-
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
σπυρο για πες και για το c2 πως ηταν??τιμονι,αναρτησ???gskarmou σε εχασα τελειως,,.... εγω ο καημενος εκκεντροφορους απο 106 +γραναζια+ροικη(οοτι ηταν τεσπα αυτο) +προγραμμα εβαλα (περιμενω να τελειωποιησω προγραμμα) και υπολογιζω αν πανε ολα κατευχην να π[αρω 15αλογα.
για να παρεις εσυ 15αλογα ελαφριανοντας(με αναλογιακοντα στο 10 που ειμαστε) θες ξηλωμα 150κιλα.......αν το κανεις αυτο με 1000ευρω εγω δεχομαι να με κανεις γκει...
επισης εβαλα πανω επιτελους τις ζαντες απο ξαρα με οφσετ 16. το τετραγωνο που πηγα πολυ φοβαμαι οτι δε θα θελω να τις βγαλω. τοσο καλο τιμονι.............αυριο στη πιστα θα λαμψει η αληθεια.
Offset 16?
-
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
óðõñï ãéá ðåò êáé ãéá ôï c2 ðùò çôáí??ôéìïíé,áíáñôçó???gskarmou óå å÷áóá ôåëåéùò,,.... åãù ï êáçìåíïò åêêåíôñïöïñïõò áðï 106 +ãñáíáæéá+ñïéêç(ïïôé çôáí ôåóðá áõôï) +ðñïãñáììá åâáëá (ðåñéìåíù íá ôåëåéùðïéçóù ðñïãñáììá) êáé õðïëïãéæù áí ðáíå ïëá êáôåõ÷çí íá ð[áñù 15áëïãá.
ãéá íá ðáñåéò åóõ 15áëïãá åëáöñéáíïíôáò(ìå áíáëïãéáêïíôá óôï 10 ðïõ åéìáóôå) èåò îçëùìá 150êéëá.......áí ôï êáíåéò áõôï ìå 1000åõñù åãù äå÷ïìáé íá ìå êáíåéò ãêåé...
åðéóçò åâáëá ðáíù åðéôåëïõò ôéò æáíôåò áðï îáñá ìå ïöóåô 16. ôï ôåôñáãùíï ðïõ ðçãá ðïëõ öïâáìáé ïôé äå èá èåëù íá ôéò âãáëù. ôïóï êáëï ôéìïíé.............áõñéï óôç ðéóôá èá ëáìøåé ç áëçèåéá.
Oíôùò îåöýãá
Ëïéðüí áõôü ðïõ êÜíåéò:
Áëëïé Åêêåíôñïöüñïé ,ôïõôÝóôéí Üëëá âõèßóìáôá Üëëåò ðñïðïñåßåò êáé custom ðñïãñáììáôÜêé äëä öÝñíåéò ôïí êéíçôÞñá óå Üëëá ìÝôñá áðï üôé ôï åñãïóôáóéáêü ìå ðáñáðÜíù áðï ìéá ðáñÜìåôñï .Äåí åßíáé ãéá áõôü åßíáé ...áðëÜ Ý÷ù äåß ðïëëÜ êïõëÜ êáé ìÜëëïí ðáñáóýñèçêá
ÆÜíôåò ÎáñÜ ôéò áëïõìéíéïý ìå ôï äéðëü ìðñÜôóï åííïåßò Þ ôéò óéäåñÝíéåò ?Ïóï ãéá ôï ãêåé
Çäç îåöïñôþèçêá 60 êéëÜ ÷ùñßò íá ðëçñþóù ïýôå åïõñï ...ìÜëëïí èá âãþ êáé êåñäéóìÝíïò .
Õðüøç ç ñéæéêÞ áðïôñß÷ùóç ìüíï óôá ðüäéá ðÜåé êÜðïõ óôá 4000 ÷éëéÜñéêá .Îåêßíá ïéêïíïìßåò -
kalispera filoi sorry pou xa8ika alla douleies treximata k.l.p.
1o
tou giannaki to amaxaki egine koudounistra kai den xerei giati koudounizei
2o
epitelous odigise ena pragmatiko autokinito (to FIAT mou)
3o
na vrei pote giati den anavoun ta flas tou i malon anavoun opote 8elous auta 8a perase i polis keros
4o
gia tous filous tis f1 fetos 8a einai i teleutaia fora pou parakolou8oume f1 me kapio endiaferon (oxi giati aposurete o shoumaher) epidi o kimi paei stin misiti omada tis FERRARY -opws katalavate upostirizw edw kai pola xrwnia tin McLAREN
5o
sas xeretw sas xeretw -
molis odigisa ena smartaki tourdo auto sasman me petaloudes sto timoni
kalo kratima poli kali ais8isi sto ABS xwris na se xtipaei to podi
to mono kako itan oti stis alages me to xeri katevaze poli tis strofes (alla an den to ekan auto 8a itan san dixrono mixanaki
poli kalo gia kontines apostaseisante kali mera na exete
-
Επειδή θα μπώ στην Πίστα αυτό το κράνος που έχεις φώτο θα μου το δώσεις?
