-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Τα χέρια του ήταν απασχολημένα όλη την προηγούμενη ώρα και η πελάτισσα στο πίσω κάθισμα διασκέδαζε μια χαρά.
Το γιατί, φαίνεται σε αυτή τη φωτογραφία.Mπαγλαμάς??
ε όχι
Σωστά,
δεν είναι μπαγλαμάς... είναι μπαγλαμαδάκι. -
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
το καλαμακι που πινουμε φραπε ποσο να κοστιζει αραγε?Αμα στον καφε ο λογαριασμος ειναι 9,50 ευρω και δωσεις 10, και ο σερβιτορος δεν σου φερει ποτε τα 0,50 επειδη αποφασισε μονος του να τα κρατησει/οτι δεν ειναι σημαντικο ποσο, δεν θα του τα ζητησεις και θα τον βρισεις και απο πανω?
-
Αμα στον καφε ο λογαριασμος ειναι 9,50 ευρω και δωσεις 10, και ο σερβιτορος δεν σου φερει ποτε τα 0,50 επειδη αποφασισε μονος του να τα κρατησει/οτι δεν ειναι σημαντικο ποσο, δεν θα του τα ζητησεις και θα τον βρισεις και απο πανω?
λιγο OFF TOPIC
τα ζηταμε και μετα τα αφηνουμε πανω στο τραπεζι και φευγουμε...
καποτε καποιος ιδιοκτητης καφετεριας δεν μου ειχε δωσει ρεστα 50δρχ. για τον καφε λεγοντας μου οτι: τι να τα κανεις εσυ...δεν τα εχεις αναγκη!!!!
-
Οχι φιλε μου, αμα ο σερβιτορος αποφασισει απο μονος του να κρατησει το 50ρακι για φιλοδωρημα, το ζηταμε, το βαζουμε στην τσεπη μας και δεν αφηνουμε τιποτα απολυτως.
Και ειναι προφανες οτι δεν θα μου λειψει το 50ρακι, αλλο ειναι το ζητημα.
-
Πρίν από λίγο στην Όλγας νεαρός με σκούτερ πέφτει. (Δεν είδα πως, μόλις άκουσα τον θόρυβο γύρισα.)
Τον πλησιάζουν περαστικοί να τον σηκώσουν και να δουν αν είναι καλά.
Εν τω μεταξύ έχει δημιουργηθεί μια ουρά 3-4 αμαξιών που περιμένουν.
Από πίσω πλησιάζει ταρίφας που αρχίζει και κορνάρει.
Είμαι δίπλα του, και του λέω: 'Έχει πέσει άνθρωπος, μη κορνάρετε' (ο πληθυντικός με μάρανε)Με κοιτάει, χαμογελάει ειρωνικά και ξαναπατάει επιδεικτικά την κόρνα.
Ε, εκεί τα άκουσε.τι μ@λ@κ@ς
-
Του έκοψες μια κλήση εκείνη την ώρα να μάθει;
-
(δεν έκανα εγώ τον μπάτσο )
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Τον εχω πετυχει τον μαλακα και εγω και παραλιγο να τρακαρει 4 φορες σε 500 μετρα. Τον εχω δωσει στεγνα στην τροχαια, προφανως δεν του εκαναν τιποτα αν και σε δρομο με πολυ κινηση που θα μπορουσαν να τον βρουν ανετα.Την επομενη φορα του εχω παρει το μπουζουκι και το εχω σπασει πανω στο ταξι. Και μετα αμα συνεχιζει να θελει οργανο, θα του δωσω αλλο να παιξει.
Η μόνη περίπτωση την οποία θα δικαιολογούσα είναι να έχει άσχημο μποτιλιάρισμα όπως ένα Σάββατο πρωί στη Στυλίδα. Αστυνομία και Πυροσβεστική είχαν σταματήσει και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
Από τη στιγμή που παίζει εν κινήσει μόνη λύση είναι τηλέφωνο στο 100.
βάσει του άρθρου 290 του ΠΚ μπορεί να διωχθεί για διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών. Προβλέπεται φυλάκιση από 10 μέρες ως 5 χρόνια.
-
ξεμπραχαλια?
-
Έλα τώρα που δεν καταλαβαίνεις!!!
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
το καλαμακι που πινουμε φραπε ποσο να κοστιζει αραγε?
Αμα στον καφε ο λογαριασμος ειναι 9,50 ευρω και δωσεις 10, και ο σερβιτορος δεν σου φερει ποτε τα 0,50 επειδη αποφασισε μονος του να τα κρατησει/οτι δεν ειναι σημαντικο ποσο, δεν θα του τα ζητησεις και θα τον βρισεις και απο πανω?
Πάνω σε αυτό.
Είμαι σε ενα χωριουδάκι έξω απο το Μόχανο, σε ένα μικρό ρεστράν (ταβέρνα γερμανική) της περιοχής.
