-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Αν πάρεις τα χρήματα (που μπήκαν κατά λάθος) από το λογαριασμό σου και τα ξοδέψεις, διαπράττεις ποινικό αδίκημα. Ακριβώς όπως αν βρεις στο δρόμο χρήματα και τα κρατήσεις!
Στήριξέ μου το λίγο καλύτερα αυτό, γιατί δεν σε πιάνω, αφενός στο θέμα των χρημάτων που βρίσκω στο δρόμο και αφετέρου στα χρήματα που θα βρω στον λογαριασμό ΜΟΥ!
Ο ταμίας πάτησε ένα λάθος πλήκτρο (στατιστικά αποδεκτό για ταμεία τράπεζας). Έχει το δικαίωμα να κάνει αντιλογισμό και να πάρει τα λεφτά πίσω. Ο καταθέτης που θεωρεί ότι είναι τα λεφτά δικά του πρέπει να αποδείξει ότι η καταθεση έγινε γι αυτόν! Επειδή να σαι σίγουρος ότι αυτό δεν μπορεί να το αποδείξει αν πάρει τα λεφτά και τα χρησιμοποιήσει θα τα πληρώσει πίσω και με τόκο υπερημερίας, αν τον βρουν φυσικά και δεν έχει πάει Κόπα Καμπάνα.
Υπάρχει η λύση να τα σηκώσεις μετρητά ...
Κατ’ αρχάς, συγνώμη για την καθυστέρηση.
Κατά δεύτερον, πράγματι αν τα πάρεις τα 3.000,00 € θα πρέπει να τα γυρίσεις πίσω και θα είσαι τυχερός αν δεν κατηγορηθείς για κλοπή. Αν, τώρα, σου βάλουν τίποτα μύρια €, απλά δεν μπορείς να τα πάρεις. Τα μετρητά που έχουν διαθέσιμα οι τράπεζες στα υποκαταστήματά τους δεν είναι άπειρα, άσε που αν ζητήσεις μύρια σε μετρητά θα σημάνει συναγερμός. Που νομίζεις ότι ζούμε, στην Ελβετία;
Για τα χρήματα που βρίσκεις στο δρόμο, ο Νόμος σε υποχρεώνει να τα παραδίδεις και δικαιούσαι μόνον ένα ποσοστό ως εύρετρα. Φαντάζεσαι όλους όσους θέλουν να νομιμοποιήσουν παράνομο χρήμα να δηλώνουν κάτι σαν … «κι εκεί που περπατούσα, κύριε πόλιτσμαν, σκοντάφτω σε μια μεγάλη σακούλα! Να, χτύπησα και τη μύτη μου πέφτοντας. Την ανοίγω από περιέργεια και τι νομίζετε είχε μέσα; 1,5 δις ευρά!!! Κι όχι τπτ άλλο, ήθελα και να καλύψω εκείνο το πόθεν έσχες, φέτος…»Για τη φαντασίωσή σου (μας) και μόνο, ξέχασε ό,τι έγραψε ο cpp κι εγώ. Μόνο σε παρακαλώ πες ότι μας πήρες μαζί στο Ferretti σου για Βραζιλία.
Edit: Και δεν μου απάντησες, που θα τα βάλεις, 100 fiesta;
-
ειναι θεμα ματαιοδοξιας.λες και δεν εχει αρκετα λεφτα ο λατσης.
μαλλον εχει κονε και θα τα παρει μαζι του.τον δημοσιουπαληλακο τον καταλαβαινω ονειρευεται σουβ και πισινα.
τους πολιτικους?
φοιτητης ειμαι και ξερω αρκετους μελλοντικους πολιτικους___δεν εχει πιο κατω απο δω -
Ποσες καταρες θα φαω τωρα που θα πω οτι διατηρω καταστημα στο'Τhe Mall'............ενας θεος ξερει.....
Ουτε εμενα μου αρεσουν αυτου του ειδους τα τερατα,δεν με εντυπωσιασε απο την αρχη που μου εγινε η προταση..........
