-
Δεν έχω διαβάσει τα υπόλοιπα ποστ για να έχω άποψη για το τι έχει ειπωθεί αλλά ...
Μεγαλύτερα ζώα από τους βρωμοταρίφες πραγματικά δεν υπάρχουν
Όσοι οδηγούν μηχανή θα με καταλάβουν καλύτερα...οδηγάνε άναρχα ,ατσούμπαλα και όταν κάνουν μλκ βγαίνουν και από επάνω...
ΜιΑ φορά γύριζα από προπονηση και ενώ ήμουν ακόμα ζεστός ταρίφας με κλείνει και μου λέει... 'κατέβα κάτω ρε αναρχικέ...αν σου βαστάει...' Την ΄πλήρώσε μόνο ο καθρέφτης του... -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Δεν έχω διαβάσει τα υπόλοιπα ποστ για να έχω άποψη για το τι έχει υποθεί αλλά ...Ε μη διαβάσεις καλύτερα γιατί θα σού ανέβει το αίμα στο κεφάλι.
(Ασχετο... 'τι έχει υποθεί' )
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Δεν έχω διαβάσει τα υπόλοιπα ποστ για να έχω άποψη για το τι έχει υποθεί αλλά ...
Ε μη διαβάσεις καλύτερα γιατί θα σού ανέβει το αίμα στο κεφάλι.
(Ασχετο... 'τι έχει υποθεί' )
εκ της υπόθεσης...
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Πήρε κανείς χαμπάρι τη νέα καμπάνια του ΕΟΤ; (μάλλον)Έχει τεράστιες αφίσες στην ΑΟ κοντά στο Ελ. Βενιζέλος: φωτογραφία ταρίφα - συμπαθέστατου παππούλη με τραγιάσκα και από κάτω ατάκα 'Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον κυρ Τάδε και την εξυπηρέτησή του', και καλά από τουρίστα που τον εξυπηρέτησε ο ταρίφας.
Εκεινοι οι ξενοι που πληρωσαν για να πανε απο Αθήνα-Σαλονική, και τους γυριζε ασκοπες βολτες μεχρι τελικα να τους ξεβρασει στο Περιστερι ο ταριφας λες να το ξεχασουν ποτε;
-
Εχτες εχω κοπανησει 3 ποτακια σπιτι με τον κολλητο μου και μας παιρνει τηλεφωνο η υπολοιπη παρεα οτι πανε Olymbico στο ΣΕΦ...Τι πιο λογικο λοιπον απο το να παρουμε ενα ταξι να παμε σαν ανθρωποι με ασφαλεια...
Σταματαμε ενα ταξι Opel Omega του καποτε και οδηγος ειναι ενα παπουλης κυριολεκτικα...Και τοτε ξεκιναει το τρενακι του τρομου...Ο παπους σε ολη την διαρκεια της διαδρομης ειχε στομα ανοιχτο, οδηγουσε στην διαχωριστικη των λωριδων και πηγαινε ποτε αριστερα ποτε δεξια κινουμενος με 70 στο ποταμι 22.30 το βραδυ περιπου...Αυτο ειχε σαν συνεπεια να μην μπορουν να προσπερασουν τον παπου ουτε απο την αριστερη ουτε απο την μεσαια και κοντεψε να φαει 2,3 μηχανοβιους...Ειχα παρει αγκαζε την ζωνη και καποια στιγμη του ειπα, αμαν κυριε μου γιατι δεν καθεστε σε μια λωριδα και κατα προτιμηση την δεξια...? Για να εισπραξω σαν απαντηση το αναμενομενο, ''Εγω οδηγαω 30 χρονια δεν θα μου μαθεις εσυ την δουλεια μου....'και βεβαια του απαντησα οτι κι εγω ζω 23 χρονια ,δεν θα μου παρεις εσυ την ζωη μου...Το ταξι σε αθλια κατασταση, να βρωμαει απιστευτα, να χτυπανε τα ημιαξονια, η τουρμπινα απο καπου να χανει καθως εκανε εναν ηχο σαν ...τζουφια ''ανακουφιση'' οπως εχανε καυσαερια και απο το μοτερ ακουγοταν ενας επαναλαμβανομενος χτυπος γκουπ γκουπ που δεν θελω να φανταστω τι ηταν...
Και μετα σκεφτομουν αυτην την διαφημιστικη καμπανια και γελαγα μονος μου...Καποιοι ταριφες ειναι απλα υπανθρωποι, τελος! -
Ταξιτζής παράτησε 15χρονους στη μέση του δρόμου
Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2009, 10:18
Το περιστατικό συνέβη στην Ρόδο το βράδυ του Σαββάτου της 19ης Σεπτεμβρίου, αλλά η καταγγελία βγήκε στην δημοσιότητα από τον πατέρα ενός εκ των τριών ανηλίκων αυτές τις μέρες.
