-
Ο χρήστης S3 έγραψε:
Καλα, περα απο την κοροιδια των 40 ευρω για 1-2 ωρες, ασχημη εντυπωση μου εκανε οτι ο υπαλληλος της πιστας αφησε μερικους γνωστους του στο τελος, να μπουν στην πιστα χωρις να πληρωσουν, και καθησαν και αυτοι πανω απο ωρα μεσα στην πιστα.
Κριμα.(Αναφερομαι στις 6-1-2006)
Οι γνωστοι ειναι στανταρτ θεαμα,και ειναι ατελειώτοι,παει για βουλευτης ο υπεύθυνος πίστας Και μην φανταστείτε τιποτα φοιτητές με datsun,μιλαμε τωρα για κατι SLK cabrio και δεν συμμαζεύεται(φυσικα χωρις κράνος),φτώχια καταραμένη.
-
Το φαινόμενο των γνωστων ειναι μαλλον τακτικό,δύο φορές εχω παει,δύο φορές το εχω δει,και ενίοτε με ακριβα αυτοκίνητα.Αμα δεν μπορουν να πείσουν εναν κάτοχο SLK να δώσει 40Ε,τι να πω..
-
Ο χρήστης S3 έγραψε:
Καλα, περα απο την κοροιδια των 40 ευρω για 1-2 ωρες, ασχημη εντυπωση μου εκανε οτι ο υπαλληλος της πιστας αφησε μερικους γνωστους του στο τελος, να μπουν στην πιστα χωρις να πληρωσουν, και καθησαν και αυτοι πανω απο ωρα μεσα στην πιστα.
Κριμα.(Αναφερομαι στις 6-1-2006)
Οσες φορες εχω παει εχω δει παρομοιο θεαμα,mercedes SLK cabrio (χωρις κρανος φυσικα) και δεν συμμαζεύεται,αφου δεν μπορουν να πεισουν εναν κατοχο SLK να πληρώσει,σε τι στοχεύουν ακριβως;
-
Ο χρήστης kavy έγραψε:
Εντυπωσιακή η παρουσία του Peugeot Club με τα 'ψαγμένα' 206 και μερικά φονικά 106 (ειδικά εκείνο το μαύρο με το short-shift)ελπίζω ότι αυτό δεν το γράφεις με την κακή έννοια του όρου
-
Ο χρήστης spidermallios έγραψε:
Όπως επίσης χάρηκα ΠΟΛΥ πραγματικά που έτυχε να είναι κάποιοι από εσάς (όπως o gvala) στην είσοδο και πρόλαβαν να με ειδοποιήσουν για την κατάσταση της πίστας και δεν πέταξα τα 40 ευρώ στην είσοδό της προκειμένου να τα αρπάξουν οι ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ
Φαίνομαι και είμαι οργισμένος αλλά πως να μην είμαι όταν το παλικάρι στην είσοδο δεν φροντίζει να ενημερώνει τους (υποψήφιους) πελάτες για την ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ κατάσταση της πίστας και κατόπιν αυτοί να επιλέγουν αν θα σκάσουν τα ζεστά 40 ευρωπουλάκια. Ήταν βλέπετε μια χαρά η μέρα και υπήρχε μεγέλη προσέλευση κόσμου - να χάσουνε τόσες εισπράξεις δεν θα ήταν φρόνιμο
Πολλά παιδιά πληρώσανε και μετανιώσανε οικτρά!!!!Φρόνιμο είναι κύριοι να ενημερώνετε τον πελάτη για το τι πρόκειται να συναντήσει μέσα στην πίστα.
**Να του πείτε **πως στα φρένα της ευθείας (από τα 100 μέτρα μέχρι την 6) για την Κ6 έχει ένα απίστευτο φίλμ(sic) λάσπης ενώ μέσα στην Κ6 είχε τόσο νερό που ένας παπάς έλειπε, μέρα που ήτανε, να πετάγαμε το Σταυρό (χαλαρά θα τον χάναμε) και όσοι θαρραλέοι θα κάνανε βουτιά........
