-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ατομική βούληση και προσωπική ευθύνη δλδ δεν υπάρχει;
Στην εποχη μας δυστυχως δεν υπαρχει ....
Αλλα φταιει και το συστημα με τον τροπο που λειτουργει ....σαν να επιδειωκει τετοιες συμπεριφορες ... -
Ο χρήστης TLG έγραψε:
Φυσικά, το μπάχαλο στα ταξί υφίσταται επειδή 'επιτρέπεται'.
Ο υδραυλικός γιατί δεν κόβει απόδειξη; έπιασαν ποτέ κανέναν;
Διευκρινηση ...ο ταξιτζης δεν ειναι υποχρεωμενος να εκδοσει αποδειξη ...
το ξέρουμε ... άλλη μια δίκαιη κατάκτηση του σωματείου τους...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Όχι δεν υπάρχει.
Τόσα χρόνια η ζώνη ήταν υποχρεωτική (στα ΙΧ). Γιατί δε φορούσε κανείς;
-
Ο χρήστης TLG έγραψε:
Δηλαδη τι να πουμε οτι πολλοι ταξιτζηδες δεν κανουν σωστα την δουλεια τους ???
Ο πρωτος που το παραδεχεται αυτο ειμαι εγω.....Kαι ο 1ος που τους δικαιολογει.
Απ'οτι βλεπω ομως απο την συμπεριφορα καποιων , ειναι περιττο ...
Με την 'δημοκρατικη' τους συμπεριφορα εχουν ηδη καταδικασει πριν δικασουν .......και βεβαια θα πρεπει να τους συγχαρουμε για το ταλεντο τους στο 'χιουμορ'/ειρωνια .......
Αλλωστε μιλαμε για τους αψεγαδιαστους επαγγελματιες ....Υποτιμας τη νοημοσυνη μας με τις απαντησεις σου...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
το ξέρουμε ... άλλη μια δίκαιη κατάκτηση του σωματείου τους...
Φορολογουνται με τεκμαρτο εισοδημα ......
Στη χωρα που ζουμε παλι καλα να λες ...αλλοι δεν φορολογουνται καθολου ...
Αν θες την γνωμη μου ομως , καλυτερα να γινοταν η φορολογια βασει εσοδων εξοδων ...αλλα με εκπτωση ολων των εξοδων ...
Εδω ρε παιδια ....ακομη και σημερα εν ετη 2007 ο οδηγος ταξι θεωρειται υπαλληλος του ιδιοκτητη !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τι ψαχνετε να βρειτε ...Γι'αυτο λεω .....λυσεις υπαρχουν , αλλα ποιος ασχολειται τωρα με αυτα....
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Όχι δεν υπάρχει.
Τόσα χρόνια η ζώνη ήταν υποχρεωτική (στα ΙΧ). Γιατί δε φορούσε κανείς;
Όχι και κανείς ρε Λεωνίδα. Εδώ και αρκετά χρόνια έχω παρατηρήσει ότι είχε ανέβει η χρήση ζώνης, ειδικά από νέους ανθρώπους. Η εύκολη λύση πάντως είναι να ρίχνουμε την ευθύνη στους άλλους...
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Υποτιμας τη νοημοσυνη μας με τις απαντησεις σου...
Να προσεχετε τις δκες σας απαντησεις για να μην αισθανεστε ετσι ..
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Όχι και κανείς ρε Λεωνίδα. Εδώ και αρκετά χρόνια έχω παρατηρήσει ότι είχε ανέβει η χρήση ζώνης, ειδικά από νέους ανθρώπους. Η εύκολη λύση πάντως είναι να ρίχνουμε την ευθύνη στους άλλους...Το ποσοστο ηταν συντριπτικα υπερ της μη χρησης ....
Μονοι μας ομως υποτιμουμε τους εαυτους μας γιατι μολις μπηκαν τα τσουχτερα προστιμα η χρηση φτανει πλεον το 99% !!! -
Ο χρήστης TLG έγραψε:
Όχι και κανείς ρε Λεωνίδα. Εδώ και αρκετά χρόνια έχω παρατηρήσει ότι είχε ανέβει η χρήση ζώνης, ειδικά από νέους ανθρώπους. Η εύκολη λύση πάντως είναι να ρίχνουμε την ευθύνη στους άλλους...