Ένα ταξιτζής παρέλαβε τρεις 15χρονους από την πιάτσα στο Μαντράκι της Ρόδου, είκοσι λεπτά μετά τα μεσάνυχτα.
Τα τρία αγόρια εξήγησαν στον οδηγό ότι οι δύο εξ αυτών θα αποβιβαστούν στην οδό Ενόπλων Δυνάμεων και Χειμάρρας, ενώ ο τρίτος στην οδό Διαγορίδων.
Ο «επαγγελματίας» οδηγός, με αυταρχικό και αγενή τρόπο, καπνίζοντας καθ’ όλη την διάρκεια της διαδρομής, αρνήθηκε να μεταφέρει τα παιδιά στον ακριβή προορισμό τους, λέγοντάς τους ότι θα πραγματοποιήσει μια μόνο στάση και οι νεαροί καλά θα κάνουν να «μοιράσουν την απόσταση».
Έτσι και έκανε. Εισέπραξε το κόμιστρο, αγνόησε την επιθυμία των παιδιών και τα παράτησε μέσα στη νύχτα, στην συμβολή των οδών Διαγορίδων και Ενόπλων Δυνάμεων.
Ο ένας εκ των νεαρών καθώς δεν είχε κινητό τηλέφωνο για επικοινωνήσει με τους γονείς του, έτρεξε για περίπου ενάμισυ χιλιόμετρο, και έφθασε στο σπίτι του - που βρίσκεται σε ερημική περιοχή - έντρομος.
Ο πατέρα του παιδιού, έχοντας τον αριθμό κυκλοφορίας του ταξί, κατήγγειλε το απαράδεκτο περιστατικό στις Αρχές, αλλά και στο Σύνδεσμο Ιδιοκτητών Ταξί Ρόδου.
Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που οι επαγγελματίες οδηγοί ταξί στην Ρόδο επιδεικνύουν τέτοια συμπεριφορά.
Πηγή: Ροδιακή
-
Εμεις παλι ημασταν 3-4 νταγλαραδες οταν βγαιναμε εξοδουχοι, και δε νμας κουνιοντουσαν, συνηθως μας λεγανε μαλακιες του στυλ. 'ρε φανταρια γαμάτε καμαι τουριστρια?' ή 'Γαματε τις τουριστριες ρε να εχουν να λενε τι γαμιαδες ειναι οι Ελληνες' και άλλα τετοια πραγματα υψηλου πνευματικού επιπέδου
ΥΓ Αλλοι πάλι στα @@ τους, μολις βλεπανε φανταρους το παιζανε κινεζοι και δεν μας περνανε κουρσα...εκει ειχαμε απο φαπες μέχρι αστυνομίες
-
Ακριβαίνουν λοιπόν και πάλι τα ταξί. Υποθέτω ότι τις ίδιες αυξήσεις θα πάρουν κι οι μισθωτοί και συνταξιούχοι...
Παραθέτω από το in.gr.
*Δεύτερη «δόση» ανατιμήσεων
Αυξημένο από 1ης Νοεμβρίου το κόμιστρο των ταξίΚανονικά ισχύει η αύξηση στα ταξί από την Κυριακή 1η Νοεμβρίου, η οποία προβλεπόταν σε υπουργική απόφαση του περασμένου Απρίλη, επί θητείας του κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη.
Η απόφαση μάλιστα προβλέπει και τρίτη δόση ανατιμήσεων τον Μάιο του 2010, ωστόσο, η ηγεσία του υπουργείου Υποδομών προτίθεται να επανεξετάσει το καθεστώς των αυξήσεων στον συγκεκριμένο κλάδο.
Ειδικότερα, από 1η Νοεμβρίου η τιμή της μονής ταρίφας αυξάνεται στα 0,60 ευρώ/χλμ., από 0,48λεπτά/χλμ. που είναι σήμερα και αντίστοιχα, η διπλή ταρίφα αυξάνεται στο 1,05 ευρώ/χλμ. από 0,84 ευρώ/χλμ. που είναι σήμερα.
Υπενθυμίζεται ότι η ίδια υπουργική απόφαση του κ. Στυλιανίδη προέβλεπε αύξηση στην υπηρεσία του τηλεφωνικού ραντεβού με χρέωση από 3 έως 5 ευρώ.
Ο υπουργός Υποδομών κ. Δημήτρης Ρέππας συνέχισε την περασμένη εβδομάδα τις ενημερωτικές συναντήσεις με τους επικεφαλής των συγκοινωνιακών φορέων του πρώην υπουργείου Μεταφορών.
Στο επίκεντρο της σύσκεψης την περασμένη Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου, με τον πρόεδρο του ΟΑΣΑ κ. Πανδρεμένο βρέθηκε το ζήτημα των λεωφορειολωρίδων και συγκεκριμένα οι επεκτάσεις που έχει σχεδιάσει ο οργανισμός και προβλέπουν συνολικό δίκτυο 100χλμ.