**Να του πείτε **πως αν βγει από την 6 μετά στην 7 έχει άλλο ένα φίλμ λάσπης παρόμοιο με το προηγούμενο και πως οι τροχοί δεν θα έχουν προλάβει να καθαρίσουν για τις 8-9.......Το μόνο ευχάριστο για μένα ήταν που βρήκα καλούς φίλους και τα λέγαμε όμορφα.
Μια απο τα ίδια..
Να πώ κι εγώ οτι οι συνθήκες μέσα στην πίστα ήταν αθλιες.. με λακούβες απο νερό στα 'πατήματα' πέτρες χώματα και ένα παχύ στρώμα λάσπης στην έξοδο της Κ6... Κρίμα και αίσχος μαζί αφού στην είσοδο, ο μόνος και έρημος υπάλληλος (που θυμίζει κάτι απο σκοπό σε απομακρισμένο φυλάκιο) δεν σε προειδοποιούσε για την αδυναμία της επιχείρησης να κρατήσει τον χώρο καθαρό... Ελεος ξερουμε οτι δεν είμαστε στο νίρμπουργκρινγκ αλλά δεν χρειάζονται πολλά περισσότερα απο δυο τρεις σκούπες.ΕΠΙΣΗΣ Η ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΦΕΡΕ ΤΑ 40€ ΑΛΛΑ ' ΔΕΝ ΚΟΒΩ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΠΛΟΚ' ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΙ ΠΙΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΜΗΝΑ..
Μου κανει μεγαλη εντυπωση που ο καημενος ο υπαλληλος στους περισσοτερους ανθρωπους που ηταν στην πιστα εξηγησε ξεκαθαρα οτι η πιστα ηταν σε αυτη την κατασταση και οτι υπηρχε ενα γυρισμα των 4Τ καποια στιγμη το μεσημερι...
Το ιδιο ειπε σε εμενα και στον Ορφεα(Rallyeman16),το ιδιο μου μεταφεραν και τα παιδια απο το 206 club(μαλιστα οταν πηγαν ολοι μαζι το πρωι τους προτεινε να το αφησουν,ακριβως επειδη η πιστα ηταν ετσι..),το ιδιο ειπε και σε διαφορους ανθρωπους που εφτασαν μετα τις 11 στην πιστα...
Καταλαβαινω οτι μπορει να ετυχε 1-2 ατομα να περασαν χωρις να τους ειδοποιησει αλλα μην κανουμε γενικευσεις...Και επειδη προφανως ησουν εκει εκεινη την μερα μαλλον καταλαβαινεις οτι δεν ηταν κατι το οποιο καθαριζοταν με 2-3 σκουπες...
Επισης για αυτο που γραφεις για την αποδειξη ειτε προσωπικη προσβολη το κοβω για τον υπευθυνο(τον Κωστα τον Πανουργια για να μιλαμε και επωνυμα)ειτε για τους ιδιοκτητες της πιστας(4Τ/Τεχνικες εκδοσεις,κο Τσαδαρη)...
Αν ειναι το πρωτο ειναι πολυ κριμα γιατι ο ανθρωπος δεν γραφει στο φορουμ ετσι ωστε να σου απαντησει σε αυτο που λες,αν ειναι το δευτερο κακως δεν εχει απαντησει ηδη καποιος...
Μου κανει μεγαλη εντυπωση μιας και επισκεπτομαι την πιστα τουλαχιστον 1-2 φορες το μηνα και κατι τετοιο δεν εχει συμβει ποτε(παντα επαιρνα την αποδειξη μου κανονικα).Ακομα ο φιλος που ειχε παει πιο νωρις(στις 10:20)σου ανεφερει ξεκαθαρα οτι αυτος πηρε αποδειξη οποτε επιμενω τα περι 'δικαιολογιων'για προσβολες μου φαινονται...Τελος,αυτο το περι γνωστων που αναφερθηκε δεν νομιζω οτι βαζει ο υπευθυνος της πιστας του γνωστους ή τους φιλους του...Υπενθυμιζω δεν ειναι ο ιδιοκτητης ουτε ειναι κατι τετοιο στο χερι του...(Οπως και προφανως το να μην πληρωσουμε 40 Ευρο γιατι δεν σκοπευουμε να κατσουμε ολοι την μερα ή γιατι η πιστα δεν ειναι σε καλη κατασταση...)