Έχει βραδιάσει και η μητέρα μου άρχισε να κρυώνει.
Η κοπέλα που εκτελούσε χρέη γκαρζόνας, χωρίς να πούμε τίποτα, την φέρνει μία κουβέρτα, την ανοίγει και την ακουμπά στα πόδια της μητέρας μου! Και οι δύο μας κάγκελο!
Τελειώνουμε και την φωνάζουμε να μας φέρει τον λογαριασμό.
Το ποσό ήταν 32 ευρώ... εγώ της έδωσα 35 να κρατήσει τα 3 ευρώ δικά της.
Με το που το καταλαβαίνει, γυρίζει και μου λεει: Κύριε αυτά είναι πολλά δεν μπορώ να τα πάρω... και μου επιστρέφει το 2ευρω...! Εκεί και αν μείναμε μαλάκες και εγώ και η μητέρα μου! φυσικά με τα χίλια μύρια τα πήρε όλα...Αυτά είναι...
-
Ladys and gentelmen we have a winner!!!
Στα 988 ευρώ κοστολόγησε οδηγός ταξί τη διαδρομή Σύνταγμα - Λιοσίων
*Ούτε Μόναχο - Αθήνα να ήταν...Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε το Σάββατο οδηγός ταξί με «πειραγμένο» ταξίμετρο, ο οποίος συνελήφθη την Παρασκευή στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Αμερικής.
Ο αυτοκινητιστής είχε έναν Γερμανό τουρίστα στο ταξί, τον οποίο μετέφερε από το Σύνταγμα έως το σταθμό των ΚΤΕΛ στη Λιοσίων και, όπως μετέδωσαν οι τηλεοπτικοί σταθμοί, την ώρα της σύλληψής του το ταξίμετρο έδειχνε το αστρονομικό ποσό των 987,88 ευρώ.
Όπως επίσης μεταδόθηκε, ο συλληφθείς οδηγός ταξί έγινε αντιληπτός από αστυνομικό με πολιτικά, ο οποίος τον ακολούθησε, επιβαίνοντας σε γερανό της αστυνομίας, και είδε το ποσό των 987,88 ευρώ να αναγράφεται στο ταξίμετρο. Ανδρες της Τροχαίας ακινητοποίησαν το ταξί στην οδό Αμερικής και συνέλαβαν τον οδηγό.
Ο ίδιος ισχυρίστηκε από την πρώτη στιγμή ότι το ταξίμετρό του είχε χαλάσει εδώ και τρεις ημέρες και δεν είχε βρει χρόνο να το πάει για επισκευή, το είχε ωστόσο θέσει σε λειτουργία και μάλιστα στη διπλή ταρίφα.
Ο αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Οδηγών Ταξί Αττικής, Κωνσταντίνος Μπεκρής, μιλώντας στον ΑΝΤ1, υπογράμμισε ότι τέτοια περιστατικά αμαυρώνουν τον κλάδο.
Επισήμανε δε, ότι ο συλληφθείς οδηγός ταξί ήταν υπό παρακολούθηση από την αστυνομία, καθώς είχε προηγηθεί καταγγελία, ενώ επιπροσθέτως κάλεσε τον κόσμο να αντιδρά και να καταγγέλλει ανάλογα περιστατικά. *
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=244 -
O τυπος ηταν ανικανος ακομα και για κλεφτης παντως.... Αντε να κλεψεις 10, αντε 20, αντε 30 βρε αδερφε.... αλλα 1000? Λες να ειναι τοσο μαλακας ο γερμανος και να στα χασπωσει κολλαριστα?
Τσακαλι παντως ο αστυνομικος... πως να μην τον παρει πρεφα οταν φαινεται τριψηφιο νουμερο στην ταρριφα....
-
Δεν θα ζήταγε ο άνθρωπος τόσα λεφτά. Με το παζάρι θα το έριχνε ως και 50%.
-
Συνήθως 'υποχρεώνω' τον πατέρα μου να έρθει να με πάρει από τα ΚΤΕΛ στον Κηφισσό, αυτή τη φορά όμως ήρθα νωρίς, οπότε και υποχρεώθηκα να πάρω ταξί. Ε είναι τραγικό το να περιμένεις 45 λεπτά για ταξί λόγω της ουράς που υπήρχε, παρά τη συνεχή έλευση ταξί, γιατί πολύ απλά μερικοί καραγκιόζηδες ταξιτζήδες έπρεπε να φορτώσουν πρώτα 3-4 άτομα με παραπλήσιο προορισμό πριν φύγουν. Ήταν τόσο τραγική η συμπεριφορά μερικών που έκοβαν την κίνηση και 5 λεπτά ακόμα ψάχνοντας να βάλουν πελάτη και στο πορτ-μπαγκάζ που ακόμα και συνάδερφοί τους τους κόρναραν.
