Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    BUGGY
    1. Home
    2. Εκτός Δρόμου
    3. BUGGY
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    • 2 / 5
    Εκτός Δρόμου
    25
    86
    1229
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • D
      dimitriskar7 last edited by

ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ JOYNER?ΠΟΙΟ ΟΔΗΓΗΣΕΣ?

1 Reply Last reply Reply Quote 2
      • G
        geopyl13 last edited by

ΦΙΛΕ BILLY ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 1100?ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΑ ΜΕ ΤΗΝ JOYNER ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ TO ANTΙΘΕΤΟ,ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ 1100 ΛΟΓΩ ΜΕΓΑΛΗΣ ΙΠΠΟΔΥΝΑΜΗΣ,ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΥΠΟΥ Κ ΤΕΤΟΙΑ..ΑΛΛΑ ΛΕΝΕ ΣΤΟΝ ΕΝΑΝ ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ?ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟ 650 MATADOR ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΒΓΑΖΕΙ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΕΝΩ ΗΘΕΛΑ (Κ ΘΑ ΔΙΕΘΕΤΑ)ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΚΑΖΙ.ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ PM ΑΜΑ ΜΠΟΡΕΙΣ

1 Reply Last reply Reply Quote 0
        • G
          geopyl13 last edited by

ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 650 ΑΝ Κ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΜΟΛΙΣ 1200 ΧΛΜ.ΠΟΛΥ ΣΤΑΘΕΡΟ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ,ΑΚΟΜΑ Κ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΤΟΥ,ΑΝΩΤΕΡΟ ΟΧΗΜΑ ΓΕΝΙΚΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΟΔΗΓΗΣΑ
          ΤΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ ΤΑ ΓΚΑΖΙΑ ΒΕΒΑΙΑ(ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΑΝΤΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΟΓΑ ΑΚΟΜΑ),ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΤΟ TURBO KIT,ΑΛΛΑ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΤΗΣ JOYNER,ΟΠΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΟ ΤΟΥΡΜΠΙΣΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ(ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ)

ΤΟ 250 ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΟΔΗΓΗΣΕΙ,ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΨΩΦΙΟ

1 Reply Last reply Reply Quote 1
          • N
            nikitasimt last edited by

Οταν ξεκινησαμε να φτιαξουμε το εργαλειο αυτο ουσιαστικα ξεκινησαμε τεσσερα σασι
            Αν προσεξεις τις φωτο θα δεις και τα αλλα που ειναι καπου εκει γυρω
            Ολα τα ανταλακτικα του πλαισιου τα εχουμε φτιαξει εδω αφου πρωτα φτιαξαμε καλιμπρα για το βασικο σασι .
            Τα ψαλιδια τα σχεδιασαμε σε Solidworks και στην συνεχεια φτιαξαμε μητρες σε CNC οποτε τωρα ειναι πολυ ευκολο να φτιαξουμε οσα θελουμε .
            Το ιδιο εγινε και με ολα τα κομματια του σασι για τα οποια εχουμε φτιαξει μητρες .
            Τα κομματια που χρειαστηκαν τορνο τα εχουμε φτιαξει και αυτα μονοι μας στον δικο μας τορνο
            Τα μονα ανταλακτικα που αγορασαμε απο Αυστραλια ηταν η κρεμαγιερα, το συστημα πισω γραναζιου/δισκοφρενου και τα ημιαξονια της LOBRO GKN
            Ολα τα υπολοιπα φτιαχτηκαν εδω
            Το πρωτο που τελειωνει τωρα, περιπου εχει κοστισει 14.000/15.000 ευρω, αλλα νομιζω οτι με τα μισα χρηματα μπορουμε να φτιαξουμε ενα σασι .
            Τα πολλα χρηματα ειναι στις αναρτησεις ,μοτερ, ζαντες , καθισμα, ζωνες κτλ.
            Επισης στο δικο μου εχουμε φτιαξει ενα συστημα αλλαγης ταχυτητων με padlles στο τιμονι με αερα και κοφτη για τις αλλαγες, το οποιο τωρα μπορω να σου πω μετα την πρωτη βολτα οτι δουλευει παρα πολυ καλα.
            Η κατασκευη αυτη ουσιαστικα ξεκινησε για να φτιαξουμε αυτοκινητα για χωματινους αγωνες με χαμηλο κοστολογιο και πολυ διασκεδαση
            Φυσικα οπως καταλαβαινεις οταν το συζητουσα με φιλους ολοι μου ελεγαν να το παρω ετοιμο γιατι δεν θα μπορουσαμε με τιποτα να το φτιαξουμε μονοι μας στην Ελλαδα αλλα 18 μηνες αργοτερα νομιζω οτι τελικα ειχα δικιο .
            Η χαρα του να το βλεπω να λειτουργει ειναι πραγματικα μεγαλυτερη απο το να το οδηγω
            Τωρα πρεπει να ασχοληθω με τις τελικες ρυθμισεις του και μετα ετοιμο για την πιστα
            Η EDGE το πουλαει 14.000 $ χωρις μοτερ αλλα σε αυτο το ποσο πρεπει να προσθεσεις τα μεταφορικα και
            το τελωνειο και επισης και την ποιοτητα των περιφεριακων που εχει.
            Η εταιρια αυτη κανει καταπληκτηκη δουλεια και τα σχεδια της θεωρουνται τα καλυτερα παγκοσμιως
            Το αφεντικο της εταιριας βοηθαει στα παντα και ηταν ο ανθρωπος που μας εδινε λυσεις σε ολα τα προβληματα που αντιμετωπισαμε παντα αμεσα
            Ριξε μια ματια στο βιντεο