Δυστηχως ομως ο ανταγωνισμος ειναι μεγαλος και ρισκαρα ......
Αν δεν εμπαινα εγω στο τερας....θα εμπαινε καποιος αλλος,και μετα θα αλλαζαν πολλα πραγματα....
Για να πω την αληθεια πηγαινω 1-2 φορες την εβδομαδα,για να δω τι γινεται με την δουλεια μου,πεταγομαι κανα 10λεπτο στο φν@... (ειναι το καλυτερο καταστημα κατ εμε)και μετα φευγω...
Παντα κατηγορουσα τετοιου ειδους χωρους,αλλα τελικα το λουστικα....
Δεν περιμενα να εχει τοσο μεγαλη επιτυχια...ερχονται κατα χιλιαδες λες και ειναι ολα δωρεαν..........
Μετα το 'μπαμ' των Χριστουγενων πιστευα οτι θα 'ξεφουσκωσει' αλλα η προσελευση του κοσμου συνεχιζεται......
Για να μην μακρηγορω,ομολογω οτι ποτε δεν πηγαινα σε 'village' κτλ...παντα μου προκαλουσαν αηδια και τι ιδιο συμβαινει και με το συγκεκριμενο εμπορικο κεντρο...
Αυτα... -
πηγα και εγω για μποουλινγκ,χαλια για παιδακια αλλα τουλαχιστον ηταν καινουργιοι οι διαδρομοι και οι μπαλες
ενας φιλος μηχανικος λει οτι στην ευρωπη εχουν αυτα τα κλειστου τυπου επιτυχια γιατι εχει κακο καιρο,και ειναι λογικο να θες να δεις τοσα μαγαζια σε ανετο χωρο απτο να τριγυρνας μεσα στο κρυο.και εικαζει οτι θα ηταν λογικο το καλοκαιρ να εχει πολυ λιγοτερο κοσμο--αν και δε νομιζω.εχουμε καταντησει η νεα γενια να προτιμαμε την τρεντυ κλεισουρα απο την ακρογιαλια
-
Πριν απο αρκετα χρονια ειχα παει σε ενα Mall στην Ουγγαρία,μιλαμε για παγοδρόμιο,bowling,cinema,απειρα εστιατόρια και καλες τιμές.Εδω είναι απλως ένα μεγαλο εμπορικό κέντρο με έμφαση στις ακριβές τιμές.
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
Δεν περιμενα να εχει τοσο μεγαλη επιτυχια...ερχονται κατα χιλιαδες λες και ειναι ολα δωρεαν..........
Μετα το 'μπαμ' των Χριστουγενων πιστευα οτι θα 'ξεφουσκωσει' αλλα η προσελευση του κοσμου συνεχιζεται......Το Mall είναι συνέχεια γεμάτο, αλλά ο κόσμος ψωνίζει ή μόνο κάνει window-shopping?
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Μετα το 'μπαμ' των Χριστουγενων πιστευα οτι θα 'ξεφουσκωσει' αλλα η προσελευση του κοσμου συνεχιζεται......Το Mall είναι συνέχεια γεμάτο, αλλά ο κόσμος ψωνίζει ή μόνο κάνει window-shopping?
Προς το παρον ψωνιζει.
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Η τράπεζα τα κατέθεσε, ως αμοιβή σε εμένα, κάνοντας λάθος στο όνομα λόγω συνωνυμίας με άλλο συνεργάτη/μηχανικό.
Βλέπεις ότι αλλάζει το πράγμα; Αν τα είχε καταθέσει κατά λάθος ιδιώτης, δεν θα είχα ξεκινήσει καν αυτή τη συζήτηση...
avel, άδικα περιμένεις!
3'000,00Ε
διοροφακι μικρο..??Τι σημαίνει το διωροφάκι μικρό;
Προφανώς εννοεί ότι η κατάθεση αυτή στην Εθνική ήταν για αμοιβή μελέτης μικρού διόροφου..
