-
Κατά τις 10 θα είναι εκεί οι πρώτοι, μέχρι τις 11 να έχουμε μαζευτεί σιγά σιγά
-
Πανο να φορας το αντιανεμικο σου
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Πανο να φορας το αντιανεμικο σουκάποιος ευλογεί τα... γένια του
χμμμ πολύ δελεαστική πρόταση... θα κάνω τα αδύνατα δυνατά να ... σας θαυμάσω από κοντά
-
Ε αν δεν το βαλουμε και στα Μεγαρα,που θα το βαλουμε ???
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Ε αν δεν το βαλουμε και στα Μεγαρα,που θα το βαλουμε ???Βρε δεν τα αφήνεις αυτά?
Φορτωμένο με λάστιχα δεν πρόκειται να το ξαναδούμε το πορτοκαλάκι!!!
'Κυρία' θα το έχεις τώρα!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ε αν δεν το βαλουμε και στα Μεγαρα,που θα το βαλουμε ???
Βρε δεν τα αφήνεις αυτά?
Φορτωμένο με λάστιχα δεν πρόκειται να το ξαναδούμε το πορτοκαλάκι!!!
'Κυρία' θα το έχεις τώρα!!!
Κ ομως κυριε KΟUK χασατε
Σε πρωτη αποκλειστικη στο φορουμ οι 16αρες Kosei + καινουργια Parada 205/45 που θα εκτελουν χρεη track day ζαντολαστιχων....
Γιατι πριν πεινασουμε μαγειρευουμε κυριοι(παλι στο φαγητο το μυαλο μου)
Νικο το 'θα το βαλουμε' πηγαινε στα αντιανεμικα που φτιαξαμε στο GRC
-
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Κ ομως κυριε KΟUK χασατε
Σε πρωτη αποκλειστικη στο φορουμ οι 16αρες Kosei + καινουργια Prada 205/45 που θα εκτελουν χρεη track day ζαντολαστιχων....Καλέ κυκλοφόρησαν Prada και γι'αυτοκίνητα
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
Κ ομως κυριε KΟUK χασατε
Σε πρωτη αποκλειστικη στο φορουμ οι 16αρες Kosei + καινουργια Prada 205/45 που θα εκτελουν χρεη track day ζαντολαστιχων....Καλέ κυκλοφόρησαν Prada και γι'αυτοκίνητα
Γιατι δεν εχουν ψυχη αυτα ???
-
Θεσσαλονικη ή Μεγαρα ?
That is the question!
Ο καιρος θα διξει -
Ο χρήστης Jasonclio έγραψε:
Θεσσαλονικη ή Μεγαρα ?
That is the question!
Ο καιρος θα διξειΠου να τρέχεις τώρα Σαλόνικα?
Πάρε το Ι να πάρω κ εγώ το άλλο Ι κ πάμε να παίξουμε ???
ή να πάρουμε κ τα 2 ΙΙ μαζί? το ένα ΙΙ θα έρχετε από Πάτρα
με τόσα 1 κ 2 μας λείπει το Χ για το 13άρι..... -
Ρε,,,,, χιώτες είστε που θα τα φέρετε 2-2 ????
εγώ θα μαι εκεί, ελπίζω να βρέχει κιόλας...... αύριο θα στρωθώ να φτιάξω και μία βάση να στηρίξω την κάμερα στο κάθισμα... ελπίζω να βρέχει....
Μακάρι να βρέχει....
Μακάρι.......
να......
βρεχει......
(συγγνώμη αλλά μόνο με βρεγμένα μέγαρα driftάρει το croissant.....
-
Ο χρήστης grc πανος έγραψε:
Ρε,,,,, χιώτες είστε που θα τα φέρετε 2-2 ????εγώ θα μαι εκεί, ελπίζω να βρέχει κιόλας...... αύριο θα στρωθώ να φτιάξω και μία βάση να στηρίξω την κάμερα στο κάθισμα... ελπίζω να βρέχει....
Μακάρι να βρέχει....
Μακάρι.......
να......
βρεχει......
(συγγνώμη αλλά μόνο με βρεγμένα μέγαρα driftάρει το croissant.....
Ψιτ φιλαράκι μην λες τέτοια και θέλω να βάλωω σλίκ
-
Το πιθανότερο είναι να είμαι και εγώ, θα είμαστε κάποια παιδιά απ'το club
Exω καιρό να δω κάποιους από εσάς και σας πεθύμησα
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Θα ειναι ναι! Αν και εχω ταξει οτι σε FIAT θα ζεστανω το κοκκαλακι μου την επομενη φορα!
