-
Καλοτάξιδη και από μένα. Μια μικρή ένσταση για τις 18αρες αλλά σίγουρα θα δείχνουν όμορφες...
-
Καλοτάξιδη!!!
Αργούν οι 2 μήνες, ε;
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Καλοτάξιδη και από μένα. Μια μικρή ένσταση για τις 18αρες αλλά σίγουρα θα δείχνουν όμορφες...Του το είπα...αλλά μπρος στα κάλλη...
-
Ο χρήστης BMWSEDAN έγραψε:
Παραγγέλθηκε τελικά η Αlfa 159 2.2 Distinctive + ηλιοροφή, μπεζ δερμάτινα καθίσματα και κάτι ψιλολόγια ακόμα.
Χρώμα μαύρο.
Ξέχασα να σας το πω.
ωχ....
κριμα ρε γαμωτο,τα εχασε τα λεφτακια ο σπανος..
τελος παντων καλοριζικο,παντως 40.000 για ιταλικο αμαξι εγω
δεν θα εδεινα,ποιο κατω λες οτι σου ερχετε σε 2 μηνες,μα,καλα.. εμενα
γιατι ο σπανος την 320 μου λεει θα ερθει σε 3 μηνες?Με αυτά που έχει επάνω η 320 θα έφτανε τις 50 χιλιάδες ευρώ...
-
να βάλει γκρι δέρμα μέσα προλαβαίνει
Mp3 500
Ά ρε Αλφα, όποιος αγαπάει πληρώνει! -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
Mp3 500
Ά ρε Αλφα, όποιος αγαπάει πληρώνει!πάγια τακτική είναι των περισσότερων
με 500 βέβαια παίρνεις ipod + FM transmitter κι ακούς mp3 παντού
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
Mp3 500
Ά ρε Αλφα, όποιος αγαπάει πληρώνει!όχι το μπεζ κάνει τρομερή αντίθεση με το μαύρο μεταλλικό του αμαξώματος.
Παιδιά άλλο ipod και λοιπά καλώδια μέσα στο αμάξι και άλλο all in one στο εργοστασιακό hi-fi.
Αυτό πληρώνεις.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Mp3 500
Ά ρε Αλφα, όποιος αγαπάει πληρώνει!όχι το μπεζ κάνει τρομερή αντίθεση με το μαύρο μεταλλικό του αμαξώματος.
Παιδιά άλλο ipod και λοιπά καλώδια μέσα στο αμάξι και άλλο all in one στο εργοστασιακό hi-fi.
Αυτό πληρώνεις.
Σωστό αυτό που λές. Εγώ έχω ipod με κασέτα στο αμάξι και τα καλώδια δεν είναι και πολύ ωραία αλλά και πάλι 500 ευρά είναι πάαααρα πολλά. Αλήθεια θα είναι και ipod ready?
-
με γεια η αλφα!
-
Wise choice... bella macchina
Αντε τυχερε Elteo... καμια μερα να την 'κλεψεις' να μας κανεις και μας καμια βολτα
Καλοριζικο και καλοταξιδο...
- Οσο για το radio mp3... το ιδιο σχεδον βαζει και η FIAT-LANCIA... της Blaupunkt... και χρεωνεται τρομακτικα λιγοτερο. Το οτι κανει 500 και οχι 100 να ειστε σιγουροι πως ειναι λογο premium. Αλλα αμα θες κανε και αλλιως. Το εχω πληρωσει και γω το χαρατσι.... δυστηχως.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Παραγγέλθηκε τελικά η Αlfa 159 2.2 Distinctive + ηλιοροφή, μπεζ δερμάτινα καθίσματα και κάτι ψιλολόγια ακόμα.Χρώμα μαύρο.
Ξέχασα να σας το πω.