Ξέρεις δεν έχω κόρνα οπότε το αφήνω να ρημάξει για να με ακούν...
Ποιανου ρε το SMART?
Όσο για το φίατ...είναι άλλο αυτοκίνητο...πλάκα είχε!
-
ena ua πω για τις ζαντες απο ξαρα(σιδερενιες)
αυριο πρωι πρωι θα ρωτησω ποσο εχουν του 306 οι ζαντες.....
απιστευτο τιμονι,θεικοεμπρος μερος.μου εκανε λιγο αναισθητο το κωλο και θελω να το τσεκαρω δρομο αλλα αυτο ισως διορθωνεται απο αφαιρεση ρεζερβας....αλλα το τιμονι.......................και μαλιστα με πραιμασι 6ετιας πανω -
Αυτά τα ελληνικά σου....
Έχεις PM.
-
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
επισης εβαλα πανω επιτελους τις ζαντες απο ξαρα με** οφσετ 16**. το τετραγωνο που πηγα πολυ φοβαμαι οτι δε θα θελω να τις βγαλω. τοσο καλο τιμονι.............αυριο στη πιστα θα λαμψει η αληθεια.
Παναήηηη, τί μου λες τώρα! Τί σκέφτηκες και το τόλμησες παληκάρι μου;
Θέλω εντυπώσεις -σίγουρα πράματα- γιατί ψάχνω ζάντες σιδερένιες για να έχω εναλλακτικό σετ για πίστα.Τιμόνι θεϊκό;! Ανέλυσέ το!
-
to αυτοκινητο φαρδυνε 22χιλιοστα ...
εμπρος το τιμονι θες σχεδον το μισο στριψιμο....πουλεει ο λογος.εσυ με τα ακρα θα στριβεις με τη σκεψη......
πισω ο κωλος πιο σταθερος. σκεψου οτι σε δημοσιο δρομο το αμαξι μουεδωσε την αισθηση οτι κραταει καλυτερα με τα 6ετιας λαστιχα...
το θεμα ειναι οτι εγω θελω κωλο παιχνιδιαρη.αν βγουν σωστα οι υποψιες μου μια αλλαγη οφσετ σε 20 απο 27 θα ειναι ιδανικη.......................
τα υπολοιπα αργοτερα.
-
[quote='pskarm']to αυτοκινητο φαρδυνε 22χιλιοστα .../quote]
Να κρατάς γερά το τιμόνι ιδίως σε φρενάρισμα που έχει διαφορετικό συντελεστή τριβής δεξιά-αριστερά. Το τιμόνι θα έχει πολύ έντονες αντιδράσεις, μπορείς να καταλάβεις ποια ρόδα έχει πρόσφυση. -
ENA ΘΑ ΠΩ.....ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!
μολις πηγα και εκανα ενα τεστ ντραιβ στο δρομο πισω απο καρτοδρομιο για οσους ξερουν. μετα επειδη δε πιστευα πηρα τον αργυρη και ξαναπηγαμε...........
το αμαξι απλα γαμαει και δερνει με λαστιχα 6ετιας...ηταν αδυνατο να το κανεις να φυγει και οταν το εκανε απλα χαζογλυστραγε λιγο και τσουκ στη θεση του. τιμονι καλο ως πολυ καλο(ισως το συνηθησα θα σας πω 100% μολις ξαναβαλω τις μαμα) το μονο κακο ειναι οτι ο κωλος ΔΕ ΞΕΚΟΛΛΑΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑΑΑΑΑΑΑΑ.μιλαμε για βεντουζα το αμαξι. στο κατεβασμα το αμαξι εκει που παλια εμπαινες φυλαγμενος μην τυχον και χρειαστει να αφησεις και σβουριξει τωρα..........τερμα γκαζι και αντε γεια. αφησε γκαζι?στα παπαρια του. απλα λιγο επαιζε κωλος .το αμαξι ηταν σα να σου ελεγε νταξει γλυστρησα λιγο να χαρεις βλαμενε παμε τωρα παρακατω...μιλαμε για χιλιομετρα οχι αστεια μεσα στη στροφη.
ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΕΞΑΕΤΙΑΣ ΛΑΣΤΙΧΑ.βεβαια εχουν φυγει τα καμμενα (και κομματια )μεχρι εκει που δε παει απο τα μεγαρα χτες αλλα και παλι τι ναπω....
εθνικη βεβαια το τιμονι ηταν σαν να εχει κοντυνει 1στροφη πολυ αμεσο
και σιγουρα θελει πιο εγρηγορση και φρενα ισως που λεει ο λεονπ και στα πολλα αλλα ποιος το χεζει .....στο 206 το οφσετ τελικα κυριοι ειναι Must. eν αντιθεσει με τα 106 που λογω του μικρου οφσετ τους οποιος το μικρυνει χανει ......τιμο ακουςτο θεμα ειναι οτι το 16οφσετ ειναι λιγο υπερβολη. στο οριο δεν εξεχουν οι ζαντες(ειναι ομως 6αρες...) πιστευω οτι ενα 20 βια 22 που προτεινει η πεζο σπορτ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΝΕΙΡΟ.
