-
-
-
-
Λίγο ρετρό μου φαίνεται....σε παραπέμπει σε παλαιότερες εποχές ίσως...
Τη γουστάρω! -
Σχεδίαση μπασταρδεμένου Ford GT και Koeningsegg. Αίσχος...ΙΜΗΟ
-
τελειο!! τα λεφτα μονο μου λειπουνε!! -
Το VAGelis group έχει ξεκινήσει για τα καλά το πρόγραμμα μπασταρδέματος και χρήσης θρυλικών ονομάτων προς επίτευξη κέρδους. Το κέρδος αυτό θα επενδυθεί στην επόμενη Γκόλφω...
Το σχήμα του είναι σχεδόν πανομοιότυπο με αυτό της REAL world Miura. Αυτό, αν μη τί άλλο, αποδεικνύει τη σχεδιαστική στειρότητα του VAGέλλη. Μετά το κρυόκωλο Gallardo είπαν να μπασταρδέψουν το ομορφότερο ίσως αυτοκίνητο του κόσμου. Τα εμπρόσθια καγουροφτεράκια αποδεικνύουν περίτρανα τί καλλιτέχνης είναι ο VAGέλλης.Ρε Άι σιχτίρ παλιο VAGέλληδες που μάθατε και τη Miura....
-
μεγαλε get a life μην πω στον πιχ να αγορασει την παλιο αλφα ρομεο σου για να την χαρισει στους κορεατες!
RETRO ειπαμε οτι ειναι το αμαξι!!!
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
RETRO ειπαμε οτι ειναι το αμαξι!!!FYI, ρετρό σημαίνει σχεδιαστική στειρότητα και εκμετάλλευση του ένδοξου παρελθόντος λόγω αδυναμίας ανάδειξης ενός ένδοξου παρόντος και μέλλοντος.
Get a life too my friend!
-
Έχω την υποψία ότι αν ανήκε στο κλαμπ ΦΙΑΤ τα σχόλια θα ήταν αντίστροφα. Δηλ. οι VAGέλληδες έχουν στερέψει από ιδέες γιατί μιμούνται τους Ιταλούς, όμως οι Ιταλοί δεν θα είχαν στερέψει από ιδέες μιμούμενοι τους εαυτούς τους.
Άμα οι Ιταλοί ήταν μάγκες, ας έφτιαχναν υπεραυτοκίνητα που θα τα αγόραζαν οι πλούσιοι. Bugatti και Lamborghini πήγαν στη λαϊκή εταιρεία κι αν δεν πιάσει η 159...ωχωχωχ! -
8α μεινω με την παλια...
-
@αλφαρομεο
εγω ειμαι σιγουρος οτι αμα το εβγαζε με αλλο, τελειως νεο σχημα θα γκρινιαζες οτι 'κανιβαλιζουνε' την μιουρα
και χρησιμοποιουνε το ενδοξο ονομα για ...βαρκες
κανω λαθος?
..παντως με 680 ατια λιγα ferrari θα στεκονται διπλα στο κλασσικο σουλουπι... -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Άμα οι Ιταλοί ήταν μάγκες, ας έφτιαχναν υπεραυτοκίνητα που θα τα αγόραζαν οι πλούσιοι. Bugatti και Lamborghini πήγαν στη λαϊκή εταιρεία κι αν δεν πιάσει η 159...ωχωχωχ! -
Οι Λαμποργκινέζοι και οι Μπουγκατσέζοι εννοούσα.
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
εγω ειμαι σιγουρος οτι αμα το εβγαζε με αλλο, τελειως νεο σχημα θα γκρινιαζες οτι 'κανιβαλιζουνε' την μιουρα
και χρησιμοποιουνε το ενδοξο ονομα για ...βαρκες
κανω λαθος?
..παντως με 680 ατια λιγα ferrari θα στεκονται διπλα στο κλασσικο σουλουπι...Πρώτον οι VAGέλληδες δεν δικαιούνται να διαχειρίζονται ιστορικά ονόματα όπως η Lamborghini.