http://s260.photobucket.com/albums/ii10/nikitasimt/

• N

Ριξτε μια ματια στα βιντεο απο καποιες δοκμες στο δρομο
              Τις επομενες μερες θα ξεκινησω τις δοκιμες στο χωμα

• N

Δειτε το βιντεο απο την πρωτη πραγματικη δοκιμη σε πιστα

• P
                  panizzi last edited by

Τρομερο φαινεται το εργαλειο στο βιντεο , συγχαρητηρια για την κατασκευη σας , βεβαια καποιος τυχαιος δεν μπορει να φτιαξει κατι τετοιο
                  Στις αλλαγες γιατι πατιναρει ετσι ? Αν το κανεις αυτο στο gsxr εχεις σιγουρο καπακι , λογικα και στο buggy πρεπει να κλωτσαει και να δυσκολευει καπως .
                  Ηθελα να ρωτησω το φιλο που αγορασε το joyner ποσο κοστισε , αν παιζει καθολου στο χωμα και ποσο ευκολη ειναι η οδηγηση στην ασφαλτο για καποια χλμ μεχρι τον επιθυμητο χωματοδρομο .
                  Οπως καταλαβατε μαλλον και γω ψηνομαι ....

• G
                    geoky last edited by

Ειπες Buggy κι ο νους μμου πηγε στον Σκαραβαιο

• B
                      billy13 last edited by

Ο χρήστης Panizzi έγραψε:
                      Τρομερο φαινεται το εργαλειο στο βιντεο , συγχαρητηρια για την κατασκευη σας , βεβαια καποιος τυχαιος δεν μπορει να φτιαξει κατι τετοιο
                      Στις αλλαγες γιατι πατιναρει ετσι ? Αν το κανεις αυτο στο gsxr εχεις σιγουρο καπακι , λογικα και στο buggy πρεπει να κλωτσαει και να δυσκολευει καπως .
                      Ηθελα να ρωτησω το φιλο που αγορασε το joyner ποσο κοστισε , αν παιζει καθολου στο χωμα και ποσο ευκολη ειναι η οδηγηση στην ασφαλτο για καποια χλμ μεχρι τον επιθυμητο χωματοδρομο .
                      Οπως καταλαβατε μαλλον και γω ψηνομαι ....

Μπορείς όμως να απευθυνθείς στον Νικήτα Μotors Company...
                      Αστειεύομαι..Εξαιρετική δουλειά του Νικήτα, σκάβει το εργαλείο λεμε.. Τι να πώ, συγχαρητήρια είναι λίγα...
                      Νικήτα απο προβλήματα? Πόσα χλμ του χεις γράψει? Απο τιμόνι τι λέει?Ακούει?
                      Απο στήσιμο?Στρίβει?Δύσκολο αυτό το μοτέρ..

