-
Εμένα πάντως με αρέσει!!
-
και ποιος σου είπε ρε Πάνο ότι αναφέρομαι σε κόντρες?
συγνώμη αλλά γενικώς το 206 (με εξαίρεση ίσως το RC λόγω δύναμης, αλλά και πάλι -> είμαι κατά -> λόγω φιλοσοφίας) δεν είναι για τέτοια χρήση φτιαγμένο.
Προσωπικά μου είναι παντελώς αδιάφορο το τι κάνουν τα 206 στην ευθεία (σε κατάσταση κόντρας εννοώ).
Αν με ενδιέφερε θα είχα πάρει Ibiza fr... (και με μπόλικο ψάξιμο θα έστριβα κιόλας) -
δε το λεω για αυτο μανθο αλλα για οσους λενε...
α αυτος εχει κορωνοπηνιο στο 106-206 και ραβει.μυθος και παλι μυθος.
στο βουνο το κοντο κορωνοπηνιο ειναι πανακεια αλλα στις κοντρες δε προσφερει τοσα οσο πολυ νομιζουν.το λεω γιατι π.χ παιδι με ρωταγε σε ασχετη στιγμη αν με εκκεντροφορους 106-προγραμμα-εξατμιση-κορωνοπηνιο θα πηγαινει σαν το @#$ αμαξι
η απαντηση ειναι οτι δεν εχει σημασια...ολα προσφερουν απο κατι αλλα το αμαξι θα ειναι 1.6 και ως εκει. απλα δε θα μενει πισω απο τα καλα διλιτρα οπως γινεται μαμα και ως εκει...
206 κυριοι εχουμε οχι πυραυλο. αν μας αρκει πορευομαστε και βελτιωνομαστε αν οχι το δινουμε και παμε για αλλα!
(καμια σχεση με σενα μανθο η συζητηση) -
Όποιος ξαναπεί καμπούρη τον Παναγιώτη θα έχει να κάνει μαζί μου.
-
Μετά τις σημερινές βόλτες στη πίστα του Αιγινίου η αλλαγή των αμορτισέρ πρέπει να πραγματοποιηθεί πάραυτα!Δεν μπορούσα να στρίψω καθόλου!Το υποψιαζόμουν εδώ και καιρό αλλά σήμερα ήταν το κάτι άλλο!Λάστιχα να φάμε είχαμε ανάρτηση δεν είχαμε!
Μάλλον τα Sellex θα είναι η επιλογή μου! -
Εντάξει το Λ το λέμε παχύ, αλλά να το γράφουμε και παχύ;
Selex λέγονται μικρέ.Το αποφάσισες ε; Όλη μέρα τρωγόσουν σήμερα...
-
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
δε το λεω για αυτο μανθο αλλα για οσους λενε...
α αυτος εχει κορωνοπηνιο στο 106-206 και ραβει.μυθος και παλι μυθος.
στο βουνο το κοντο κορωνοπηνιο ειναι πανακεια αλλα στις κοντρες δε προσφερει τοσα οσο πολυ νομιζουν.το λεω γιατι π.χ παιδι με ρωταγε σε ασχετη στιγμη αν με εκκεντροφορους 106-προγραμμα-εξατμιση-κορωνοπηνιο θα πηγαινει σαν το @#$ αμαξι
απαντηση ειναι οτι δεν εχει σημασια...ολα προσφερουν απο κατι αλλα το αμαξι θα ειναι 1.6 και ως εκει. απλα δε θα μενει πισω απο τα καλα διλιτρα οπως γινεται μαμα και ως εκει...
206 κυριοι εχουμε οχι πυραυλο. αν μας αρκει πορευομαστε και βελτιωνομαστε αν οχι το δινουμε και παμε για αλλα!συμφωνώ 110%
-
απο psclub...αφιερωμενο εξαιρετικα στον nidosan και τους προβληματισμους του για το μπλοκε στα rc...
nido το αμαξι με 4καλα λαστιχα,ενα σετ καλα τακακια(ηταν απαραδεκτα) και ισως ενα πιο καλο οδηγο απο εμενα(δεν ηταν δικο μου αν και το ζορισα πιστευω αρκετα) θα εκανε χαμηλα 1.13
το μπλοκε ηταν απολαυση και δε καταλαβαινες τη λειτουργια του.
αυτα δε τα περι ξεκλειδωματος και λοιπες παπαριες που σου ελεγαν απλα σου λεω οτι δεν υφιστανται ουτε στο δικο μου με τα μισα αλογα....Ο χρήστης volvos έγραψε:
να πω καποια πραγματα για σημερα...