Το ποσοστο ηταν συντριπτικα υπερ της μη χρησης ....
Μονοι μας ομως υποτιμουμε τους εαυτους μας γιατι μολις μπηκαν τα τσουχτερα προστιμα η χρηση φτανει πλεον το 99% !!!Άρα λοιπόν και οι ταξιτζήδες υποτιμούν την νοημοσύνη τους αν περιμένουν να γίνουν σωστοί με την αστυνόμευση.
-
.........double post..............
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Άρα λοιπόν και οι ταξιτζήδες υποτιμούν την νοημοσύνη τους αν περιμένουν να γίνουν σωστοί με την αστυνόμευση.Ποιοι ταξιτζηδες ?? ολοι?? ή οι 'ταριφες' που λες ..??
Κανεις ανθρωπος δεν πρεπει να περιμενει την αστυνομευση για να κανει το σωστο......πραγμα το οποιο πλεον αποτελει εξαιρεση στην κοινωνια μας.
Αλλα δυστυχως η ευτυχως η αστυνομευση για καποιο λογο υπαρχει εδω κ χιλιαδες χρονια ...
Δεν πιστευω να περιμενες απο τους ταξιτζηδες να την καταργησουν ?? -
κοιταξε οι υπολοιποι λαοι της ευρωπης,
μην νομιζεις οτι συμπεριφερονται πολυ πιο σωστα στους δρομους απο οτι εμεις,
επειδη ετσι ειναι η φυση τους.
υπηρχε παρα πολυ αυστηρη αστυνομευση σε συνδυασμο με παιδεια.
ελλαδα σε θεματα αυτοκινησης δεν υπηρχε ποτε ουτε παιδεια ουτε αστυνομευση.
τωρα υπαρχει τουλαχιστον αστυνομευση.
αλλα δεν υπαρχει παιδεια.
οποτε αυτο το μπαχαλο στους ελληνικους δρομους θα αργησει να σταματησει.
οταν πλεον παψουν οι οδηγοι Ι.Χ. να συμπεριφερονται στο δρομο λες και ειμαστε αφρικη,διαβαστε λιγο στα ζωα ζωα ζωα να δειτε τι κυκλοφορει,
τοτε θα υπαρχει και βελτιωση στο τομεα του ταξι.
αποτελουν ολα ενα κομματι της ελληνικης κοινωνιας.
εχουμε πιστευω τους πιο σταρχιδιστες οδηγους της ευρωπης,λογω μη παιδειας και μη σωστης και δικαιης αστυνομευσης
και τους χειροτερους ταξιτζηδες της ευρωπης.ολοι μεσα σε ενα καζανι ειμαστε. -
Ο χρήστης TLG έγραψε:
ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ταξιτζής δεν είχε μπλοκ αποδείξεων για να δικαιολογήσουν τα έξοδά τους.
Χεχε ..μαλλον επειδη δεν εχουν που να τα δικαιολογησουν , αφου φορολογουνται με τεκμαρτο εισοδημα .....
επειδη το εχεις ξαναπει αυτο, για πες μας ποσο ειναι αυτο το τεκμαρκτο??
-
Ο χρήστης TLG έγραψε:
Κανεις ανθρωπος δεν πρεπει να περιμενει την αστυνομευση για να κανει το σωστο.
Ακριβώς αυτό. Μόνοι μας πρέπει να καταλάβουμε τι είναι ορθό και τι λανθασμένο, τι είναι καλό για εμάς και τι όχι, ανεξάρτητα από τον τύπο της άδειας οδήγησης που έχουμε.
Η ζώνη λοιπόν (ναι, εκεί έχω κολλήσει, στα άλλα μπορώ να δώσω τόπο στην οργή) πρέπει να καταλάβουμε ότι είναι για το δικό μας καλό, είτε οδηγούμε 14 και 16 ώρες την ημέρα είτε απλά πηγαινοερχόμαστε στο περίπτερο.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ταξιτζής δεν είχε μπλοκ αποδείξεων για να δικαιολογήσουν τα έξοδά τους.