Φίλε το joyner το 650cc είναι αρκετά καλό.Πιστεύω οτι είναι το καλύτερο ΜΑΚΡΑΝ απο ότι κυκλοφορεί.Ειδικά απο πλαίσιο και στήσιμο,το νιώθεις στιβαρό,σου εμπνέει σιγουριά,στρίβει,φρενάρει.Απο την πρώτη βόλτα θα το καταλάβεις...
                      Απο δύναμη λίγα πράγματα..Απ όσο ξέρω 'ξεπνίγεται' (είναι με κλειστά γκάζια κλπ για να μπορεί να παίρνει πινακίδα).Βέβαια και το 1100 της ymc που οδήγησα ψώφιο είναι,ελάχιστα πιο γρήγορο απο το joyner το 650cc, άσε που νόμιζα οτι θα διαλυθεί στην επόμενη στροφή...
                      Τουλάχιστον στο joyner μπορείς να επενδύσεις στην αύξηση της ιπποδύναμης στο μέλλον,σου εμπνέει εμπιστοσύνη το buggy
                      Οδήγησέ τα και θα καταλάβεις...

Απο μήνα σε μήνα μας πανε για το 1100cc.. Μου δείξαν και πως θα είναι,πολύ όμορφο
                      Καμμία σχέση με την Αμερικάνικη έκδοση, ίδιο πλαίσιο-αναρτήσεις-κινητήρας,αλλα με άλλο κουστούμι,φώτα κλπ

• N

Φιλoi Pannizi/Billy13 το οχημα που ειδατε στο βιντεο εχει φτιαχτει απο ανθρωπους οι οποιοι πραγματικα δεν ειχαν καμια σχεση με κατασκευη και φυσικα με την κατασκευη ενος αγωνιστικου οχηματος
                        Η ολη προσπαθεια ξεκινησε απο την τρελα που μου κολλησε με τα buggy αλλα απλα δεν με ικανοποιουσαν οι ετοιμες λυσεις της εδω αγορας .
                        Εψαξα και αγορασα τα σχεδια του buggy που πιστευα οτι μου ταιριαζε και στην συνεχεια εστησα απο την αρχη το συνεργειο που θα το εφτιαχνα
                        Αγορασα ολα τα απαραιτητα εργαλεια και εξοπλισμο και με την βοηθεια των φιλων μου φτασαμε ως εδω.
                        Το βιντεο που βλεπεται ειναι η πρωτη βολτα σε χωμα που καναμε και οδηγος ειναι ο Μπαμπης Γαζετας ο οποιος εχει μεγαλη εμπειρια με αγωνιστικα Buggy .
                        Καναμε περιπου 45/50 γυρους προσπαθωντας να στησουμε το αυτοκινητο αρχικα και να ρυθμισουμε ταχυτητες , αναρτησεις ,φρενα ετσι ωστε τουλαχιστον να μπορει να οδηγηθει με ρυθμο και να δουμε αν κατι θα χαλασει
                        Τωρα μπορω να σας πω οτι τιποτα δεν στραβωσε ολη μερα και τελικα σταματησαμε απο ενα σωληνακι της εκτονωσης του ψυκτικου που εσκασε .
                        Το καλυτερο για μενα ηταν τα πολυ θετικα σχολια του Γαζετα για το κρατημα και το γενικο στησιμο του buggy
                        Τα παραπονα του ηταν για το βαρυ τιμονι ,το οποιο ηδη το βελτιωσα και για τη δυναμη του κινητηρα
                        Ο κινητηρας ειχε πολυ πλουσιο μιγμα λογω λαθους στην ρυθμιση του TPS το οποιο το διορθωσα και επισης ενος στοπ που εχω βαλει στο γκαζι για να ανοιγει μονο κατα τα 3/4 γιατι φοβηθηκα την μεγαλη ιπποδυναμη για την πρωτη βολτα
                        Επισης το συστημα αλλαγης ταχυτητων στο τιμονι χρειαζεται ρυθμιση γιατι χανει καποιες αλλαγες για αυτο ακους συμπλεκταρισμα στο βιντεο
                        αυτη την εβδομαδα αν σταματησουν επιτελους οι βροχες θα κανουμε το δευτερο τεστ οποτε θα ενημερωσω