το ερωτημα που τιθεται ειναι οτι αν παμε στη λυση των αποστατων αφου που να βρω ζαντα με τετοιο οφσετ τι κανω?θεωρητικα για να εχω το ιδιο αποτελεσμα με μια ζαντα 16οφσετ απο 27 που ειμαι μαμα δε πρεπει να βαλω 11αρηδες αποστατες αλλα λιγοτερο....ποσο ομως λιγοτερο?
πως θα συγκρινουμε τα scub radious για να βρω τι αποστατες να δοκιμασω???τιμο ακους?
-
kai ξερετε οτι οταν εγω λεω κατι δυσκολα ειμαι λαθος...οπως ειπα το μονο που μεενει ειναι να βρεθει η σωστη μειωση του οφσετ με πιθανοτερο ισως το 22 που θετει και η πεζο σπορτ στις ζαντες της.......
-
Παναγιώτη είσαι ΗΜΙΘΕΟΣ!
Το 306 πρέπει να έχει offset κάπου μεταξύ 18-22 στις 15X6. Στις μαμίσιες σιδερένιες 14Χ5,5 έχει ΕΤ24. Με μπρίζωσες! Ψάχνω για ζάντες! Ευτυχώς που γουστάρω τις σιδερένιες κι έτσι κάτι θα βρω στα παλιατζίδικα! -
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
to αυτοκινητο φαρδυνε 22χιλιοστα ...εμπρος το τιμονι θες σχεδον το μισο στριψιμο....πουλεει ο λογος.εσυ με τα ακρα θα στριβεις με τη σκεψη......
πισω ο κωλος πιο σταθερος. σκεψου οτι σε δημοσιο δρομο το αμαξι μουεδωσε την αισθηση οτι κραταει καλυτερα με τα 6ετιας λαστιχα...
το θεμα ειναι οτι εγω θελω κωλο παιχνιδιαρη.αν βγουν σωστα οι υποψιες μου μια αλλαγη οφσετ σε 20 απο 27 θα ειναι ιδανικη.......................
τα υπολοιπα αργοτερα.
Θυμησέ μου πόσο καιρό το έχω πει..... γιατί ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ.....
-
Λοιπόν, οι μαμίσιες αλουμινίου 15X6 του 306 έχουν ET19.
-
Από πέρσυ τέτοιο καιρό έχω τις χρυσές 7χ15 ΕΤ 20 με 540S εμπρός και 032 soft πίσω.
το αμάξι απλά γαμάει...εμφανισιακά είναι ΠΡΟΣΩΠO με το φουσκωμένο εμπρός φτερό των 206...
Αυτό το scrub radius τι σημαίνει για να σε βοηθήσω.
-
Ο χρήστης Miltellas έγραψε:
Λοιπόν, οι μαμίσιες αλουμινίου 15X6 του 306 έχουν ET19.νομίζω ότι είναι ιδανικές...
και είναι και ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ...Αλλά... άντε βρες τις...
Επίσης Μίλτο αφού θα την κάνεις τι αλλαγή ΜΗΝ βάλεις σιδερένιες...
Γαμάς την ψυχολογία στα φρένα σου χωρίς λόγω...
δώστε μου λίγα λεπτά για να μιλήσουμε με αριθμούς...
-
MILTO ΟΙ σιδερενιες 15αρες ειτε 306-406-ξαρα ειναι ολες 16οφσετ...δυστυχως!
μανθο εσενα βγαινει λιγο εξω....γιατι ειναι 7αρα η ζαντα σου. εμενα θα βαλω μια φωτο με 6αρα που εχω εγω και θα δεις οτι σχεδον δε το παιρνεις ειδηση τι παιζει....
αν δεν ειχα τα φρενα να αναβουν με τις σιδερενιες χαλαρα θα εχω να και τασια πανω απο ξαρα που εχω
μανθο που να σε πιστεψω οταν εχεις νεον στο αμαξι και κοπανιεσαι οτι στριβει το δικο σου
-
Τα φρένα στο Αιγίνιο με αφήνουν στην 4η συνεχόμενη πλακωμένη γύρα. Αλλά και τους άλλους 206άδες με αλουμινίου κάπου εκεί τους αφήνουν.
Στο εν τω μεταξύ να σου πω ότι θέλω να κάνω άπειρα στο αυτοκίνητο και αναγκαστικά βάζω προτεραιότητες. Οπότε αν βρω σιδερένιες σε αρίστη με 15-20Ε έκαστη θα είμαι ευχαριστημένος.Περιμένω τους αριθμούς φυσικά...
-
Μολις πηρα τον αρμοδιο....nik marin.
οι ζαντες του δηλαδη οι πανεμορφες του 306 gti-6 εχουν 15οφσετ καρατσεκαρισμενο και ειχαν το 2001 που τις πηρε **90000δρχ **η μια συν τα μπουλονια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μας μαμησε....
Τα πάντα για το Peugeot 206