-
Ο χρήστης karabouzouklis έγραψε:
Πάντως σε καμια πισινα την κρατατε και σας ενδιαφερει τοσο ο όγκος????Exουμε κλειστό γκαράζ για 2,5 αυτοκίνητα. Ενα του father ένα το δικό μου C4 κι ένα το Yaris 1.5 της αδερφής μου. Τσίμα τσίμα...
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
elteo: O pateras sou an parei to BMW i to Honda tha einai sinexeia sto spiti. An parei tin 159 tha ton briskeis sinexeia ektos spitiou se tipota erimikes strofes na tin xonei. Esu dialegeis!Ηταν στα νιάτα του γκαζοφονιάς...ακόμα και τώρα δείχνει ότι το κατέχει το αντικείμενο απλά θέλει κάτι να «ηρεμήσει».
Η ιστορία λέει 159. Ούτε απόλυτες επιδόσεις, ούτε 3άρα που θα γεμίσουν οι δρόμοι.
Δεν έχεις και άδικο ειδικά εφόσον δεν θα βγει σε 1600 η 159. Αλλά με την λογική σου και το Honda σπάνιο είναι κ γυρνάς να το δεις.
Tο να έχει στην κατοχή του την 166, δείχνει ή 'ψαγμένη' επιλογή ή παρορμητική επιλογή οπότε εγώ πιστεύω ότι έτσι κι αλλιώς στην 159 θα καταλήξει.
Πάντως αν ζητήσει το κάτι παραπάνω στον εξοπλισμό η τιμή θα τσιμπήσει αρκετά.159 από εμένα.
Και παρόρμηση μιας και ήθελε να αντικαταστήσει το Α155 με μεγαλύτερο Alfa Romeo αλλά και ψαγμένο μιας και αγοράζει Α τα τελευταία 20 χρόνια.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
elteo: O pateras sou an parei to BMW i to Honda tha einai sinexeia sto spiti. An parei tin 159 tha ton briskeis sinexeia ektos spitiou se tipota erimikes strofes na tin xonei. Esu dialegeis!
Ηταν στα νιάτα του γκαζοφονιάς...ακόμα και τώρα δείχνει ότι το κατέχει το αντικείμενο απλά θέλει κάτι να «ηρεμήσει».
Η ιστορία λέει 159. Ούτε απόλυτες επιδόσεις, ούτε 3άρα που θα γεμίσουν οι δρόμοι.
Δεν έχεις και άδικο ειδικά εφόσον δεν θα βγει σε 1600 η 159. Αλλά με την λογική σου και το Honda σπάνιο είναι κ γυρνάς να το δεις.
Tο να έχει στην κατοχή του την 166, δείχνει ή 'ψαγμένη' επιλογή ή παρορμητική επιλογή οπότε εγώ πιστεύω ότι έτσι κι αλλιώς στην 159 θα καταλήξει.
Πάντως αν ζητήσει το κάτι παραπάνω στον εξοπλισμό η τιμή θα τσιμπήσει αρκετά.159 από εμένα.
Και παρόρμηση μιας και ήθελε να αντικαταστήσει το Α155 με μεγαλύτερο Alfa Romeo αλλά και ψαγμένο μιας και αγοράζει Α τα τελευταία 20 χρόνια.
Λοιπόν έτσι πως τα βλέπω τα πράγματα Σάββα πάμε full για 159...
Πάντως και μια 320 δεν νομίζω τελικά να τον χαλάσει ( εγώ πάντως αυτή θ' αγόραζα ) έτσι για αλλαγή. Για το Honda δεν το συζητώ. Ωραίο αμάξι αλλά...θα προτιμήσω αμερικάνικη ταινία
Α, ναι η ψήφος μου στην BMW -
Ο χρήστης nasos/156ti έγραψε:
για να μιλησουμε κ λιγο σοβαρα τωρα.
ειναι δυνατον να συγκρινουμε αυτο το θεσπεσιο πλασμα(159)την καλλονη,θεα του ερωτα κ ολα τα παρεμφερη με το γερμανικο μιασμα που εχει κολους απο πριμερα?
κ μονο η αναφορα του διπλα απ την αλφα ειναι βλασφημια κ ουτε 100 ιερολοχιτες δεν μας σωζουν.
η ωραια κ το τερας..Περί της εμφάνισης συμφωνώ, αλλά το 'τέρας' είναι πολύ καλό αυτοκίνητο όπως και να 'χει.