-
Ο χρήστης alman310 έγραψε:
Η τράπεζα τα κατέθεσε, ως αμοιβή σε εμένα, κάνοντας λάθος στο όνομα λόγω συνωνυμίας με άλλο συνεργάτη/μηχανικό.
Βλέπεις ότι αλλάζει το πράγμα; Αν τα είχε καταθέσει κατά λάθος ιδιώτης, δεν θα είχα ξεκινήσει καν αυτή τη συζήτηση...
avel, άδικα περιμένεις!
3'000,00Ε
διοροφακι μικρο..??Τι σημαίνει το διωροφάκι μικρό;
Προφανώς εννοεί ότι η κατάθεση αυτή στην Εθνική ήταν για αμοιβή μελέτης μικρού διόροφου..
ακριβώς...Thanx..
-
http://ta-nea.dolnet.gr/print_article.p ... m=N15&aa=2
ΒΑΣΙΜΟΥΣ, αλλά δικονομικά απορριπτέους έκρινε ο σύμβουλος Επικρατείας κ. Π.** Πικραμμένο** τους ισχυρισμούς των κατοίκων Αμαρουσίου οι οποίοι ζητούν να πάψει η λειτουργία του εμπορικού κέντρου «The Mall» και να ακυρωθεί ο νόμος που επέτρεψε την ανέγερσή του.
H αντίφαση που διακρίνεται στην πρόταση του εισηγητή προς το E' Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας, στηρίζεται στο γεγονός ότι η ανέγερση του γνωστού εμπορικού κέντρου, έκτασης 70.000 τ.μ., έγινε απευθείας με τον προολυμπιακό νόμο 3207/2003, ο οποίος παρέχει τη δυνατότητα τροποποίησης πολεοδομικών σχεδίων και ανέγερσης κτιρίων χωρίς την έκδοση οικοδομικών αδειών. Ως γνωστόν όμως, ενώπιον του ΣτΕ δεν είναι δυνατόν να προσβληθεί ευθέως νόμος, αλλά μόνο αποφάσεις, οι οποίες εκδόθηκαν σε εφαρμογή νόμου. Το δικαστήριο επιφυλάχθηκε να εκδώσει την απόφασή του.
κυριολεκτικά θα γελάσει κι ο κάθε πικραμένος
-
ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕε
Ανοιξε το Hooter's και εσεις ακομα ασχολειστε με το αν ειναι νομιμο ή οχι το αυθαιρετο?
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕεΑνοιξε το Hooter's και εσεις ακομα ασχολειστε με το αν ειναι νομιμο ή οχι το αυθαιρετο?
Σιγά τα ωα...!!! Έχει μερικές καλές σερβιτορες και γενικά είναι ωραίο το κλίμα,αλλά και εγώ και οι περισσότεροι νομίζω προτιμούν άλλα παρόμοια μαγαζιά αν πρόκειται για εστιατόριο τέτοιου τύπου...
-
Εγω πηγα στην αρχή 2-3 φορες απο περιέργεια, αλλα πλεον αν περασω θα ειναι μονο για το Fnac ή για το Πλαισιο..
Φανταζομαι οτι κανεις δεν περιμενει σοβαρα οτι θα σταματήσει η λειτουργια του ή θα αλλαξει κατι, οσες αποφάσεις και αν εκδοθούν
-
Μια μερα που βρεχε και ηθελα να βγω εξω με τα παιδια μου και αφου ψαχνομουνα καμποση ωρα συνειδητοποιησα (για αλλη μια φορα) οτι μερος για απογευμα/βροχη/βολτα με παιδια δεν υπαρχει. Ετσι πηρα και τον κπυμπαρο μου με τα παιδια του και πηγαμε στο mall....