Χεχε ..μαλλον επειδη δεν εχουν που να τα δικαιολογησουν , αφου φορολογουνται με τεκμαρτο εισοδημα .....
Αν δεν το ειχα ξαναπει δεν θα με ρωταγες ???
Αυτο το τεκμαρτο λοιπον ειναι 16000€ ...
Εσυ με τι ασχολεισαι αν επιτρεπεται ?
-
Ο χρήστης TLG έγραψε:
Αν δεν το ειχα ξαναπει δεν θα με ρωταγες ???
Αυτο το τεκμαρτο λοιπον ειναι [b]16000
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
16000ε???
σας σκιζει η εφορια βλεπω....
ναι ξερω, και αλλοι φοροδιαφευγουν, αρα γιατι οχι και εσεις ε??....
ειμαι ιδιωτικος υπαλληλος.
Εισαι συ ενας πλακατζης ....
Γιατι δεν πας και εσυ να δουλεψεις οδηγος ταξι βρε να γινεις πλουσιος ....
Χαλαρα ..το οχταωρακι σου .....σαβ/κυριακα free , τα 'τυχερα' σου...
Ειναι πολλα τα λεφταααα Spirooooo....Μη χασεις τετοια ευκαιρια .....Δεν μας ειπες ομως που εισαι υπαλληλος και ποσα περνεις ??
-
Ο χρήστης TLG έγραψε:
16000ε???
σας σκιζει η εφορια βλεπω....
ναι ξερω, και αλλοι φοροδιαφευγουν, αρα γιατι οχι και εσεις ε??....
ειμαι ιδιωτικος υπαλληλος.
Εισαι συ ενας πλακατζης ....
Γιατι δεν πας και εσυ να δουλεψεις οδηγος ταξι βρε να γινεις πλουσιος ....
Μη χασεις τετοια ευκαιρια .....Δεν μας ειπες ομως που εισαι υπαλληλος και ποσα περνεις ??
οχι, πλακατζιδες ειστε εσεις που με την ανοχη του κρατους φοροδιαφευγετε και εχετε και το θρασσος να μιλατε για τεκμαρτο εισοδημα και για το ποσο δυσκολα τα βγαζετε περα...
εγω οτι βγαζω, οσα και να ειναι, φορολογειται μεχρι τελευταιας δραχμης αγαπητε.
εγω δε θελω να γινω πλουσιος, το αφηνω σε εσας αυτο το προνομιο.
-
οι ταριφοσκυλοι ειναι σαφως αδικημενοι απο ολες τις κυβερνησεις στο θεμα των αυξησεων. Ζητουν πχ 9% λογω αυξησης καυσιμων, δωσε 900% αυξηση στο κομιστρο. Να δω μετα ποιος θα παρει ταριφα ή ΜΜΜ??
30 χρονια τους εχω σιχαθει σε επαρχια σε πρωτευουσα σε ευρωπη και αμερικη ειναι παντου οι ιδιοι, μονο η διαφορετικη αστυνομευση και τιμωρια τους διαφοροποιει,οπως ολα τα παρασιτικα επαγγελματα.
-
Ο χρήστης ammophila έγραψε:
οι ταριφοσκυλοι ειναι σαφως αδικημενοι απο ολες τις κυβερνησεις στο θεμα των αυξησεων. Ζητουν πχ 9% λογω αυξησης καυσιμων, δωσε 900% αυξηση στο κομιστρο. Να δω μετα ποιος θα παρει ταριφα ή ΜΜΜ??30 χρονια τους εχω σιχαθει σε επαρχια σε πρωτευουσα σε ευρωπη και αμερικη ειναι παντου οι ιδιοι, μονο η διαφορετικη αστυνομευση και τιμωρια τους διαφοροποιει,οπως ολα τα παρασιτικα επαγγελματα.
Γεια σου φιλε Αδολφε .......
Βουρ να ξαναανοιξεις τους φουρνους......
TΑΧΙ και συμπεριφορά οδηγών - Εμπειρίες