Νικητας

• G
                          geopyl13 last edited by

ΝΙΚΗΤΑ ΘΕΛΩ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ!ΟΤΑΝ ΞΑΝΑΠΑΤΕ ΦΩΝΑΞΤΕ,ΑΝ ΚΑΙ ΕΡΑΖΟΜΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ(ΤΙΣ ΜΙΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΑΔΑ)
                          ΦΙΛΕ PANIZZI ΤΟ MATADOR ΤΟ ΧΩ ΚΑΝΑ 8 ΜΗΝΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ 8500 ΧΛΜ (ΤΟ ΠΕΡΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΠΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ,ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΕΣΟ ΑΠΟΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ)
                          ΣΤΟ ΧΩΜΑ ΠΑΙΖΕΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΥΒΙΚΑ ΤΟΥ,ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΞΕΠΝΙΞΑ Κ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΘΕΣ Κ ΑΛΛΟ ΓΚΑΖΙ ΤΟ ΣΥΝΙΘΙΖΕΙΣ ΑΜΕΣΩΣ.ΤΑ ΓΚΑΖΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΟ,ΟΣΟ Κ ΝΑ ΧΕΙΣ ΘΕΣ Κ ΑΛΛΟ.ΘΑ ΤΟ ΒΕΛΤΙΩΣΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΜΩΣ
                          ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΣΤΡΙΒΕΙ ΜΕ ΟΣΑ ΘΕΣ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ,ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΙΚΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΒΕΒΑΙΩΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΣΑΝ ΕΝΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ,ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ ΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ,ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ!

ΑΠΟ ΒΛΑΒΕΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΡΟΥΛΕΜΑΝ(ΤΑ ΑΛΛΑΞΑ ΣΤΑ 3500-4000 ΧΛΜ,ΚΟΣΤΟΣ 80 ΕΥΡΩ) ΚΑΙ ΜΟΥ ΧΑΛΑΣΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΑΤΖΑΦΛΑΡΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΠΟΥ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΤΑΣΗ ΜΟΥ ΠΑΝ(ΜΟΥ ΤΟ ΑΛΛΑΞΑΝ ΣΤΟ SERVICE,ΕΙΧΕ ΣΦΗΝΩΣΕΙ ΜΙΑ ΠΕΤΡΑ ΜΟΥ ΠΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕ ΣΤΡΑΒΩΣΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ,ΔΕΝ ΤΟ ΧΑ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ-ΚΟΣΤΟΣ 35 ΕΥΡΩ)

ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ,ΤΟ ΣΥΣΤΗΝΩ ΚΑΙ ΓΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ

• N

Καλημερα μαλλον την επομενη Κυριακη παλι θα ειμαι στην πιστα
                            Τελικα χθες εγινε η δευτερη δοκιμη του buggy ξανα στην terradura
                            Μετα απο καποιες αλλαγες που εγιναν ειδικα στην γεωμετρια καταφερα επιτελους να το οδηγησω καπως πιο σωστα
                            Το θεμα ειναι οτι για να στριψει σε τοσο μικρη πιστα πρεπει να εισαι συνεχεια στο οριο και οταν δεν εχεις την εμπειρια τα πραγματα γινονται πολυ δυσκολα
                            Ειναι δυσκολο πριν μπεις καν στην εισοδο της στροφης και ενω ουσιαστικα εισαι τοποθετημενος αναποδα να δωσεις αποτομα γκαζι για να γυρισεις εκει που θες και μετα να το κρατησεις ανοιχτο οσο πρεπει μεχρι να δεις την εξοδο
                            Εχει παρα πολυ δυναμη το μοτερ, το τιμονι ειναι απιστευτα γρηγορο και τα ορια τις πιστας πολυ κοντα σου
                            Τωρα αυτο που εχει σημασια ειναι να γινουν χλμ για να μπορεσω να αποκτησω την αισθηση που χρειαζεται για να παω σωστα
                            Κατα τα αλλα το μοτερ μετα την αλλαγη στην χαρτογραφηση αρπαζει πλεον απο πολυ χαμηλα και μετα τρελαινεται
                            Οι αλλαγες στις ταχυτητες γινονται πιο ομαλα
                            Φτιαξαμε καινουργια φτερα για τους τροχους μπηκαν τα παραθυρα ασφαλειας ,φτιαχτηκε το τρεηλερ κτλ
                            Δειτε τις φωτο και το βιντεο μολις καταφερω και το ανεβασω

