-
Κάποιο λάθος πρέπει να χει γίνει, δες το Matador στο ίδιο site, έχει την ίδια τιμή???
Το πνίξιμο στα τετράτροχα γενικώς παίζει,και ένα Kawasaki kfx 400 που χει ένας φίλος πνιγμένο ήταν,χαζομπέρδευε και δεν πήγαινε βήμα, και τους το πήγε πίσω και του το ανοίξανε στο service. Τους κλείνουν τα γκάζια για να πάρουν πινακίδα, βγάζεις μετα κατι λαμάκια κλπ απο το γκάζι και...βλεπεις άλλο όχημα
Για turbo της Garrett ποιος σου είπε?
135 άλογα με τί τουρμπίνα??
Intercooler κλπ??
Πόσο κοστίζει??
Χάνεις την εγγύηση ή το δίνει η Joyner??Βασίλης.
-
Πραγματικά έχουν την ίδια τιμή στο site αλλά δεν ξέρω αν πρόκειται για μεταχειρισμένο MAGNUM. Και επειδή είναι στα ισπανικά δεν καταλαβαίνω αν είναι καινούρια η όχι. Σίγουρα πάντως παίζουν άλλες τιμές στο εξωτερικό. Ανέρτησα το Link για τις φωτογραφίες και μόνο.
Για την τουρμπίνα της Garett και τα 135 άλογα μου το είπαν οι ίδιοι στην Joyner (σε ερώτηση μου για περαιτέρω μετατροπές) αλλά δεν ρώτησα για τιμή ούτε άν θα ισχύει η εγγύηση μετά. Δεν ήθελα να πορωθώ και άλλο πριν καν το πάρω. Πάντως για να το λένε και οι ίδιοι κάτι θα έχουν στο μυαλό τους. Κάνε τους και εσύ μια ερώτηση.
Πάντως και το MAGNUM (και το MATADOR) πνιγμένο έρχεται μαμά και σου βγάζουν οι ίδιοι το λαμάκι μόλις το παραλάβεις. Σίγουρα χωρίς να το ξεπνήξεις τα 86 άλογα δεν τα βγάζει. Το θέμα είναι μην την πατήσεις σε κάνα μπλόκο μετά (γιατί για off-road σίγουρα δεν έχεις πρόβλημα). -
Ο χρήστης joyner έγραψε:
Πραγματικά έχουν την ίδια τιμή στο site αλλά δεν ξέρω αν πρόκειται για μεταχειρισμένο MAGNUM. Και επειδή είναι στα ισπανικά δεν καταλαβαίνω αν είναι καινούρια η όχι. Σίγουρα πάντως παίζουν άλλες τιμές στο εξωτερικό. Ανέρτησα το Link για τις φωτογραφίες και μόνο.
Για την τουρμπίνα της Garett και τα 135 άλογα μου το είπαν οι ίδιοι στην Joyner (σε ερώτηση μου για περαιτέρω μετατροπές) αλλά δεν ρώτησα για τιμή ούτε άν θα ισχύει η εγγύηση μετά. Δεν ήθελα να πορωθώ και άλλο πριν καν το πάρω. Πάντως για να το λένε και οι ίδιοι κάτι θα έχουν στο μυαλό τους. Κάνε τους και εσύ μια ερώτηση.
Πάντως και το MAGNUM (και το MATADOR) πνιγμένο έρχεται μαμά και σου βγάζουν οι ίδιοι το λαμάκι μόλις το παραλάβεις. Σίγουρα χωρίς να το ξεπνήξεις τα 86 άλογα δεν τα βγάζει. Το θέμα είναι μην την πατήσεις σε κάνα μπλόκο μετά (γιατί για off-road σίγουρα δεν έχεις πρόβλημα). -
H JOYNER ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ TURBO ΚΛΠ ΕΚΤΟΣ ΑΠ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ, ΠΕΡΣΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΡΩΤΟΥΣΑ ΜΟΥ ΛΕΓΑΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟ TURBO KIT ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΟΥΛΑΝΕ 1500 € + ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ,ΜΕ ΤΟΣΑ ΣΑΣ ΒΑΖΩ ΕΓΩ TURBO ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΡΝΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΥΨΩ ΕΓΩ ΕΓΓΥΗΣΗ - ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΗ ΤΙΜΗ, ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΜΟΤΕΡ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ
ΕΧΩ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΡΜΠΥΡΑΤΕΡ Κ ΤΟ BUGGY ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΜΩΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ Κ ΕΧΩ Κ ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ..KΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΤΟ MAGNUM 1100CC ΔΕΝ ΤΟ ΧΑ ΔΕΙ