Μου κανει μεγαλη εντυπωση που τον τελευταιο καιρο αναλωνομαστε σε παραπονα τυπου γιατι εβρεξε και εχει λιμνη στην Κ6,γιατι εχει χωματα,γιατι κανουν οι 4 τροχοι γυρισμα,γιατι μπηκε τσαμπα ο μπαρμπας με την μερτσεντα και δεν μπηκα εγω,γιατι ειναι τα κερμπ μπλε και οχι κοκκινα κ.λ.π.
Πως μετα να μας παρουν σοβαρα οταν θα ζητησουμε 2-3 εφικτα πραγματα οι ιδιοκτητες της πιστας ή αυτος ο ερμος ο υπευθυνος(1 ατομα ειναι 365 μερες το χρονο στην πιστα)οταν τον προσβλουμε και απο πανω...
Ισως τελικα το οτι τα τελευταια Σ/Κ βλεπω περισσοτερο κοσμο στην πιστα και με ειχε γεμισει χαρα τελικα εχει και αρνητικες επιπτωσεις...
-
-
Εμένα στις 06/01 δεν μου άρεσε που κάποιοι έμπαιναν στην πίστα χωρίς κράνος...
-
Μια που αρχίσαμε παράθεση προσωπικών εμπειριών να πως πως όσες φορές έχω πάει στην πίστα (και είναι πολλές ) ΠΑΝΤΟΤΕ μου έχουν δώσει απόδειξη.
Στις 6/1 ήμουν στην πίστα ως επισκέπτης (δεν μπήκα καθόλου) και το πρώτο πράγμα που μου είπε ο ΚΠ όταν με είδε είναι πως η πίστα θα κλείσει στις 13:00 για κάποιο 'γύρισμα' και ότι η κατάστασή της μετά τις βροχές δεν είναι και ότι καλύτερο από θέμα πρόσφυσης.Τώρα αν ο ΚΠ ενημερώνει επιλεκτικά δεν το γνωρίζω, αλλά δεν το πιστεύω κιόλας.
-
Ο χρήστης passat1.8t έγραψε:
Τώρα αν ο ΚΠ ενημερώνει επιλεκτικά δεν το γνωρίζω, αλλά δεν το πιστεύω κιόλας.
Αφού δεν το γνωρίζεις γιατί δεν το πιστεύεις
Πίστεψέ με δεν θα έγραφα αν δεν μιλούσα με παιδιά να μου λέγανε πόσο νευριασμένοι είναι με αυτό το θέμα, την μη ενημέρωση δηλαδή.
Βλέποντας μάλιστα ένα φίλο ο οποίος (δυστυχώς δεν τον πρόλαβα) μόλις είχε πληρώσει και φυσικά δεν του είπε τίποτα για την κατάσταση της πίστας.
Πριν μπει τον ενημέρωσα πως έχουν τα πράγματα μέσα και μόλις βγήκε μου είπε πως ήταν πολύ χειρότερα απ'ότι του τα περιέγραψα.Για την αναρχία που επικρατούσε μέσα τι να λέμε.....
-
Ο χρήστης gatony έγραψε:
Πίστεψέ με δεν θα έγραφα αν δεν μιλούσα με παιδιά να μου λέγανε πόσο νευριασμένοι είναι με αυτό το θέμα, την μη ενημέρωση δηλαδή.
Βλέποντας μάλιστα ένα φίλο ο οποίος (δυστυχώς δεν τον πρόλαβα) μόλις είχε πληρώσει και φυσικά δεν του είπε τίποτα για την κατάσταση της πίστας.
Πριν μπει τον ενημέρωσα πως έχουν τα πράγματα μέσα και μόλις βγήκε μου είπε πως ήταν πολύ χειρότερα απ'ότι του τα περιέγραψα.Για την αναρχία που επικρατούσε μέσα τι να λέμε.....
Δεν το πιστεύω γιατί γνωρίζω τον Κώστα και πως συμπεριφέρεται.