• S
                              stig last edited by

gia ime neos stin selida kai exo ena buggy YMC 1100cc.ine kalo sto xoma ala kai ston dromo ala tha ithela perisoteri dinami exete na mou protinete kati?

• ?
                                A Former User last edited by

Ο χρήστης stig έγραψε:
                                gia ime neos stin selida kai exo ena buggy YMC 1100cc.ine kalo sto xoma ala kai ston dromo ala tha ithela perisoteri dinami exete na mou protinete kati?

Kαλως ηλθες στο φορουμ,γραφε ομως με ελληνικους χαρακτηρες γιατι απαγορευονται τα greeklish[MOD]

• N

Αν εισαι ευχαριστημενος απο το οχημα σου μην μπλεξεις με περιεργες μετατροπες .
                                  Η παραπανω δυναμη θα θελει και καλυτερα φρενα και ενισχυμενη μεταδοση , αναρτησεις, και πιθανοτατα θα μπλεξεις με προβληματα αξιοπιστιας
                                  Δωσε τα λεφτα σου σε βελτιωμενα λαστιχα , καλυτερο φιλτρο αερα , φρενα κτλ
                                  Ενας φιλος εβαλε μεγαλυτερο μοτερ σε ενα μικρο buggy και αντιμετωπισε πολλα προβληματα με το σασι
                                  Του κοβοταν δεξια και αριστερα συνεχεια , διαλυσαν τα ψαλιδια και το οχημα εγινε επικινδυνο
                                  Για μενα το καλυτερο που εχεις να κανεις αν επιμενεις μιλα με την αντιπροσωπεια και ζητα να μαθεις αν εχουν κιτ βελτιωσης ετοιμο για να εισαι σιγουρος
                                  Αν σε ενδoιαφερει στις 13/12 εχει αγωνα στο παραλληλοδρομιο και τρεχουν και Buggy
                                  Ελα να δοκιμασεις στην πιστα με ασφαλεια το οχημα σου , ειναι πολυ ωραια

• S
                                    stig last edited by

epidi to moter ine apo souzouky elega mipos tou evaza pano to kapaki apo to swift to GTI. To xeris afto to oxima?

• N

Το εχω δει δεν ξερω μηχανικα τι λεει
                                      Σκεψου το καλα αν αξιζουν τα χρηματα που θα ριξεις για αυτο
                                      Εγω θα κοιτουσα να το βελτιωσω σε αναρτησεις -φρενα-λαστιχα-αξιοπιστια και μετα θα εβλεπα και την δυναμη
                                      Βαζοντας μια βελτιωμενη αναρτηση, στο χωμα θα δεις τρομερη διαφορα και θα μπορεις να πας πολυ πιο γρηγορα

Νικητας

• S
                                        stig last edited by

se efxaristo file gia tin simvouli tha do ti tha kano

• B
                                          billy13 last edited by

Ο χρήστης nikitasimt έγραψε:
                                          Δωσε τα λεφτα σου σε βελτιωμενα λαστιχα , καλυτερο φιλτρο αερα , φρενα κτλ
                                          Ενας φιλος εβαλε μεγαλυτερο μοτερ σε ενα μικρο buggy και αντιμετωπισε πολλα προβληματα με το σασι
                                          Του κοβοταν δεξια και αριστερα συνεχεια , διαλυσαν τα ψαλιδια και το οχημα εγινε επικινδυνο
                                          Για μενα το καλυτερο που εχεις να κανεις αν επιμενεις μιλα με την αντιπροσωπεια και ζητα να μαθεις αν εχουν κιτ βελτιωσης ετοιμο για να εισαι σιγουρος
                                          Αν σε ενδoιαφερει στις 13/12 εχει αγωνα στο παραλληλοδρομιο και τρεχουν και Buggy
                                          Ελα να δοκιμασεις στην πιστα με ασφαλεια το οχημα σου , ειναι πολυ ωραια

