-
[quote='Krusenstern']
- Το κλείσιμο εισιτηρίου από τηλέφωνο, κοστίζει
-
Ποτε ειπα οτι ο Λάτσης ζει με το όνειρο να αυξήσει τις θέσεις εργασίας στην Ελλάδα;Οτι θελετε διαβάζετε, και οτι θελετε ερμηνεύετε.
Η αυξηση θεσεων εργασίας ειναι κατι που ενδιαφέρει αποκλειστικά τους πολιτικους και το λαμβάνουν σοβαρά υπόψιν τους. -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
- Έλλειψη διαλείμματος. Το βρίσκω προτέρημα, αφενός γιατί δεν θέλω να διακόπτεται η ταινία, αφετέρου γιατί μου τη σπάει να ξεκινάει η ταινία μετά το διάλειμμα και να μπαίνουν μέσα 5 λεπτά οι καθυστερημένοι, να έχουν απαίτηση να σηκωθείς, να περνάνε μπροστά σου κλπ.
Εγώ είμαι του κλασσικού και θέλω το διάλειμμα μου. Για πηγαινε να δεις το Run του Κουροσάβα ή τον 'Νονό'....
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
- Έλλειψη διαλείμματος. Το βρίσκω προτέρημα, αφενός γιατί δεν θέλω να διακόπτεται η ταινία, αφετέρου γιατί μου τη σπάει να ξεκινάει η ταινία μετά το διάλειμμα και να μπαίνουν μέσα 5 λεπτά οι καθυστερημένοι, να έχουν απαίτηση να σηκωθείς, να περνάνε μπροστά σου κλπ.
Εγώ είμαι του κλασσικού και θέλω το διάλειμμα μου. Για πηγαινε να δεις το Run του Κουροσάβα ή τον 'Νονό'....
Τον Νονό, ΑΝΕΤΑ. Κουροσάβα θα δυσκολευτώ να το δω έτσι κι αλλιώς, με διάλειμμα ή χωρίς
είμαστε ελαφρώς οφτόπικ ωστόσο
-
Εγω βλέπω πως όλοι όσοι αναφέρονται στο εναρκτήριο ποστ του τόπικ αυτού είναι νόμιμα εκλεγμένοι απο τον Ελληνικό λαό, φωτεινό παράδειγμα ο δήμαρχος Τζανίκος που αφού κατέστρεψε, καταπάτησε και ευτέλισε τον δήμα Αμαρουσίου επανεξελέγη πανυγιρηκά.
Οσοι γκρινιάζουν λοιπόν ας σκεφτούν τι ψήφισαν στις εκλογές και όσοι ψήφισαν λευκό ας αναλογιστούν σε ποοούς ανέθεσαν την εκλογή των εκάστοτε κυβερνόντων.
Οπως είπε και ο Σημίτης κάποτε:
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ
Μη μου πείτε πως η αύξηση του συντελεστή δόμησης δυσαρέστησε τον εληνικό λαό, μη μου πείτε πως αυτό είναι το μόνο αυθαίρετο και το καλύτερο απο όλα μη μου πείτε πως θέλετε να απολυθούν όλοι αυτοί οι εργαζόμενοι στο The Mall αν αυτό κλείσει. Εδω δεν απολύονται τόσοι και τόσοι πλεονασματικοί δημόσιοι υπάλληλοι που πληρόνονται όχι απο τον Λάτση (?) αλλα απο εμάς τους ίδιους.
-
στο The Mall γιατί να πας?
- Πληρώνεις παρκινκ(άμα δεν πας με αυτοκίνητο δες #3)
- Πολύς κόσμος, και ετερόκλητος που σημαίνει οτι πάντα θα δεις κάτι που θα σου τη σπάσει
- Πλαίσιο, Κωτσόβολο, Γερμανό. multirama, springfield, pull&bear, marks&spencer κτλ έχει και αλλού και στο μάλιστα στο Κέντρο μαζεμένα μαζί με άλλα πολλά
- Μυρίζουν σουβλάκια Goody's KFC όλα μαζί
-
Εγώ πάντως στο Mall βράδυ βλέπω τα καλύτερα πιπίνια!
-
Εγω πάντως δεν έχω πάει ακόμα, περιμένω να ανοίξουν τα HOOTERS
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Ποτε ειπα οτι ο Λάτσης ζει με το όνειρο να αυξήσει τις θέσεις εργασίας στην Ελλάδα;Οτι θελετε διαβάζετε, και οτι θελετε ερμηνεύετε.
Η αυξηση θεσεων εργασίας ειναι κατι που ενδιαφέρει αποκλειστικά τους πολιτικους και το λαμβάνουν σοβαρά υπόψιν τους.Κατα πρωτον δε μ' αρεσει το ύφος σου.
