-
Μπραβο θεμη!!
Πολυ καλα οργανομενη η ψηφοφορια!!..... και να μην κρυψω την χαρα μου που η Μ3 φιγουραρει στην πρωτη θεση,και η bmw σαν εταιρια στην δευτερη θεση!
Η Ferrari παντως εχει την θεση που της αρμοζει...ολοι θελουν μια Ferrari στο γκαραζ τους!
Ψηφισα τεσσερα bmw ///M και ενα super car.......ημουν αναμεσα σε pagani και 360cs!!
Tελικα ψηφισα pagani.....αλλα αν τα ειχα και τα δυο μπροστα μου,ισως να......... -
Ο χρήστης lotusnick έγραψε:
Eseis?
Posa odigisate?
Posa exete katsei aplos mesa?
Kai posa apla onireueste....Λοιπόν, Carrera GT, F40 και Maybach δεν έχω δει ούτε από κοντά, σε Pagani Zonda έχω σταθεί στο μισό μέτρο στην έκθεση της Γενεύης (άρα ακίνητη και με το μοτέρ σβηστό ), Hummer έχω οδηγήσει . Ευχαριστήθηκες Νικολάκη;
-
Καλα, κανενας δεν θα ηθελε ενα διτροχο στο γκαραζ του?
-
Ο χρήστης vrax έγραψε:
Καλα, κανενας δεν θα ηθελε ενα διτροχο στο γκαραζ του?πολλά, αλλά η ψηφοφορία ήταν μόνο για αυτοκίνητα
μακάρι να γίνει κ για μοτο μία στο μέλλον -
Εγώ είμαι ο 1 από τους 6 που ψήφισε μόνο Ιταλικά
Από αυτά που έβαλα μόνο στην Integrale εχω μπει και εχω δει από κοντά F40 και Diablo. Τα υπόλοιπα ήταν ι Lancia 037 και η Enzo.
-
Καλα, κανενας δεν θα ηθελε ενα διτροχο στο γκαραζ του?
πολλά, αλλά η ψηφοφορία ήταν μόνο για αυτοκίνητα
Αν ηταν δυνατον μονο διτροχα θα ψηφιζα ομως οπως ειπε και ο φιλτατος skye: only cars mate
μακάρι να γίνει κ για μοτο μία στο μέλλον
Να γινει, να γινει!!! Λοιπον εχουμε και λεμε: 1. Ducati 916, 2.......
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Eseis?
Posa odigisate?
Posa exete katsei aplos mesa?
Kai posa apla onireueste....Λοιπόν, Carrera GT, F40 και Maybach δεν έχω δει ούτε από κοντά, σε Pagani Zonda έχω σταθεί στο μισό μέτρο στην έκθεση της Γενεύης (άρα ακίνητη και με το μοτέρ σβηστό ), Hummer έχω οδηγήσει . Ευχαριστήθηκες Νικολάκη;
Tha euxaristitho otan se pao bolta me tin Elise kai tin baleis sto Dream garage sou.
Krima pou h bolta me tin 111R(Theo) den se epise.Meta tha stin dwsw na tin odigiseis oste na min les oti mono to Hummer exeis odigisei apo to Dream Garage sou
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
Να γινει, να γινει!!! Λοιπον εχουμε και λεμε: 1. Ducati 916, 2.......Ετσι.Λογω Duc,δεν εχει αξια η ψηφοφορια.Θα πηγαινε για εμφυλιο με την MV.
-
Δεν τολμήσα να ανοίξω την πόρτα της 250GTO για να κάτσω μέσα, έχω όμως ξεκολήσει (... ) τον εξωτερικό καθρέφτη μιας άλλης 250GTO όταν ακούμπησα πάνω στο φτερό για μια φωτογραφία. Έγινα 'αλέκος', ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί, αλλά τελικά ανακάλυψα πως ήταν ένας πλαστικός ψευτοκαθρέφτης που είχε τοποθετηθεί εκεί για να γίνει road legal το αυτοκίνητο και να οδηγηθεί ως το Goodwood.
Μ3 CSL δεν έχω οδηγήσει, αλλά έχω οδηγήσει Μ3 Ε46 cabrio με SMG2 και έπαθα σοκ.
F360CS δεν έχω οδηγήσει, αλλά έχω δει πολλές από κοντά σε δράση και μου έχει φύγει το τσερβέλο.
Clio 182 έχω οδηγήσει ένα περτικαλί.
Αudi RS4 Avant δεν έχω οδηγήσει, ούτε καίγομαι, αλλά θα το προτιμούσα από το Vitara για τα ψώνια και τις εκδρομές με το σκύλο. -
Ένα γρήγορο στατιστικό από τα αποτελέσματα του opteriou:
Πισωκίνητα 62,9%
Τετρακίνητα 21%
Προσθιοκίνητα 16,1% -
Θεμη.. κοιτωντας τα αποτελεσματα βλέπω ότι έχεις διαχωρίσει τις Porsche 911, από τις 997, και ότι τα M3 E36 είναι χωριστά απο τα Ε30 και απο ΒΜW M3 (προφανως εννοεις Ε46)
Επισης υπάρχει διαχωρισμος Aston Martin Vantage με Aston Martin Vantage V8, BMW Z4M με BMW Z4 M, κλπ..
