-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
4 ψήφοι στα Opel παρακαλώ (καμία δικιά μου).1 Corsa
1 Manta
1 Kadett
1 Speedsterκαλά όλα τ'αλλα - και για το corsa ( ? ) σηκώνει συζήτηση το πράγμα , γιατί όμως κάποιος να ψηφίσει το speedster αντί μιας elise;
πολύ θα ήθελα να μου πει
(πραγματική απορία, όχι πέσιμο ) -
Εγώ πέρασα στο τελικό (κατά skullone) στάδιο των οπελάκηδων πλέον: γουστάρω Mercedes (και καλά ).
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
4 ψήφοι στα Opel παρακαλώ (καμία δικιά μου).
1 Corsa
1 Manta
1 Kadett
1 Speedsterκαλά όλα τ'αλλα - και για το corsa ( ? ) σηκώνει συζήτηση το πράγμα , γιατί όμως κάποιος να ψηφίσει το speedster αντί μιας elise;
πολύ θα ήθελα να μου πει
(πραγματική απορία, όχι πέσιμο )ερωτησεις που κανεις και εσυ....... γιατι εμπιστευετε την γνησια μπαμπατσα γερμανικη εταιρια και οχι τον ξενερωτο τον αγγλο.....
(( ))
-
να προτεινω μια ψηφοφορια με τα 5 αυτοκινητα που μισουμε να γελασουμε και λιγο? η που δε θα περναμε ποτε?
αυτη η 550 μαλλον μου εχει γινει εμμονη ιδεα πηρε μονο 2 ψηφους(η μια καμπριο)
βεβαια ουτε η μακλαρεν ειναι στο τοπ 5!!!!!!! -
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
ΡΕ ΣΕΙΣ, ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΨΗΦΙΣΑ SAXO VTS???
Χαχαχαχ
Γελάς, ε? Καλά...
-
Ωραία πρωτοβουλία Θέμη!
Ενδιαφέροντα αποτελέσματα ,παρατηρήσεις και τα στατιστικά στοιχεία που προκύπτουν
Περιμένουμε και άλλες τέτοιου 'μεγέθους' ψηφοφορίες κατά καιρούς (μόλις ξελασκάρεις με το φόρτο εργασίας σου):D
-
Μελαγχολησα παντως οταν ειδα στα αποτελεσματα, οτι ελαχιστοι ειναι αυτοι που θα ηθελαν στο γκαραζ των ονειρων τους να εχουν εστω και ενα απο τα πεντε να ειναι ενα παλιο πανεμορφο αμαξι ειτε προπολεμικο ειτε ελαφρα μεταπολεμικο...
-
Ως γρια,αναμενομενο να πεις κατι τετοιο...
-
Ο χρήστης tsoukas77 έγραψε:
Ως γρια,αναμενομενο να πεις κατι τετοιο... -
Ο χρήστης tsoukas77 έγραψε:
Ως γρια,αναμενομενο να πεις κατι τετοιο...Σαν χθες θυμαμαι το πρωτο μου μοντελ Τ
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Μελαγχολησα παντως οταν ειδα στα αποτελεσματα, οτι ελαχιστοι ειναι αυτοι που θα ηθελαν στο γκαραζ των ονειρων τους να εχουν εστω και ενα απο τα πεντε να ειναι ενα παλιο πανεμορφο αμαξι ειτε προπολεμικο ειτε ελαφρα μεταπολεμικο...Aκριβώς το ίδιο έπαθα κι εγώ! Και δεν τα πάω καλά με τις γριές... γιατί μας ρίξανε 4 μπαλάκια!
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Μελαγχολησα παντως οταν ειδα στα αποτελεσματα, οτι ελαχιστοι ειναι αυτοι που θα ηθελαν στο γκαραζ των ονειρων τους να εχουν εστω και ενα απο τα πεντε να ειναι ενα παλιο πανεμορφο αμαξι ειτε προπολεμικο ειτε ελαφρα μεταπολεμικο...Το 131 Abarth δεν πιάνεται ως τέτοιο ε?
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Μελαγχολησα παντως οταν ειδα στα αποτελεσματα, οτι ελαχιστοι ειναι αυτοι που θα ηθελαν στο γκαραζ των ονειρων τους να εχουν εστω και ενα απο τα πεντε να ειναι ενα παλιο πανεμορφο αμαξι ειτε προπολεμικο ειτε ελαφρα μεταπολεμικο...
Το 131 Abarth δεν πιάνεται ως τέτοιο ε?
Έχουμε και 4 DS, που παρουσιάστηκε το 1955
-
Για την ιστορία, η μια και μοναδική SLK που υπάρχει μάλλον είναι αυτη που έβαλα εγώ και η παραγγελία προς τον opterio αναφέρει 55 AMG.
Μη μας πούνε και αργούς -
H 911 2.7 RS του '73 που ειναι? Μαζι με τις αλλες Porsche 911? 2 την εχουν ψηφισει σιγουρα.
-
Χμμ...θυμάμαι ότι είχε 4 ψήφους. Την έχω βάλει ως 911 930, αλλά έχει μόνο μια ψήφο...Κάτι βρωμάει εδώ...
Επίσης, βρήκα και μια ανοθόγραφη 'Carera GT' στο βάθος, πράγμα που σημαίνει ότι στην ουσία η Carrera GT ισοφαρίζει τον άσπονδο αντίπαλο Enzo...Χμμ...
Τι να κάνω, διόρθωσα δεκάδες ορθογραφικά, μερικά μου ξεφύγανε στο τέλος...
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Χαίρομαι γενικά για το επίπεδο του κοινού, που αντικατοπτρίζεται τελικά και στην ψηφοφορία.Κουμπάρε μου τα χαλάς... Τι απόψεις είναι αυτές; Εμένα δηλαδή τι έχει το επίπεδό μου που οι επιλογές μου έχουν στην καλύτερη των περιπτώσεων 9 ψήφους;
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Ποιος άλλος εκτός απο μένα ψήφισε τη Citroen SM??
Μπράβο Θεμη κορυφαία δουλειά.
Nομίζω ο Chrmes!
Νομιζω οτι την ειχα ψηφιζει και εγω. Σιγουρα παντως ειχα ψηφισει την ΧΜ (την εχω αχτι απο παλια... θα ειναι το πρωτο αυτοκινητο που θα αγορασω για τη συλλογη μου και οχι για καθημερινη χρηση...). Νομιιιιιζω οτι ειχα ψηφισει και DS, σίγουρα είχα ψηφίσει Avantime και Range.
-
DMC De Lorean 1
Χιλιάδες μπράβο σε όποιον το ψήφισε. Σοβαρά.
-
Ο χρήστης mika_hakkinen έγραψε:
DMC De Lorean 1Χιλιάδες μπράβο σε όποιον το ψήφισε. Σοβαρά.
Αυτός που το ψήφισε μάλλον είναι φανατικός της τριλογίας 'Back to the Future'
Το γκαράζ των ονείρων μας: Βγήκαν τα αποτελέσματα!!!!