-
Παιδια το Auto Festival μπορει να αποδειχθει μια χαρα για ενα οικογενειακο TD (~20 αυτ/τα χωρις πολλους παρατρεχαμενους) και τα παιδια εκει ειναι ευγενικα. Το μεγαλο προβλημα ομως ειναι οτι δεν υπαρχει δυνατοτητα για μπες-βγες (στο χωρο) με ασφαλεια απο την ωρα που θα ξεκινησετε μεχρι και που θα τελειωσετε. Μια χαρα (σε σχεση με το καρτοδρομο) απο τεχνικης αποψης και ειδικα τη πρωτη φορα θα το φχαριστηθειτε. Συμφερει η 'κατηφορικη' διαδρομη γιατι δειχνει περισσοτερο ασφαλης αν διαμορφωθει καταλληλα με τις κορυνες, αλλα και παλι αν φυγεις στο καθαρα τσιμεντενιο κομματι -ερχομενος δλδ απο το πανω κομματι της 'πιστας' προς την 'πυλη'- δεν εχεις χωμα ή κατι να σε φρεναρει και πας κατευθειαν σε καγκελα-λαστιχα.
ΥΓ: Ας ελπισουμε να ανοιξουν ξανα τα Μεγαρα και για ιδιωτες, οπως ηταν και με τον Κωστα (Πανουργια). Αν γινει αυτο πανε ολα τα αλλα περιπατο. Καλο, χρυσο, το καρτοδρομο και ξελασπωσε τα clubs στα δυσκολα, αλλα τα αυτοκινητα στις πιστες τους και τα καρτ στις δικες τους...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Εχουν τουμπαρει αυτοκινητα σε trackday στα Μεγαρα, λογω των curbs...?
Εγω για το μονο που εχω ακουσει, ειναι σε αγωνα λογω του οτι σκαλωσε στην αμμοπαγιδα.
Που και παλι, κατα την ταπεινη μου γνωμη, πρεπει να πηγαινεις γυρευοντας για να τουμπαρεις στα Μεγαρα.Ναι, έχουν τουμπάρει. Ignis και 106.
Κι ένα SportKa... Δε χρειάζεται να πηγαίνεις δίχως αύριο, αρκεί να σου γλιστρήσει λίγο παραπάνω και να σβουρίξεις. Αν αυτό γίνει στην Κ8 όπου έχεις χιλιόμετρα, η κατάληξη είναι αμφίβολη...
-
Ο χρήστης johanndelta έγραψε:
Παιδια το Auto Festival ειναι μπορει να αποδειχθει μια χαρα για ενα οικογενειακο TD (~20 αυτ/τα χωρις πολλους παρατρεχαμενους) και τα παιδια εκει ειναι ευγενικα. Το μεγαλο προβλημα ομως ειναι οτι δεν υπαρχει δυνατοτητα για μπες-βγες (στο χωρο) με ασφαλεια απο την ωρα που θα ξεκινησετε μεχρι και που θα τελειωσετε. Μια χαρα (σε σχεση με το καρτοδρομο) απο τεχνικης αποψης και ειδικα τη πρωτη φορα θα το φχαριστηθειτε. Συμφερει η 'κατηφορικη' διαδρομη γιατι δειχνει περισσοτερο ασφαλης αν διαμορφωθει καταλληλα με τις κορυνες, αλλα και παλι αν φυγεις στο καθαρα τσιμεντενιο κομματι -ερχομενος δλδ απο το πανω κομματι της 'πιστας' προς την 'πυλη'- δεν εχεις χωμα ή κατι να σε φρεναρει και πας κατευθειαν σε καγκελα-λαστιχα.ΥΓ: Ας ελπισουμε να ανοιξουν ξανα τα Μεγαρα και για ιδιωτες, **οπως ηταν και με τον Κωστα (Πανουργια). **Αν γινει αυτο πανε ολα τα αλλα περιπατο. Καλο, χρυσο, το καρτοδρομο και ξελασπωσε τα clubs στα δυσκολα, αλλα τα αυτοκινητα στις πιστες τους και τα καρτ στις δικες τους...
ο κωστας εχει πιασει δουλεια στη Λαμια...και το βλεπω απιθανο να παει..τωρα για το τι 8α κανουν με την πιστα σκοταδι..!!
