-
5 θέσεις δεν φτάσανε ούτε για τα μεγάλα γαλλικά που χάζευα σαν 5χρονο...
-
Ανδρέα, αφού το MSN δεν το ανοίγεις ποτέ, τι το έχεις στο προφίλ σου;
Θα σου πω τι ψήφισες στο MSN. Απειλή για να τα πούμε και καθόλου
-
Ο χρήστης mika_hakkinen έγραψε:
5 θέσεις δεν φτάσανε ούτε για τα μεγάλα γαλλικά που χάζευα σαν 5χρονο...ωχ κι άλλος άρρωστος
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Ανδρέα, αφού το MSN δεν το ανοίγεις ποτέ, τι το έχεις στο προφίλ σου;Θα σου πω τι ψήφισες στο MSN. Απειλή για να τα πούμε και καθόλου
Χεχε... Βασικά είμαι μετά απο format (και μετά απο μεγάλες περιπέτειες με internet και pc γενικότερα) και έχω ξεμείνει με το default messenger των Windows. Γι αυτό δεν το ανοίγω. Αλλά αφού με απειλείς...
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
5 θέσεις δεν φτάσανε ούτε για τα μεγάλα γαλλικά που χάζευα σαν 5χρονο...
ωχ κι άλλος άρρωστος
-
Sorry ρε παίδες αλλα τι σόι Γάλλοι είστε και δεν ψήφισε κανείς την traction avant;
Μέχρι και εγώ σκεφτόμουν να την ψηφίσω... ένα από το ομορφότερα αυτοκίνητα, ever!! -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Sorry ρε παίδες αλλα τι σόι Γάλλοι είστε και δεν ψήφισε κανείς την traction avant;
Μέχρι και εγώ σκεφτόμουν να την ψηφίσω... ένα από το ομορφότερα αυτοκίνητα, ever!!Γιατι 5 θέσεις είναι λίγες Αλέξανδρε
-
Ποιοι ψήφισαν λάντα ρε παιδιά?
Λαντα στο dream garage?
Eίναι γεγονός πάντως ότι οι λοτουσάκηδες μας έχουν κάνει χοντρή ζημιά,
βλέπε ελιζ στη 5η θέση. -
Τις Lotus πάντως δεν τις ψήφισαν οι Lotusάκηδες, it must be said...
Lada ψήφισαν δύο άτομα, ο ένας εκ των οποίων μάλιστα ψήφισε δύο! Το Niva και το Samara.
Αν θέλει να πει ποιος είναι, γιατί δε μας εξηγεί αν όντως ονειρεύεται τα αυτοκίνητα αυτά να τα είχε στο γκαράζ του...! Καλοπροέραιτα ρωτώ.
-
Telika den eixa pshfisei egw thn SM... Mono thn XM (eipame, paidiko apw8hmeno...)
h Lista mou se tyxaia seira
Land Rover Range Rover
Renault Avantime
Citroen XM
Lancia Kappa coupe
FIAT Barchetta -
Ένα Opel Kadett του Hunter είναι;
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Μέχρι και εγώ σκεφτόμουν να την ψηφίσω... ένα από το ομορφότερα αυτοκίνητα, ever!!Γιατι 5 θέσεις είναι λίγες Αλέξανδρε
Είναι, όντως!
(Αν και για εμένα έμπαινε πρώτη με διαφορά κιόλας... υπέροχο αυτοκίνητο! Τόσο που, ντρέπομαι που το λέω, η 170 φαίνεται σα κακό πράμα μπροστά της... μην το πείτε πουθενά αυτό, όμως! )
Η αμελί είναι καλύτερα, τώρα;
-
delete
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Είναι, όντως!
**(Αν και για εμένα έμπαινε πρώτη με διαφορά κιόλας... υπέροχο αυτοκίνητο! Τόσο που, ντρέπομαι που το λέω, η 170 φαίνεται σα κακό πράμα μπροστά της... μην το πείτε πουθενά αυτό, όμως! ** )
Η αμελί είναι καλύτερα, τώρα;
Όχι δεν θα το πούμε πουθενα
Ακόμη δεν αξιώθηκα να την ανεβάσω Αθήνα την Αμελί -
Μονο 2 ψηφοι στην 959;;;!
-
εγω δε θα ηθελα θα προτιμουσα κατι πιο γρηγορο ασφαλες ομορφο συγχρονο κ.α
οι moderators γιατι εχετε τοση δυσκολια στο να κανετε ban καποιον ?????
οπως ο ο soitnem??????για απαντηστε μουedit:να απαντησουν μονο mods πλιζ
Δεν είναι θέμα δυσκολίας αλλά διαδικασίας.
Δεν είναι δυνατόν ένας από εμάς να αποφασισει και να πράξει.
Γι' αυτό και μεσολαβούν λίγες ώρες.
[kouk] -
κ.α. -
Να και το παιδί-τουρμπίνα!!
Που χάθηκες ρε συ?!!!................ -
ασε παιδι-κρυα εκκινηση!!
εσκασε ο κεντρικος μου δισκος και επαθα μεγαλο χουνερι.. -
Περαστικά ρε συ!!!
Το γκαράζ των ονείρων μας: Βγήκαν τα αποτελέσματα!!!!