Αι σιχτίρ πια Μόνο να κλαίγονται ξέρουν μερικοί!
Λυπάμαι πραγματικά, αλλά όταν το 1/3 (ίσως και παραπάνω) των οδηγών εμφανίζουν τέτοια συμπεριφορά αποκτά κακή εικόνα όλος ο κλάδος. -
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Λυπάμαι πραγματικά, αλλά όταν το 1/3 (ίσως και παραπάνω) των οδηγών εμφανίζουν τέτοια συμπεριφορά αποκτά κακή εικόνα όλος ο κλάδος.Λυπάμαι αν σε προσγειώνω απότομα, αλλά το ποσοστό δεν είναι 'ίσως και παραπάνω' από 1/3. Είναι ΠΟΛΥ παραπάνω.-
Και αυτό το 'βγάζουν κακό όνομα στον κλάδο' που χρησιμοποιούν ως καραμέλα οι διοικούντες τους ταξιτζήδες κατά καιρούς, θα προτιμούσα να το βάλουν εκεί που ξέρουν και να κάνουν επιτέλους κάτι για να τον φτιάξουν αυτό τον κλάδο
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
O τυπος ηταν ανικανος ακομα και για κλεφτης παντως.... Αντε να κλεψεις 10, αντε 20, αντε 30 βρε αδερφε.... αλλα 1000? Λες να ειναι τοσο μαλακας ο γερμανος και να στα χασπωσει κολλαριστα?Αυτο ακριβως ελεγα και εγω εχτες
Και μαλιστα και στην Γερμανια εχουν -
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Συνήθως 'υποχρεώνω' τον πατέρα μου να έρθει να με πάρει από τα ΚΤΕΛ στον Κηφισσό, αυτή τη φορά όμως ήρθα νωρίς, οπότε και υποχρεώθηκα να πάρω ταξί. Ε είναι τραγικό το να περιμένεις 45 λεπτά για ταξί λόγω της ουράς που υπήρχε, παρά τη συνεχή έλευση ταξί, γιατί πολύ απλά μερικοί καραγκιόζηδες ταξιτζήδες έπρεπε να φορτώσουν πρώτα 3-4 άτομα με παραπλήσιο προορισμό πριν φύγουν. Ήταν τόσο τραγική η συμπεριφορά μερικών που έκοβαν την κίνηση και 5 λεπτά ακόμα ψάχνοντας να βάλουν πελάτη και στο πορτ-μπαγκάζ που ακόμα και συνάδερφοί τους τους κόρναραν.Τελευταία φορά που περίμενα για ταξί στον Κηφισσό οι ταρίφες είχαν δώσει ρέστα βλαχιάς: τσακωνόντουσαν για πελάτες, έβαζαν 2-3 άτομα στο ίδιο αμάξι κλπ. Τελικά ένας τυπάς που περίμενε δίπλα μου πήρε τηλέφωνο το 100 και τους είπε ότι η κατάσταση στην πιάτσα ταξί των ΚΤΕΛ έχει ξεφύγει. Μετά από 10 λεπτά έσκασε περιπολικό (μου έκανε τρομερή εντύπωση που ήθρε και μάλιστα τόσο γρήγορα) και ο αστυνόμος έμεινε μπάστακας μπροστά στην πιάτσα ταξί. Κάθε φορά που κάποιος ταρίφας φώναζε 'άλλος για τάδε μέρος;' ο αστυνόμος του έδειχνε την πόρτα του ταξί και του έλεγε μπες μέσα και φύγε. Φυσικά μετά από λίγο έπεσε σήμα μεταξύ των ταριφών και δεν ερχόταν σχεδόν κανένας. Αλλά προτίμησα να περιμένω μία ώρα και βάλε για ταξί παρά να υποστώ τη ζωώδη συμπεριφορά των ταριφών .
-
Δεν υπάρχουν αστυνομικοί μόνιμα σε λιμάνια και αεροδρόμια; Μήπως θα πρέπει να τους φωνάζουμε να έρθουν από τις πιάτσες;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Δεν υπάρχουν αστυνομικοί μόνιμα σε λιμάνια και αεροδρόμια; Μήπως θα πρέπει να τους φωνάζουμε να έρθουν από τις πιάτσες;Εχω πετυχει εναν αστυνομικο να γραφει ταξιτζη που πηρε πελατη απο σημειο εκτος ουρας
Ολα αυτα στο αεροδρομιο του Ελληνικου, πολλα χρονια πριν
Οι τουριστες μαλιστα θαυμαζανε τι ωραια που λειτουργει η Ελληνικη αστυνομια!!!!!!!!!
TΑΧΙ και συμπεριφορά οδηγών - Εμπειρίες