Σε τρελό και σε γιατρό....μην τάξεις!
Την πάτησες!
Θα είμαι εκεί! -
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Θα ειναι ναι! Αν και εχω ταξει οτι σε FIAT θα ζεστανω το κοκκαλακι μου την επομενη φορα!
Την πάτησες!
Θα είμαι εκεί!Ο Ιπτάμενος Γιατρος
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Την πάτησες!
Θα είμαι εκεί!Εγω την πατησα ή εσυ? Που θα γινει το αυτοκινητο σου 'living room'?
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Την πάτησες!
Θα είμαι εκεί!Εγω την πατησα ή εσυ? Που θα γινει το αυτοκινητο σου 'living room'?
Έχουν οι γκαρσονιέρες living room ;
-
Καταρχάς να ευχηθώ καλή χρονιά από όλες τις απόψεις. Βλέπετε, μπαίνω μετά από απουσία 15 ημερών ...
Την Παρασκευή ίσως περάσω για να παραλάβω το χριστουγεννιάτικο δώρο μου αλλά και για να τα πούμε λίγο από κοντά. Να το βάλω πάντως μέσα αποκλείεται γιατί πολύ απλά, θα είναι στεγνά. Πήγα όμως σήμερα και η βροχή απλώς δεν παίζεται από καμιά άποψη. Ελάχιστος κόσμος, το Miata να συμπεριφέρεται λες και έχει 400 άλογα, τα λάστιχα να αντέχουν τουλάχιστον 250 trackdays και οι αστραπές να δίνουν μια ρομαντική διάσταση σε μία κατά τα άλλα βίαια συμπεριφορά (ναι, οι πάντες είναι αυτή).
Μετά λοιπόν από 197.5 αγωνιστικά χιλιόμετρα (βγάλτε 3-4 για τον απαραίτητο ανεφοδιασμό), αναφέρω ότι πολύ δύσκολα θα ξανασχοληθώ με στεγνά Μέγαρα κι αυτό, μόνον εφόσον είναι καλοκαίρι, δε λέει να βρέξει με τίποτα κι έχω λυσσάξει για πίστα.
Δεν ξέρω από πού να ξεκινήσω... Το Miata είναι από τα πιο φιλικά αυτοκίνητα για drift και το απέδειξε περίτρανα σήμερα. Απλώς το κάνεις ό,τι θέλεις στην ευλογημένη βροχή που κάνει την ισχύ του 1.8 να φαίνεται υπεραρκετή. Τιμονιά με 100+, 3η στο κιβώτιο και το πόδι στο πάτωμα και το ΜΧ δίπλωνε λες κι ήταν Viper... Αποσταθεροποίηση στην Κ8, όλη η Κ9 με το πλάι μέχρι και μετά, βαθιά εκεί στην ευθεία...
Σε κάποια φάση γυρνάω στο συνοδηγό μου και του λέω 'έτσι όπως πάει εδώ μέσα το ΜΧ, τα χέζω όλα τα S2000 και τα Elise και όλα'. Δε θέλω τίποτα άλλο από ΜΧ και βρεγμένα Μέγαρα. Τόσο φιλικό και προβλέψιμο και με δύναμη για να κάνεις ιερωμένους . Τι παραπάνω να ζητήσεις; Τα πίσω λάστιχα βέβαια ήταν μεταχειρισμένα, ίσως με ολοκαίνουρια να μην παρείχε τόσοοοοοοο μεγάλη ελευθερία κινήσεων.
Κρίμα που δε μαζευτήκαμε περισσότεροι. Δυστυχώς την Παρασκευή η πίστα θα είναι στεγνή . Πάντως, με 40 ευρώ, το να κάνεις 90+ γύρους ουσιαστικά μόνος σου, μπορεί να χαρακτηριστεί κορυφαίο value for money. Μέχρι να δεις τη σπασμένη ζάντα του άλλου ΜΧ5, την αδιαφορία του αλυτάρχη να έρθει να βοηθήσει το RX8 να ξεκολλήσει, τα νερά που πλημμύρισαν όλη την Κ6 (είχατε φύγει όταν έγινε αυτό).
Θάνατος στο στεγνό ...
Σύντομα θα έχουμε και videάκια ! -
Εμένα θα με βολτάρει κανένας?
Παμε Μεγαρα;