Γιατι υπάρχει αυτος ο διαχωρισμός? Για τα 2α, καταλαβαίνω ότι πρόκειται για λαθος.. Τα πρώτα ομως??
Επίσης, **ΑΝ **είχα ψηφίσει το 106 Rallye, θα είχε ισοφαρίσει το NSX TypeR
Αλλά είπαμε.. δεν το ψήφισα γιατί το έχω ήδηΔηλαδή για να καταλάβω.. διαθέτω το 16ο αυτοκίνητο στην λίστα των προτιμήσεων του κόσμου της αυτοκίνησης?? (ας πουμε (και γιατί όχι?) ότι το 4TF αντιπροσωπεύει τον κόσμο της αυτοκίνησης)
Που 'πα ρε φίλε με το Paganiiii ????? (18η θέση)
Κι εσυ με το Veyron μην παίρνεις αέρα!! (21η θέση).... -
Ο χρήστης Nikos_bugsR έγραψε:
Επισης υπάρχει διαχωρισμος Aston Martin Vantage με Aston Martin Vantage V8, BMW Z4M με BMW Z4 M, κλπ..Γιατι υπάρχει αυτος ο διαχωρισμός? Για τα 2α, καταλαβαίνω ότι πρόκειται για λαθος.. Τα πρώτα ομως??
Όπως είπα και πιο πριν, ανάμεσα σε 1000 εγγραφές, λογικό είναι μερικές να ξεφύγανε. Έκανα ό,τι μπορούσα να τις διορθώσω, αλλά μερικές δεν τις πήρε το μάτι μου, όπως η Aston ή την Z4.
Όσο για τις σκέτες '911' είναι οι 996, ενώ οι σκέτες Μ3 είναι οι Ε46.
Δηλαδή για να καταλάβω.. διαθέτω το 16ο αυτοκίνητο στην λίστα των προτιμήσεων του κόσμου της αυτοκίνησης?? (ας πουμε (και γιατί όχι?) ότι το 4TF αντιπροσωπεύει τον κόσμο της αυτοκίνησης)
Του ελληνικού κοινού θα έλεγα. Αν η ψηφοφορία γινόταν σε παγκόσμιο επίπεδο, αμφιβάλλω ότι το ραλλάκι θα έφτανε τόσο ψηλά στη βαθμολογία. Στη συγκεκριμένη πάντως ψηφοφορία το άξιζε, γιατί είναι πλέον κλασσικό 'μικρό supercar' των ελληνικών δρόμων, αν μου επιτρέπετε το χαρακτηρισμό αυτό
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Τέλος, αν προσθέσετε μαζί με τις 'ξερές' 911 όλα τα σκόρπια 997 βγαίνει μπροστά από τη φερράρι ενώ αν προσθέσετε και τα υπόλοιπα 911 (930, 993, 996 κλπ κλπ) νομίζω περνά και την Μ3...
Ναι, αλλά αν το κάνεις αυτό, τότε πρέπει να προσθέσεις και όλες τις Μ3, οπότε πάλι μπροστά θα βγούνε.
Πολύ σωστά... δεν ξέρουμε αν όσοι ψήφισαν έτσι εννοούσαν 911, Μ3 . ή την τελευταία...
Πάντως, πράγματι, μπορείς να βγάλεις πολύ ενδιαφέροντα αποτελέσματα με διαφορετικούς συνδυασμούς!!! Αυτό αποδεικνύει την επιτυχία του εγχειρήματος, αν μη τι άλλο!Το φερράρι μου συγχωνεύτηκε με τη GTO, μήπως;
Πας να μου τη φας, μου φαίνεται, τσιγκουνεύεσαι 300000 ευρώ, βρε; Δωστα εκει πέρα να πα'να φύγω!
-
ΡΕ ΣΕΙΣ, ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΨΗΦΙΣΑ SAXO VTS???
-
Παρακαλείται ο κύριος/κυρία που ψήφισε το Fiat Punto Sporting να περάσει να του χαρίσω το δικό μου! Άμα έχει τέτοιο όνειρο, να του το πραγματοποιήσουμε, βρε αδερφέ!
Μα ούτε καν το Punto GT;
-
Nα ζήσει ο Operiooooooooos!!!!
Aκόμα ...ονειρεύομαι!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Παρακαλείται ο κύριος/κυρία που ψήφισε το Fiat Punto Sporting να περάσει να του χαρίσω το δικό μου! Άμα έχει τέτοιο όνειρο, να του το πραγματοποιήσουμε, βρε αδερφέ!Μα ούτε καν το Punto GT;
Σκέφτεσαι ότι και 'γώ;
Όχι δεν είμαι εγώ...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
ΡΕ ΣΕΙΣ, ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΨΗΦΙΣΑ SAXO VTS???Χαχαχαχ
-
4 ψήφοι στα Opel παρακαλώ (καμία δικιά μου).
1 Corsa
1 Manta
1 Kadett
1 Speedster -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
4 ψήφοι στα Opel παρακαλώ (καμία δικιά μου).1 Corsa
1 Manta
1 Kadett
1 Speedsterαρχιζεις και νιωθεις σιγα σιγα
Το γκαράζ των ονείρων μας: Βγήκαν τα αποτελέσματα!!!!