ΚΑΙ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ,ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΟ ΒΡΙΣΚΕΙΣ 2000€ ΚΑΤΩ ΒΕΒΑΙΑ,ΙΣΠΑΝΙΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΙΔΙΕΣ ΤΙΜΕΣ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ http://www.bfa-racing.fr/index.php?page=8&lg=1ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΑΝ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΞΕΠΝΙΞΕΙ ΤΟ BUGGY Η ΟΧΙ ΕΔΩ ΤΑ ΜΙΣΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΡΑΓΜΕΝΑ Κ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΜΟΝΟΝ ΑΜΑ ΚΑΝΟΥΝ ΘΟΡΥΒΟ,ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΦΟΒΑΣΑΙ ΑΝ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΦΤΗ;ΑΜΑ ΚΑΝΕΙ ΘΟΡΥΒΟ ΤΟ BUGGY ΝΑΙ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΣΕ ΓΡΑΨΟΥΝ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΑΞΕΙ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ ΚΛΠ
Η JOYNER ΤΟ ΠΟΥΛΑΕΙ ΠΝΙΓΜΕΝΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΤΩΡΑ ΑΜΑ ΤΟΥΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΑΛΛΑ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΥΘΥΝΗ ΔΛΔ ΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΑΝΟΙΞΕΣ ΕΣΥ
-
ΟΚ. Το πιάσα. Σε ευχαριστώ πολύ. Πάντως πιστεύω ότι το MAGNUM είναι καλό Buggy και αξίζει τα λεφτά του είτε για off-road είτε για δρόμο.
-
Καλησπέρα, σχετικά με το Joyner γνωρίζει κανείς τρόπους πληρωμής..;
Και κάτι άλλο...πιστεύετε ότι κάποιος είναι καλύτερο να ξεκινήσει από κάποιο buggy χαμηλού κυβισμού (matador) και όταν αποκτήσει εμπειρία να πάει κατευθείαν σε κάποιο μεγαλύτερου κυβισμού (magnum) ή να πάει κατευθείαν στα 'ψηλά πατώματα' (mangum).
Αν θέλει κάποιος από τους οδηγούς που έχουν εμπειρία να πουν τη γνώμη τους θα εκτιμηθεί δεόντως..!
-
Ο χρήστης pendec έγραψε:
Καλησπέρα, σχετικά με το Joyner γνωρίζει κανείς τρόπους πληρωμής..;Και κάτι άλλο...πιστεύετε ότι κάποιος είναι καλύτερο να ξεκινήσει από κάποιο buggy χαμηλού κυβισμού (matador) και όταν αποκτήσει εμπειρία να πάει κατευθείαν σε κάποιο μεγαλύτερου κυβισμού (magnum) ή να πάει κατευθείαν στα 'ψηλά πατώματα' (mangum).
Αν θέλει κάποιος από τους οδηγούς που έχουν εμπειρία να πουν τη γνώμη τους θα εκτιμηθεί δεόντως..!
Καλησπέρα,
Δεν είναι θέμα εμπειρίας, αλλα θέμα του τι θέλεις και πού θέλεις να παίξεις, και πόσα δίνεις..Για το Magnum πρέπει να σκάσεις και 700 ευρά για να το ανοίξεις (δεν το λένε στο λένε στο τέλος σαν κερασάκι!) θέλει άλλη ECU απο την American version (by Siemens - Μιζενσ ), άλλα χταπόδια, καλαμάρια κλπ
Αμα δεν θες τρελλά γκάζια Go for Matador!!!
Απο την άλλη, πάρε ένα τηλέφωνο , κανόνισε να τα οδηγήσεις, ρώτα για τους τρόπους πληρωμής που θές.. -
Billy13 το παρελαβες το MAGNUM? Πως ειναι;
-
Sorry που πεταγομαι απο το πουθενα, αλλα τι τιμες παιζουν τα buggy?
-
Ο χρήστης joyner έγραψε:
Billy13 το παρελαβες το MAGNUM? Πως ειναι;Δεν περιγράφεται..
Απίστευτο τιμόνι στο χώμα, τρομερή πληροφόρηση!
Οδηγούσα με το τζιπ μου - γρήγορη οδήγηση - και δεν ήξερα που παταν οι ρόδες, το τιμόνι ελάφρωνε λες και οδηγούσα σε πάγο.
Με το joyner νομίζω πως οδηγάω σε ράγες
Απίστευτο πλασάρισμα, κράτημα, φιλικότατο στον 'άσχετο'..
