-
Βασίλης Χ3 τελικά
-
ο λογαριασμος θα σκασει και αυτος.........
-
Επιβεβαιώνω κι εγώ που είχα πει ότι επιφυλάσσομαι.
Για τις 8 τελικά;
-
εγω θα περασω μια βολτα (στανταρ) και ισως ερθω Χ2
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Επιβεβαιώνω κι εγώ που είχα πει ότι επιφυλάσσομαι.Για τις 8 τελικά;
20:00 ???
φτουυ πως είχα μείνει με την εντύπωση ότι είναι 21:00???
γαμώτο... έφυγα να προλάβω..... αν αργήσω λίγο μην με παρεξηγήσετε.... -
Κυριε ΚΟΥΚ το ειδατε ?????
Προτεινω τιμωρια διπλασια απο την δικη μου...
-
Ετοιμάστε τα πιρούνια σας κύριοι... γυαλίστε τα.... κοιτάξτε τα προσεκτικά και προπαντώς αρχίστε να γνωρίζεστε...
δυστυχώς εφόσον κάνατε το λάθος να μας βάλετε στη λίστα μόνο αυτά θα βλεπετε σήμερα...
αντε και καμια ψιλοκουβεντούλα με το μαχαιράκι να περάσει η ώρα.
ps αν κάποιος μπορεί ας φέρει και κανα ταπεράκι από το σπίτι....
-
Ρε παιδιά εγώ δεν είμαι στη λίστα...
Για να μάθετε, θα έρθω και θα φάω και πολύ. Θα κάτσω κι ανάμεσα στον Κούκο και το Βασίλη.
ΥΓ: Χμμ, μάλλον θα κινδυνεύσει η σωματική μου ακεραιότητα.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Για να μάθετε, θα έρθω και θα φάω και πολύ. Θα κάτσω κι ανάμεσα στον Κούκο και το Βασίλη.Σιγά μην προλάβεις να φας τότε!
-
Το μυστικό έγκειται στην ταχύτητα αντίδρασης μόλις έρθει το γκαρσόνι.
-
Ο χρήστης grc πανος έγραψε:
Ετοιμάστε τα πιρούνια σας κύριοι... γυαλίστε τα.... κοιτάξτε τα προσεκτικά και προπαντώς αρχίστε να γνωρίζεστε...δυστυχώς εφόσον κάνατε το λάθος να μας βάλετε στη λίστα μόνο αυτά θα βλεπετε σήμερα...
αντε και καμια ψιλοκουβεντούλα με το μαχαιράκι να περάσει η ώρα.
ps αν κάποιος μπορεί ας φέρει και κανα ταπεράκι από το σπίτι....
Ναι καλά! Μας τα παν κι άλλοι, αλλά όταν ήρθε η ώρα, τζίφος...
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Ρε παιδιά εγώ δεν είμαι στη λίστα...Για να μάθετε, θα έρθω και θα φάω και πολύ. Θα κάτσω κι ανάμεσα στον Κούκο και το Βασίλη.
ΥΓ: Χμμ, μάλλον θα κινδυνεύσει η σωματική μου ακεραιότητα.
Δεν είσαι στη λίστα γιατί απλά δεν πρόκειται να φας
Πολύ περιζήτητη είναι αυτή η θέση
-
Καλά, με σένα το ξέρουμε πια το κόλπο. Θα σου παραγγείλω 3 μερίδες πατάτες επιπλέον για να σου αποσπάσω την προσοχή όταν έρχονται τα κρέατα.
-
μπεεεεερπ!
-
Ευτυχώς είχα έρθει φαγωμένος...
Καλά ήταν και σήμερα...
-
εμαθα περασατε καλα........
-
Καλά περάσαμε , καλά φάγαμε (λίγο ... λόγω διαίτης )
είδαμε και αρκετούς που είχαμε καιρό να τους δούμε40+ άτομα τελικά ... καλά ήταν !!
μπεεεεερπ !!
-
- 1 Mπεεεερπ
Φαγαμε(πααααρα πολυ) ηπιαμε(λιγο γιατι οδηγουμε) γελασαμε...
Μπραβο σε ολους για την παρεα...
