-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
η άσφαλτος, οι λακούβες, οι εγκαταστάσεις, η οργάνωση, η εξυπηρέτηση κλπ.
Δυστηχώς η άσφαλτο παραμ'ενει στα ίδια επίπεδα,αλλά όλος ο υπόλοιπος χώρος είναι άψογος!
Δηλαδή; Εγώ ίδιο τον βρήκα και τον υπόλοιπο χώρο...! Αναφέρομαι στα pits και τις εγκαταστάσεις, δεν ξέρω αν εννοείς κάτι άλλο Παντελή. Δεν μπήκα στην πίστα, οπότε ίσως εννοείς κάτι που δεν είδα.
Θέμη,δεν ξέρω τι περίμενες να δείς.Για τα δεδομένα τα δικά μου ήταν οκ η πίστα σε σχέση με άλλες φορές.Οι εξόδοι διαφυγής μου φάνηκαν οτι 'λειτουργούσαν'(είδαμε 2-3 εξόδους) και είχαν καθαριστεί από τις κοτρώνες.
Δεν περίμενα να δω τραγικές διαφορές αφού δεν πέφτει χρήμα στη πίστα.....αλλά είδα μερικές....έστω και λίγες.
Ευτυχώς,υπήρχε και καφές -
Ο χρήστης pad έγραψε:
ήταν ΟΚ η πίστα σε σχέση με άλλες φορές.Σε σχέση με άλλες φορές, ναι, ήταν περιποιημένη και καθαρή!
Μάλιστα, θα έλεγα ότι τον τελευταίο καιρό φαίνεται να είναι καθαρή η πίστα αρκετά πιο συχνά απ' ό,τι παλαιότερα, κάτι που μάλλον οφείλεται σε περισσότερη φροντίδα, παρά στην τύχη, και αυτό είναι πολύ θετικό και μπράβο στο Γιάννη και όποιον άλλο το φροντίζει!
Απλά εννοούσα πως ο ευρύτερος χώρος απέχει ακόμα αρκετά από το να είναι 'άψογος', κάτι που φυσικά δεν είναι στο χέρι κανενός άλλου παρά της ιδιοκτησίας της πίστας
Τα παραπάνω δεν είναι γκρίνια! Θεωρώ πολύ θετικό που η πίστα άρχισε να διοργανώνει open days!
-
Για όσους δεν πρόλαβαν να ξεμουδιάσουν, να στήσουν ή να δοκιμάσουν ή δεν ήρθαν λόγω του καιρού
**Το Athens Circuit - Megara συμπληρωματικά με το πρώτο Open Trackday για το 2010, το Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2010, θα ανοίξει τις πύλες του και την Κυριακή 31 Ιανουαρίου. **
Η ημέρα θα ξεκινήσει στις 09:00 με την εγγραφή στην γραμματεία, κατά την διάρκεια της οποία οι οδηγοί θα χωριστούν σε γκρούπ ανάλογα με την εμπειρία τους .
Θα ακολουθήσει τεχνικός έλεγχος των οχημάτων (φρένα, ελαστικά, ζώνες κλπ) , μετά το briefing, στο οποίο θα αναφερθούν οι κανόνες ασφαλείας.
Η πίστα θα είναι στην διάθεση σας από τις 10 ως τις 17, με ένα διάλειμμα μιας ώρας το μεσημέρι.
Ανάλογα με τον αριθμό και την ροή των συμμετεχόντων, το trackday θα γίνει είτε με καθεστώς open pit lane , είτε με 20λεπτα sessions.
Υπενθυμίζω πως για τους αρχάριους θα γίνουν πρίν την έναρξη της εκδήλωση 3 γύροι πίσω από safety car για να δούν την πίστα.
Xρήση κράνους και ζώνης ασφαλείας ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ
Δεν επιτρέπεται το drift και η είσοδος σε οχήματα που υπερβαίνουν τα 95 db/3000 rpmΣυμμετοχή 60 ευρώ για άυτοκίνητα δρόμου, 80 ευρώ για τα αγωνιστικά
Για κρατήσεις τηλεφωνήστε στο 22960-25099 ή στειλτε email στο i.athanasakos@athenscircuit.gr
http://www.athenscircuit.gr -
Ωραία! Δεν μπόρεσα να έρθω προχθές αλλά, χωρίς να ξέρω αν θα μπω λόγω τεχνικών λεπτομερειών, την Κυριακή αυτή θα είμαι εκεί κατά 99%...
-
Ο χρήστης yiannis2002 έγραψε:
Για όσους δεν πρόλαβαν να ξεμουδιάσουν, να στήσουν ή να δοκιμάσουν ή δεν ήρθαν λόγω του καιρού**Το Athens Circuit - Megara συμπληρωματικά με το πρώτο Open Trackday για το 2010, το Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2010, θα ανοίξει τις πύλες του και την Κυριακή 31 Ιανουαρίου. **
Η ημέρα θα ξεκινήσει στις 09:00 με την εγγραφή στην γραμματεία, κατά την διάρκεια της οποία οι οδηγοί θα χωριστούν σε γκρούπ ανάλογα με την εμπειρία τους .