αποφασισθηκε 7 το πρωι.
εγω δεν ειχα σκοπο να παω απλα σημερα για ασχετο λογο σηκωθηκα 8.30 το πρωι. ειδα το μην. του δημητρη τον πηρα και ξεκινησα.μεγαρα ειχε κοσμο.στην αρχη η πιστα ηταν αθλια.
ειχε υγρασια ενω ο τρελλος αερας ειχε μεταφερει πολυ σκονη.
κατα τις 12 και μετα που βγηκε ο ηλιος μπηκαν και αρκετα αμαξια που σκουπισαν τη πιστα και ετσι συνηλθε λιγο η κατασταση.
βεβαια και παλι σε καποια σημεια ηταν αθλια (κ1 γεματη λασπες στη μη καθαρη γραμμη)εγω σημερα εφτασα ενα κλικ πριν μπω. βασικα δεν ειχα βαλει την αναρτηση αλλιως θα εμπαινα χαλαρα και ας ειμαι ταπι...
οποτε για να ξεκαυλωσω ο δημητρης προσφερθηκε να μου δωσει το rc....
ευχαριστω πολυ δημητρη και θα στο ανταποδωσω συντομαμπηκαμε με δημητρη αρχη του εδειξα καποια πραγματα αλλα ο δημητρης το χαβα του...νταξει ειμαι και κακος δασκαλος το ξερω αυτο.
οποτε το πηρα και καναμε 2-3γυρους μαζι να του δειξω 5πραματα.
απο οτι ειδα μετα κατι εμαθε αλλα εχω την αισθηση οτι ακομα δεν εμπιστευεται το αμαξι του...το rc του δημητρη ειναι καμια 190αρα αλογα, μπλοκε atb, εμπρος ειχε 17αρια pirelli p7000 se κακιστη κατασταση(βασικα ξεραμενα ηταν πελμα ειχαν) και πισω τα κοντι σπορ2 μερικων μηνων...
το αμαξι ειχε προβλημα με τα φρενα. δε ξερω τι και πως. αλλα δε σταματαγε στο τελος της ευθειας με καμια παναγια....το πιθανοτερο ειναι οτι αναψαν τα τακακια-υγρα τα οποια απλα δε μπορεσαν λογω οτι ειναι μουφα ποτε να ξανακρυωσουν επαρκως...
το ρουσου για μια ακομα φορα μου επιβεβαιωσε στη πιστα γιατι δε με τρελαινει...φοβερο handling αριστη κατευθυντικοτητα αλλα απουσια αισθησης(σε σχεση με δικο μου)... πολυ φλυαρο στις αντιδρασεις του .
συνεχεια παλευα μαζι του. σε ολες τις στροφες αν αργουσες λιγο τα φρενα σε ειχε διπλωσει για πλακα....
στη δε ευθεια οταν φρεναρες οριακα ο κωλος ψαρευε ασχημα!
βεβαια μετα ο δημητρης μου ειπε οτι η 4η που φορτωνα πρεπει να ειχα πανω απο 170 οποτε ετσι εξηγειται. φανταστειτε οτι δε προλαβα να κοιταξω κοντερ ποτε τελος ευθειας που στο δικο μου ανοιγουμε διαλογο.
το rc αυτο ειναι ισως το πιο δυνατο μπροσθιοκινητο στριφτερο αμαξι που εχω οδηγησει...με την εννοια και να επιταχυνει και να στριβει αξιοπρεπως.
βεβαια δεν ειναι καμια παρθενα και θελει προσοχη αν και μετα απο 2-3 γυρους το γκαζι του ηταν το λιγοτερο που με απασχολουσε...μονο μετα οταν οδηγησα το δικο μου καταλαβα τι ειχα κανει...
πραγματικα υδρωσα και βγηκα μουσκεμα για να το παω επαρκως γρηγορα το αμαξι .
θεωρω οτι θελει επειγοντως αναρτηση το ρουσου δημητρη.ειδικα αμα οδηγησεις του παπακι στα μεγαρα θα καταλαβεις τι σημαινει σωστη αναρτηση(και ας μην ειναι ιδανικη η πεζο σπορτ για μεγαρα)επισης κυνηγηθηκα απο ενα sti με πολλα αλογα απο οτι μου ειπαν απο εξω...ο οποιος αδυνατουσε καν να με πλησιασει απο οτι εμαθα(πρεφα δε πηρα). το rc μπορει να διαπρεψει και πιστα λοιπον .