Αν όντως δεν ενημέρωνε όλους έχει κάνει φάουλ.Η δική μου απορία πάντως είναι πως μαζεύτηκαν εδώ τόσοι 'αναμάρτητοι' και έχουν αρχίσει και τον 'λιθοβολούν' με χαρακτηριστική ευκολία και άνεση, ειδικά αφού δεν μπαίνει σχεδόν ποτέ εδώ, οπότε δεν μπορεί να υπάρξει και αντίλογος...
Όσο για την άθλια κατάσταση της πίστας στις 6/1 θα συμφωνήσω αφού ΟΛΑ τα αυτοκίνητα που έβγαιναν από μέσα είχαν look WRC μετά από βρεγμένη ειδική του Rally New Zealand (μιλάμε για ΠΟΛΥ λάσπη , και όχι από αυτή που ρίχνουν μερικοί στον Κώστα... από την άλλη την κανονική)
-
ΟΚ δηλαδη για τη λασπη τι θα επρεπε να εχει γινει ? Να μπει μεσα με μια σκουπα ή σφουγγαρια και να προσπαθει να μαζεψει τα νερα ?
Καλως ή κακως η πιστα αυτη δεν ειναι οτι καλυτερο απο πλευρας υποδομης, αλλα δεν εχει νοημα να πυροβολουμε τον υπευθυνο εκει, ιδιως απο τη στιγμη που ειναι μονος του και το μονο που προλαβαινει να κανει ειναι να ελεγχει ποιος μπαινει και ποιος βγαινει (εννοω και στην εισοδο αλλα και μεσα στην πιστα). Δεν ειναι και τοσο απλο αυτο με τοσο πολυ κοσμο οσο ειχε στις 6/1. -
Τελικά το rumour που ακούστηκε για **επέκταση **της πίστας...ισχύει ?
@dimsabas Φταίει το firewall μάλλον και τσού φωτό
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Τελικά το rumour που ακούστηκε για **επέκταση **της πίστας...ισχύει ?@dimsabas Φταίει το firewall μάλλον και τσού φωτό
-
Δεν ήμουν στην πίστα στις 6/1 (αν και ήμουν πολύ κοντά) αλλά μου φαίνονται τουλάχιστον ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ αυτά που γράφονται.
Εχοντας έρθει αρκετές δεκάδες φορές στην πίστα, ΠΟΤΕ δεν υπήρξε περίπτωση να μη δοθεί απόδειξη από τον Κώστα Πανουργιά, ούτε να μην ειδοποιηθώ εγώ ή κάποιος άλλος σε περίπτωση προβλήματος στην πίστα.-
-
Ο χρήστης Jimmy_Caesar έγραψε:
Δεν ήμουν στην πίστα στις 6/1 (αν και ήμουν πολύ κοντά) αλλά μου φαίνονται τουλάχιστον ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ αυτά που γράφονται.Εχοντας έρθει αρκετές δεκάδες φορές στην πίστα, ΠΟΤΕ δεν υπήρξε περίπτωση να μη δοθεί απόδειξη από τον Κώστα Πανουργιά, ούτε να μην ειδοποιηθώ εγώ ή κάποιος άλλος σε περίπτωση προβλήματος στην πίστα.-
Δηλαδή, όσα παιδία ήταν στην πίστα εκείνη την ημέρα και ισχυρίζονται ότι είχε το μαύρο της το χάλι, λένε ψέματα ή είχαν πάθει ομαδική παράκρουση;
(Δεν ομιλώ για τα περί αποδείξεων – αλλά για την κατάσταση στην πίστα)
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Δεν ήμουν στην πίστα στις 6/1 (αν και ήμουν πολύ κοντά) αλλά μου φαίνονται τουλάχιστον ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ αυτά που γράφονται.