Νικήτα για ποιά αντιπροσωπεία μιλάς???Αυτοί εκεί είναι απατεώνες,αντε να μην ανοίξω το στόμα μου τώρα..
                                          Κιτ βελτίωσης έτοιμο???Όταν αγόρασα το buggy μου(Y..C 260cc) ξέρεις τι μου λέγαν???..'Μόλις το βαρεθείς το γκάζι, του πετάς πάνω ένα μοτέρ με 140 άλογα και ξενοιάζεις..' Σκέψου τωρα..και ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ αλλα και ΑΣΧΕΤΟΙ!!!
                                          Και εγώ ο λ@λ@κ@ς τους πίστεψα!!!Γιατι φυσικά ήμουν ΑΣΧΕΤΟΣ..15 άλογα είχε το μηχανάκι όλα κ όλα και ΕΚΟΨΕ ΒΑΣΕΙΣ, ΣΤΡΑΒΩΝΕ ΤΑ ΨΑΛΙΔΙΑ, ΕΣΠΑΣΕ Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ..Το χειρότερο??ΈΚΟΨΕ ΤΟ ΔΕΞΙ ΗΜΙΑΞΟΝΙΟ!!!
                                          Και όταν τους είπα να πληρώσω και να αγοράσω ενα άλλο(ούτε καν για εγγύηση) ξέρεις τι μου παν??Είναι σε έλλειψη σε 10 μέρες.. Σε πληροφορώ οτι περίμενα 1,5 μήνα αλλα τζίφος Το πούλησα και το μεταξόνιο μπαλάντζαρε

Ειλικρινά λυπάμαι τον επόμενο κάτοχο αυτού του ΑΘΛΙΟΥ οχήματος που είχα..το παιδί θα με βρίζει που του το πούλησα και που δεν το πέταξα!!!

Νικήτα θα είσαι και σύ φαντάζομαι στο παραλληλοδρόμιο ε?
                                          Θα τα πούμε εκεί!!!
                                          Βασίλης.

• N

Ειχες αυτο με τις αναρτησεις στο καπω και τα στρογγυλα φαναρια ??
                                            Το εχω και εγω αλλα το ειχα φερει απο Γερμανια
                                            Το χρησιμοποιησα ενα χειμωνα, μονο σε χωμα και να σου πω την αληθεια ειχε την πλακα του
                                            Πηγαινα στους δασικους της Παρνηθας παρεα με φιλους με τζιπ και στην πιστα του Λασδα στα Κιουρκα
                                            Καποια στιγμη με αφησε στα κρυα του λουτρου μονος μου σε καποιο δασικο δρομο και χρειαστηκα βοηθεια απο φιλους για να με μαζεψουν και να γυρισω σπιτι
                                            Τελικα ανακαλυψα οτι ειχε ξεβιδωσει το γραναζι που εδινε κινηση η μιζα για να παρει μπροστα και οι βιδες ειχαν γινει λιωμα
                                            Το εφτιαξα και μετα εμεινε απο πολλαπλασιαστη αλλα τοτε ειχα ηδη ξεκινησει να φτιαχνω το αλλο οποτε και το παρατησα σε μια ακρη του γκαραζ μου
                                            Εχω παρει ενα GSXR 400 ολοκληρο και οταν βρω χρονο θα βαλω πανω το μοτερ και εννοειτε οτι θα το ενυσχισω παντου
                                            Παντως να σου πω την αληθεια αυτο το οχημα ηταν η αφορμη να σκεφτω και να φτιαξω αυτο που τρεχω τωρα
                                            Αν ερθεις την Κυριακη ελα να τα πουμε

Νικητας

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 3
                                            • 4
                                            • 5
                                            • 2 / 5
                                            • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
                                              • ΕΛΛΑΔΑ