για την ιστορια ο δημητρης εκανε 1.15.9 με αυτα τα φρενα και λαστιχα που ανεφερα. ακολουθει ιν καρ απο καμερα καποια στιγμη για να δειτε για τη παλη μιλαμε! εγω εκανα 1.14.4 χωρις καθολου καλες αλλαγες .
ευχαριστω δημητρη. δυστυχως εγω εφυγα νωρις οποτε δεν ειδα τη τιτανομαχια δημητρη-μανθου που απο οτι ακουσα καθηλωσε ολο το κοσμο στις κερκιδες της πιστας...ασε που δε πηγα βολτα τη νυφη.....
υ.γ. παραλιγο να ψηναμε το αρνι που θα επαιρνα σβαρνα αντι για τη πιστα με το δημητρη αλλα ημουν τυχερος
-
Ο χρήστης Miltellas έγραψε:
Εντάξει το Λ το λέμε παχύ, αλλά να το γράφουμε και παχύ;
Selex λέγονται μικρέ.Το αποφάσισες ε; Όλη μέρα τρωγόσουν σήμερα...
Eυκαιρίας δοθείσης να ευχαριστήσω δημόσια το Μίλτο που μου έμαθε τα ALKO...
Μίλτο έβαλα τα Τop Road Gas στο Polo της συζύγου και δηλώνω απόλυτα ευχαριστημένος!
Εξαιρετική τιμή και αξιοπρεπέστατα σε απόδοση...
Θα έλεγα ότι είναι κατά τι σκληρότερα από Sachs Advantage,με πολύ καλά χαρακτηριστικά απόσβεσης...Είναι άριστα ως αμορτισέρ αντικατάστασης για Πόλο μέχρι 100 άλογα,αλλά μάλλον μαλακά για Πόλο Gti...
Το μόνο ερώτημα που μένει να απαντηθεί εις το διηνεκές είναι αυτό της διάρκειας...
Eόμενος στόχος τα ALKO Motorsport για τη ΒMW μου..
Όταν τα τοποθετήσω θα δώσω αναφορά!
-
Να είσαι καλά! Με ενδιαφέρει και για τα ALKO Motorsport. Δείχνουν πολύ ενδιαφέροντα και πείθουν σαν κατασκευή οπτικά περισσότερo από τα RSP.
Α, αυτά τα ALKO Motorsport βγαίνουν και για τα δικά μας. Γιάννη λες;
-
Δηλαδή τώρα το Πόλο στρίβει;
-
ta alko ειναι τσεχικα?
-
episησ μιλτο μετα απο 2000χλμ τα αμσοιλ ξαναπεσανε στο σημειο που ηταν πριν συμπληρωσω...
πιθανον ισχυει αυτο που ελεγες αφου πριν για 6000χλμ δεν τα ειχα κοιταξει καθολου...καιει μια ποσοτητα ως ενα σημειο και μετα γιοκ.
το θεμα ειναι αυτη η ποσοτητα που καιει δεν ειναι κακη για το καταλυτη ειδικα απο τη στιγμη που αυτα τα προσθετα δεν ειναι οτι καλυτερο για τα πολυτιμα μεταλλα του καταλυτη? -
Να είσαι καλά! Με ενδιαφέρει και για τα ALKO Motorsport. Δείχνουν πολύ ενδιαφέροντα και πείθουν σαν κατασκευή οπτικά περισσότερo από τα RSP.Α, αυτά τα ALKO Motorsport βγαίνουν και για τα δικά μας. Γιάννη λες;
MΕ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ ΠΑΛΙ!
Τώρα αυτά τι είναι ακριβώς?Αχ αχ τιμή περίπου ξέρουμε? -
Παναγιώτη τα ALKO είναι γερμανικά και έχουν πολύ μακρά ιστορία. Φασονάρει και για φίρμες, όπως πχ για ορισμένα μοντέλα της KW.
