-
Λογική μου φαίνεται η αναγωγή! Λέω να σου δώσω λοιπόν εσένα τα 1000 και να κρατήσω την άλλη χιλιάδα για πάρτη μου!
Είσαι;;;;
-
Έχεις μπει ποτέ σε βρεγμένα Μέγαρα; Ξέρεις πώς γλιστράει; Σκέψου ότι το Miata δεν κρατιέται με 3η και 100+, πόσο μάλλον το δικό σου... Να μου λείπει η χιλιάδα, με 546 είμαι μια χαρά, εκτός αν εννοούσες χιλιάδα ευρώ, οπότε πάω πάσο...
-
Θα είμαι εκεί αύριο το πρωί. Εχει κάτι αγώνες, λένε...
-
οριστε και βιντεο απο τα Μεγαρα .....
made by PEGAN
http://s79.photobucket.com/albums/j157/ ... player.flv
-
Ο δάσκαλος το χει μέσα το drift.. Το πλοίο της αγάπης γιατί δεν ντρίφταρε?
Χάρη έχεις αλλάξει εξατμίσεις?
Ο Pegan την γύρισε την elise? -
Δημητρη ...
Το πλοιο ντριφταρε στην Κ1 ανηλεως .....
Ο δασκαλος , εφυγε .... χωρις ΚΑΝ τα λινα
Ο Pegan τα καταφερε και το γυρισε το elise
και εμενα ναι , εχει larini συστημα εξατμισεων πανω .....
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ο δάσκαλος το χει μέσα το drift.. Το πλοίο της αγάπης γιατί δεν ντρίφταρε?Χάρη έχεις αλλάξει εξατμίσεις?
Ο Pegan την γύρισε την elise?Το πλοίο δεν ντριφτάριζε για τους εξής ΠΟΛΥ απλούς λόγους:
-
Σκοπός μου ήταν να δω πώς πήγαινε το αυτοκίνητο ακολουθώντας ρυθμούς, ει δυνατόν για ένα δίτονο αμάξι, πίστας, και κρατώντας, ει δυνατόν πάλι, γραμμές. Έτσι, και παρά το γεγονός ότι το οδηγούσα σε M-mode (δηλ. SMG στο S6, DSC off & Ρ500sport), το αμάξι με δεδομένο το feedback που έπαιρνε από μένα, πήγαινε όπως ακριβώς το έχουν σετάρει από το Μ-division, δηλ. ΤΕΛΕΙΑ. Ανέβαζε τρελλά σε κάθε σπιθαμή ευθείας, και απαιτούσε σεβασμό στις εισόδους των στροφών, καθώς τα φρένα είναι 'πολιτικών' προδιαγραφών και τα 'φτύνουν' μετά από 5-7 γύρους!
-
Τα λάστιχα ήταν ολοκαίνουρια (
-
-
Ο χρήστης theoM5 έγραψε:
Ανέβαζε τρελλά σε κάθε σπιθαμή ευθείας, και απαιτούσε σεβασμό στις εισόδους των στροφών, καθώς τα φρένα είναι 'πολιτικών' προδιαγραφών και τα 'φτύνουν' μετά από 5-7 γύρους!Το γνωστό και μόνιμο πρόβλημα των M, τα φρένα. Πότε με το καλό θα τα αλλάξεις για κάτι καλύτερο?
Έτσι το όποιο μικρό δείγμα AV που είδατε δεν λέει τίποτα, και σας φυλάω τα καλύτερα για την επόμενη συγκέντρωσή μας που εύχομαι να είναι πολυπλυθέστερη!
Περιμένουμε...
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ανέβαζε τρελλά σε κάθε σπιθαμή ευθείας, και απαιτούσε σεβασμό στις εισόδους των στροφών, καθώς τα φρένα είναι 'πολιτικών' προδιαγραφών και τα 'φτύνουν' μετά από 5-7 γύρους!
Το γνωστό και μόνιμο πρόβλημα των M, τα φρένα. Πότε με το καλό θα τα αλλάξεις για κάτι καλύτερο?
Ποτέ μήπως;;;;:iconcool: Ίσως παίξω λίγο με τα τακάκια, σωληνάκια, και υγρά, αλλά παραπάνω δεν λέει γιατί και το ίδιο το αυτοκίνητο δεν ενδείκνυται για τέτοια μεταχείριση! Προτιμώ να φυλάξω τα λεφτά μου (μιας και μια καλή τετράδα φρένα πάνε όσο ένα μικρό αμάξι) για να έχω στο άμεσο μέλλον ένα ταχύτατο Caterham ή κάποιο extreme Elise MkI, παρά να τα σκορπίσω σε αφτερ-μαρκετάδες ανά την υφήλιο (όπως είχα κάνει με το Λιζάκι..Όχι ότι δεν το απόλαυσα δηλ. απλά δεν διήρκεσε όσο εγώ θα ήθελα και ήμουν σε θέση να απολαύσω...).
Έτσι το όποιο μικρό δείγμα AV που είδατε δεν λέει τίποτα, και σας φυλάω τα καλύτερα για την επόμενη συγκέντρωσή μας που εύχομαι να είναι πολυπλυθέστερη!
Περιμένουμε...
Αν μη τι άλλο εσύ και ο dimsabas έχετε καταγράψει τον μεγαλύτερο χρόνο αναμονής για psgr ride...Ελπίζω σύντομα το raincheck να μετατραπεί σε vis-a-vis συνάντηση...
-
Ο χρήστης theoM5 έγραψε:
Αν μη τι άλλο εσύ και ο dimsabas έχετε καταγράψει τον μεγαλύτερο χρόνο αναμονής για psgr ride...Ελπίζω σύντομα το raincheck να μετατραπεί σε vis-a-vis συνάντηση...Και γω ελπίζω..
-
θα μετατραπει ....
-
Αλήθεια, προβλέπεται κάποια 4TF συνάντηση , εντός 'Μεγάρου', στο άμεσο μέλλον;;;;
-
Ο χρήστης theoM5 έγραψε:
Αλήθεια, προβλέπεται κάποια 4TF συνάντηση , εντός 'Μεγάρου', στο άμεσο μέλλον;;;;Σέρρες βολέυουν?
-
Ο χρήστης theoM5 έγραψε:
Αλήθεια, προβλέπεται κάποια 4TF συνάντηση , εντός 'Μεγάρου', στο άμεσο μέλλον;;;;Έλα μου ντε... Δεν θα παίξει τίποτα φθινοπωρινό, πριν αρχίσουν οι βροχές; Θα μου ξεραθούν τα καβατζωμένα bridgestone!!!
-
Το thread λέει για 'Μέγαρα', έτσι δεν είναι ;;;;
-
Περιμένουμε απάντηση για διαθέσιμη ημερομηνία.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Περιμένουμε απάντηση για διαθέσιμη ημερομηνία.Aντε πια
-
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Περιμένουμε απάντηση για διαθέσιμη ημερομηνία.
Aντε πια
Ναι, αλλά πείτε το λίγο έγκαιρα, ώστε να προλάβουμε να οργανωθούμε κι εμείς που έχουμε να διασχίσουμε ολόκληρο πέλαγος... Για πότε περίπου έχετε ζητήσει;
-
Μέσα στον Οκτώβριο, εκτός του επόμενου Σ/Κ...αλλά μπορεί να μην υπάρχει καμιά διαθέσιμη. Θα δούμε.
Νάσο, θα έχουμε τουλάχιστον 2 εβδομάδες προειδοποίηση.
Παμε Μεγαρα;