-
Eννοούσα σωληνάκια υψηλής πίεσης Πάνο! Σόρρυ, έτσι όπως το έγραψα δεν έχεις και άδικο που κατάλαβες για τακάκια!
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Eννοούσα σωληνάκια υψηλής πίεσης Πάνο!Ετυχε να διαβαζω πριν λιγο τις πρωτες σελιδες του θεματος και ειδα οτι ο S3 μπορει να σε βοηθησει στην επιλογη.
Ριξε μια ματια στην πρωτη σελιδα... -
Ο χρήστης eagle1 έγραψε:
Eννοούσα σωληνάκια υψηλής πίεσης Πάνο!
Ετυχε να διαβαζω πριν λιγο τις πρωτες σελιδες του θεματος και ειδα οτι ο S3 μπορει να σε βοηθησει στην επιλογη.
Ριξε μια ματια στην πρωτη σελιδα...Να 'σαι καλά, σ' ευχαριστώ.
-
Καλησπερα.
Εχω πιασει το θεμα 'Τα παντα για το 206'κ το εχω διαβασει απ την αρχη εως εδω,εχετε να γραψετε οπως βλεπω απο την τελευταια δημοδιευση απο τον 2/08 τρια ειναι τα ενδεχομενα!!!η εκλεισαν οι πιστες η παθατε ολοι προστατη η τα πουλησατε!
Εγω τωρα το βελτιωνω το 206 μου κ θελω βοηθεια!!!
Για εμφανηστειτε!!!Φιλικα Αλεξανδρος
-
μεγάλη κίνηση να το βελτιώσεις...
-
Αεροτομη απλωστρα να φανταστω?? Βοδυ Κιτ, ΦΠΕ, καγκουροξενον που στραβωνουν τον απεναντι και αλλα Αυστραλιανα??
-
Οχι ρε φιλαρακι καγκουριες!!!
Εδω που τα λεμε ΟΛΟΙ καποια καγκουρια την εχουμε κανει!!!
Για πολλαπλη εισαγωγης απο rallye πρεπει να βαλω κ αλλη μπεκιερα κ πεταλουδα η μπαινουν τα δικα μου??? -
Ο χρήστης tsantos έγραψε:
Οχι ρε φιλαρακι καγκουριες!!!
Εδω που τα λεμε ΟΛΟΙ καποια καγκουρια την εχουμε κανει!!!
Για πολλαπλη εισαγωγης απο rallye πρεπει να βαλω κ αλλη μπεκιερα κ πεταλουδα η μπαινουν τα δικα μου???Α τοτε ενταξει, συγνωμη που σε αποπηρα
-
Τα δικά σου τα μπεκ ταιριάζουν στην εισαγωγή με μια μικρή πατέντα που θα κάνει ο μηχανικός. Ηλεκτρόγκαζος δεν είσαι;
-
Ε τι ωραια,μαζευετε κοσμος σιγα σιγα
no problema thomas c200k
Ναι drdino 2006 -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τα δικά σου τα μπεκ ταιριάζουν στην εισαγωγή με μια μικρή πατέντα που θα κάνει ο μηχανικός. Ηλεκτρόγκαζος δεν είσαι;Αρα κ μπεκιερα κ πεταλουδα απο rallye?
-
-
παιδες θέλω να μου λεισετε μια απορια διοτι εκνευριζομαι οταν ακουω σαλια..ενας γνωστος εχει το 206 1,6 gti..υποστηριζει οτι βγαινει 135 αλογα μαμα, κατι τετοιο ελεγε και με σκουπα και διαφορα τετοια που εχει πανω εχει βγει στα 150 αλογα και π@π@ριες..το αυτοκινητο το αγορασε πριν 2 χρονια μεταχειρισμενο..δεν ξερω του ποτε μοντελο είναι αλλα μου φένεται ότι ειναι του 2004 η του 2005..εψαξα λοιπον στο ιντερτνετ και ιδα οτι έβγαινε με 110 αλογα και με 120..ισχύει αυτο?? η τα 120 ήταν πειραγμενα??? η μηπως τα παλιοτερα gti εβγαιναν με 110 και αργοτερα με 120..παντως το αμαξι του πρεπει είναι το ιδιο με ενός φίλου μου το οποίο έβγαζε 120 άλογα..δως τε μου αν γίνετε χρονολογιες που βγήκε το gti και άλογα που έβγαζε..
-
1.6 16v gti -xs 110αλογα
2.0 gti 136-138
2.0 rc 180
αυτα ολα τα αλλα ειναι παραμυθια της χαλιμας
-
α μπραβο..σωστα τα ειχα βρει δηλαδη..και αυτο με τα 120?? παίζει για την ακριβεια 117??
-
110 εργοστασιακά είπαμε. Ούτε γαϊδούρι παραπάνω!
-
Ο χρήστης pelekis έγραψε:
α μπραβο..σωστα τα ειχα βρει δηλαδη..και αυτο με τα 120?? παίζει για την ακριβεια 117??Επειδή το είχα (206XS/1600/16V) το είχα ψάξει λίγο το θέμα μαζί με αρκετά παιδιά από το PSclub.
Κάποιες δυναμομετρήσεις το είχαν βγάλει κάπου στα 115hp με 120hp...
Οι υποψίες είχαν ξεκινήσει από το AutoTriti που το έβγαζε 120 άλογα, αν θυμάμαι καλά...Αυτά το 2002-2003.
-
οκ ρε παιδες.. να στε καλα...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
α μπραβο..σωστα τα ειχα βρει δηλαδη..και αυτο με τα 120?? παίζει για την ακριβεια 117??
Επειδή το είχα (206XS/1600/16V) το είχα ψάξει λίγο το θέμα μαζί με αρκετά παιδιά από το PSclub.
Κάποιες δυναμομετρήσεις το είχαν βγάλει κάπου στα 115hp με 120hp...
Οι υποψίες είχαν ξεκινήσει από το AutoTriti που το έβγαζε 120 άλογα, αν θυμάμαι καλά...Αυτά το 2002-2003.
Βέβαια Νίκο το Autotsiknopempti έδινε το δικό μου τάφο στα 109 άλογα... ούτε στα όνειρά του όμως!
-
Καλημέρα και Χρόνια Πολλά,
Για το autotriti τι να πω; Μπορώ να πω κάτι; Αλλά μεταξύ μας για κανένα περιοδικό δεν μπορώ να πω κάτι...
Όπως επίσης και για τις δυναμομετρήσεις... Πολλά παίζουν ρόλο...Οπότε πιστεύουμε τον κατασκευαστή και όλα καλά...
Τα πάντα για το Peugeot 206