Ο Στρατης απιστευτος
Και μια κορυφαια ατακα απο τον Opterio(την επομενη φορα θα φαω περισσοτερα μακαρονια πριν )
Τα λεμε απο κοντα παλι το Σαββατο...
-
μπεεεερπ*2 .....
τι το θέλατε κ μας βάλατε στο 4ο τραπέζι??? 3 άτομα σε όλο το τραπέζι... παραλίγο οι 'αργοπορημένοι' να μην βρουν τίποτα....
Εδώ ακόμα κ πιάτα κ μαχαιροπίρουνα χρειάστηκε να ξαναφέρουν! ούτε αυτά καν δεν την γλύτωσανΠέρα από την πλάκα χθες ήταν υπέροχα! σήμερα έχω μία βαρυστομαχιά κ να δω τι κάνουμε....
Η παρέα πάντως εκπληκτική κ όλοι ιδιαίτερα φιλικοί κ ήταν κάμποσοι που δυστυχώς δεν είχα γνωρίσει απο κοντά στο παρελθόν
Πάντως από δηλώσεις για το φαγητό άλλο τίποτα... ΑΛΛΑ οι περισσότεροι έπεσαν ηρωικά στην 'μάχη' κ μόνο 5 καταφέραμε να 'χτυπήσουμε' κ το γλυκάκι στο τέλος....
Θέμη κ Χάρη χρειαζόμαστε άμεσα εντατικά μαθήματα .... 'σφυρίγματος'... ααχαχαχαχα!!!
Επίσης από τον Θέμη περιμένω μαθήματα ανατολικών γλωσσώνΈνα παράπονο μου έμεινε μόνο... έκανα μία παράκληση να μην παίζετε με τον πόνο μου που το ΣΚ θα είμαι εκτός Αθηνών κ δυστυχώς οι λόγοι που το απαιτούν είναι σοβαροί κ δεν μπορώ να το αλλάξω, με αποτέλεσμα να χάσω την κοπή της πίτας κ όλοι έρχονταν κ μου έλεγαν : 'κ που λες στο Σάββατο που θα είμαστε για την πίτα....' αααρκγ αργκ αργκ ....
Θανάση θενξ για τα γλυκά ήταν υπέροχα όπως κ η κίνηση να μας κεράσεις για την γιορτή σου ΑΛΛΑ γέλασα τρομερά που μίλαγες με τον Πάνο τόση ώρα κ ξαφνικά ακούω να λες ΑΑΑ! εσύ είσαι ο grc panos??? κ νόμιζα ότι όλα τακτοποιήθηκαν μέχρι που έβγαλε από το υπόγειο πάρκινγκ την κόκκινη μεγκ. κ εκεί η ατάκα σου 'ρεεε εσύ είσαι ο τρελλός που γύρναγε με τα πλάγια στα Μέγαρα τα 'Φώτα'...?' κ ταυτόχρονα η φωνή της Βαρβάρας (δεν σκοτωσα το όνομα ε? ) 'Γειά σου Γαμπρέεεεε' ήταν όλα τα λ7!
Επί τη ευκαιρία να ευχαριστήσω τον Πάνο για την παραλαβή μου από το σπίτι, την μεταφορά μου στο 'μάσα πλεϊς' κ την όμορφη βόλτα (δεν λέω περισσότερα ... ) μετά, όπως κ την Στέλλα που έδωσε το παρόν ερχόμενη (όχι μόνο γιαυτό βέβαια) από την όμορφη Ρόδο
ανυπομονώ τρελά να σας ξαναδώ όλους κ να περάσουμε όμορφα!
Νικόλας
PS: τι λένε ρε παιδιά σε αυτές τις περιπτώσεις? ποιόν άλλον πρέπει να ευχαριστήσω? ωωχχχ διαγωνισμό ομορφιάς θα το κάνω εδώ μέσα ... φεύγω.....
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Τα λεμε απο κοντα παλι το Σαββατο...
...Για φαί πάλιιιιιιιιιιιιιιιιι ??????????????????????????
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! για 'γλυκό'.......
Πάντα τέτοια...............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! και να ζηλεύουν αυτοί που δεν ήρθαν.......
ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΧIX::Τα 7 πηρούνια !!