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
κλειστο ειναι το βαγονι που μπαινουν τα αυτοκινηταΠότε έγινε αυτό? Εχει πολύ καιρό?
-
τον Δεκεμβριο που ανεβηκα υπηρχε,και απο τον Νοεμβριο που ανεβηκαν φιλοι σε τετοιο βαγονι κλειστο εβαλαν τα αυτοκινητα τους.Μεγαλο βαγονι που χωραει πανω κατω 10-12 αυτοκινητα.
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
τον Δεκεμβριο που ανεβηκα υπηρχε,και απο τον Νοεμβριο που ανεβηκαν φιλοι σε τετοιο βαγονι κλειστο εβαλαν τα αυτοκινητα τους.Μεγαλο βαγονι που χωραει πανω κατω 10-12 αυτοκινητα.Και πέρσυ που ανεβήκαμε, ίδιο ήταν Δημήτρη.
-
Πιο παλιά ήταν ανοιχτά και μετά θυμάμαι υπήρχαν ανάμικτα, ένα ανοιχτό κι ένα κλειστό. Λογικά πλέον μόνο κλειστά βαγόνια αλλά μπορεί να υπάρχουν και τα ανοιχτά. Ίσως στα ανοιχτά να χωράνε καλύτερα τίποτα ψηλά τζίπ.
-
-
^^ ΜΕΣΑ το http://www.RX8FORUM.gr !!!
επιτελους !!!
-
Δεν θα προλάβω να έχω το νέο μου αγγλικό 'όπλο'!
Άσε που είναι και για μας τους πατεράδες ημέρα για quality time με την οικογένεια!.. -
Για λεπτομέρειες: www.psclub.gr
-
Η φωτό πάντως είναι φτυστή η πίστα στα Μέγαρα!!
-
Ακριβώς!
Νομίζω πως είναι γραφίστας ο εκεί πρόεδρος...
-
Με ένα πολύ αφαιρετικό μάτι, θα μπορούσε να είναι και η πίστα των Μεγάρων...
Γιατί μου την λες έτσι ρε kouk... εγώ μια χαρά την βλέπω
(η αλήθεια είναι ότι είναι λίγο ωραιοποιημένο... ΟΚ υπόσχομαι ότι θα τραβήξω φωτό και από εδώ και πέρα θα βάζω κανονικές)
-
Ωραία και αισιόδοξη είναι η φωτογραφία Τάσο! Μακάρι κάποτε να γίνει έτσι στην πραγματικότητα!
-
Ο χρήστης Sidobre έγραψε:
Με ένα πολύ αφαιρετικό μάτι, θα μπορούσε να είναι και η πίστα των Μεγάρων...Γιατί μου την λες έτσι ρε kouk... εγώ μια χαρά την βλέπω
(η αλήθεια είναι ότι είναι λίγο ωραιοποιημένο... ΟΚ υπόσχομαι ότι θα τραβήξω φωτό και από εδώ και πέρα θα βάζω κανονικές)
Τάσο, αμα την βλέπεις μια χαρά έχουμε πρόβλημα! Εκτός αν εννοείς την φωτογραφία (που είναι κούκλα) και όχι την πίστα!
Θα έρθουμε...Θα έρθουμε!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Η φωτό πάντως είναι φτυστή η πίστα στα Μέγαρα!!Νταξ αν εξαιρεσεις τα κερμπ,το γρασιδι και την ποιοτητα ασφαλτου και τη χαραξη,εμενα μου φερνει αρκετα σε Μεγαρα...
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Νταξ αν εξαιρεσεις τα κερμπ,το γρασιδι και την ποιοτητα ασφαλτου και τη χαραξη,εμενα μου φερνει αρκετα σε Μεγαρα...
Λες για το χαος στο βαθος;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Νταξ αν εξαιρεσεις τα κερμπ,το γρασιδι και την ποιοτητα ασφαλτου και τη χαραξη,εμενα μου φερνει αρκετα σε Μεγαρα...
Λες για το χαος στο βαθος;
Οχι. Λέει για τα πετραδάκια πάνω στην άσφαλτο!
-
Κοιταξτε τον ουρανο ! !
Ολοϊδιος.
Παμε Μεγαρα;