Εχοντας έρθει αρκετές δεκάδες φορές στην πίστα, ΠΟΤΕ δεν υπήρξε περίπτωση να μη δοθεί απόδειξη από τον Κώστα Πανουργιά, ούτε να μην ειδοποιηθώ εγώ ή κάποιος άλλος σε περίπτωση προβλήματος στην πίστα.-
Δηλαδή, όσα παιδία ήταν στην πίστα εκείνη την ημέρα και ισχυρίζονται ότι είχε το μαύρο της το χάλι, λένε ψέματα ή είχαν πάθει ομαδική παράκρουση;
(Δεν ομιλώ για τα περί αποδείξεων – αλλά για την κατάσταση στην πίστα)
O Jimmy_Ceasar όμως μιλάει για τα περί αποδείξεων και όχι για το χάλι της πίστας, οπότε 'ειρήνη υμίν'
-
παντως για να το ξεκαθαρίσουμε εγω οταν πηγα το παιδι με ενημερωσε Και για το κλεισιμο στις 1 αλλα Και για τις λασπες...
πήρα και απόδειξη..
πάντως και όσοι λένε πως δεν πήραν δεν νομίζω να είχαν λόγο να πουν ψέματα όπως και ο υπάλληλος άλλωστε.. τεσπα, γιατι κολλάμε σε τέτοια πράγματα...
-
Δε νομίζω οτι λιθοβόλησε κανεις τον υπευθυνο της εισόδου στην πίστα. όσοι απο εμας ηταν εκει έγραψαν τις εντυπώσεις τους.. Δεν μας είπε οτι έχει λάσπες μεσα και νερό και επίσης δεν μας έδωσε απόδειξεις για τα εισητήρια. Απλά πράγματα. Τον περασμένο μήνα πάλι δεν μας έκοψε απόδειξεις γιατι επίσης δεν είχε μπλοκ. Λέω κάτι λάθος? Διακρίνετε καμια δόση υπερβολής?
Και επίσης δε νομίζω οτι έχει σημασία αν κανεις είναι μονιμος επισκέπτης της πίστας ή απλά πηγαίνει μια φορά το τρίμηνο.
Τελος πάντων δεν με ενδιαφέρει να κοντραριστώ με κανεναν μου αρέσει η μοναδική πίστα που υπάρχει και θα συνεχίσω να πηγαίνω..
-
Ο χρήστης Nikos_bugsR έγραψε:
Εντυπωσιακή η παρουσία του Peugeot Club με τα 'ψαγμένα' 206 και μερικά φονικά 106 (ειδικά εκείνο το μαύρο με το short-shift)
ελπίζω ότι αυτό δεν το γράφεις με την κακή έννοια του όρου
Φυσικά όχι. Αναφερόμουν στο γεγονός ότι πήγαιναν τόσο γρήγορα που θα μπορούσαν άνετα να χαρακτηριστούν 'φονείς γιγάντων'. (Θα ήταν ξεκάθαρο αν έγραφα 'φονικά γρήγορα 106'. Άτιμη διόρθωση, εκτέθηκα πάλι! )
-
Ο χρήστης gatony έγραψε:
Aντωνη,εκτος απο τον Στελιο που με πηρε και με ενημερωσε πριν φτασουμε καν στην πιστα μιας ενημερωσε σιγουρα και ο Κωστας οπως και πολλους αλλους(τοσο μπροστα μου οσο και συμφωνα με αυτα που μου ειπαν)οποτε μαλλον...ετυχε να μην το αναφερει σε μερικα ατομα!Φανταζομαι οτι ειναι ευκολο να συμβει μιας και ειχε αρκετο κοσμο...
Παντως γενικα οι περισσοτεροι γνωριζαν πριν μπουν και συνηδειτα μπηκαν/μπηκαμε με οτι συνεπιες εχει αυτο...
Οσο για το φιλο που εγραψε για τις αποδειξεις δεν ειναι θεμα κοντρας απλα φανηκε λιγο περιεργα οπως το εγραψες...Εισαι σιγουρος ομως οτι και την προηγουμενη φορα σου ειπαν οτι δεν υπηρχε μπλοκ???
Τελος,κατα την ταπεινη μου αποψη,εχει μεγαλο ρολο το ποσο συχνα επισκεπτεται καποιος την πιστα,για καθαρα στατιστικους λογους δλδ...Βλεπει περισσοτερα πραγματα!Φανταζομαι το δεχεσαι...
Παμε Μεγαρα;