Νομίζεις πως το 'φοράς' το joyner, δεν το οδηγάς..Στα πλήν τώρα, τελική στην άσφαλτο δεν έχω δεί πάνω απο 120-130 χλμ (η joyner δίνει 140-150χλμ), η εξάτμιση η performance που αγόρασα-γνήσια της joyner-είναι χάλια (χάνει, δεν είναι ηλεκτροκολημένη, το τελικό κουμπώνει στο χταπόδι με συνδετήρα) με αποτέλεσμα να μήν κρατάει συμπίεση το μοτέρ μου πε ο μηχανικός, οπότε πρέπει με την πρώτη ευκαιρία να το πάω σε εξατμισά για νέα, χειροποίητη - τα οργανάκια θέλουν αλλαγή ΟΛΑ, χάνουν, ειδικά της βενζίνης Έχω βρεί οργανάκια καλα siemens απο ebay, αλλα θέλω να ψάξω και Ελλάδα.
Επίσης οι ταχύτητες αλλάζουν με ντίζες, και η πληροφόρησή τους δεν είναι και η καλύτερη - για γρήγορες αλλαγές εννοώ.Γενικά τα συναισθήματα δεν περιγράφονται στο χώμα, η αδρεναλίνη χτυπάει κόκκινο, και οι βόλτες στο βουνό θα αποκτήσουν άλλο νόημα πλέον - με βλεπω χειμώνα το τζιπ να κάθεται και να οργώνω τα βουνά της ηπείρου με μπουφάν, κράνος, γάντια, μπότες..
Περιμένω πώς και πώς να το δώ στο χιόνι το χειμώνα - και πιάνει αρκετό εκει!
Σκέψου το καλοκαίρι όλοι σκεφτόντουσαν παραλία..Εγώ βουτιά και μετά στα βουνά καλοκαιριάτικα 25 χλμ μακριά
Άσε με τώρα γιατι θέλω διακοπές πάλι..Βασίλης.
-
Πόσο σου πήγε ρε Μπίλυ;
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Πόσο σου πήγε ρε Μπίλυ;Sorry που πεταγομαι απο το πουθενα, αλλα τι τιμες παιζουν τα buggy?
Πόσο θα μου πάει με όοοολα αυτά που έχω σκοπό να κάνω δεν ξέρω!!!
Τα 15Κ θα πρέπει να τα υπολογίζεις να τα ρίξεις για τα 'παιχνίδια' σου..
Όλα τόσο κάνουν - Σκέψου απο το μυαλό μου μεγαλώνοντας εχουν περάσει αρκετά παιχνιδάκια, πιο παλιά ήθελα snowmobile, μετά jet ski. Κόλωνα πάντα γιατί είχαν όλα πάνω απο 10Κ, μέχρι που πήρα ένα buggy μάπα, το πλήρωσα φτηνά 4-5Κ, αλλα δεν το ευχαριστήθηκα όμως ΠΟΤΕ απτις βλαβεςΚάπου 13Κ έχει το βασικό..
Απο μικρός είχα λόξα με ακριβά παιχνίδια, όλοι παίρναν τρίροδο ποδήλατο, εγώ ήθελα ηλεκτροκίνητο αμαξάκι πλαστικό, και ΔΕΝ μου το πέρνανε!
Βγαίνουν τώρα τα 'χουσούρια'Κοίτα, το magnum τα ΑΞΙΖΕΙ για το στήσιμο, τη συμπεριφορά, τη δύναμη, το κράτημα!
Άλλο πράγμα το joyner φίλε μου!
Το μικρότερο joyner έχει 7-8K, αλλά είναι 650αράκι http://www.teamjoyner.gr/models/matador.php -
Κατάλαβα, κάπως έτσι είμαι και γω, στο ίδιο σκεπτικό. Μπράβο σου και πιστεύω να σε ακολουθήσω σε κανά χρόνο
-
Γεια σας, δείτε ¨Μερικες φωτογραφιες απο την κατασκευη του ενος απο τα Barracuda Buggy που φτιαγνουμε, έχει μιλησει o Νικήτας νωρίτερα σε αυτο το topic για το Barracuda:
Τα Barracuda που εχουν ετοιμαστει:
-
καλησπέρα σε όλους και στο section off road
Έχω αποφασίσει την αγορά ενός buggy , συγκεκριμένα ενός joyner 650cc αλλά δεν είμαι διατεθειμένος να δώσω 7500 χιλιάρικα για ένα καινούργιο και σε αγγελίες δεν βρίσκω σχεδόν τίποτα.
Ξέρει κανείς κάποιο μαγαζί με μεταχειρισμένα buggy κτλ ;
Κάποιος άλλος τρόπος να το εισάγω πχ η κάτι τέτοιο , (μένω στην Αγγλία μέχρι τον Απρίλη) .