Ξεκίνησα να διαβάζω το topic πριν από λίγη ώρα από την 1η σελίδα. Φτάνοντας στο τέλος νιώθω σα να είδα μια χολυγουντιανή ταινία με έναν έρωτα από την αρχή, καναδυό εντάσεις στην πορεία και τελικά ένα happy end. Μάλλον θα το ακυρώσω το cinema που σχεδίαζα για το βράδυ.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Παραγγέλθηκε τελικά η Αlfa 159 2.2 Distinctive + ηλιοροφή, μπεζ δερμάτινα καθίσματα και κάτι ψιλολόγια ακόμα.
Χρώμα μαύρο.
Ξέχασα να σας το πω.
ωχ....
κριμα ρε γαμωτο,τα εχασε τα λεφτακια ο σπανος..
τελος παντων καλοριζικο,παντως 40.000 για ιταλικο αμαξι εγω
δεν θα εδεινα,ποιο κατω λες οτι σου ερχετε σε 2 μηνες,μα,καλα.. εμενα
γιατι ο σπανος την 320 μου λεει θα ερθει σε 3 μηνες?Με αυτά που έχει επάνω η 320 θα έφτανε τις 50 χιλιάδες ευρώ...
α, ναι σιγουρα συστημα πλοηγησης 3.000 ευρω,γυαλινη οροφη 1.500
συν καποια αλλα θα εφτανε τα 50.000
παντως εμενα ο σπανος μου εκανε δωρο,δερματινο σαλονι,αισθητηρες παρκαρισματος,συναγερμο,επειδη ειναι και φιλος,(ευτυχως) γλυτωσα περιπου
3.000 ευρω, και την πηρα 39.700 (dynamic 38.200+metaliko xroma 1.000
kai τελη-πινακιδες 500 ευρω) εβαλα ζαντες με αστεροειδεις ακτινες 158,8j 17', ελαστικα 225/45 R17,το χρωμα το εβαλα γκρι και το δερμα λεμονι
και ερχετε σε 3 μηνες, παντως ξυκινη επενδυση δεν μου την εκανε δωρο και τελικα δεν εβαλα(τσιγκουνης ) -
Καλοτάξιδη elteo.
-
Καλοτάξιδο!!! Ωραίο αυτοκίνητο και ακόμα ωραιότερο σε μαύρο (όχι σιγά που θα έπαιρνε τη bmw μετά την 166 )
Και οτι του είχα βρει σεντάν αμαξάκι σπέσιαλ:
http://www.pistonheads.com/pics/news/11 ... onda-L.jpg
Δεν πειράζει, το επόμενο! -
Καλοταξιδη και απο μενα
-
καλοταξιδη και καλους δρομους....
αντε και πολλα πιπινια στα δερματατα....χεχεχε....
κανατε καλη επιλογη χρωματων...
-
Καλοτάξιδη!
-
καλοτάξιδο!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
όχι το μπεζ κάνει τρομερή αντίθεση με το μαύρο μεταλλικό του αμαξώματος.Παιδιά άλλο ipod και λοιπά καλώδια μέσα στο αμάξι και άλλο all in one στο εργοστασιακό hi-fi.
Αυτό πληρώνεις.
μήπως δεν είδες καλά τι έγραψα;
FM transmitter= δεν έχει καλώδια, κάτι σαν bluetooth. Κοινώς το ipod εκπέμπει σε συχνότητα ραδιοφώνου και το ακούς από το ραδιόφωνο (και στο σπίτι πχ) και προφανώς σε οποιοδήποτε ραδιόφωνο οπουδήποτε.
Ειδικά εκτός Αθηνών που υπάρχουν πολλές κενές συχνότητες δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Σίγουρα ένα mp3 Cd χωράει αρκετά τραγούδια, αλλά καμία σχέση
http://www.applestore.gr/cgi-bin/WebObj ... 1.3.10.3.0
υπάρχουν και στο πλαίσιο
off topic, αλλά είδα ότι υπάρχει ενδιαφέρον
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
αντε και πολλα πιπινια στα δερματατα....χεχεχε....
Στον πατέρα του τό εύχεσαι αυτό?
Καλοτάξιδη...
Αλλαγή φρουράς - Ποιό προτείνετε;