Βεβαια δεν ειχα μονο εγω αυτη τη φαεινη ιδεα. Καναμε μια βολτα, ψωνισαμε παιδικα βιβλια απο το fnac και φυγαμε καθως στον τελευταιο οροφο που ειναι τα φαγαδικα και τα σινεμα γινοταν το αδιαχωρητο.
Δεν ειχε κατι το οποιο να με κανει να ξαναπαω, ουτε στο village στο Ρεντη πηγαινω αν μπορω.
Την τελευται φορα που εβρεχε μαζευτηκαμε σπιτι μου (και εμεϊς παιζαμε collin sto ps2) σαφως καλυτερα.
Αν εχετε καμια ιδεα που να πηγαινω τα παιδια αμα εχει βρεχει πεστε την παρακαλω γιατι, ιδιαιτερα απογευμα, το πρωι ολο και καποιο μουσειο ειναι ανοιχτο.
Στον Πειραια παντως οτι εμπορικο κεντρο ανοιξε δεν τα πηγε καλα στους πανω οροφους.
Παντως συμφωνω οτι εκτος απο τον Λατση ασ δουμε και τους πολιτικους που συμβαλλανε στην υποθεση.
-
Στον Πειραιά τα εμπορικά κέντρα δεν έπιασαν γιατί οι Πειραιώτες είναι λιγότερο 'αμερικανάκια' (δεν το λέω προσβλητικά) από τους κατοίκους Β.Π. Έχουν μάθει να ψωνίζουν βολτάροντας σε δρόμους και πεζόδρομους και μετά να πηγαίνουν για καφέ στη θάλασσα, όχι ανεβοκατεβαίνοντας ασανσέρ και μετά στριμωχνόμενοι στα φαγάδικα του ίδιου χώρου.
-
Αμαν με αυτο το εμπορικο....μου κινησατε την περιεργεια και θα με κανετε να παω τελικα.....
-
εγω παντως δεν εχω παει και εχω αρνηθει 2-3 φορες να παω
-
Ο χρήστης patro έγραψε:
...
φοιτητης ειμαι και ξερω αρκετους μελλοντικους πολιτικους___δεν εχει πιο κατω απο δωΤι ειπες τωρα...Αααααχ!Οντως δεν παει...αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Στον Πειραιά τα εμπορικά κέντρα δεν έπιασαν γιατί οι Πειραιώτες είναι λιγότερο 'αμερικανάκια' (δεν το λέω προσβλητικά) από τους κατοίκους Β.Π. Έχουν μάθει να ψωνίζουν βολτάροντας σε δρόμους και πεζόδρομους και μετά να πηγαίνουν για καφέ στη θάλασσα, όχι ανεβοκατεβαίνοντας ασανσέρ και μετά στριμωχνόμενοι στα φαγάδικα του ίδιου χώρου.Πραγματικά πιστεύεις οτι το Mall γεμίζει με κόσμο που μένει μόνο στα Β.Π ; Ολη η Ελλάδα περνάει. Και επειδή τυχαίνει να δουλέυω σχετικά κοντά, πολλές φορές καθώς φεύγω με ρωτάνε που είναι το Mall γιατι είναι απο επαρχία.
Πάντως και εγώ το σιχαίνομαι αλλα έχω παεί 2-3 φορές (και εγω για το fnac), πλάκα έχει που τα περισσότερα ζευγάρια φεύγουν τσακωμένα, γιατι συνήθως ο άνδρας μετά απο 5 ώρες ψώνια έχει φρικάρει, η γιατί δεν βρίσκουν το αυτοκίνητο.
Σχετικά με το σκάνδαλο, ο επιχειρηματίας την δουλειά του κάνει, και στην Ελλάδα όλα έχουν μια τιμή.
-
Δεν έχω πάει και ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ!
Υπάρχουν καλύτερα μέρη να κάνω τα ψώνια μου, να απολαύσω το φαγητό ή τον καφέ μου. Ελεος με τα εισαγόμενα πρότυπα κατανάλωσης.
Το κόλπο του The Mall [οι τρόποι του μεγαλοεπιχειρηματία]