Στις προθέσεις του υπουργείου Υποδομών είναι να αποφευχθεί κακή χρήση του μέτρου, ενώ σε αυτές δεν θα εισέρχονται οι οδηγοί ταξί, μετά την «αποτυχία» του πιλοτικού προγράμματος που είχε εφαρμοστεί στις αρχές του καλοκαιριού.
Ο κ. Ρέππας ολοκλήρωσε τις ενημερωτικές συναντήσεις με τους επικεφαλής της ΕΘΕΛ και της ΗΛΠΑΠ.
Τέλος σημειώνεται ότι υπέρ της παροχής καρτών απεριορίστων διαδρομών με τα μέσα μαζικής μεταφοράς ως μέτρο υπέρ της απόσυρσης των Ι.Χ. τάσσεται η ηγεσία του υπουργείου Υποδομών.* -
Πάνε για ταμειακές σύμφωνα με τις προθέσεις του Υπ. Οικονομικών!
-
Μακάρι, αλλά δεν το κόβω...
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Μακάρι, αλλά δεν το κόβω...Εγώ ποντάρω ότι και άνοιγμα του επαγγέλματος θα γίνει!
Είδα χθες τον Λυμπερόπουλο με μπλε πουκάμισο και άσπρους γιακάδες! Που πάς ρε καραμήτρο? -
Γιατί δεν κάνουν καμιά απεργία; Καιρός δεν είναι;
-
Εμεις παλι ημασταν 3-4 νταγλαραδες οταν βγαιναμε εξοδουχοι, και δε νμας κουνιοντουσαν, συνηθως μας λεγανε μαλακιες του στυλ. 'ρε φανταρια γαμάτε καμαι τουριστρια?' ή 'Γαματε τις τουριστριες ρε να εχουν να λενε τι γαμιαδες ειναι οι Ελληνες' και άλλα τετοια πραγματα υψηλου πνευματικού επιπέδου
Επισης , κλασικα ολοι οι ταριφες εχουν ''παρει'' ολο τον γυναικειο πληθυσμο της αθηνας ...επειδη δεν ειχε να πληρωσει τα κομιστρα ...Ποσο καραγκιοζηδες ειναι... ειδικα οι μεγαλυτεροι των 40 , γτ οι πιο νεοι εχουν συμμαζευτει αρκετα παραδοξως
-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
Επισης , κλασικα ολοι οι ταριφες εχουν ''παρει'' ολο τον γυναικειο πληθυσμο της αθηνας ...επειδη δεν ειχε να πληρωσει τα κομιστρα ...Ποσο καραγκιοζηδες ειναι... ειδικα οι μεγαλυτεροι των 40 , γτ οι πιο νεοι εχουν συμμαζευτει αρκετα παραδοξως
Ναι αυτο ξεχασα να το πω, στην ροδο δεν μας λεγανε για γαμησια με μια γκομενα, αλλα για παρτουζες φυσικα, μιλαμε για πολυ βαρβατιλα
-
και φυσικά όλοι :
όποτε χρησιμοποιήσω ταξι για να γλυτώσω την πάρλα και το επάνω σταθμό βάζω ακουστικά και ακούω δική μου μουσική.
-
Δεν ήξερα που να το γράψω, εδώ η στα περίεργα των δρόμων...
Εχθές με ευχαρίστησε ταξιτζής επειδή σταμάτησα να κατηφορίζω έναν δρόμο για να τον ανεβεί αυτός .
Μπορεί να ήταν και τικ -
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Εμεις παλι ημασταν 3-4 νταγλαραδες οταν βγαιναμε εξοδουχοι, και δε νμας κουνιοντουσαν, συνηθως μας λεγανε μαλακιες του στυλ. 'ρε φανταρια γαμάτε καμαι τουριστρια?' ή 'Γαματε τις τουριστριες ρε να εχουν να λενε τι γαμιαδες ειναι οι Ελληνες' και άλλα τετοια πραγματα υψηλου πνευματικού επιπέδου -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
και φυσικά όλοι :όποτε χρησιμοποιήσω ταξι για να γλυτώσω την πάρλα και το επάνω σταθμό βάζω ακουστικά και ακούω δική μου μουσική.
Μια χαρα ειναι ο Derti Fm! Μα τι κακο εχει
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
και φυσικά όλοι :
όποτε χρησιμοποιήσω ταξι για να γλυτώσω την πάρλα και το επάνω σταθμό βάζω ακουστικά και ακούω δική μου μουσική.
Μια χαρα ειναι ο Derti Fm! Μα τι κακο εχει
Τετοια μονο ο πασχος και οι ταξιτζηδες ακουνε
-
Τουλάχιστον οι ταξιτζήδες οδηγούν και κανένα σοβαρό αυτοκίνητο ενώ το άλλο το πετεινάρι
TΑΧΙ και συμπεριφορά οδηγών - Εμπειρίες