Κατα δεύτερον για τον Λάτση μιλάμε τοση ωρα και με βάση τοΣαν Asimov και εφοσον δεν σκοπευεις να δημιουργήσεις θεσεις εργασίας και να κανεις εισφορα στο εκαστοτε κυβερνων κόμμα, μαλλον κανενας δεν θα βρει λογο να σε βοηθήσει.
απάντησα:
Εχω, επίσης, την εντύπωση οτι ο Λατσης δεν ξεκινησε την μπιζνα με στοχο τη δημιουργία των θεσεων εργασίας, μαλλον κατι προς τα δισεκατομμυρια που λεγαμε είχε στο μυαλό του. (Ασε που εδω κολλάει κι η γνωστή, μασημενη πλην όμως ακεραια καραμελα περι των θεσεων που έκλεισε....)
Δε νομιζω οτι διαβασα ο,τι ήθελα ή ερμήνευσα ό,τι ήθελα.
Τωρα, αμα θες να φαγωθείς με τα ρούχα σου, πρόβλημά σου. -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τι βρίσκει ο κόσμος στο Village....
- Ουρά για εισητήριο όπου συνήθως βρίσκεις εισητήριο για έργο μια ώρα+ μετά
- Πληρώνεις για το parking το οποίο είναι και πολύ στενό
- Η ταινία δεν έχει break
-** Κόσμος με αυθάδη συμπεριφορά (κυρίως κάτι πιτσιρίκια) ** - Νο cinema feeling
+10000
Τα ειπες ολα!!!
Οι ολυμπιακοι αγωνες ηταν η μεγαλυτερη ευκαιρια για τετοιες 'παρανομες' μπιζνες...
Εγω ημουν απο τους λίγους - δυστηχώς - αντιθετους με την αναληψη τους.
-
.
Στα Village μου αρέσουν τρία πράγματα:
- Δεν υπάρχει διάλειμμα.
- Όλες οι αίθουσες που έχω πάει είναι αμφιθεατρικές και δε με ενοχλεί ο μπροστινός μου αλλά ούτε ενοχλώ και τον πίσω μου.
- Ο ήχος και η οθόνη σε μερικές αίθουσες.
Όλα τα άλλα μου είναι αδιάφορα εκτός από το εισιτήριο των
-
Aπό τη μια η 'Βωβόπολη', από την άλλη το αισθητικό σίχαμα (Τhe Mall)...μια φορά κι έναν καιρό ήταν το Μαρούσι.
Πήγα μια φορά στο Mall, δεν πρόκειται να ξαναπάω. Δεν αγόρασα τίποτα. Συνέκρινα τις τιμές τριών προϊόντων που με ενδιέφεραν και ήταν ακριβότερα στο Mall.(ηλεκτρονικής φύσεως)
Εκείνο που μου έκανε άσχημη εντύπωση ήταν αυτή η αθλιότητα στον 3ο όροφο.
Νέοι , γέροι, γριές, λαϊκοί, γύφτοι, παπάδες, μετανάστες, Ελληνες , αλλοδαποί, γενικά 'κουτσοί στραβοί',(μέσα σε αυτούς κι εγώ) στον άγιο παντελεήμονα. Με ένα πλαστικό πιάτο στο χέρι έξω από το Far East kai μετά φαγητό στο όρθιο
Τώρα τι βρίσκει κάποιος να απολαμβάνει τον καφέ του, με θέα τις σιδεριές του Καλατράβα, άγνωστοΕκανα το λάθος να παραγγείλω ένα καφέ, διότι μετά ταξίδευα και περίμενα περίπου ένα 15λεπτο στην ουρα για να έρθει η σειρά μου
Στο εξής από μακριά και αγαπημένοι.
Δεν υπάρχει περίπτωση να περάσω ούτε απ' έξω
Πάντως μου έκανε εντύπωση αυτό που διάβασα , νομίζω στο ένθετο περιοδικό της 'Καθημερινής' : Σύμφωνα με έρευνες αγοράς η Αττική 'αντέχει' ακόμη άλλα δύο ή τρία (δε θυμάμαι ακριβώς) τέτοια κέντρα.
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Πήγα μια φορά στο Mall, δεν πρόκειται να ξαναπάω.+1
Πήγα ο αφελής πρώτα για καφέ. Της επί χρήμασι κλπ. Έκανα μια βόλτα στα μαγαζιά. Περαν του Fnac απ' οπου και πηρα κατι που δεν εβρισκα πουθενά αλλού τα λοιπά υπάρχουν σε πολλά σημεία της Αττικής. Ειπαμε μιας και ηρθαμε να δουμε και το 'Λουφα'. Βρηκαμε εισιτηρια για 3 ώρες αργοτερα, σχετικά μπροστα κι αν δεν ηταν τα πρασινα ματακια της Arzu ακομα θα σιχτιριζα σε απταιστη ελληνοτουρκική (ταινία και συνθηκες). Φευγοντας μας ερχεται και το μπουγιουρντι του parking: 8,5 ευρωπουλα!!! (Φταιω κι εγω που δε διαβασα τους ορους χρησης, αλλιώς...)