Θα ακολουθήσει τεχνικός έλεγχος των οχημάτων (φρένα, ελαστικά, ζώνες κλπ) , μετά το briefing, στο οποίο θα αναφερθούν οι κανόνες ασφαλείας.
Η πίστα θα είναι στην διάθεση σας από τις 10 ως τις 17, με ένα διάλειμμα μιας ώρας το μεσημέρι.
Ανάλογα με τον αριθμό και την ροή των συμμετεχόντων, το trackday θα γίνει είτε με καθεστώς open pit lane , είτε με 20λεπτα sessions.
Υπενθυμίζω πως για τους αρχάριους θα γίνουν πρίν την έναρξη της εκδήλωση 3 γύροι πίσω από safety car για να δούν την πίστα.
Xρήση κράνους και ζώνης ασφαλείας ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ
Δεν επιτρέπεται το drift και η είσοδος σε οχήματα που υπερβαίνουν τα 95 db/3000 rpmΣυμμετοχή 60 ευρώ για άυτοκίνητα δρόμου, 80 ευρώ για τα αγωνιστικά
Για κρατήσεις τηλεφωνήστε στο 22960-25099 ή στειλτε email στο i.athanasakos@athenscircuit.gr
http://www.athenscircuit.grΣε αυτο το Trackday μπορει να παει οποιος θελει ή πρεπει να εισαι παλι σε καποιο club?
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Ωραία! Δεν μπόρεσα να έρθω προχθές αλλά, χωρίς να ξέρω αν θα μπω λόγω τεχνικών λεπτομερειών, την Κυριακή αυτή θα είμαι εκεί κατά 99%...Τέλεια!
Κι εγώ μάλλον θα περάσω μια βόλτα...δε ξέρω αν θα μπω ή όχι...αλλά μια βόλτα θα τη κάνω από τα Μέγαρα
-
A ok καταλαβα μαλλον μπαινει οποιος θελει.
-
Ο χρήστης Evgenios έγραψε:
Σε αυτο το Trackday μπορει να παει οποιος θελει ή πρεπει να εισαι παλι σε καποιο club?
όποιος θέλει, με ότι αυτοκίνητο θέλει, αρκει να μην είναι ιδιαίτερα θορυβώδες (πάνω από 95 db στις 3000 στρ) και να στέκεται αξιοπρεπώς = να μην είναι ετοιμο να διαλυθεί μέσα στην πίστα
-
Ετοιμάζουμε συναντησούλα για βόλτα, καφέ, φαγητό και ό,τι άλλο προκύψει με στόχο τη παρακολούθηση του εν λόγω 'θεάματος' εδώ: viewtopic.php?p=1751982#p1751982
Όσοι πιστοί...
-
πολύ καλή ιδέα και ευκαιρία να γνωριστούμε.
Θα είμαι ήδη εκεί, οπότε όταν έρθετε περάστε από την γραμματεία να τα πούμε -
Tην Κυριακή το μενού μου περιλαμβάνει εργασία και χαρά , οπότε δεν θα μπορέσω να παρευρεθώ στο 'Mέγαρον'...
-
Μάλλον δεν θα μπορέσω να έρθω με το Blue-ray τερατάκι μου...
Λίγο η οικογένεια, λίγο η δουλειά που πιέζει ασφυκτικά για κάποια θέματα, θα με κρατήσουν (για 3η φορά μέσα σ'ένα μήνα... ) μακρυά από τις πίστες!Να περάσετε όλοι σας καλά, και σύντομα θα τα πούμε και πάλι στα γνωστά λιμέρια!
-
Όποιος θέλει...ραντεβού: viewtopic.php?f=11&t=38847&p=1756850#p1756850
-
Πως ηταν σημερα?
Εβρεξε καθολου? -
-
Μπραβο Νικο, πολυ καλες!
-
Όντως, πολύ καλές !
-
Thx boys
Θα μπορούσαν να ήταν και καλύτερες αν δεν είχα ξεχάσει το ISO στο 1600
Ο φακός είναι 200άρης...18-200 και οι περισσότερες είναι τραβηγμένες μεταξύ 178-200mm focal length.
-
Ρε παιδια τι ομορφα που ηταν!!Best of για μενα το Εξιζε Τι εργαλειο το ατιμο!!! Ρε Νικο αυτοι οι BMWδακηδες γιατι με κοροιδευαν που ειπα να παμε για φαγητο??Δεν τρωνε οι ξενερωτοι??
-
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
Ρε παιδια τι ομορφα που ηταν!!Best of για μενα το Εξιζε Τι εργαλειο το ατιμο!!! Ρε Νικο αυτοι οι BMWδακηδες γιατι με κοροιδευαν που ειπα να παμε για φαγητο??Δεν τρωνε οι ξενερωτοι??Εμένα μου έκαναν παρατήρηση που κράζω τη 316i
Παμε Μεγαρα;