Δεύτερον, εάν έφτιαχναν κάτι από την αρχή δε θα υπήρχε ανάγκη να το ονομάσουν Miura.
Τρίτον, είναι ιστορικά επικίνδυνο να χρησιμοποιείς θρυλικά ονόματα. Η Alfa Romeo δεν έχει ακόμη χρησιμοποιήσει το 'Giulia' και ελπίζω να μην το κάνει, τουλάχιστον μέχρι να βάλει 100% μυαλό!@manosk: Διάβασε κάπου αλλού τα σχόλιά μου για το νέο 500άκι.
-
Άμα οι Ιταλοί ήταν μάγκες, ας έφτιαχναν υπεραυτοκίνητα που θα τα αγόραζαν οι πλούσιοι. Bugatti και Lamborghini πήγαν στη λαϊκή εταιρεία κι αν δεν πιάσει η 159...ωχωχωχ!
Στα funniest quotes ΑΜΕΕΕΕΣΩΣ!!!!!
-
Ο χρήστης AlfaRomeo έγραψε:
....Μετά το κρυόκωλο Gallardo είπαν να μπασταρδέψουν.....
Ρε Άι σιχτίρ παλιο VAGέλληδες που μάθατε και τη Miura....παρε και καννα wallpaper απο το 'κρυοκωλο' gallardo.. και τσεκ με οφθαλμιατρο..
κι ενα μπλε le mans για το desktop σου...
http://www.swisscarsightings.com/lamborghini/Lamborghini Gallardo 726.jpg
http://www.swisscarsightings.com/lamborghini/Lamborghini Gallardo 732.jpg
http://www.swisscarsightings.com/lamborghini/Lamborghini Gallardo 752.jpgΠρώτον οι VAGέλληδες δεν δικαιούνται να διαχειρίζονται ιστορικά ονόματα όπως η Lamborghini.
μπα? τι λες?
Δεύτερον, εάν έφτιαχναν κάτι από την αρχή δε θα υπήρχε ανάγκη να το ονομάσουν Miura.
μα φτιαξανε αρκετα νεα μοντελα ηδη..
Τρίτον, είναι ιστορικά επικίνδυνο να χρησιμοποιείς θρυλικά ονόματα. Η Alfa Romeo δεν έχει ακόμη χρησιμοποιήσει το 'Giulia' και ελπίζω να μην το κάνει, τουλάχιστον μέχρι να βάλει 100% μυαλό!
ασε εδω δεν απανταω μη σε στεναχωρησω..
παντως επιμενω οτι το αρχικο σου ποστ ειναι ποστ ζηλειας και οχι σοβαρο οπως αρμοζει σε εναν αλφιστι.
-
Μην κουράζεσαι αδίκως, my friend!
Την έχω δεί από κοντά παρεούλα με 575M. Κρυόκωλη του κερατά!!!! Η πρώτη... -
Άμα οι Ιταλοί ήταν μάγκες, ας έφτιαχναν υπεραυτοκίνητα που θα τα αγόραζαν οι πλούσιοι. Bugatti και Lamborghini πήγαν στη λαϊκή εταιρεία κι αν δεν πιάσει η 159...ωχωχωχ!
Στα funniest quotes ΑΜΕΕΕΕΣΩΣ!!!!!
Καλά, ας μην είχε γίνει η αρπαχτή από τη GM...
-
Μην κουράζεσαι αδίκως, my friend!
Την έχω δεί από κοντά παρεούλα με 575M. Κρυόκωλη του κερατά!!!! Η πρώτη...ναι ρε γαμωτο.. τι χαλι που ειναι η gallardo...
εχεις δικιο... καλυτερα να την κλεισει την lambo η VAG
ή καλυτερα ας την χαρισει στη fiat.
Lamborghini Miura