Ο τριτος οροφος ειναι οπως ακριβως τον περιγραφεις... Piece of shit.Ποτε ξανα....
ΥΓ Ειχε χιονι στα Καλάβρυτα;
-
Village :
Απαράδεκτα για τους λόγους που αναφέρετε πιο πάνω +
(1 ευρώ παραπάνω για τηλεφωνική παραγγελία στην ήδη αυξημένη τιμή; Αίσχος!!!)
Πάω μόνο όταν δεν μπορώ να κάνω αλλιώς γιατί θέλει η παρέα ή γιατι μόνο εκεί είναι το έργο που θέλω να δω.
Προσωπικά προτιμώ το διάλειμμα σε κάθε περίπτωση για να μπορώ να δω όλο το έργο αν τύχει και θελήσω τουαλέττα ή κάτι να φάω. Το ζήτημα με τις θέσεις που κλείνεις και είναι αριθμημένες μέγιστη απάτη διότι πρέπει ή να πας 2 ώρες πριν για να βρεις καλή θέση ή πάρεις τηλέφωνο με χαράτσι.
(Για ιντερνετ φυσικά δεν συζητάμε). Dolby και καλά καθίσματα έχουν πια πολλοί κινηματογράφοι που δεν είναι multiplex.
Επίσης τα αντιπαθώ για τον λόγο ότι με 10 κινηματρογράφους σε ένα χώρο όλοι οι συνοικιακοί οδηγούνται σιγά σιγά στο θάνατο κι ας είναι καλοί και προσεγμένοι.The Mall. Μία φορά και τελευταία πήγα
ουρα για να μπεις με το αυτοκίνητο, ουρά για να βγεις. Το πάρκιν φτηνό βέβαια σχετικά. Μέσα ο πανικός ο ίδιος ούτε να περπατήσεις δεν μπορούσες κι ας είχαν κλείσει τα μαγαζιά.
Στα βίλατζ ουτε εισιτήριο για δείγμα. Στα καφέ ούτε καρέκλα. Τι σκατά να κάνεις; να κάθεσαι να τους κοιτάς;
Αϊ σιχτιρ!
Starbucks Χαλάνδρι και χωρίς καπνό! -
Ο χρήστης cghera έγραψε:
Starbucks Χαλάνδρι και χωρίς καπνό!
Tα συνοικιακά σινεμά κλείνουν (αν και εγω βλέπω να έχουν περισσότερο κόσμο τώρα απο την εχποή προ-multiplex) αλλα οι συνοικειακές καφετέριες που κλείνουν (επίσηε -λέμε τωρα) δεν μας ενοχλεί?
Δεν θλίβεσαι που κλείνουν οι συνοικιακές καφετέριες υπο το βάρος των μεγάλων πολυεθνικών? (starbucks)
-
πληρωνεις παρκινγκ στο mall...?
α καλο!!! -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
πληρωνεις παρκινγκ στο mall...?
α καλο!!!Πηγαμε 5, φυγαμε 11 και ο λογαριασμος 8,5 ευρωπουλα... Οχι παιζουμε...
2 ευρω ΜΟΝΟ αμα πας μετα τις 9
Ετσι μου 'ρθε να τα 'δανειστω' από την τοπική Eurobank...
-
δεν εχει τυχει να παω μιας και δεν εχω κατεβει αθηνα απο τοτε που ανοιξε...αν εχει και παρκινγκ αστα να πανε...
εδω στη θεσσαλονικη που ανοιξε το mediterannean cosmos, παρομοι με το δικο σας, ειναι σε τεραστιο ανοιχτο χωρο και δεν εχει πληρωμες κτλ κτλ...
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Δεν θλίβεσαι που κλείνουν οι συνοικιακές καφετέριες υπο το βάρος των μεγάλων πολυεθνικών? (starbucks)Η ελευση των starbucks ηταν μεγαλη ικανοποιηση για μενα.
Ξεχωριστος χωρος για καπνιζοντες και μη, μεγαλη ποικιλία καφεδων-ροφημάτων,δεδομένη ποιότητα καφε και πουθένα βαρύμαγκες ή υπέργηροι θαμώνες.Επισης να προσθέσω ότι αν ο καφες είχε 1 ευρω οπως θα πρεπε, τα starbucks ουτε που θα πλησιάζαν απο εδω...
-
Ο χρήστης felleas έγραψε:
ÔåëéêÜ ðïéüò ìåãáëïìÝôï÷ïò êñýâåôáé ðßóù áðü ôï Mall?
Ï Ýíáò ðñÝðåé íá åßíáé ï ÂáñäéíïãéÜííçò ëüãï Village...Ï ÂáñäéíïãéÜííçò Ý÷åé ôá Ster...åßíáé áíôßðáëïò!
Το κόλπο του The Mall [οι τρόποι του μεγαλοεπιχειρηματία]