-
159 για να ομορφήνουν οι δρόμοι μας αλλά και γιατί στα 2.2 εχει και καλές επιδόσεις/χώρους
Η 166 δεν είναι διαθέσιμη ?
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
159 για να ομορφήνουν οι δρόμοι μας αλλά και γιατί στα 2.2 εχει και καλές επιδόσεις/χώρουςΗ 166 δεν είναι διαθέσιμη ?
όχι την πρόλαβε ο θείος μου.
Μου κάνει εντύπωση η ζήτηση που έχει...
-
Γιατί δεν παίρνει ένα σπορ coupe/spyder, αν δεν έχει πλέον μεγάλες μεταφορικές ανάγκες, να το ευχαριστηθεί;
-
Δέ θέλει κλασικό ο άνθρωπος, ξέρουμε πού το πάς...
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Γιατί δεν παίρνει ένα σπορ coupe/spyder, αν δεν έχει πλέον μεγάλες μεταφορικές ανάγκες, να το ευχαριστηθεί;Eίναι κλασσικός έλληνας...θέλει sedan.
Πάντως προβάδισμα έχουν τα 159 και 320. Θα τα δούμε και στην έκθεση κάνοντας test drive.
Είδομεν...
-
Ο χρήστης AlfaRomeo έγραψε:
Δέ θέλει κλασικό ο άνθρωπος, ξέρουμε πού το πάς...Ας βάλει δυο φράγκα στην άκρη να πάρει ενα Brera ρε συ... Ωωωωχ, αμέσως, να μην πούμε μια κουβέντα! (αυτό που λένε μη σου βγεί το όνομα...)
BTW μπορεί, αν θέλει βέβαια, να πάρει και ένα κλασσικό! -
3αρα για το ντιζάιν της
-
Eφ'όσον υπήρξε ευχαριστημένος κάτοχος μιας καλής Άλφα Ρομέο,θα είναι καλό για την υγεία του να γίνει κάτοχος μιας πάρα πολύ καλής Άλφα Ρομέο!
159 από εμένα
-
Elteo, δείξτου αυτό:
http://www.maserati-alfieri.co.uk/enthu ... od-01a.jpg
και μετά θα θέλει (και) ένα seicento για όταν βρέχει! -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Elteo, δείξτου αυτό:
http://www.maserati-alfieri.co.uk/enthu ... od-01a.jpg
και μετά θα θέλει (και) ένα seicento για όταν βρέχει!Σαν πεθαμενατζίδικο με αυτό το χρώμα..
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Σαν πεθαμενατζίδικο με αυτό το χρώμα..
Ε, ας το πάρει κόκκινο... (κάνει έναν ήχο, παναγία βόηθα, όμως!!!)
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Σαν πεθαμενατζίδικο με αυτό το χρώμα..
Ε, ας το πάρει κόκκινο... (κάνει έναν ήχο, παναγία βόηθα, όμως!!!)
Αυτά είναι τα μειονεκτήματα της φωτογραφίας...
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
3αρα για το ντιζάιν τηςΤα Alfa και BMW ίσως τα έχετε οδηγήσει ορισμένοι κι έχετε άποψη, το Honda όμως, κατά μεγάλο ποσοστό, δε το έχετε πλησιάσει ούτε από κοντά να το δείτε. Πως έχετε άποψη λοιπόν ότι 'δεν' ;
Από αυτά που διάβασα σε προηγούμενες σελίδες υπάρχουν και γνώστες Λατινικών ανάμεσα μας.
Ας τα ξεσκονίσουν λίγο γιατί ίσως τα χρειαστούν. Εκτός εάν οι γνώση περιορίζεται σε ελάχιστες λέξεις. -
Ο χρήστης technik έγραψε:
3αρα για το ντιζάιν της -
Παντως για το accord εγω δεν εχω διαβάσει ασχημα πράγματα, και έχω παέι και μία εκδρομή, (οδηγούσε άλλος). Το θεώρησα καλό. Για την BMW δεν εχω κακό να πώ (εκτός ότι αν πατε στη Θεσσαλία θα τη σιχαθει το μάτι σας με ότι και να σημαίνει αυτό)
Υπάρχει όμως μεγάλη διαφορά στα λεφτά. Το accord κανει 26990.... (χαμήλωσε λίγο αυτές τις μέρες, μου το είπαν απο εναν ντηλερ)
-
Και τα τρια ειναι πολυ καλα, αλλα προτιμω το Χοντα. Τελειος συνδιασμος του τί λεφτα δινεις και τί παιρνεις.
Αλλαγή φρουράς - Ποιό προτείνετε;