι?Θα κανεις ενα σερβις του κλιματισμου, οπου σου αλλαζουν φρεον κλπ, κατα προτιμηση οχι σε εξουσιοδοτημενο.
Εμενα ο μηχανικος μου παιρνει για σερβις 45 ευρω. -
Ο χρήστης S3 έγραψε:
H σςκούπα δεν μπορέι να δουλέψει σε 206, γιατί το καπώ κλείνει πολύ χαμηλά και δεν μπορεί να μπει αρκετός φρέσκος αέρας!
Κι ομως, μετα απο 2ωρο ταξιδι ανοιξα το καπω και η σκουπα ηταν δροσερη, το ιδιο και η χοανη μεσα.
Μονο μεσα στην πολη ζεσταινεται λιγο, αλλα δεν καταλαβαινω διαφορα αποδοσης.
Τελικα πιστευω πως η σκουπα δουλευει και στο 206,στα 90 + χλμ σιγουρα, ενω βελτιωνει πολυ την αποκριση του γκαζιου και οι αλλαγες γινονται πιο γρηγορα.Το μυστικο για σωστη τοποθετηση της σκουπας, για να μην βρισκει κιολας στη μονωση, ειναι να γυρισει αναποδα ο σφιγκτηρας του κολλαρου του ψυγειου.
Πολύ ενδιαφέρουσα η παρατήρησή σου φίλε μου!
Όταν βρω κάποιον εδώ κοντά με σκούπα θα τον πω να παρατηρήσει αυτά που λες και γιατί όχι να το κάνω μια βόλτα για να το καταλάβω! -
spyro kane frrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
τη σκουπα να θες να δεις αν εχει ζεστανει πρεπει να τη πιασεις απο κατω... -
Αγαπητε, εβαλα το χερι μεσα στη σκουπα και επιασα και τη χοανη, και ηταν δροσερα.
Το απο κατω τι μας νοιαζει? -
E kala τοτε κανε μου φρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ....
καταρχην εγω δεν ηξερα κανενα που να λεει οτι η σκουπα ζεσταινεται.
αλλα προβλημα υποτιθεται οτι εχουν. -
Eχουν και προβλήματα οι σκούπες; Ψυχολογικά;
Από που και ως που δεν δουλεύουν;
Αντε γιατί με αυτά που διαβάζω μου έχουν τα μάτια ώξω...
(Ρωτήστε και κάποιον που έχει κάνει κανένα τεστ)
-
Μπορεί στα 106 που έχουν μεγαλύτερο κενό στην μετώπη να δουλευουν ακόμα καλήτερα από ότι στα 206 αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι στα 206 δεν δουλεύουν καθόλου.
Βέβαια για να αποδώσουν τα μέγιστα χρειάζονται μερικές 'πατεντούλες'....
-
Εγω παντως απο αυτα που εχω δει σε ενα 206 με φιλτρο στο κουτι και βγαλσιμο απο κατω τα κουτια-πνιχτοιστοριες κλπ κλπ το αμαξι δουλευε καλυτερα απο οταν ειχε σκουπα.
αυτο δε το 206 φοραγε εξατμιση-εκκεντροφ-προγραμμα απο 106 οποτε δεν ηταν μαμα για να θελει προγραμμα κλπ κλπ...
επισης φιλος που εχει σε μαμα 206 σκουπα και του ειχα δωσει το βαρελλακι μου δηλωσε οτι το βαρελλακι δουλευει καλυτερα...
επισης σε κοντρα και με το εν λογω 206 και με ενα αλλο που ειχε μονο σκουπα ημουν μπροστα...
εγω αυτα ειδα αυτα ξερω.το θεμα ειναι αλλο...καποιο πουλακι καπου εγραψε οτι δοκιμασε ζαντες με 21 οφσετ και ηταν οριακες στο 206...δηλαδη οι 15αρες απο ξαρα που εχω με 16 δε μπαινουν με τιποτα????οεο?οεο?
-
Τί εξωπραγματικά offset είναι αυτά;!!
-
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
το θεμα ειναι αλλο...καποιο πουλακι καπου εγραψε οτι δοκιμασε ζαντες με 21 οφσετ και ηταν οριακες στο 206...δηλαδη οι 15αρες απο ξαρα που εχω με 16 δε μπαινουν με τιποτα????οεο?οεο?Τα της σκούπας τα αφήνω ασχολίαστα γιατί έχει μεγάλη σημασία και η τοποθέτησή της κλπ κλπ κλπ..... τα έχουμε πει 1.000.000 φορές...
Όσο για το offset τι εννοείς 'δεν μπαίνουν'.
Φυσικά και μπαίνουν.
Όσο μικρότερο είναι το (θετικό) Offset τόσο πιο έξω έρχεται η ζάντα.Βέβαια όσο πιο έξω έρχεται μια ζάντα 'αρχίζουν' άλλα.
Ευαισθησία τιμονιού, καταπόνιση ρουλεμάν κλπ κλπ αλλά και αύξηση του μετατρόχιου...Πάντως σε 206 με 7χ15 με ΕΤ20 και semislick όλα είναι μια χαρά.... και γίνονται 'άκρως' ενδιαφέροντα....
-
Αντε Pskarm και κορωνοπηνιατος!!!
Ποτε θα μας πεις εντυπωσεις??
Στις στροφες τωρα θα κλεινουν ακομη πιο πολλα στοματα....
Τα πάντα για το Peugeot 206