Για τα AMO το έχουμε παρατηρήσει κι εγώ κι ο Γιάννης. Πέφτουν μέχρι ένα σημείο και σταματάνε. Δεν συμπληρώνουμε. Για τον καταλύτη δεν αποκλείεται και να τον βλάπτει αλλά μην σε τρομάζει, υπάρχουν άπειρα σύγχρονα αυτοκίνητα που καίνε άντερα και ο καταλύτης δεν μασάει. Μπορεί όμως και απλώς να σώζονται τα καθαριστικά πρόσθετα που έχει άφθονα και αυτά δεν είναι βλαπτικά (αυτή είναι η πιθανότερη εκδοχή). Βέβαια το ΑΜΟ είναι λίγο βαρύ σαν σύνθεση αλλά δεν είναι ανάγκη να συμπληρώνεις κάθε φορά. Αφού δεν κατεβαίνει άλλο άστο και το πολύ-πολύ συμπλήρωσε μία φορά ενδιάμεσα. Με τα AFL αυτό δεν συνέβαινε καθόλου. Με τα HDD βλέπω ότι συμβαίνει κάτι παρόμοιο, αλλά αυτό θα το ξεκαθαρίσω την 2η φορά που θα τα ξαναβάλω καθότι 30ρι δεν έχει ξαναμπεί στο μοτόρι μου. Υπόψιν ότι τα AMO και HDD έχουν σύγχρονη προδιαγραφή και για diesel άρα έχουν πολλά καθαριστικά (ίγι αυτό είπα ότι αυτά που καταναλώνονται πρέπει να είναι τα καθαριστικά). Πιστεύω ότι αν βάλουν ΑΜΟ οδηγοί με πολύ βρώμικα μοτέρ θα φάνε μεγάλη τρομάρα, αλλά θα τους το καθαρίσει όμως.
Το σίγουρο είναι ότι με τα ΑΜΟ το μοτέρ δουλεύει και ακούγεται υπέροχα όπως και να το σκίσεις. -
O αντιπροσωπος εδω στην Πατρα που φερνει και alco και Record,ο οποιος ειναι και αγωνιζομενος και καθημερινα μετακινειται με renault clio σπορτ 2.0, μου προτεινει τα alco σαν καλυτερα απο τα ρεκορντ.Αν και υστερα απο τα sachs που ηταν μουφα, δεν ξαναβαζω γερμανικο αμορτισερ σε γαλλικο αυτοκινητο.
Αλλος ενας ευχαριστημενος ιδιοκτητης ρεκορντ, ειναι πλεον και ο Καισαρας.
Με rsp και νορμαλ ελατηρια, εχει σαφως πιο σφιχο σετ απ απο το εργοστασιακο.
Στο ταξιδι ειδικα, απολαμβανει παλι το αυτοκινητο του! -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Δηλαδή τώρα το Πόλο στρίβει;...το προσπαθεί!
Mίλτο μήπως μπορείς να μάθεις πόσο τις εκατό σκληρότερα είναι τα ALKO Motorsport από τα Τοp Road Gas,ανά μοντέλο (π.χ 206,που είναι και το πεδίο ενδιαφέροντός σας)?
-
Ο Μίλτος θα πάει αύριο από εκεί για να τα δει γιατί θέλω επειγόντος κάτι για να βάλω!Δεν μπορώ έτσι!
Οπότε περισσότερα άύριο! -
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Mίλτο μήπως μπορείς να μάθεις πόσο τις εκατό σκληρότερα είναι τα ALKO Motorsport από τα Τοp Road Gas,ανά μοντέλο (π.χ 206,που είναι και το πεδίο ενδιαφέροντός σας)?
Δύσκολο! Αμφιβάλλω αν ο εισαγωγέας είναι σε θέση να απαντάει σε τέτοιες ερωτήσεις.
Τα ALKO καλύτερα από τα Record; Γιατί όχι και ειδικά αν αναφερόμαστε σε γερμανικά αυτοκίνητα. Από την άλλη τα ALKO Top RoadGas είναι ανταγωνιστικά των Record MaxiGaz και μόνο τώρα με τα Motorsport έχει ανταγωνιστικά των SP και σαν κατασκευή τα motorsport μοιάζουν περισσότερο σπορτ από τα RSP. Θα δείξει.
-
Τα ALKO καλύτερα από τα Record; Γιατί όχι και ειδικά αν αναφερόμαστε σε γερμανικά αυτοκίνητα. Από την άλλη τα ALKO Top RoadGas είναι ανταγωνιστικά των Record MaxiGaz και μόνο τώρα με τα Motorsport έχει ανταγωνιστικά των SP και σαν κατασκευή τα motorsport μοιάζουν περισσότερο σπορτ από τα RSP. Θα δείξει.
Φωτιές μας βάζεις, Μίλτο!
Καθόλου ενδείξεις μαρτυρίες για την αντοχή κάποιας απ' τις 2 μάρκες έχουμε;
Τα πάντα για το Peugeot 206