Επίσης από άλλες μάρκες υπάρχει κάτι αξιόπιστο; ευχαριστώ -
Ο χρήστης kourtembeu έγραψε:
Έχω αποφασίσει την αγορά ενός buggy , συγκεκριμένα ενός joyner 650cc αλλά δεν είμαι διατεθειμένος να δώσω 7500 χιλιάρικα για ένα καινούργιο και σε αγγελίες δεν βρίσκω σχεδόν τίποτα.
Κάποιος άλλος τρόπος να το εισάγω πχ η κάτι τέτοιο , (μένω στην Αγγλία μέχρι τον Απρίλη) .
Επίσης από άλλες μάρκες υπάρχει κάτι αξιόπιστο; ευχαριστώΣυνέχισε να ψάχνεις για μεταχειρισμένο Joyner. Θα πετάξεις τα λεφτά σου αν αγοράσεις οτιδήποτε άλλο και θα το μετανιώσεις γρήγορα κιολας.Σκέψου οτι το Joyner είναι το φθηνότερο καλό και αξιόπιστο αρχικό buggy που μπορείς να αγοράσεις.
Μετα πάμε για τα αυστραλιανά EDJE (έχουν κάποια παιδιά εδω μέσα) τούμπανα, με πολλά άλογα, μονοθέσια, αγωνιστικά κλπ καθώς και για τα αγγλικά RAGE αλλα το κόστος ανεβαίνει όπως και οι προδιαγραφές τους...
Αν θές πινακίδες κλπ μονοδρομος το joyner αν δεν σε νοιάζουν πινακίδες θα βρείς πολύ καλές ευκαιρίες σε αγωνιστικού τύπου buggy, για αμέτρητο παιχνίδι, ακόμα και εδώ στην ελλάδα
Έξοδα για εισαγωγή υπολόγιζε κανα 2χιλιαρο το πολύ,με όλα μέσα μεταφορικά, εκτελωνιστές φόρους κλπ καπου εκεί μου χε βγεί, στις τιμές που βρίσκεις εξωτερικοΚαλό ψάξιμο!
-
Ο χρήστης geopyl13 έγραψε:
Επίσης από άλλες μάρκες υπάρχει κάτι αξιόπιστο; ευχαριστώΣυνέχισε να ψάχνεις για μεταχειρισμένο Joyner. Θα πετάξεις τα λεφτά σου αν αγοράσεις οτιδήποτε άλλο και θα το μετανιώσεις γρήγορα κιολας.Σκέψου οτι το Joyner είναι το φθηνότερο καλό και αξιόπιστο αρχικό buggy που μπορείς να αγοράσεις.
Μετα πάμε για τα αυστραλιανά EDJE (έχουν κάποια παιδιά εδω μέσα) τούμπανα, με πολλά άλογα, μονοθέσια, αγωνιστικά κλπ καθώς και για τα αγγλικά RAGE αλλα το κόστος ανεβαίνει όπως και οι προδιαγραφές τους...
Αν θές πινακίδες κλπ μονοδρομος το joyner αν δεν σε νοιάζουν πινακίδες θα βρείς πολύ καλές ευκαιρίες σε αγωνιστικού τύπου buggy, για αμέτρητο παιχνίδι, ακόμα και εδώ στην ελλάδα
Έξοδα για εισαγωγή υπολόγιζε κανα 2χιλιαρο το πολύ,με όλα μέσα μεταφορικά, εκτελωνιστές φόρους κλπ καπου εκεί μου χε βγεί, στις τιμές που βρίσκεις εξωτερικοΚαλό ψάξιμο!
Καλησπέρα κι ευχαριστώ για την απάντηση , με ενδιαφέρουν πινακίδες και διθέσιο οπότε οι λύσεις των αγωνιστικών δεν με καλύπτουν και αν τα έξοδα εισαγωγείς είναι τόσα δεν έχει νόημα γιατί έρχεται στα ίδια λεφτά. Οπότε θα συνεχίσω το ψάξιμο για μτχ.
Σε ευχαριστώ -
εγώ έχω εδώ και ένα μήνα το Joyner 650 cc και έχω κανει 300μίλια, είναι τέλειο μηχάνημα.
-
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΠΟ XLOYKAS ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ nikitasimt ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗ Rancho 82 ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΗ ΓΙΑΤΗ ΕΧΩ ΕΝΑ BUGGY JOYNER 650 ΚΑΙ ΨΑΧΝΩΜΕ ΓΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ
-
τις αναρτησεις τις πηρα απο Αμερικη απο την summit racing
http://www.summitracing.com/search/bran ... toview=SKU
πολυ καλες και με ρυθμισεις
δειτε ενα βιντεο με racing buggys απο Ελλαδα
BUGGY